dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: dnevnik snova
pa mislio sam na sve nas, uključujući sebe, gluposti su mi blesave i simpatične! viđe smajl na kraju: :^^
Blesav i simpatičan je Aben :) Al eto ti njegove slobode! :Dkic wrote:pa mislio sam na sve nas, uključujući sebe, gluposti su mi blesave i simpatične! viđe smajl na kraju: :^^
No, nadam se Venera da ćemo zbilja biti slobodni u snovima i njihovim tumačenjima, jer nitko do sada se nije usudio nas čitati....Trebaš nam :)
Guest- Guest
bogomdani wrote:mracno vam se pise..stogod sanjali...
Ti uvijek smatraš da zaslužuješ bolji tretman..... Ah, da!
Guest- Guest
"Netko je rekao da je ljubav san. Po svoj prilici, to je onaj koji je tvrdio da snovima ne treba vjerovati." Heltai Jeno
Blago onima koji ne sanjaju, nemaju ni maštu, ni vizije, ni ciljeve. Ni u što oni ne vjeruju. Jedino što im je opterećeno jest probava
Blago onima koji ne sanjaju, nemaju ni maštu, ni vizije, ni ciljeve. Ni u što oni ne vjeruju. Jedino što im je opterećeno jest probava
Guest- Guest
Po cemu??Samo kazem da su snovi,ne uvijek usmjereni na neku pozitivu...to bi bilo isto kao da kazemo,da su svi ljudi 100% pozitiva..toga nema..zivi smo mishung,a ono sto ispliva kroz potsvijest obicno pokazuje stvari koje krijemo i pred samima sobima..mativka wrote:bogomdani wrote:mracno vam se pise..stogod sanjali...
Ti uvijek smatraš da zaslužuješ bolji tretman..... Ah, da!
Guest- Guest
betty.boop wrote:tretman koji svecu treba je emotivni piling :D
Posudite mi ga na mjesec dana. Vratim ga izmoždenog i zadovoljnog, presti će ko mačak!
:Lol
Guest- Guest
kuku-meni...samo,znas,da od lovca ne postanes plijen..dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:tretman koji svecu treba je emotivni piling :D
Posudite mi ga na mjesec dana. Vratim ga izmoždenog i zadovoljnog, presti će ko mačak!
:Lol
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:"Netko je rekao da je ljubav san. Po svoj prilici, to je onaj koji je tvrdio da snovima ne treba vjerovati." Heltai Jeno
Ju! Slušaj ovo: ako je ljubav san, sreća trenutak, probava potreba..., što je život?
Guest- Guest
Pa da... ...ja vise volim iz snova izvlaciti upozorenja,nego sladunjave vizije mojeg duhovnog uspona..
Guest- Guest
opet taj nesretni cvarak...
eb ga..opreznost je majka mudrosti,ili tako nesto..
eb ga..opreznost je majka mudrosti,ili tako nesto..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa da... ...ja vise volim iz snova izvlaciti upozorenja,nego sladunjave vizije mojeg duhovnog uspona..
to ti je kao da kazes da postoje samo jednosmjerne ulice
betty.boop-
2015-01-23
Lijepo je izvlaciti i nes sladunjavo,ali bolje je biti pripreman na problem nego ga ignorirati..kasnije ignorancija moze skupo kostati..betty.boop wrote:bogomdani wrote:Pa da... ...ja vise volim iz snova izvlaciti upozorenja,nego sladunjave vizije mojeg duhovnog uspona..
to ti je kao da kazes da postoje samo jednosmjerne ulice
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti