dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: dnevnik snova
Kako šta? 3-djece, muž i posao, po doma, svako traži svoje i još bi trebala naći vrijeme kad je sama sa sobom. To je zahtjevno. A svakom treba malo samoće s vremena na vrijeme da napuni baterije. Zag, baš se veselim koncertu :)
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Kako šta? 3-djece, muž i posao, po doma, svako traži svoje i još bi trebala naći vrijeme kad je sama sa sobom. To je zahtjevno. A svakom treba malo samoće s vremena na vrijeme da napuni baterije. Zag, baš se veselim koncertu :)
Zašto ne?!
To je uspjeh! Ne nešto što bi trebalo sputavati osobu već joj dati krila kao osobi koja može sve. Normalno je s vremena na vrijeme pasti u svakom smislu, pa to se događa i osobama koje nemaju ništa.
Lijepo je podijeliti osjećaj koji te tišti...
Samo da napomenem da Zagy jako dobro izgleda s obzirom na obveze...
P. S. nisi mi jasna s pitanjem: kako zašto? (zar sam nešto krivo upitala)
Guest- Guest
nisam te htjela grditi
Zag je živi dokaz da žena što ima više obaveza, je sve bolja.
Btw. Nisi li ti rekla da ćeš joj čuvat djecu
Zag je živi dokaz da žena što ima više obaveza, je sve bolja.
Btw. Nisi li ti rekla da ćeš joj čuvat djecu
Guest- Guest
Pa ja bi ih mogla imati jako puno :) I nikada za to ne bih rekla da me to umorilo. Umaraju me neuzvraćene emocije, a to kod djece nikada nije slučaj.
Dakako da bi ih pričuvala ali da mi poslije pričate kako je bilo :)
Aždajo!
Aždajo!
Guest- Guest
Mene to sve umara jer živim brzo i nezdravo ali radim na tome....svaka čast onome.koga djeca samo uzdižu. ...mene znaju izbaciti iz takta da se ne prepoznajem....zapravo prepoznam svog starog onda u toj srdžbi a to mrzim....imam sreću u mužu. ...;)
Guest- Guest
Zagy wrote:.svaka čast onome.koga djeca samo uzdižu. ...mene znaju izbaciti iz takta da se ne prepoznajem....zapravo prepoznam svog starog onda u toj srdžbi a to mrzim....imam sreću u mužu. ...;)
A još su mali...Znaš onu, mala djeca-mala briga, velika djeca-velika briga. Prilagoditi se promijeni je umijeće...
Guest- Guest
ka vako ništo prečitun, i je da je na jugo omene, ma omoh mi je teplo kolo srca:)dzepna_venera wrote:aben wrote:tranzicija je učinila svoje,
naše žene, šuplje od makin za robu i suđe, špaherov ča ne tribaju nišće drv, usisavočov, razvoženja dice po aktivnostima i sl, pucaju od depresija. tu će oni prvi sa bullshit diplomama i sposobnošću da se ne nasmiju dok bullshitaju zaroditi ozbiljni šoldi. ne tribo biti kruto pametun, samo pogljedati kako je to na zapadu, i kopirati.
Sve te kapin, jemos pravo na jenu bondu. A nije lipo da spominjes samo žinske jerbo po toj logici muški su po cili dan vanka,za pinezima ili gljedaju u trovu i piju jerbo su puno žedni. Oćedu lipo i šesno živiti,a niko sve to triba i parićati, a ki će nego mi..ki nam je kriv ča smo tile lavurati i doma,da je imati šesnajst ruk ka botnice,stigle bi.
Na drugu bondu, ne ber brigu, sve će to dojti na svoje.
morun precizirati. muške nis spomenu jer oni ne reagiraju na pritisak tako da plaču, ili išću pomoć. muški rodu dokle in se ili škina ili jetra ne slomi.
ali, nis misli ni na veliki trud. misli sun na šupljost iskun moderni život preplavljivo žene. reko bi čovik da će špaheri i makine, šumpreši i auti ženami dati nešto bolje od depresije, ali vidiš. i to se odnosi više na soker moms, a ne na žene općenito.
evo midlife crisis bolje malo izroženo
2014-04-16
Zagy wrote:Mislim i bolje....:D
Al nekako slutim da ima nešto i pametnog rečenog..no, na žalost...ni google mi neće ovo prevesti
Guest- Guest
pa samo pogljedoj spot unda:)mativka wrote:Zagy wrote:Mislim i bolje....:D
Al nekako slutim da ima nešto i pametnog rečenog..no, na žalost...ni google mi neće ovo prevesti
2014-04-16
aben wrote:pa samo pogljedoj spot unda:)
Kakvi su to tikovi?! Kako se zove ono taj sindrom?! Jel to pogađa samo muške ili?!
Guest- Guest
spazmi i konvulzije, znoš da mu je spot bi izložen u modern arts muzeju u njujorku, genijalan je:)mativka wrote:aben wrote:pa samo pogljedoj spot unda:)
Kakvi su to tikovi?! Kako se zove ono taj sindrom?! Jel to pogađa samo muške ili?!
2014-04-16
aben wrote:
spazmi i konvulzije, znoš da mu je spot bi izložen u modern arts muzeju u njujorku, genijalan je:)
Je! :) Ovako ja tebe vidim :
Guest- Guest
haha, možda samo psiho, bez onoga killera:)
2014-04-16
aben wrote:haha, možda samo psiho, bez onoga killera:)
Vidim da nisi ljubitelj noževa, no koje je tvoje tajno oruđe?! Ah, da! Sloboda!
Guest- Guest
mativka wrote:Pa ja bi ih mogla imati jako puno :) I nikada za to ne bih rekla da me to umorilo. Umaraju me neuzvraćene emocije, a to kod djece nikada nije slučaj.
Aždajo!
Zašto aždaja
Imaš djece?
Guest- Guest
Mat, vidim da fali post, pročitala sam ga i sve mi je jasno :) Preosjetljiva si, nadovezala sam se na tvoju primjedbu da te ne mogu umoriti djeca i pitala sam te imaš li ih, možda je tvoje odgojno iskustvo bolje. Očito je moje pitanje pogodilo tvoju žicu osjetljivicu. Moje pitanje ulazi u tvoj teritorij,istina. Evo isprika, to je zaista tvoja stvar.
S druge strane, pogledaj Zagy kako je transparentna i iskrena i svi bi mi se ovdje mogli ugledati na nju.
S druge strane, pogledaj Zagy kako je transparentna i iskrena i svi bi mi se ovdje mogli ugledati na nju.
Guest- Guest
aben wrote:ka vako ništo prečitun, i je da je na jugo omene, ma omoh mi je teplo kolo srca:)dzepna_venera wrote:aben wrote:tranzicija je učinila svoje,
naše žene, šuplje od makin za robu i suđe, špaherov ča ne tribaju nišće drv, usisavočov, razvoženja dice po aktivnostima i sl, pucaju od depresija. tu će oni prvi sa bullshit diplomama i sposobnošću da se ne nasmiju dok bullshitaju zaroditi ozbiljni šoldi. ne tribo biti kruto pametun, samo pogljedati kako je to na zapadu, i kopirati.
Sve te kapin, jemos pravo na jenu bondu. A nije lipo da spominjes samo žinske jerbo po toj logici muški su po cili dan vanka,za pinezima ili gljedaju u trovu i piju jerbo su puno žedni. Oćedu lipo i šesno živiti,a niko sve to triba i parićati, a ki će nego mi..ki nam je kriv ča smo tile lavurati i doma,da je imati šesnajst ruk ka botnice,stigle bi.
Na drugu bondu, ne ber brigu, sve će to dojti na svoje.
morun precizirati. muške nis spomenu jer oni ne reagiraju na pritisak tako da plaču, ili išću pomoć. muški rodu dokle in se ili škina ili jetra ne slomi.
ali, nis misli ni na veliki trud. misli sun na šupljost iskun moderni život preplavljivo žene. reko bi čovik da će špaheri i makine, šumpreši i auti ženami dati nešto bolje od depresije, ali vidiš. i to se odnosi više na soker moms, a ne na žene općenito.
evo midlife crisis bolje malo izroženo
Jubov prema sebi somoj nimo veze sa novin špakerun. Sve ča je podibljalo, tornaće se nase da vodu računa o sebi ili će jin krašove napolitanke i kafu nosit u vižite. Mislin da vo kapiš.
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova