Vučić hebe kevu ustašku Oreškoviću
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vučić hebe kevu ustašku Oreškoviću
bogtejebo,nenadjebivi srbijanski humor...pizzon wrote:
sad mi nastupamo, sigurno se necemo baviti hrvatima u hrvatskom maniru,
i to je to.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
I ti se teraj u kurac, zajedno sa Oreškovićem. Boli me dupe šta će da pokazuje po Zagrebu. Ako nema šta drugo, onda neka bar zahvali Srbima što su Zagreb učinili živopisnim. Jebote od cele istorije grada, on pokazuje gde je pala srpska raketa. Jebote.RayMabus wrote:I mene isto boli kuraz zaobojiću al Wučićewo kmećanje nema ćijene.dzango wrote:Sisaj kurac šabane. Leči svoje frustracije na drugom mestu. Jebe mi se za obojicu. I za ovog koji jede govna i patetiše i ovog što patetiše sa druge strane kao zadušna baba. Jebe se Čarlsu i za jedne i za druge. A pogotovo za njihova međusobna sranja i puškaranja. Puca mu kurac. Ako ne znaš nekoga da dočekaš, nemoj ni da ga zoveš.provocator wrote:Majmune jedan... Vučić je bio četnik ali Orešković ustaša nije bio. Govna usrana sad se pepelom posipaju a do jučer se hvalili kako su četnički vojvode bili i napadali susjedne republike... mater vam yebem licemjernu!dzango wrote:Vučiću pederu. Oreškoviću pederu.
Oreškowić mi je porastao u očima.
Lepo was je posro.
Barbaru.
Stoko.
Primitiwći od naroda.
provocator wrote:Nek ti mama posisa četnički curac idiote usrani... mater ti mrtvu yebem u usta... Nisam ja tu stvarao konc logore ali ti smradu smrdljivi tamo u Srbiji jesi! Moj stric je tamo krvave batine dobio... i Invalid postao... I što se praviš blesav, mater ti yebem u usta četničku!dzango wrote:Sisaj kurac šabane. Leči svoje frustracije na drugom mestu. Jebe mi se za obojicu. I za ovog koji jede govna i patetiše i ovog što patetiše sa druge strane kao zadušna baba. Jebe se Čarlsu i za jedne i za druge. A pogotovo za njihova međusobna sranja i puškaranja. Puca mu kurac. Ako ne znaš nekoga da dočekaš, nemoj ni da ga zoveš.provocator wrote:Majmune jedan... Vučić je bio četnik ali Orešković ustaša nije bio. Govna usrana sad se pepelom posipaju a do jučer se hvalili kako su četnički vojvode bili i napadali susjedne republike... mater vam yebem licemjernu!dzango wrote:Vučiću pederu. Oreškoviću pederu.
Sisaj stricu pička ti materina nekulturna. Onom što si sa njim ubijao Srbe na kućnom pragu a posle to slavio kao nacionalni praznik. Mamu vam jebem raspalu i tebi i njemu.
Vučić je psihopata pre svega. Budaletina koja bije vlastitu ženu do krvi. Lažovčina neviđenih razmera bez karaktera i svoga ja.ranki1 wrote:Vucic je onako tupog pogleda,onako narodski receno budala mora nekako kontrirati,samo je preglup da pametno nesto kaze,ocito je sisao seselju dugo pa od tuda picousti nadimakdzango wrote:Sisaj kurac šabane. Leči svoje frustracije na drugom mestu. Jebe mi se za obojicu. I za ovog koji jede govna i patetiše i ovog što patetiše sa druge strane kao zadušna baba. Jebe se Čarlsu i za jedne i za druge. A pogotovo za njihova međusobna sranja i puškaranja. Puca mu kurac. Ako ne znaš nekoga da dočekaš, nemoj ni da ga zoveš.provocator wrote:Majmune jedan... Vučić je bio četnik ali Orešković ustaša nije bio. Govna usrana sad se pepelom posipaju a do jučer se hvalili kako su četnički vojvode bili i napadali susjedne republike... mater vam yebem licemjernu!dzango wrote:Vučiću pederu. Oreškoviću pederu.
ranki1 wrote:ja mislimd a su Srbi onako maloumni ,jer budimo iskreni u svih HRvatima vide ustase
meni je to uvreda,,jer ustasa je kao cetnik,muđahedin i slicno samo SOtonski covjek,dakle encastiv
ocito SRbijom vlada kravlje/ljudsko ludilo,a pitajus e zasto su pod vodom negdje,mislim ono
kakvi goda da jesmo, ne ponasamo se kao zadnji balkanski seljoberi pred svetom,
a ujedno kenjate da ste neki drugi region. a koji ste to region, gde ste to locirani.
obavestite london, gde se nalazite, ):) oni ne znaju geografiju,
da nas ne posecuju u istom paketu.
Guest- Guest
Dobit čete tanker dwa il wiše nafte iz LIbije ...Briti časte .....žele od Hr ono šta su uwijek tražili ....ne možemo u Jugu al možemo was ugurat u EU.pizzon wrote:ranki1 wrote:ja mislimd a su Srbi onako maloumni ,jer budimo iskreni u svih HRvatima vide ustase
meni je to uvreda,,jer ustasa je kao cetnik,muđahedin i slicno samo SOtonski covjek,dakle encastiv
ocito SRbijom vlada kravlje/ljudsko ludilo,a pitajus e zasto su pod vodom negdje,mislim ono
kakvi goda da jesmo, ne ponasamo se kao zadnji balkanski seljoberi pred svetom,
a ujedno kenjate da ste neki drugi region. a koji ste to region, gde ste to locirani.
obavestite london, gde se nalazite, ):) oni ne znaju geografiju,
da nas ne posecuju u istom paketu.
Od nas traže : suradnju.
Dwije JUgoslawije su britanski projekt .....tako blokiramo Nijemće a wi ne otrčite Rusima.
MI smo se weć dogoworili a na wama je da :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dwije JUgoslawije su britanski projekt .....
treca sreca
treca sreca
Guest- Guest
Aha...pretjeruje se,treba intervencija..
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Vučiću pederu. Oreškoviću pederu.
Kod nas nema pedera. Mi smo EU, civilizirali smo se i imamo samo gejeve i homoseksualce. Peder je primitivno i političko nekorektno.
dzango wrote:I ti se teraj u kurac, zajedno sa Oreškovićem. Boli me dupe šta će da pokazuje po Zagrebu. Ako nema šta drugo, onda neka bar zahvali Srbima što su Zagreb učinili živopisnim. Jebote od cele istorije grada, on pokazuje gde je pala srpska raketa. Jebote.RayMabus wrote:I mene isto boli kuraz zaobojiću al Wučićewo kmećanje nema ćijene.dzango wrote:Sisaj kurac šabane. Leči svoje frustracije na drugom mestu. Jebe mi se za obojicu. I za ovog koji jede govna i patetiše i ovog što patetiše sa druge strane kao zadušna baba. Jebe se Čarlsu i za jedne i za druge. A pogotovo za njihova međusobna sranja i puškaranja. Puca mu kurac. Ako ne znaš nekoga da dočekaš, nemoj ni da ga zoveš.provocator wrote:Majmune jedan... Vučić je bio četnik ali Orešković ustaša nije bio. Govna usrana sad se pepelom posipaju a do jučer se hvalili kako su četnički vojvode bili i napadali susjedne republike... mater vam yebem licemjernu!dzango wrote:Vučiću pederu. Oreškoviću pederu.
Oreškowić mi je porastao u očima.
Lepo was je posro.
Barbaru.
Stoko.
Primitiwći od naroda.
Pa nisu padale japanske da pokazuje gdje je pala japanska. Pokazujte i vi Obami kad dođe gdje je pala NATO granata, obradovat ćete ga.
provocator wrote:Hoće li im taj smrad pokazati logore gdje su držali zarobljene Hrvate... Mučili ih, silovali, tukli, ubijali... Jebo mu ja mater usranu četničku! Hoće li princu Britanskome reći za koga su se i za čiju stranu borili On i četnik Nikolić??? Mamuimjebem!
Nije cudo sto one Zagrepcanke grizu ko pirane na Beogradskom Aerodromu, kada vidim sta imaju u HR od muske ponude.
Ne moze pomoci vise ni ludara.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Koja teletina od premijera...pa banski dvori su spomenik kulture pa kad vec princu opisuje banske dvore mora spomenuti da su stradali u barbarskom napadu jna...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oreški je ovdje pokazao popriličnu dozu neznanja.
Ako su 1991. raketirani banski dvori,onda rakete nisu bile Martićeve,već one od JNA,pa je mogao reći Kadijevićeve,Adžićeve,Rašetine...
Ako su 1991. raketirani banski dvori,onda rakete nisu bile Martićeve,već one od JNA,pa je mogao reći Kadijevićeve,Adžićeve,Rašetine...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
[size=33]Hrvati Čarlsu blatili Srbe[/size]
E. V. N. | 15. mart 2016. 20:37 | Komentara: 0Naslednik britanske krune stiže u Beograd iz Zagreba u kojem je naša zemlja opet ocrnjena. Orešković pričao o "Martićevim raketama". Vučić: Na šta bi to ličilo da princu Čarlsu pokazujemo izbegle iz Hrvatske
IAKO najavljena kao poseta pomirenja i povezivanja regiona, već na prvoj stanici balkanske turneje britanskog princa Čarlsa i vojvotkinje Kamile buknule su nove varnice između Srbije i Hrvatske.
Domaćini iz Zagreba iskoristili su najveći deo posete da "tužakaju" Srbiju, stavljajući akcenat na ratna razaranja i zločine koje su navodno počinili Srbi. Odmah po dolasku u Zagreb, u ponedeljak, novi hrvatski premijer Tihomir Orešković primio je princa i princezu u sedištu hrvatske vlade u Banskim dvorima i objasnio im da je reč o zgradi koju su "pogodile Martićeve rakete".
To je izazvalo burne reakcije u Beogradu. Premijer Aleksandar Vučić je na današnjoj sednici organizacionog odbora posete rekao da ovakav potez komšija nije fer:
- Na šta bi to ličilo da mi vodimo princa Čarlsa po celoj Srbiji, a nema sela u kome nećemo pronaći srpske izbeglice iz Hrvatske - upitao je premijer, insistirajući da se "pokažemo" kao gospoda i da se govori isključivo o budućnosti.
Zato, kako saznajemo, srpski zvaničnici neće tokom posete princa Čarlsa odgovarati na provokacije iz Hrvatske, iako su se one nastavile i danas`. Hrvati su i vojvotkinju od Kornvala upoznali sa problemima žrtava seksualnog nasilja tokom rata od 1991. do 1995. godine. Rečeno je da su Srbi bili akteri seksualnog nasilja. Gosta iz Londona obavestili su o razaranjima Osijeka i okoline, naglašavajući da je tamošnja katedrala pogođena sa više od sto projektila.
Naš bivši ambasador u Velikoj Britaniji Dejan Popović kaže da je hrvatsko društvo to koje treba da potraži odgovor na pitanje zbog čega je poseta Čarlsa iskorišćena da se otvaraju zastarele rane i za nešto što je stvar odnosa Beograda i Zagreba.
- Zbog Oreškovićevog gesta ne može se ništa prebacivati princu Čarlsu. Ali, to je baznačajan detalj, imajući u vidu širu važnost ove regionalne turneje - kaže Popović.
Princ Čarls i Kamila sutra idu u Novi Sad, a zatim će princ otići u manastir Kovilj. Poseta se završava prijemom u Narodnoj skupštini, gde će gost održati govor, što će biti njegovo jedino javno obraćanje tokom višednevne posete prostoru bivše Jugoslavije. Iz Beograda pripadnici britanske kraljevske porodice putuju u Podgoricu, a potom na Kosovo.
hahahah, seljoberi u p.materinUUUUUUUUUUUUU )
nije bre više " učinkovito "
Guest- Guest
pizzon wrote:ranki1 wrote:ja mislimd a su Srbi onako maloumni ,jer budimo iskreni u svih HRvatima vide ustase
kakvi goda da jesmo, ne ponasamo se kao zadnji balkanski seljoberi pred svetom
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
atmosfera u srbiji bice susta suprotnost.
vi ste posetu doziveli kao šansu da kenjate vs srba i srbije.
nama su ciljevi bolje sutra, nada i vera u bolju buducnost.
ima gde cemo, i kad, ako mora, da govorimo i pisemo o proslosti,
i zlocinima hrvata nad svojim gradjanima nehrvatima.
vi ste posetu doziveli kao šansu da kenjate vs srba i srbije.
nama su ciljevi bolje sutra, nada i vera u bolju buducnost.
ima gde cemo, i kad, ako mora, da govorimo i pisemo o proslosti,
i zlocinima hrvata nad svojim gradjanima nehrvatima.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Stier taslači kevu Junckeru
» Srbin će da kara kevu Šiptarima
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Hodak hebe i ne vadi!
» AMD hebe Intel i ne vadi
» Srbin će da kara kevu Šiptarima
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Hodak hebe i ne vadi!
» AMD hebe Intel i ne vadi
Page 4 of 5