ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dnevnik snova

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

dnevnik snova - Page 10 Empty Re: dnevnik snova

Post by Guest 11/10/2015, 18:39

dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:
kic wrote:sve je to ok dzepna, ali kad vidim te stvari gdje se srce raspada nekome, odmah malo manje jedem govna, treba gledati i treba znati što se događa.

Ne, Kic, ne slažem se da treba gutati vijesti. Uvijek su se dešavale svakojake stvari na svijetu, samo ljudi vole zatvarati oči pred tim. Sigurna sam da u tvom susjedstvu ima ljudi kojima treba iscijepati drva, pomoći nešto prenijeti, obavijestiti možda socijalnu službu itd.itd. pa ako želiš pomoći da bi tebi bilo lakše kreni u svom mikrookruženju, a ko ti brani.
Ehhh..treba guzicu dici i raditi... king ..izlazak iz sebea,kako ti kazes je opet period kad covjek gubi u svakom smislu..

Daj boldano pojasni..
Mora se navici na samostalnost,neovisnost,gubitak sigurnosti trenutnog okruzenja,prekidanje stalne veze sa najblizima..sve je to psiholoski gledano gubitak..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:43

bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:
kic wrote:sve je to ok dzepna, ali kad vidim te stvari gdje se srce raspada nekome, odmah malo manje jedem govna, treba gledati i treba znati što se događa.

Ne, Kic, ne slažem se da treba gutati vijesti. Uvijek su se dešavale svakojake stvari na svijetu, samo ljudi vole zatvarati oči pred tim. Sigurna sam da u tvom susjedstvu ima ljudi kojima treba iscijepati drva, pomoći nešto prenijeti, obavijestiti možda socijalnu službu itd.itd. pa ako želiš pomoći da bi tebi bilo lakše kreni u svom mikrookruženju, a ko ti brani.
Ehhh..treba guzicu dici i raditi... king ..izlazak iz sebea,kako ti kazes je opet period kad covjek gubi u svakom smislu..

Daj boldano pojasni..
Mora se navici na samostalnost,neovisnost,gubitak sigurnosti trenutnog okruzenja,prekidanje stalne veze sa najblizima..sve je to psiholoski gledano gubitak..

Ja ću popizdit koliko ti radije gledaš polupraznu nego polupunu čašu! 

To je u svakom smislu DOBITAK! Kakav je to život u kojem se bojiš ući u iskustvo??? Život u strahu? Ti si sretan jer se nisi ženio, i nećeš, ali iza toga je tvoj strah od tog iskustva. Budimo realni  :) 

Nemoj mi plašit Kica, pliz!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 11/10/2015, 18:45

aj i vi malo manje jedite govna :^0
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:45

lol!

Kic,mi te volimo  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:46

dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:

Daj boldano pojasni..

Ja ću popizdit koliko ti radije gledaš polupraznu nego polupunu čašu! 

To je u svakom smislu DOBITAK! Kakav je to život u kojem se bojiš ući u iskustvo??? Život u strahu? Ti si sretan jer se nisi ženio, i nećeš, ali iza toga je tvoj strah od tog iskustva. Budimo realni  :) 

Nemoj mi plašit Kica, pliz!
Najbolja je puna.. :clown  i uvijegk gledam da je puna...
Pa prirodno je da covjek malo zazire i boji se nepoznatih iskustava,to je ljucki..ne moze kao likovi na peyotu,sa krunom od tratincicama oko glave i jednom zabijenom u guzicu,plesuckati skakutavo i uletati  u nove situacije...
Ne plasim,samo kazem i drugu stranu medalje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:47

Kic, hoćeš ti ban na jedan dan na hlađenje od foruma  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:48

Posao i zarada je temelj stabilnosti i sigurnosti..sve ostalo je samo nadogradnja na to..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:51

bogomdani wrote:Posao i zarada je temelj stabilnosti i sigurnosti..sve ostalo je samo nadogradnja na to..

Pa razumijem aspekt zbog kojeg to govoriš, i na tome svaka čast. Samo što posao nije SVE.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:52

dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:Posao i zarada je temelj stabilnosti i sigurnosti..sve ostalo je samo nadogradnja na to..

Pa razumijem aspekt zbog kojeg to govoriš, i na tome svaka čast. Samo što posao nije SVE.
Pa nisam niti rekao da jeste.. king ..no treba biti na prvom mjestu,jer podrzava ovo sve ostalo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:52

ebem ti kuhana jojca..zaboravio ih skuhati... No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:55

bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:

Pa nisam niti rekao da jeste.. king ..no treba biti na prvom mjestu,jer podrzava ovo sve ostalo...

Kad bi ostao bez svega,svega, valjda bi jedino tako shvatio što je naj-najvažnije
Takvima pametnima ko što si ti ne ide nego bejzbol palicom  geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 18:56

bogomdani wrote:ebem ti kuhana jojca..zaboravio ih skuhati... No

Koliko sjediš pred kompom već su ti trebala biti umeko  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 11/10/2015, 19:03

dzepna_venera wrote:Kic, hoćeš ti ban na jedan dan na hlađenje od foruma  :D
može.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 19:06

:comfort
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 19:18

dzepna_venera wrote:

Danas od 11-14 sati i poslije jos..kretenski potrosio dragocijeno vrijeme..micem se odavde..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 19:19

bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:

Danas od 11-14 sati i poslije jos..kretenski potrosio dragocijeno vrijeme..micem se odavde..

Više ljubavi i pažnje ćeš dobiti na bilo kojem hrv forumu nego od svojih šva kolega ;)

Ćaos  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 11/10/2015, 19:43

dzepna_venera wrote:Svako od nas je dužan razviti svoje sposobnosti i složiti svoj život najbolje što može i pomagati onima kojima može, i time pridonijeti čovječanstvu.
prvo nas država financijski zaduži, a sad ispado da smo dužni i prema sebi, bližnjima i čovječanstvu u tlaki?!

nismo to dužni. dužan je samo onaj koji se tako zaduži. mi ostali smo slobodni.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 19:52

aben wrote:nismo to dužni. dužan je samo onaj koji se tako zaduži. mi ostali smo slobodni.

S obzirom na tvoj potpis, nekako mi se i ne činiš baš slobodan  :D ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 20:04

aben wrote:
dzepna_venera wrote:Svako od nas je dužan razviti svoje sposobnosti i složiti svoj život najbolje što može i pomagati onima kojima može, i time pridonijeti čovječanstvu.
prvo nas država financijski zaduži, a sad ispado da smo dužni i prema sebi, bližnjima i čovječanstvu u tlaki?!

nismo to dužni. dužan je samo onaj koji se tako zaduži. mi ostali smo slobodni.

Opterećen si slobodom. Slobodan si onoliko koliko sam sebi daš slobode, u sebi samom. Na vanjske događaje ne možeš utjecati tako da budeš frustriran, nego boravkom u kreativnosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 20:08

Mati, tek sam danas skužila što je značio onaj moj san o ranjenom medvjedu. Radi se o osobi koja je povrijeđena krenula u drugi smjer, pa mi se onda vratila na vrata koja ja nisam htjela otvoriti. Radi se o tome da mi je podsvijest reciklirala nedavni događaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 11/10/2015, 20:09

mativka wrote:
aben wrote:nismo to dužni. dužan je samo onaj koji se tako zaduži. mi ostali smo slobodni.

S obzirom na tvoj potpis, nekako mi se i ne činiš baš slobodan  :D ;)
potpis zapravo govori o nečinin drugome,
ali razumin ča govoriš;

stvor je u tomu da jo nis dužan nikome, ali to ne znoči da svako malo ne dojde kikoli i natiro me da učinin nešto protiv moje volje. ljudi prihvaćaju svakakovi duzi, jo ih ne prihvaćun.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics