BEDA: Srbi će do 2020. raditi za 370 evra
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: BEDA: Srbi će do 2020. raditi za 370 evra
Dosadna si sa tom sirotinjom wiše.Eva wrote:Upoznala sam jednu ženu koja je živjela i radila 3 godine u Kijevu, Hrvatica je i trenutno radi u Beču. U Kijevu je radila za hrvatsku plaću, jer je upućena bila tam od strane faksa i teško je preživljavala i s takvom plaćom koja je 2,5 puta veća od ukrajinske. Kod njih cijena lubenice 250 kn. Kaže većina ljudi ima dače i neku zemlju pa se tak prehranjuju. Ono voće iz uvoza kao skupa kozmetika.
Ukrajina ima 40 miljona ljudi ....30 miljona je slabe platežne moći , 7 srednje a tri miljona dobre platežnem moći.
Hr ima 4 miljona stanownika .....owih 7 srednje i owih tri miljona dobre platežne moći joj je i wiše nego dowoljno.
UMKNI WIŠE KAD NI MATEMATIKU NE ZNAŠ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I uostalom nije swe u parama ....šta wiše prije će bit da je to meni u malom prstu a wama nije pa se moram owdje wikati na was .....nešto je i u nekim drugim stwarima koje nisu widljiwe.
Jel wi znate da bi ja finaćirao ukrajinsku wojsku i to tenkowske brigade ?
Ne znate.
Onda ćete wi pitat zašto jel ?
E pa zato.
Oću wojne saweznike.
Ne zato da bi napadao nego da imam nekoga tko će reći : NE NE HRWATSKA JE NAŠA.
S KIME GRANIĆE ?
MAĐARSKOM.
JOBBIK.
Jel wi znate da bi ja finaćirao ukrajinsku wojsku i to tenkowske brigade ?
Ne znate.
Onda ćete wi pitat zašto jel ?
E pa zato.
Oću wojne saweznike.
Ne zato da bi napadao nego da imam nekoga tko će reći : NE NE HRWATSKA JE NAŠA.
S KIME GRANIĆE ?
MAĐARSKOM.
JOBBIK.
2014-04-11
Da ne znam šta u Mađarskoj bude ...nekakwi Jobbik neka budala dođe na wlast koja bi mijenajla graniće ....i sad bi prelazila Drawu.
PAJDO PREĐI I DIŽEM TELEFON.
PAJDO PREĐI I DIŽEM TELEFON.
2014-04-11
I tako lijepo komunićiramo ko ljudi ....a ne neka budala nešto na swoju ruku kuaz palać ...
2014-04-11
Za mene su to jednostawne geostrateške matematike a wama su očito teške ....waljda nemate dowoljan mentalni kapaćitet.
I šta ja radim kad owo osiguram ?
Pa ništa ...miran sam ....mogu se udružiti s mađarskom wojskom na mnogo polja bez straha da će njima past neka glupost na pamet u stilu da nismo rawnoprawni ili tako šta.
Jesmo a poremeti rawnoteži i eto ukrajinske wojske na mađarsko ukrajisnkoj granići.
I šta ja radim kad owo osiguram ?
Pa ništa ...miran sam ....mogu se udružiti s mađarskom wojskom na mnogo polja bez straha da će njima past neka glupost na pamet u stilu da nismo rawnoprawni ili tako šta.
Jesmo a poremeti rawnoteži i eto ukrajinske wojske na mađarsko ukrajisnkoj granići.
2014-04-11
RATNIKA ĆINI UM A NE ORUŽJE.
2014-04-11
Eto nas opet u Wojwodini , Beograd , Srbija.
2014-04-11
Kako? Ja o Velikosrbima uvijek najbolje. To su moja fasisticka braca. Nema brata do Srbina.dzango wrote:omni wrote:Beda brale. Ja poslujem sa Srbijom pa sam prilicno bogat, izvlacim vam zadnju kintu, beda brale, beda.dzango wrote:Vidim da i vas više interesuju plate u Srbijji nego vaše u HR.omni wrote:Njima je veca briga tko je koliko golova zabio u NDH. Ako bude srece radit ce za 20 eura i mastat o hokejaskim klubovima za vrijeme NDH.
Srbi te hrane a ti tako?
omni-
2014-04-12
Kojis us Velikosrbi bili fašisti?omni wrote:Kako? Ja o Velikosrbima uvijek najbolje. To su moja fasisticka braca. Nema brata do Srbina.dzango wrote:omni wrote:Beda brale. Ja poslujem sa Srbijom pa sam prilicno bogat, izvlacim vam zadnju kintu, beda brale, beda.dzango wrote:Vidim da i vas više interesuju plate u Srbijji nego vaše u HR.omni wrote:Njima je veca briga tko je koliko golova zabio u NDH. Ako bude srece radit ce za 20 eura i mastat o hokejaskim klubovima za vrijeme NDH.
Srbi te hrane a ti tako?
Srbi su glupi. Da imaju iti malo mozga pripremali bi neku brigadu za slat u Libiji. Nas ne košta ništa da tu naftu prebaćimo do Beograda a Brite i Franuze ne košta ništa da dio te sirowe nafte da đabe Srbiji.
Nema ekonomije bez nafte ....moš je kupowat .....a možeš je i dobit.
Dal ti wiše odgowara par tankera đabe swake godine ili oćeš popust od 10% na količinu koja ti treba na godišnjoj razini ......ODLUČI SAM.
U swakom slućaju nije ni zanemariwo šta u slućaju bilo kakwe krize imaš osiguranu količinu za minimalno funkćioniranje.
Nema ekonomije bez nafte ....moš je kupowat .....a možeš je i dobit.
Dal ti wiše odgowara par tankera đabe swake godine ili oćeš popust od 10% na količinu koja ti treba na godišnjoj razini ......ODLUČI SAM.
U swakom slućaju nije ni zanemariwo šta u slućaju bilo kakwe krize imaš osiguranu količinu za minimalno funkćioniranje.
2014-04-11
Nama bi odgowaralo. Ne košta nas ništa ....a teško da ćete ikad napast netko kome si ruta za naftu i to mu daješ.
To bi bilo pilanje grane na kojoj sjediš.
To bi bilo pilanje grane na kojoj sjediš.
2014-04-11
Kao da ovdje bolje osim uhljebima i braniteljima,zašto mladi bježe van?!?ovdje nema budućnosti....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ti si najdi koga buš ušutkival. A kad ju nađeš, onda joj stavi kugle oko nogu i lajnu da ti ne pobjegne.RayMabus wrote:Dosadna si sa tom sirotinjom wiše.Eva wrote:Upoznala sam jednu ženu koja je živjela i radila 3 godine u Kijevu, Hrvatica je i trenutno radi u Beču. U Kijevu je radila za hrvatsku plaću, jer je upućena bila tam od strane faksa i teško je preživljavala i s takvom plaćom koja je 2,5 puta veća od ukrajinske. Kod njih cijena lubenice 250 kn. Kaže većina ljudi ima dače i neku zemlju pa se tak prehranjuju. Ono voće iz uvoza kao skupa kozmetika.
Ukrajina ima 40 miljona ljudi ....30 miljona je slabe platežne moći , 7 srednje a tri miljona dobre platežnem moći.
Hr ima 4 miljona stanownika .....owih 7 srednje i owih tri miljona dobre platežne moći joj je i wiše nego dowoljno.
Guest- Guest
A šta nije istina ?Eva wrote:Ti si najdi koga buš ušutkival. A kad ju nađeš, onda joj stavi kugle oko nogu i lajnu da ti ne pobjegne.RayMabus wrote:Dosadna si sa tom sirotinjom wiše.Eva wrote:Upoznala sam jednu ženu koja je živjela i radila 3 godine u Kijevu, Hrvatica je i trenutno radi u Beču. U Kijevu je radila za hrvatsku plaću, jer je upućena bila tam od strane faksa i teško je preživljavala i s takvom plaćom koja je 2,5 puta veća od ukrajinske. Kod njih cijena lubenice 250 kn. Kaže većina ljudi ima dače i neku zemlju pa se tak prehranjuju. Ono voće iz uvoza kao skupa kozmetika.
Hr 4 miljona a owi onako kako sam rekao ....powežeš se ...dućani po KIjewu za prwu ruku da widiš kako koja roba kuri ....kao da je mala stwar prodat 20% robe koju neka twornića godišnje proizwede.
2014-04-11
Pa ti si gori od Staljina. On je pobil 7 milijuna Ukrajinaca, a ti bi da ne trepneš 30 milja.
Guest- Guest
Oni koji se nisu stigli presvuc 45-e i njihovi potomci, malo ih je al ih ima. E ali 90-ih im se odjednom brojka povecala na brat bratu 95%. Sve go brat fasista. Dobro ovi 90-tih su nageli dobro u nacizam al necemo sad sitnicarit.dzango wrote:Kojis us Velikosrbi bili fašisti?omni wrote:Kako? Ja o Velikosrbima uvijek najbolje. To su moja fasisticka braca. Nema brata do Srbina.dzango wrote:omni wrote:Beda brale. Ja poslujem sa Srbijom pa sam prilicno bogat, izvlacim vam zadnju kintu, beda brale, beda.dzango wrote:Vidim da i vas više interesuju plate u Srbijji nego vaše u HR.omni wrote:Njima je veca briga tko je koliko golova zabio u NDH. Ako bude srece radit ce za 20 eura i mastat o hokejaskim klubovima za vrijeme NDH.
Srbi te hrane a ti tako?
Last edited by omni on 16/3/2016, 15:50; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Al u biti boli me kuraz za tworniće ...Sabor mi sigurno neće dati lowu da sufinaćiram ukrajinsku wojsku posebno kopnenu a posebno tenkowske diwizije sa bar 10 % lowe koju oni godišnje troše ....pa onda moram owako.
Ajde gore ....sklapajte poslowe ...to puni hr proračun i pokreće ekonomiju.
A Ukrajinćima otwarate swoja wrata ....tako se to kompenzira.
Ajde gore ....sklapajte poslowe ...to puni hr proračun i pokreće ekonomiju.
A Ukrajinćima otwarate swoja wrata ....tako se to kompenzira.
2014-04-11
?!?!?!?Eva wrote:Pa ti si gori od Staljina. On je pobil 7 milijuna Ukrajinaca, a ti bi da ne trepneš 30 milja.
O čemu ti to ???
Swako društwo ima bogate , srednji stalež i siromašne. Takwi su ti omjeri otprilike : 3 : 7 : 30 ....kod shebanih ekonomija a kod malo boljih su malo bolji.
2014-04-11
Ewa o čemu ti pričaš ???!!???
2014-04-11
Hbte o čemu ti pričaš ono.
Imam u planu dat im minimalno 200 radnih dozwola godišnje za Hr ....al ukrajinski weleposlanik će reči tko može a tko ne ....on zna bolje jel netko slućajno ruski špijun i tako ....a može i swojima to omogučit.
Treba mi tehnička , kemijska i medićinska struka.
Ujedno owa ekipa je tržište za awio let KIjew Zg jer mislim to powezat a bez putnika awio linija nema smisla.
MIslim ih dowuć par tisuća owamo ......koje ukrajinski weleposlanik osobno odobri da može.
Imam u planu dat im minimalno 200 radnih dozwola godišnje za Hr ....al ukrajinski weleposlanik će reči tko može a tko ne ....on zna bolje jel netko slućajno ruski špijun i tako ....a može i swojima to omogučit.
Treba mi tehnička , kemijska i medićinska struka.
Ujedno owa ekipa je tržište za awio let KIjew Zg jer mislim to powezat a bez putnika awio linija nema smisla.
MIslim ih dowuć par tisuća owamo ......koje ukrajinski weleposlanik osobno odobri da može.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» Dodik: Srbi više neće ratovati čak ni za RS, ali ću raditi za mogućnost mirnog razlaza BiH
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Ovaj Partizan Jad&Beda u dve reci!
» Dodik: Srbi više neće ratovati čak ni za RS, ali ću raditi za mogućnost mirnog razlaza BiH
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Ovaj Partizan Jad&Beda u dve reci!
Page 3 of 4