Hodak hebe i ne vadi!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hodak hebe i ne vadi!
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/zvonimir-hodak/kako-bi-plenki-prosao-da-se-jos-prije-izbora-odrekao-hasanbegovica-i-cijele-desne-struje-u-hdz-u-sigurno-bi-ga-podrzali-jos-neki-965925
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hodak hebe i ne vadi!
ahahaha dobra usporedba ovo da ce obuljenka istrazivati sumnjive transakcije havc-a..'kao da posaljete veselina sljivancanina da istrazuje zlocine u vukovaru'
2015-09-08
On je davnih dana izjavil da jedino kaj se u njegovoj zgradi diže je lift.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ahahaha dobra usporedba ovo da ce obuljenka istrazivati sumnjive transakcije havc-a..'kao da posaljete veselina sljivancanina da istrazuje zlocine u vukovaru'
pisao je marčelo o tome nekidan
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nalazi-li-se-nina-obuljen-kao-ministrica-u-sukobu-interesa-oko-havc-965224
..mislim smijesno ej ovo oko obuljenke...zaista to bi izgledalo kao da postavite sanadera ili ne znam vlahusica za ministra pravosuđa ili ravnatelja dorh-a
2015-09-08
.....plenkovic da ima muda...kao sto ih nema...onda bi se zahvalio na takvim 'podrskama' koje dolaze od lovricke,tomica,grbina i ostale svite...jer to mu je daleko teza omca oko vrata nego problem sa hasanbegovicem...zapravo ta podrska takvih likova i mediokreta zapravo vise jaca antiplenkijevo raspolozenje nego samo micanje hasanbegovica...jer ograđivanje od takvih likova jos bi mu mozda i povisilo nekakav kredabilitet zbog micanja hasana a ovako..upravo se stjece dojam i cinjenica ciji je zapravo plenki igrac
2015-09-08
A Hodakovu kćer je ubio pijanac kojeg on nije htio zastupati prije 15 godina.
Ta i takva priča možda, ali možda, može proći u Hlebinama.
Super priča da, i odmah priznao sve...happy end MUPa RHprovocator wrote:A Hodakovu kćer je ubio pijanac kojeg on nije htio zastupati prije 15 godina.
2014-04-15
Hodak - velika moralna i ljudska vertikala se našla nekom soliti pamet. Bljuv, rig.
a sto ej krivo rekao?..pustimo sad moralne vertikaledawson wrote:Hodak - velika moralna i ljudska vertikala se našla nekom soliti pamet. Bljuv, rig.
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto ej krivo rekao?..pustimo sad moralne vertikaledawson wrote:Hodak - velika moralna i ljudska vertikala se našla nekom soliti pamet. Bljuv, rig.
Ponekad je bitko i tko je rekao. Čim neka ljudska ljiga kao Hodak nađe srati po nekome auomatski znači da taj netko radi dobar posao.
catabbath-
2015-08-22
odlican posao...cak toliko da ga se uspoređuje sa danas 'omiljenom ' merkelicom..onda znam koliko ej satidawson wrote:vuksadinare wrote:a sto ej krivo rekao?..pustimo sad moralne vertikaledawson wrote:Hodak - velika moralna i ljudska vertikala se našla nekom soliti pamet. Bljuv, rig.
Ponekad je bitko i tko je rekao. Čim neka ljudska ljiga kao Hodak nađe srati po nekome auomatski znači da taj netko radi dobar posao.
2015-09-08
vuksadinare wrote:odlican posao...cak toliko da ga se uspoređuje sa danas 'omiljenom ' merkelicom..onda znam koliko ej sati
E sad baš i nije neka usporedba. Ali ako se čovik bude stvarno držao onoga šta je rekao a to je da je gospodarstvo prioritet meni je to čisto ok. E sad, problem je šta moža neće biti toliko tema "ustaše vs partizani" a to je nekima pogotovo hasinim kozojebima duševna hrana.
catabbath-
2015-08-22
ja ne vidim da se poceo iceg drzati..rekao je da cvrsto nece popustat ucjenama a pao ej na prvoj ucjeni(goran maric)....pao je i na drugoj..ucjenom petrova da moze most lako u oporbu..i evo trece..nije s erjesio kako ej obecao extremnih elemenata iz stranke vec kako index i jos neki mediji pisu hase bi mogao postati predsjednik ejdnog od najvaznijih saborskih odbora onog za medije...dawson wrote:vuksadinare wrote:odlican posao...cak toliko da ga se uspoređuje sa danas 'omiljenom ' merkelicom..onda znam koliko ej sati
E sad baš i nije neka usporedba. Ali ako se čovik bude stvarno držao onoga šta je rekao a to je da je gospodarstvo prioritet meni je to čisto ok. E sad, problem je šta moža neće biti toliko tema "ustaše vs partizani" a to je nekima pogotovo hasinim kozojebima duševna hrana.
2015-09-08
dawson wrote:vuksadinare wrote:a sto ej krivo rekao?..pustimo sad moralne vertikaledawson wrote:Hodak - velika moralna i ljudska vertikala se našla nekom soliti pamet. Bljuv, rig.
Dawsone ; možeš se netkim ne slagati, ne imati njegova stajališta - no , zato ići u krajnju mjeru i ubijanje kćeri protivnika - što misliš ; da li su je ubili zato što ova " ljiga " po tvojem razmišljanju je bila u KRIVU - ili je možda ipak bila u pravu - imala prave podatke STALA NA ŽULJ većim igračima i to mu je trebalo biti kao upozorenje da se okani daljnjeg čačkanja u osinje gnjezdo ???
Ustvari; uopće te nisam niti trebao pitati za ovo - ovo je vidljivo iz " AVIONA " i malenoj dječici !
Guest- Guest
A jebo te gospodarstvo više. koji vam je kurac? kaj ste gladni,goli,bosi,nemate krov nad glavom...dawson wrote:vuksadinare wrote:odlican posao...cak toliko da ga se uspoređuje sa danas 'omiljenom ' merkelicom..onda znam koliko ej sati
Jeblo vas gospodarstvo i poso i pare. Posla ima i previše, para ima dovoljno i zajebi više gospodarstvo.
treba riješit četnike,antife,pedere,vegetarijance...pičke materne,ološa kolko hoćeš a vi zapeli za gospodarstvo.
danni1-
2014-04-16
Bog s tobom..Sto vam onda Mlađ bjezi masovno u inozemstvo..??...i to onaj inteligentniji,uceniji i poduzetniji....danni1 wrote:A jebo te gospodarstvo više. koji vam je kurac? kaj ste gladni,goli,bosi,nemate krov nad glavom...dawson wrote:vuksadinare wrote:odlican posao...cak toliko da ga se uspoređuje sa danas 'omiljenom ' merkelicom..onda znam koliko ej sati
Jeblo vas gospodarstvo i poso i pare. Posla ima i previše, para ima dovoljno i zajebi više gospodarstvo.
treba riješit četnike,antife,pedere,vegetarijance...pičke materne,ološa kolko hoćeš a vi zapeli za gospodarstvo.
nabrojane jednostavno ne mozete rjesiti,pogotovo antifasiste...
Guest- Guest
evo i deda je stavio temu...u qrcu ste i to malo zescem...
https://www.hnb.hr/statistika/statisticki-podaci/sredisnja-banka-hnb/bilanca-hnb-a
https://www.hnb.hr/statistika/statisticki-podaci/sredisnja-banka-hnb/bilanca-hnb-a
Guest- Guest
Kkao je Deda jedared pametno primjetio kod nas je "desnica" kao u SAD-u "lijevica" ma što učinili, krali, ubili ili koji rat i zločin počinili njihovi birači će uvijek, ali uvijek glasati za partiju, tako da džabe
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» AMD hebe Intel i ne vadi
» Bernie hebe - ne vadi
» Haso hebe ne vadi
» Doris Pack hebe i ne vadi,ovaj put na udaru OHR i Dodo
» Goran Vojković mi hebe sve po spisku
» Bernie hebe - ne vadi
» Haso hebe ne vadi
» Doris Pack hebe i ne vadi,ovaj put na udaru OHR i Dodo