Putin: - ‘Postigli smo ciljeve, povlačim vojsku iz Sirije’
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Putin: - ‘Postigli smo ciljeve, povlačim vojsku iz Sirije’
asilovski wrote:Kojim? Da Damask pada do proljeća 2014 ili?preko_vode_do_slobode wrote:opet sam izdominirao marksiste u svojim prognozama ;/ (što me naravno ne raduje u ovom slučaju),
Assad pada i bježi u podmornici :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Uto ti uto
"..........ali upozorava da će dvije ruske vojne baze u Siriji nastaviti funkcionirati.
Također, nije dao rok do kojeg bi se vojska trebala povući iz intervencije........"
Drugim riječima to je povlačenje kao ono Amera iz Afganistana ili Iraka.
"..........ali upozorava da će dvije ruske vojne baze u Siriji nastaviti funkcionirati.
Također, nije dao rok do kojeg bi se vojska trebala povući iz intervencije........"
Drugim riječima to je povlačenje kao ono Amera iz Afganistana ili Iraka.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
o čemu pričamo...asilovski wrote:Kojim? Da Damask pada do proljeća 2014 ili?preko_vode_do_slobode wrote:opet sam izdominirao marksiste u svojim prognozama ;/ (što me naravno ne raduje u ovom slučaju),
Guest- Guest
Ma stvar je pregovora u Ženevi koji su stali, iako je potez iznenađujući to moram priznati
Kermit-
2014-04-17
o tvojim "analizama" hahahapreko_vode_do_slobode wrote:o čemu pričamo...asilovski wrote:Kojim? Da Damask pada do proljeća 2014 ili?preko_vode_do_slobode wrote:opet sam izdominirao marksiste u svojim prognozama ;/ (što me naravno ne raduje u ovom slučaju),
Kermit-
2014-04-17
ispale točne.. ja bih volio da sam bio u krivu jednako kao i ti..asilovski wrote:o tvojim "analizama" hahahapreko_vode_do_slobode wrote:o čemu pričamo...asilovski wrote:Kojim? Da Damask pada do proljeća 2014 ili?preko_vode_do_slobode wrote:opet sam izdominirao marksiste u svojim prognozama ;/ (što me naravno ne raduje u ovom slučaju),
ta šema što je napisana o podmornici je napisao forumaš kserko...
Guest- Guest
Rekli su na početku, prije skoro pola godine da dolaze na 4 mjeseca, a možda i duže, ako ne uspiju ostvariti ciljeve...Ero wrote:S drugim riječima, sjebala ga niska cijena nafte.
nafta veliš... može biti, zato su uspjeli razbucat Sakašvilija i Turčinova jer su cijene onda bile visoke :)))
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa Rusija je imala za cilj očuvanje režima, povratak dijela ključnog teritorija, prekoret na bojištu, slabljenje umjerenih kanibala te mirovne pregovore, ne znam u kojem dijelu nisu uspijelipreko_vode_do_slobode wrote:ispale točne.. ja bih volio da sam bio u krivu jednako kao i ti..asilovski wrote:o tvojim "analizama" hahahapreko_vode_do_slobode wrote:o čemu pričamo...asilovski wrote:Kojim? Da Damask pada do proljeća 2014 ili?preko_vode_do_slobode wrote:opet sam izdominirao marksiste u svojim prognozama ;/ (što me naravno ne raduje u ovom slučaju),
Kermit-
2014-04-17
Odnosno u kojem dijelu si imao pravo sa svojim papzjanijama, osim toga Putin je svašta ali je isto tako majstor diplomacije i preokreta, a da će nakon svega, a posebice uspjeha prepustiti Siriju nekim kanibalima nije analiza nego ono...
Kermit-
2014-04-17
Analysis by Jonathan Marcus, BBC diplomatic correspondent
Mr Putin is effectively saying "job done" in Syria. He is clear, though, that a Russian air base and a naval base will remain, so this is not a total military pull-out.Coinciding with the Syria peace talks, it is yet another sign of Mr Putin's mastery of diplomatic showmanship.
Russia has about 30 combat aircraft in Syria and a small ground component protecting them, along with an unspecified number of Russian advisers and special forces on the ground, operating with the Syrian military.
Russia's intervention has achieved its main goals - consolidating President Assad's position, enabling his forces to re-take key pieces of strategic territory and ensuring that Mr Assad remains a factor in any future Syrian settlement.
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-35807689
Znači pro kanibalski BBC ne RT ili Sputnik
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Odnosno u kojem dijelu si imao pravo sa svojim papzjanijama, osim toga Putin je svašta ali je isto tako majstor diplomacije i preokreta, a da će nakon svega, a posebice uspjeha prepustiti Siriju nekim kanibalima nije analiza nego ono...
iskreno neman pojma što ovo putin radi i što će biti nakon svega ovoga..
ja sam samo napisao kada je putin krenio, da rat neće završiti u 3 dana, da SAA nema snage da osvoji siriju nazad.. i da će najvjerojatnije završiti nekim primirjem i podjelom zemlje..
i izgleda da se to događa..
dalje neman pojma
Guest- Guest
putin se spašava od bankrota jer ne može financirati svoje ratne igre.
game over.
game over.
sitting_bull-
2015-09-28
Koji je bio cilj u Siriji, ako smijemo znati?mutava baštarda wrote:Rekli su na početku, prije skoro pola godine da dolaze na 4 mjeseca, a možda i duže, ako ne uspiju ostvariti ciljeve...Ero wrote:S drugim riječima, sjebala ga niska cijena nafte.
nafta veliš... može biti, zato su uspjeli razbucat Sakašvilija i Turčinova jer su cijene onda bile visoke :)))
Sjebat par milijunskih gradova? Pobit i rastjerat civile? Što točno?
Što je bio cilj u Ukrajini? Rastjerat i pobit civile, porušit Donbas?
Svaka čast.
gdje si ti analizirao da ce se rusi povuci, cijelo vrijeme tupis o tomu da ce nastati primirje jer assad nema snage da sjebe kozojebe skupa sa hezbolahom i irancima i rusima, tek sad nastaje festa dole, i tartarus ostaje i hmein ostaje isto kao s400 sto automatski pokriva siriju od eventualnih nato izleta protiv assada a koje bi prvi erdogan volio povesti, druga stvar je koliko se kurca kuzis u taktiku da se ide do kraja u zatvaranje prema turskoj, kurdi grizu na sjeveru a ovi u latakiji i prema idlibu,ne staju, znaci te dvije karte su presudne za cjeloukupnu igranku dole, jednom odsjecene linije opskrbe arrivederci kozojebi, mislim da nisi cak ni obratio paznju na koljacinu u libanonu gdje su hezbolah i libanonska vojska masakrirali isisovce i nusru, isitna jest da tupis o nekom statusu quo dole al toga nece biti, rusi se povlace ali??????, nece biti vise udara dalekometnim bombarderima i krstarecim projektilima, mozda, savjetnike nece povuci, helikopteri ostaju, avioni ostaju jedino nece toliko cesto polijetat,preko_vode_do_slobode wrote:ispale točne.. ja bih volio da sam bio u krivu jednako kao i ti..asilovski wrote:o tvojim "analizama" hahahapreko_vode_do_slobode wrote:o čemu pričamo...asilovski wrote:Kojim? Da Damask pada do proljeća 2014 ili?preko_vode_do_slobode wrote:opet sam izdominirao marksiste u svojim prognozama ;/ (što me naravno ne raduje u ovom slučaju),
mada meni tu nesto drugo smrdi al opako ,
imam gadan osjecaj da su spremili drugu spacku zbog koje je potrebno takozvano povlacenje, no , o tom potom
2014-04-17
sdepeov stručni stožer za vojsku i bliski istoksitting_bull wrote:putin se spašava od bankrota jer ne može financirati svoje ratne igre.
game over.
Kermit-
2014-04-17
???, on nije prekoracio sumu koju trosi i u rusiji na ratne igrice a ovo mu je bonus za obuku pilota i isprobavanje novih oruzja i realnom okruzjusitting_bull wrote:putin se spašava od bankrota jer ne može financirati svoje ratne igre.
game over.
na šta si mislio?Leviathan2 wrote:gdje si ti analizirao da ce se rusi povuci, cijelo vrijeme tupis o tomu da ce nastati primirje jer assad nema snage da sjebe kozojebe skupa sa hezbolahom i irancima i rusima, tek sad nastaje festa dole, i tartarus ostaje i hmein ostaje isto kao s400 sto automatski pokriva siriju od eventualnih nato izleta protiv assada a koje bi prvi erdogan volio povesti, druga stvar je koliko se kurca kuzis u taktiku da se ide do kraja u zatvaranje prema turskoj, kurdi grizu na sjeveru a ovi u latakiji i prema idlibu,ne staju, znaci te dvije karte su presudne za cjeloukupnu igranku dole, jednom odsjecene linije opskrbe arrivederci kozojebi, mislim da nisi cak ni obratio paznju na koljacinu u libanonu gdje su hezbolah i libanonska vojska masakrirali isisovce i nusru, isitna jest da tupis o nekom statusu quo dole al toga nece biti, rusi se povlace ali??????, nece biti vise udara dalekometnim bombarderima i krstarecim projektilima, mozda, savjetnike nece povuci, helikopteri ostaju, avioni ostaju jedino nece toliko cesto polijetat,preko_vode_do_slobode wrote:ispale točne.. ja bih volio da sam bio u krivu jednako kao i ti..asilovski wrote:o tvojim "analizama" hahahapreko_vode_do_slobode wrote:o čemu pričamo...asilovski wrote:Kojim? Da Damask pada do proljeća 2014 ili?preko_vode_do_slobode wrote:opet sam izdominirao marksiste u svojim prognozama ;/ (što me naravno ne raduje u ovom slučaju),
mada meni tu nesto drugo smrdi al opako ,
imam gadan osjecaj da su spremili drugu spacku zbog koje je potrebno takozvano povlacenje, no , o tom potom
Kermit-
2014-04-17
Nema cijena veze sa ovom odlukom. Rusija može još 20 god ovako ratovati da ne osjeti,
to je valda jasno.
Jednako tako Putin nebi "odlazio" praznih ruku. Mislim da su se gazde već dogovorili.
Mi ćemo detalje saznati kasnije, na kapaljku. Uglavnom cilj dolaska Rusa je postignut,
to je nesumnjivo. Inače bi do sada Assad već bio ubijen ili na ruskoj podmornici, kako su
neki već vidili. isis je oslabljen i biti će satran još ove god.
Problem su druge skupine koje ne možeš jednostavno pobiti.
Opet kažem da je dogovor postignut - zasigurno-
vjerojatno će Sirija biti segmentirana ili će opstati poput biH.
Čini se da je rat pri kraju.
to je valda jasno.
Jednako tako Putin nebi "odlazio" praznih ruku. Mislim da su se gazde već dogovorili.
Mi ćemo detalje saznati kasnije, na kapaljku. Uglavnom cilj dolaska Rusa je postignut,
to je nesumnjivo. Inače bi do sada Assad već bio ubijen ili na ruskoj podmornici, kako su
neki već vidili. isis je oslabljen i biti će satran još ove god.
Problem su druge skupine koje ne možeš jednostavno pobiti.
Opet kažem da je dogovor postignut - zasigurno-
vjerojatno će Sirija biti segmentirana ili će opstati poput biH.
Čini se da je rat pri kraju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kurdi kapitulirali, Assad šalje vojsku sa sjever Sirije protiv Turske.
» PUTIN – NOVI „KRALJ SIRIJE“
» Putin šalje vojsku u BiH
» Blumberg: Kako su Putin i Erdogan izbacili Zapad iz Sirije
» Putin iskoristio rušenje suhoja da bi preuzeo potpunu kontrolu nad nebom iznad Sirije
» PUTIN – NOVI „KRALJ SIRIJE“
» Putin šalje vojsku u BiH
» Blumberg: Kako su Putin i Erdogan izbacili Zapad iz Sirije
» Putin iskoristio rušenje suhoja da bi preuzeo potpunu kontrolu nad nebom iznad Sirije
Page 2 of 6