molio sam s.m. da potpise rambuje
Page 1 of 1
molio sam s.m. da potpise rambuje
https://www.blic.rs/vesti/politika/molio-sam-milosevica-da-potpise-rambuje-draskovic-bombardovanja-nije-moralo-biti/0hdrmg0
Guest- Guest
Re: molio sam s.m. da potpise rambuje
Naravno da nije moralo biti, koje su to budale.
omni-
2014-04-12
ja kapiram
tad i sad
da je dvojac bez kormirala
odbio vise od autonomije
a manje od nezavisnosti.
svesni, da sledi agresija
tad i sad
da je dvojac bez kormirala
odbio vise od autonomije
a manje od nezavisnosti.
svesni, da sledi agresija
Guest- Guest
vuk draskovic prica bezveze...nitko ne moze reci morao je..sve ovisi o datom trenutku...slobo da je potpisao vec onda bi mu glava na panju bila..jer bi ga optuzili da je prodao kosovo...da je izdao srbiju...draskovic je budala...covjek koji je pocetkom devdesetih govorio da svakog treba za glavu skratiti tko kosovo proda,izda...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam znao da se albanski civili ubijaju, a leševi tajno voze u Srbiju i tajno sahranjuju na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
milosevic ako je gdje pogrijesio u svezi kosova pogrijesio je jos osamdesetih kad je dosao na vlast te odmah represiju nad albancima...onda je jos vis epogrijesio nakon 95-te kad je nakon pusiona u hrvatskoj i bh-a...trebao sagledati da ce i kosovo svojim putem..pa je tad trebao reagirati i ici prema albancima miroljubivom politikom,dati im siroku autonomiju...bar pokusati pa bi imao opravdanje ako bi to albanci odbili no nastavio je sa represijom...'99 je vec bilo kasno jer se gotovo godinu dana vec ratovalo na kosovu i nema sanse da bi sipci nakon toag na ista pristali narocito nakon zrtava osim nezavisnosti kosova
2015-09-08
vuksadinare wrote:milosevic ako je gdje pogrijesio u svezi kosova pogrijesio je jos osamdesetih kad je dosao na vlast te odmah represiju nad albancima...onda je jos vis epogrijesio nakon 95-te kad je nakon pusiona u hrvatskoj i bh-a...trebao sagledati da ce i kosovo svojim putem..pa je tad trebao reagirati i ici prema albancima miroljubivom politikom,dati im siroku autonomiju...bar pokusati pa bi imao opravdanje ako bi to albanci odbili no nastavio je sa represijom...'99 je vec bilo kasno jer se gotovo godinu dana vec ratovalo na kosovu i nema sanse da bi sipci nakon toag na ista pristali narocito nakon zrtava osim nezavisnosti kosova
pogrijesio je i Tudjman...
trebali smo kljujica u beha forsirat, pa ic na konfederaciju sa slovencima...
al sad je kasno.
sad trebamo pametne ekonome i biznismene i puno love...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:Nisam znao da se albanski civili ubijaju, a leševi tajno voze u Srbiju i tajno sahranjuju na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima.
ne kenjaj vucko
vuk je prezentovao resenje
koje danas mozemo samo
da sanjamo
j.fiser je zadnji posetiio s.m.
prosto ga molio da prihvati
kako bi izbegli nato agresiju.
odbio je sve ponudjeno
Guest- Guest
vuk je govno...koji ej trebao odgovarati na sudu zbog huskanja...ima snimka na youtube...gdje 1990 govori da svakog osuditi na smrtnu kaznu ako pomisli da bilo sto da albancima...pizzon wrote:flumen wrote:Nisam znao da se albanski civili ubijaju, a leševi tajno voze u Srbiju i tajno sahranjuju na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima.
ne kenjaj vucko
koje danas mozemo samo
da sanjamo
odbio je sve ponudjeno
2015-09-08
pizzon wrote:flumen wrote:Nisam znao da se albanski civili ubijaju, a leševi tajno voze u Srbiju i tajno sahranjuju na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima.
ne kenjaj vucko
koje danas mozemo samo
da sanjamo
odbio je sve ponudjeno
lepo ti je coek rekao, da nije znao sto srbalji cine arbanasima...
lako vam je na civile, al kad treba na megdan o junacka prsa, onda palite traktore...i bizi...
flumen-
2015-08-21
Nije to bila agresija nego pripitomljavanje divljaka kako reče marc. Kamo sreće da je bila agresija jer bi tada sve vaše bitange,idioti i koljači bili na robiji a ne u vrhu srpske politike.pizzon wrote:flumen wrote:Nisam znao da se albanski civili ubijaju, a leševi tajno voze u Srbiju i tajno sahranjuju na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima.
ne kenjaj vucko
koje danas mozemo samo
da sanjamo
odbio je sve ponudjeno
imas ti svoje za smrtnu kaznuvuksadinare wrote:vuk je govno...koji ej trebao odgovarati na sudu zbog huskanja...ima snimka na youtube...gdje 1990 govori da svakog osuditi na smrtnu kaznu ako pomisli da bilo sto da albancima...pizzon wrote:flumen wrote:Nisam znao da se albanski civili ubijaju, a leševi tajno voze u Srbiju i tajno sahranjuju na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima.
ne kenjaj vucko
koje danas mozemo samo
da sanjamo
odbio je sve ponudjeno
i to pun kurac krvavih ustasa
koji su bilu ili jesu deo vlasi
svojih, koji nisu imali monologe
ko vuk, vec su cinili zlocine.
to su svi oni koji su osudjeni
pa politicki oslobidjeni.
zato ne kenjaj
Guest- Guest
pizzon wrote:imas ti svoje za smrtnu kaznuvuksadinare wrote:vuk je govno...koji ej trebao odgovarati na sudu zbog huskanja...ima snimka na youtube...gdje 1990 govori da svakog osuditi na smrtnu kaznu ako pomisli da bilo sto da albancima...pizzon wrote:flumen wrote:Nisam znao da se albanski civili ubijaju, a leševi tajno voze u Srbiju i tajno sahranjuju na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima.
ne kenjaj vucko
koje danas mozemo samo
da sanjamo
odbio je sve ponudjeno
zato ne kenjaj
vid, vid djetica...sto je pizdunce? jel boli kad ti srbin kaze da je sve u sto ste vjerovali i u sto vjerujete jedan veliki zajeb?
flumen-
2015-08-21
I kralj Aco, i Slobodan i svi ti likovi su se jako zajebali sto nisu pokusali postici neki dogovor sa Hrvatima umjesto sto su uzaludno pokusavali da ih pokore i nametnu im svoju volju.vuksadinare wrote:milosevic ako je gdje pogrijesio u svezi kosova pogrijesio je jos osamdesetih kad je dosao na vlast te odmah represiju nad albancima...onda je jos vis epogrijesio nakon 95-te kad je nakon pusiona u hrvatskoj i bh-a...trebao sagledati da ce i kosovo svojim putem..pa je tad trebao reagirati i ici prema albancima miroljubivom politikom,dati im siroku autonomiju...bar pokusati pa bi imao opravdanje ako bi to albanci odbili no nastavio je sa represijom...'99 je vec bilo kasno jer se gotovo godinu dana vec ratovalo na kosovu i nema sanse da bi sipci nakon toag na ista pristali narocito nakon zrtava osim nezavisnosti kosova
Tu su gubili vrijeme i energiju i eventualnu podrsku spoljnih faktora.
U medjuvremenu su potpuno izgubili iz vida da su se stvari promijenile i u njihovom dvoristu kao i u medjunarodnim odnosima i slijedila je teska pusiona.
Sami pali, sami se ubili i sami krivi. I nije da nisu zasluzili.
I opet umjesto da idu na normalizaciuju sa Hrvatskom i Hrvatima, ponovo idu u sukobljavanja i zaostravanja.
Sta da mu radis
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa vidis koliko ih ej kvasina obuzela...sujo na obilejzavanju nato bombadiranaj govori o oluji i jasenovcu...to isto npr.da americki predsjednik na obilejzavanju pustinjske oluje govori o vijetnamu...iskrenu vucicu s efucka za kosovo,nato...njemu je do sukoba sa hrvatskog bilo politickog,vojnog bilo kakvog jer to je taj pravi Suljo..Suljo iz glineRingo10 wrote:I kralj Aco, i Slobodan i svi ti likovi su se jako zajebali sto nisu pokusali postici neki dogovor sa Hrvatima umjesto sto su uzaludno pokusavali da ih pokore i nametnu im svoju volju.vuksadinare wrote:milosevic ako je gdje pogrijesio u svezi kosova pogrijesio je jos osamdesetih kad je dosao na vlast te odmah represiju nad albancima...onda je jos vis epogrijesio nakon 95-te kad je nakon pusiona u hrvatskoj i bh-a...trebao sagledati da ce i kosovo svojim putem..pa je tad trebao reagirati i ici prema albancima miroljubivom politikom,dati im siroku autonomiju...bar pokusati pa bi imao opravdanje ako bi to albanci odbili no nastavio je sa represijom...'99 je vec bilo kasno jer se gotovo godinu dana vec ratovalo na kosovu i nema sanse da bi sipci nakon toag na ista pristali narocito nakon zrtava osim nezavisnosti kosova
Tu su gubili vrijeme i energiju i eventualnu podrsku spoljnih faktora.
U medjuvremenu su potpuno izgubili iz vida da su se stvari promijenile i u njihovom dvoristu kao i u medjunarodnim odnosima i slijedila je teska pusiona.
Sami pali, sami se ubili i sami krivi. I nije da nisu zasluzili.
I opet umjesto da idu na normalizaciuju sa Hrvatskom i Hrvatima, ponovo idu u sukobljavanja i zaostravanja.
Sta da mu radis
2015-09-08
flumen wrote:pizzon wrote:imas ti svoje za smrtnu kaznuvuksadinare wrote:vuk je govno...koji ej trebao odgovarati na sudu zbog huskanja...ima snimka na youtube...gdje 1990 govori da svakog osuditi na smrtnu kaznu ako pomisli da bilo sto da albancima...pizzon wrote:flumen wrote:Nisam znao da se albanski civili ubijaju, a leševi tajno voze u Srbiju i tajno sahranjuju na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima.
ne kenjaj vucko
koje danas mozemo samo
da sanjamo
odbio je sve ponudjeno
zato ne kenjaj
vid, vid djetica...sto je pizdunce? jel boli kad ti srbin kaze da je sve u sto ste vjerovali i u sto vjerujete jedan veliki zajeb?
odluke su doneli sebe radi
ja jedino verujem u kompatibilnost
sa saveznicima.
to su titivi srbi napustili,
cena ja poznata.
Guest- Guest
pizzon wrote:flumen wrote:pizzon wrote:imas ti svoje za smrtnu kaznuvuksadinare wrote:vuk je govno...koji ej trebao odgovarati na sudu zbog huskanja...ima snimka na youtube...gdje 1990 govori da svakog osuditi na smrtnu kaznu ako pomisli da bilo sto da albancima...pizzon wrote:
ne kenjaj vucko
koje danas mozemo samo
da sanjamo
odbio je sve ponudjeno
zato ne kenjaj
odluke su doneli sebe radi
ja jedino verujem u kompatibilnost
sa saveznicima.
to su titivi srbi napustili,
cena ja poznata.
nema u srbina vjere pizone...sve ti to isto - titin srbin, drazin srbin - ovaj, onaj - svi duvaju u isti rog po potrebi i kopaju jamu za drugoga...
flumen-
2015-08-21
Što im to znači 'rambovati'?
crvenkasti-
2014-04-17
AV ukratko remizira: Evo NATO alijanska, ali Hrvati...
Jel to rambovati znači biti Rambo?
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» TRAMP SPREMIO STRAŠAN SCENARIO ZA SRBIJU! FINALNA UCENA: Amerikanci u junu u Briselu organizuju "novi Rambuje"!
» Diverzant molio milost
» Vučić molio Amerikance da Hrvatskoj ne isporučuju oružje
» Evo kako HDZ falsificira potpise za Kolindu?
» TRAMP SPREMIO STRAŠAN SCENARIO ZA SRBIJU! FINALNA UCENA: Amerikanci u junu u Briselu organizuju "novi Rambuje"!
» Diverzant molio milost
» Vučić molio Amerikance da Hrvatskoj ne isporučuju oružje
» Evo kako HDZ falsificira potpise za Kolindu?
Page 1 of 1