ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dnevnik snova

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

dnevnik snova - Page 21 Empty Re: dnevnik snova

Post by Guest 15/10/2015, 19:01

Kako šta? 3-djece, muž i posao, po doma, svako traži svoje i još bi trebala naći vrijeme kad je sama sa sobom. To je zahtjevno. A svakom treba malo samoće s vremena na vrijeme da napuni baterije. Zag, baš se veselim koncertu :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:07

dzepna_venera wrote:Kako šta? 3-djece, muž i posao, po doma, svako traži svoje i još bi trebala naći vrijeme kad je sama sa sobom. To je zahtjevno. A svakom treba malo samoće s vremena na vrijeme da napuni baterije. Zag, baš se veselim koncertu :)

Zašto ne?!

To je uspjeh! Ne nešto što bi trebalo sputavati osobu već joj dati krila kao osobi koja može sve. Normalno je s vremena na vrijeme pasti u svakom smislu, pa to se događa i osobama koje nemaju ništa. 
Lijepo je podijeliti osjećaj koji te tišti...

Samo da napomenem da Zagy jako dobro izgleda s obzirom na obveze...

P. S. nisi mi jasna s pitanjem: kako zašto? (zar sam nešto krivo upitala)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:11

:D nisam te htjela grditi :D
Zag je živi dokaz da žena što ima više obaveza, je sve bolja.
Btw. Nisi li ti rekla da ćeš joj čuvat djecu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:14

Pa ja bi ih mogla imati jako puno :) I nikada za to ne bih rekla da me to umorilo. Umaraju me neuzvraćene emocije, a to kod djece nikada nije slučaj.
Dakako da bi ih pričuvala ali da mi poslije pričate kako je bilo :) 

Aždajo! :D ;) :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:26

Mene to sve umara jer živim brzo i nezdravo ali radim na tome....svaka čast onome.koga djeca samo uzdižu. ...mene znaju izbaciti iz takta da se ne prepoznajem....zapravo prepoznam svog starog onda u toj srdžbi a to mrzim....imam sreću u mužu. ...;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:29

Zagy wrote:.svaka čast onome.koga djeca samo uzdižu. ...mene znaju izbaciti iz takta da se ne prepoznajem....zapravo prepoznam svog starog onda u toj srdžbi a to mrzim....imam sreću u mužu. ...;)

A još su mali...Znaš onu, mala djeca-mala briga, velika djeca-velika briga. Prilagoditi se promijeni je umijeće...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:32

Samo sam konstatirala da me plakanje isprazni i da mi fali....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 15/10/2015, 19:43

dzepna_venera wrote:
aben wrote:tranzicija je učinila svoje, 
naše žene, šuplje od makin za robu i suđe,  špaherov ča ne tribaju nišće drv, usisavočov, razvoženja dice po aktivnostima i sl, pucaju od depresija. tu će oni prvi sa bullshit diplomama i sposobnošću da se ne nasmiju dok bullshitaju zaroditi ozbiljni šoldi. ne tribo biti kruto pametun, samo pogljedati kako je to na zapadu, i kopirati.

Sve te kapin, jemos pravo na jenu bondu. A nije lipo da spominjes samo žinske jerbo po toj logici muški su po cili dan vanka,za pinezima ili gljedaju u trovu i piju jerbo su puno žedni. Oćedu lipo i šesno živiti,a niko sve to triba i parićati, a ki će nego mi..ki nam je kriv ča smo tile lavurati i doma,da je imati šesnajst ruk ka botnice,stigle bi.
Na drugu bondu, ne ber brigu, sve će to dojti na svoje.
ka vako ništo prečitun, i je da je na jugo omene, ma omoh mi je teplo kolo srca:)

morun precizirati. muške nis spomenu jer oni ne reagiraju na pritisak tako da plaču, ili išću pomoć. muški rodu dokle in se ili škina ili jetra ne slomi. 
ali, nis misli ni na veliki trud. misli sun na šupljost iskun moderni život preplavljivo žene. reko bi čovik da će špaheri i makine, šumpreši i auti ženami dati nešto bolje od depresije, ali vidiš. i to se odnosi više na soker moms, a ne na žene općenito.

evo midlife crisis bolje malo izroženo

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:43

I ja sam na to mislila ali ona "aždaja"  :D predaleko otišla  ;)  :x :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:50

Ja Abenda opet ništa ne razumijem... :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 19:51

Mislim i bolje....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 20:15

Zagy wrote:Mislim i bolje....:D

:rofl Al nekako slutim da ima nešto i pametnog rečenog..no, na žalost...ni google mi neće ovo prevesti  ;) :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 15/10/2015, 20:16

mativka wrote:
Zagy wrote:Mislim i bolje....:D

:rofl Al nekako slutim da ima nešto i pametnog rečenog..no, na žalost...ni google mi neće ovo prevesti  ;) :)
pa samo pogljedoj spot unda:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 20:20

aben wrote:pa samo pogljedoj spot unda:)

Kakvi su to tikovi?! Kako se zove ono taj sindrom?!  :D ;) Jel to pogađa samo muške ili?!  :roll ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 15/10/2015, 20:25

mativka wrote:
aben wrote:pa samo pogljedoj spot unda:)

Kakvi su to tikovi?! Kako se zove ono taj sindrom?!  :D ;) Jel to pogađa samo muške ili?!  :roll ;)
spazmi i konvulzije, znoš da mu je spot bi izložen u modern arts muzeju u njujorku, genijalan je:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 20:27

aben wrote:

spazmi i konvulzije, znoš da mu je spot bi izložen u modern arts muzeju u njujorku, genijalan je:)

Je! :) Ovako ja tebe vidim  ;) :x:

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 15/10/2015, 20:29

haha, možda samo psiho, bez onoga killera:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 20:35

aben wrote:haha, možda samo psiho, bez onoga killera:)

Vidim da nisi ljubitelj noževa, no koje je tvoje tajno oruđe?!  ;) B-) Ah, da! Sloboda!  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 21:05

mativka wrote:Pa ja bi ih mogla imati jako puno :) I nikada za to ne bih rekla da me to umorilo. Umaraju me neuzvraćene emocije, a to kod djece nikada nije slučaj.
Dakako da bi ih pričuvala ali da mi poslije pričate kako je bilo :) 

Aždajo! :D ;) :x

Zašto aždaja :D

Imaš djece?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 22:49

Mat, vidim da fali post, pročitala sam ga i sve mi je jasno :) Preosjetljiva si, nadovezala sam se na tvoju primjedbu da te ne mogu umoriti djeca i pitala sam te imaš li ih, možda je tvoje odgojno iskustvo bolje. Očito je moje pitanje pogodilo tvoju žicu osjetljivicu. Moje pitanje ulazi u tvoj teritorij,istina. Evo isprika, to je zaista tvoja stvar.

S druge strane, pogledaj Zagy kako je transparentna i iskrena i svi bi mi se ovdje mogli ugledati na nju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2015, 22:54

aben wrote:
dzepna_venera wrote:
aben wrote:tranzicija je učinila svoje, 
naše žene, šuplje od makin za robu i suđe,  špaherov ča ne tribaju nišće drv, usisavočov, razvoženja dice po aktivnostima i sl, pucaju od depresija. tu će oni prvi sa bullshit diplomama i sposobnošću da se ne nasmiju dok bullshitaju zaroditi ozbiljni šoldi. ne tribo biti kruto pametun, samo pogljedati kako je to na zapadu, i kopirati.

Sve te kapin, jemos pravo na jenu bondu. A nije lipo da spominjes samo žinske jerbo po toj logici muški su po cili dan vanka,za pinezima ili gljedaju u trovu i piju jerbo su puno žedni. Oćedu lipo i šesno živiti,a niko sve to triba i parićati, a ki će nego mi..ki nam je kriv ča smo tile lavurati i doma,da je imati šesnajst ruk ka botnice,stigle bi.
Na drugu bondu, ne ber brigu, sve će to dojti na svoje.
ka vako ništo prečitun, i je da je na jugo omene, ma omoh mi je teplo kolo srca:)

morun precizirati. muške nis spomenu jer oni ne reagiraju na pritisak tako da plaču, ili išću pomoć. muški rodu dokle in se ili škina ili jetra ne slomi. 
ali, nis misli ni na veliki trud. misli sun na šupljost iskun moderni život preplavljivo žene. reko bi čovik da će špaheri i makine, šumpreši i auti ženami dati nešto bolje od depresije, ali vidiš. i to se odnosi više na soker moms, a ne na žene općenito.

evo midlife crisis bolje malo izroženo

Jubov prema sebi somoj nimo veze sa novin špakerun. Sve ča je podibljalo, tornaće se nase da vodu računa o sebi ili će jin krašove napolitanke i kafu nosit u vižite. Mislin da vo kapiš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics