Diverzant molio milost
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Diverzant molio milost
PLAKAO, VIKAO, LUPAO, MOLIO ZA MILOST... Ovo je trenutak kada je američki student saznao da će idućih 15 godina provesti u korejskim rudnicima
"Vrlo sam impresioniran humanim odnosom korejske vlade prema teškim zločincima poput mene"
http://www.jutarnji.hr/mladi-amerikanac-u-suzama--priznao-neprijateljski-akt--sjeverna-koreja-osudila-americkog-studenta-na-15-godina-prisilnog-rada/1542348/
kroz suze je molio za milost
- Počinio sam najteži zločin u životu, ali molim vas da me poštedite... Molim vas za oprost!
Warmbier je 29. veljače pojavio na tiskovnoj konferenciji na kojoj je priznao zločin krađe propagandnog materijala
koji je, kako je naveo, "imao za cilj naštetiti radnoj etici i motivaciji sjevernokorejskog naroda".
"Vrlo sam impresioniran humanim odnosom korejske vlade prema teškim zločincima poput mene"
http://www.jutarnji.hr/mladi-amerikanac-u-suzama--priznao-neprijateljski-akt--sjeverna-koreja-osudila-americkog-studenta-na-15-godina-prisilnog-rada/1542348/
kroz suze je molio za milost
- Počinio sam najteži zločin u životu, ali molim vas da me poštedite... Molim vas za oprost!
Warmbier je 29. veljače pojavio na tiskovnoj konferenciji na kojoj je priznao zločin krađe propagandnog materijala
koji je, kako je naveo, "imao za cilj naštetiti radnoj etici i motivaciji sjevernokorejskog naroda".
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Diverzant molio milost
A nece ga ni yebat kao sto bi ga u americkom zatvoru izyebali.
omni-
2014-04-12
od gladi nikome se i ne diže kita, a uz to da ga i jebu, ti jadni sj.korejci imaju 11cm, nebi niti osjetioomni wrote:A nece ga ni yebat kao sto bi ga u americkom zatvoru izyebali.
Guest- Guest
Ignoriranje stvrnosti ima svoju cijenu.
Eto ovog je zabavni izlet u diktaturu koštao 15 godina života.
Guest- Guest
ma neće on dugo biti u zatvoru, u roku godinu dana biti će zamijenjen za nešto ili nekogdeda na aparatima wrote:Ignoriranje stvrnosti ima svoju cijenu.
Kermit-
2014-04-17
nisu mi jasni ti koji idu turistički u te bilo sj.korejsku vukojebinu, ili islamsku vukojebinu.deda na aparatima wrote:Ignoriranje stvrnosti ima svoju cijenu.
ono zapadnjak napravi neki krivi potez, tipa ne obrati se kipu allaha ili velikog vođe sa poštovanjem odmah 15godina zatvora i 1000 udaraca bičem... koji će kurac tamo.
Guest- Guest
Jebi ga on najebao u SK a Vlado Gotovac doma. Istina Bog prosao je bolje, godinu dana manje. Danas nasljednici Vladinih dzelata i cuvara , uzimaju i citiraju tog istog Vladu. Bog dragi zna kakovi obrati cekaju SK.
2014-04-14
svaka mu cast to je pravi marksista , hebes zapadne fasisticke demokracije u socijalizmu je spas
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Tako je i Vlado. Ovaj je htio prokrijumcarit reklamne bandarole a Vlado je htio rusiti Tita i partiju. Gad posrani. On ce nama protiv partije, Tita, radnika,seljaka i napredne inteligencije predvodjene SK.
2014-04-14
Ovaj je jos i mlad i moze mu se oprostiti sta je radio protiv vodje, vodjinog oca i djeda i postenih trudbenika SK. Vlado je bio stara konjina. Karijera, obitelj i on opet protivno. Neka ga je sud partije osudio. I treba.
2014-04-14
Nije Marčelo kriv kaj je sin socijalističkog kulaka sa stanom na Trgu. Grijesi otaca su grijesi otaca, zakaj bi sin ispaštal?abraham wrote:Jebi ga on najebao u SK a Vlado Gotovac doma. Istina Bog prosao je bolje, godinu dana manje. Danas nasljednici Vladinih dzelata i cuvara , uzimaju i citiraju tog istog Vladu. Bog dragi zna kakovi obrati cekaju SK.
Guest- Guest
Lako za Marcela. Jedan ko nijedan. Meni je vise za one koji su bili uopravitelji kazamata gdje je Vlado lezao i imaju tu i tamo 7 nekretnina i pokrecu kampanju sa Titovog trga. Mislim istog tog Tita koji je Vladu koji je danas kao cijenjen, strpao u kazamat na samo 14 godina. Ubi ga (Vladu) jaka rijec.Eva wrote:Nije Marčelo kriv kaj je sin socijalističkog kulaka sa stanom na Trgu. Grijesi otaca su grijesi otaca, zakaj bi sin ispaštal?abraham wrote:Jebi ga on najebao u SK a Vlado Gotovac doma. Istina Bog prosao je bolje, godinu dana manje. Danas nasljednici Vladinih dzelata i cuvara , uzimaju i citiraju tog istog Vladu. Bog dragi zna kakovi obrati cekaju SK.
abraham-
2014-04-14
omni wrote:A nece ga ni yebat kao sto bi ga u americkom zatvoru izyebali.
Neće ne................. ...............ići će Amer na redaljku sve dok mu se ne svidi.
Biće ono - poslala mama sina u zatvor a vratila se kćer -
po dolasku u Americu odmah će promjeniti spol.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nije ni on baš naivan:
"Za propagandni materijal koji bi doneo kući ponuđen mu je polovni auto vredan 10.000 dolara, a ako bi bio uhvaćen i zadržan u Severnoj Koreji obećano mu je 200.000 dolara za njegovu majku u obliku dobrotvorne donacije."
"Za propagandni materijal koji bi doneo kući ponuđen mu je polovni auto vredan 10.000 dolara, a ako bi bio uhvaćen i zadržan u Severnoj Koreji obećano mu je 200.000 dolara za njegovu majku u obliku dobrotvorne donacije."
Gledao holivudske filmove pa si umislio da je heroj,a sad cvili 15 god.,jadnik.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Zanam, sve. U blizancima nije poginuo niti jedan Zidov, Soda bikarbona lijeci rak i za reklame ce dobiti 200 000 .
2014-04-14
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:595831-Americki-turista-osudjen-u-Severnoj-Koreji-na-15-godina-zatvoraabraham wrote:Zanam, sve. U blizancima nije poginuo niti jedan Zidov, Soda bikarbona lijeci rak i za reklame ce dobiti 200 000 .
Pa i Bond-a uvijek uhvate, prebiju i dovedu u bezizlaznu situaciju. Ovaj samo glumi, vec je premotao u glavi sve poteze Chuck Norris-a i sad je vrijeme za akciju. Cim prestane plakat.v_vlado wrote:Gledao holivudske filmove pa si umislio da je heroj,a sad cvili 15 god.,jadnik.
omni-
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» molio sam s.m. da potpise rambuje
» Vučić molio Amerikance da Hrvatskoj ne isporučuju oružje
» Trump se jedini nije molio na ispraćaju Busha starijeg
» "Brkić me molio da HDZ-u posudim 4,2 milijuna kuna, sad ih želim natrag"
» Svećenik u Brazilu molio za novi Holokaust , pozvao na masakr Židova
» Vučić molio Amerikance da Hrvatskoj ne isporučuju oružje
» Trump se jedini nije molio na ispraćaju Busha starijeg
» "Brkić me molio da HDZ-u posudim 4,2 milijuna kuna, sad ih želim natrag"