ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dnevnik snova

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

dnevnik snova - Page 8 Empty Re: dnevnik snova

Post by betty.boop Sun 11 Oct - 10:52

ja sam sanjala kako me ronaldo ljubaka pred ocima svoje zene koja je navikla vec na to njegovo druzenje s "fanovima"

betty.boop

2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 11:04

dzepna_venera wrote:Zajedničko tebi i Mat je da sanjate i da ste otvoreni, da oboje imate kapacitete različitih intenziteta i da oboje ignorirate poruke koje dobivate. U ostalom ste različiti što primjećuje većina na ovom forumu, koliko vidim.
Drugo, ne sanjaju svi i nemaju svi tu otvorenost. A treće i zadnje, moj način tumačenja-interpretacije je takav da poštujem osobu, ne prosuđujem, ne osuđujem, ohrabrujem. Pa ti poštuj molim te moj način i ako ti smeta molim preskoči me. Tnx :)
Krivo si me skuzila,nisam te napao,nego malo se zezam,ali hajde svejedno sorry.. ;)
Zsto nikad nigdje ne cujem negativno tumacenje snova..Dakle,mrak,most,nes prijetece-"sreco moja,naebat ces",ili tako nes..nije to rijec o osudi ili bilo cemu,nego uvijek cupanje necec pozitivnog iz mozda sasvim negativnog..
Brate gdje bi vremenski i duhovno stigao,kad bi svaki san,svaki dan analizirao i ravnao se po njemu... :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 11:07

Sanjao danas dobru frendicu iz Zegeja,kako se Druzimo,tijekom decembarskih blagdana,kao i niz godina prije.. to je znak da moram posjetiti Beata-shop... king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 16:38

wolverine wrote:sinoc sam sanjao ...divan proljetni dan...svuda  zelenilo ...kao neki park ...staze po parku ...onda se dio neba zamracio i pojavio se vrtlog ...kao tornado recimo ...ali i dalje je bilo suncano djelom al pocela je padati i kisa ...tornado je divljao parkom ...rusio je krosnje drveca ...mene zaobilazio ...i onda je kisa prestala ....pocele su da padaju ribe sa neba koje su izlazile iz vrtloga iz tornada ...tornado je nestao ...dobar dio parka ostao je ocuvan ...nebo se razvedrilo ...po travi ostala je lezati gomila riba ...iz svog ruksaka izvadio sam rostilj ...i poceo redati ribe na njega ...skupilo se dosta svjeta ...kao neki grill party ...i tada sam se probudio sunny

San govori o prolasku kroz veliku promjenu koja izgleda zastrašujuće i nepredvidivo. Oslanjaš se na sebe, imaš podršku okoline, dobijaš zasluženu nagradu (moguće promaknuće/pozitivna promjena). Motivator si i pokretač, ljudi ti vjeruju. Baš pozitivan san sa jasnom porukom da ostaneš cool i spreman na sve sunny
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 16:44

bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:Zajedničko tebi i Mat je da sanjate i da ste otvoreni, da oboje imate kapacitete različitih intenziteta i da oboje ignorirate poruke koje dobivate. U ostalom ste različiti što primjećuje većina na ovom forumu, koliko vidim.
Drugo, ne sanjaju svi i nemaju svi tu otvorenost. A treće i zadnje, moj način tumačenja-interpretacije je takav da poštujem osobu, ne prosuđujem, ne osuđujem, ohrabrujem. Pa ti poštuj molim te moj način i ako ti smeta molim preskoči me. Tnx :)
Krivo si me skuzila,nisam te napao,nego malo se zezam,ali hajde svejedno sorry.. ;)
Zsto nikad nigdje ne cujem negativno tumacenje snova..Dakle,mrak,most,nes prijetece-"sreco moja,naebat ces",ili tako nes..nije to rijec o osudi ili bilo cemu,nego uvijek cupanje necec pozitivnog iz mozda sasvim negativnog..
Brate gdje bi vremenski i duhovno stigao,kad bi svaki san,svaki dan analizirao i ravnao se po njemu... :coffee

Nećeš čuti od pametnog tumača takvo upozorenje, jer to nije u redu plašiti ljude. Aspekt se treba objasniti na fin način.

Jedno pitanje tebi: je li tvoj posao san ili java? I obrazloži mi zašto.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:13

Posao..Nekad san,nekad java,nekad nocna mora,nekad zivi uzas...zasto??...pa to je vrlo ocito..Nikad nis nije idealno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:16

Što bi se desilo da otkriješ da je tvoj posao samo san  :) 
Što je za tebe realnost? Za koga živiš ti, ko od tebe ima koristi? Koja je svrha tvog života?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:18

Realnost??..Ono kad te glupa plavusa na pjesackom zbomba yarisem u bedro,pa boli..
Zivim za sebe i najuzu Obitelj..meni dovoljno..
Korist??Obitelj naspomenuta..
Svrha? nema je kao sto nema niti iciji zivot..
Mani se sreco tih metafizickih crap-ova..iz prasine si dosla ,a tamo ces i zavrsiti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop Sun 11 Oct - 17:22

ovo je tako tuzno
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:23

E tuzno...Samo onima koji od zivota prtave neku filozofiju,koja nema uporista u nicemu...bioloska smo slucajnost i to je to..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop Sun 11 Oct - 17:26

nismo roboti, no !
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:30

bogomdaniRealnost??..Ono kad te glupa plavusa na pjesackom zbomba yarisem u bedro,pa boli..
Zivim za sebe i najuzu Obitelj..meni dovoljno..
Korist??Obitelj naspomenuta..
Svrha? nema je kao sto nema niti iciji zivot..
Mani se sreco tih metafizickih crap-ova..iz prasine si dosla ,a tamo ces i zavrsiti..

Prihvaćam da ti tako razmišljaš, ali mi nije jasno zašto ti ne prihvaćaš mene koja ne razmišljam kao ti  :) mi možemo razmjenjivati misli ako nas je volja ako želimo, ok.
Ako ne želimo, i to mi je ok.
Znaš što je meni dobar znak za prijateljstvo/vezu? Kad sa nekim mogu razgovarati o svemu-svemu bez straha da će mi riječi stavljati na zlatarsku vagicu.

Last edited by dzepna_venera on Sun 11 Oct - 17:31; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:30

pa sad..ako realno gledamo uvjete koji nam pristizu,a Bapica,obavezno pogledaj film Elysium,ako nisi vec,pa ce ti biti jasno o cemu govorimo...
Ropstvo je ljucka buducnost,uvjeti su sve gori za sve nivoe,osim onih najvisih..

isto tako,iskoristavanje ljuckih bica u doslovne sve svrhe ce biti intenzivirano,TIPP koji je dosao odnosno stize,ce smanjiti vrijednost rada jos vise,a lovu ces dobiti u brutu,gdje ces onda porez morati platiti sam,kao i zdravstveno i mirovinsko,koji ce biti visi za izdvajanje..s druge strane ,..ma dosta..iovako mi prigovaraju da pisem kobasice..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:31

dzepna_venera wrote:Prihvaćam da ti tako razmišljaš, ali mi nije jasno zašto ti ne prihvaćaš mene koja ne razmišljam kao ti  :) mi možemo razmjenjivati misli ako nas je volja ako želimo, ok.
Ako ne želimo, i to mi je ok.
Znaš što je meni dobar znak za prijateljstvo/vezu? Kad sa nekim mogu razgovarati o svemu-svemu bez straha da će mi riječi stavljati na zlatarsku vagicu.
Pa prihvacam te ja..najbriljantniji mozgic si ovdje,o tijelu bih se uzdrzao komentirati,vec je sve receno..i sve 6 ..samo,ovih dana sam njonjav i bolestan,pa mi mozag ne radi.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:36

Bilo bi bolje da ti mozaq um ego manje radi, a više duše da daš drugima, tvrdoglavi rogati ovane    bash nisi ti toliko loš koliko si škrt sebe dati  geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:37

jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 11 Oct - 17:39

spustimo loptu na zemlju, mozak čovjeka koji spava se nikad ne nalazi  u onakvoj punoći snage, orijentacije i razumnosti - kao na javi..

u normalnim uvjetima možeš san uzeti za javu, ali nikad obrnuto (osim tek po buđenju, u bolest i sl izuzetna stanja)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:43

Evo još jednog ovna pa si pospikajte  :^0 nemam namjeru vam dokazivati da jedete, pišate radite, ljubite etc. i sve to u snu. 
Tko sam ja da vam sudim, iz zlatnih snova vas budim  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 17:45

Tebi isto za pogledati..Elysium..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 11 Oct - 17:47

ja samo govorim ovak gledano sa znanstvene strane, mnoga tumačenja svijesti, sna i sl su iz razdoblja kad nije postojala ova današnja tehnologija, a znanost teško priznaje da tehnologija nešto rješava, a neke bolesti i inicira, neistraženo je to sveskupa, npr ja puno bolje spavam kad nisam pred ekranom dokasna, što je fucking rijetko ali eto-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic Sun 11 Oct - 17:52

nekad se recimo smatralo da će postojati one kacige i naočale koje staviš na sebe i onda zujiš gdje hoćeš, odeš na Mars, u Saharu, na Maldive, i kad se isključiš predviđalo se da će nastati nove neurološke smetnje kod čovjeka u smislu da će misliti da su zarobljeni u nekom fantomskom svijetu i da se ne mogu vratiti u stvarnost, i druga predviđanja gdje bi ljudi, a uvijek ima zloupotreba i raznih pametnjakovića, da bi u kacigi jednostavno htjeli vidjeti svoju stvarnost ali u kojoj bi oni bili carevi, i onda bi isto bili zarobljeni i ne bi više znali što je java a što ne-

postojali bi u reali, ali smatrali bi to kao san iz kojeg ne mogu istupiti, grozno-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next