dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: dnevnik snova
dzepna_venera wrote:Manipuliraš ljudima jer si duhovna lijenčina.
Mene lijepo zaobiđeš, i sve 5
Tako svaku komunikaciju koja ne miluje ego možeš nazvati manipulacijom. Zašto bih te zaobišla, ne smetaš mi ni na koji način, osim što primjećujem da zbog toga što imaš visoko mišljenje o svojim 'duhovnim' sposobnostima čitanja ljudi putem njihovih snova dociraš s visoka ako se tko ne složi s tobom, u ovom slučaju ja. Ali valja napraviti balans između ega i tuđih mišljenja. To je već malo teže, bez obzira što o vlastitoj duhovnosti mi sami mislili. Nisi primijetila da ja tebe ne uvjeravam ni sa čime iz moje vlastite duhovnosti - ona je samo moja i ne mislim nikoga ocjenjivati je li gnjoj ili dobar čovjek na tim temeljima. Mada mogu reći da u temeljima moje duhovnosti ni jedan čovjek nije gnjoj.
Guest- Guest
bogomdani wrote:E ne moze...To sam ja...dzepna_venera wrote:Manipuliraš ljudima jer si duhovna lijenčina.
Ti sve znaš
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:E ne moze...To sam ja...dzepna_venera wrote:Manipuliraš ljudima jer si duhovna lijenčina.
Ti sve znaš
Guest- Guest
vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:Manipuliraš ljudima jer si duhovna lijenčina.
Tako svaku komunikaciju koja ne miluje ego možeš nazvati manipulacijom. Zašto bih te zaobišla, ne smetaš mi ni na koji način, osim što primjećujem da zbog toga što imaš visoko mišljenje o svojim 'duhovnim' sposobnostima čitanja ljudi putem njihovih snova dociraš s visoka ako se tko ne složi s tobom, u ovom slučaju ja. Ali valja napraviti balans između ega i tuđih mišljenja. To je već malo teže, bez obzira što o vlastitoj duhovnosti mi sami mislili. Nisi primijetila da ja tebe ne uvjeravam ni sa čime iz moje vlastite duhovnosti - ona je samo moja i ne mislim nikoga ocjenjivati je li gnjoj ili dobar čovjek na tim temeljima. Mada mogu reći da u temeljima moje duhovnosti ni jedan čovjek nije gnjoj.
Pitala si mene mišljenje za san, a druge pitaš isto za mišljenje, a zapravo nikom ne vjeruješ i ismijavaš druge.
Gnoj je metafora za tvoj postupak. Cvjetić se gnoji da bolje raste
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:Manipuliraš ljudima jer si duhovna lijenčina.
Pitala si mene mišljenje za san, a druge pitaš isto za mišljenje, a zapravo nikom ne vjeruješ i ismijavaš druge.
Gnoj je metafora za tvoj postupak. Cvjetić se gnoji da bolje raste
I koja je osnova komunikacije - monolog ili dijalog? Što po tvom mentalnom sklopu znači dijalog? Po mome je pitanje za mišljenje i druge ljude, provjeravanje svog mišljenja, mijenjanje ponašanja ako ono nije u skladu s društvenim normama koje su također neko kolektivno mišljenje koje ne mora nužno biti istovjetno individualnomu. Uglavnom, komunikacija je alat za izražavanje i samoaktualizaciju.
Najlakše je pribjeći paušalnim ocjenama i metaforama pa onda izvlačenju iz metafora ako nam netko ne miluje ego.
Guest- Guest
Noćas sam sanjala nevjerovatne snove, kao da u mom stanu imam rupu u podu kroz koju mogu vidjeti dijete u stanu ispod, malu bebu.
Guest- Guest
moj prvi san nakon dugo vremena je bio kako radim jebote,dodjem sa posla i legnem i radim u snu,to je bila nocna mora
2014-04-14
bogomdani wrote:ufffff..
e... ti bi pričao samo o seksu... neću ti podilaziti...
Guest- Guest
EstebanEnrique-
2014-04-16
Nemoj,tebe ne poznam,pa tako nema niti price..vedra-vedrana wrote:bogomdani wrote:ufffff..
Guest- Guest
zadnje dvije noci ista stvar..toliko sam se ufurao u posel,da mi niti u snu ne da mira..Winter is coming wrote:moj prvi san nakon dugo vremena je bio kako radim jebote,dodjem sa posla i legnem i radim u snu,to je bila nocna mora
Guest- Guest
bogomdani wrote:Nemoj,tebe ne poznam,pa tako nema niti price..vedra-vedrana wrote:bogomdani wrote:ufffff..
A ti misliš da ovdje nekoga poznaješ?
Ne brini, i da se poznajemo priče o seksu online nisu moj đir.
Guest- Guest
Cvjetić mlati ko max po diviziji
Kic, de se izmakni da ne dobiš sisama po nosu
Kic, de se izmakni da ne dobiš sisama po nosu
Guest- Guest
ne diraj našeg forumskog jebača.vedra-vedrana wrote:
kači se s džepnom.
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:ne diraj našeg forumskog jebača.vedra-vedrana wrote:
kači se s džepnom.
...ma kakvi, imam pmž, i totalno sam miroljubiva :P
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!