Smrt Net.hr foruma
Page 20 of 29
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Re: Smrt Net.hr foruma
ovo je četvrti disidentski iskonov forum kojih se sićan, nakon jebeš pravila, caffeplanete i onog iznogudovog, i svi su ugašeni :)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
A tko ste to vi, neka samozvana 'elita' ovog foruma koja se čoporativno obruši na nekoga, napadne i želi ga otjerati, ako nije po njihovu ukusu, u njihovom čoporu i ne sviđa im se ono što govori? OK, vidim da ovo u tom slučaju nije forum za menered wolf wrote:Gledaj, ili budi s nama ili prošeći...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:A tko ste to vi, neka samozvana 'elita' ovog foruma koja se čoporativno obruši na nekoga, napadne i želi ga otjerati, ako nije po njihovu ukusu, u njihovom čoporu i ne sviđa im se ono što govori? OK, vidim da ovo u tom slučaju nije forum za menered wolf wrote:Gledaj, ili budi s nama ili prošeći...
Ne, mi smo se digli iz pepela ovdje...I sad si ti došla nam ovdje djeliti lekcije...Ma tko te j....
Guest- Guest
ajd, ako ono govno rikne totalka. plavo će joj biti ok. pa zakaj je ovdje?kic wrote:neve, navikne se čovjek i na plavetnilo, prepusti se
bitno je okupit reaktivnu masu.
nakon toga će forum počet štekati. :D
2014-12-30
Tako je..odlazi bestraga..!!! ...r_nevjesta wrote:A tko ste to vi, neka samozvana 'elita' ovog foruma koja se čoporativno obruši na nekoga, napadne i želi ga otjerati, ako nije po njihovu ukusu, u njihovom čoporu i ne sviđa im se ono što govori? OK, vidim da ovo u tom slučaju nije forum za menered wolf wrote:Gledaj, ili budi s nama ili prošeći...
Guest- Guest
To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...r_nevjesta wrote:A tko ste to vi, neka samozvana 'elita' ovog foruma koja se čoporativno obruši na nekoga, napadne i želi ga otjerati, ako nije po njihovu ukusu, u njihovom čoporu i ne sviđa im se ono što govori? OK, vidim da ovo u tom slučaju nije forum za menered wolf wrote:Gledaj, ili budi s nama ili prošeći...
Trinity-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Trinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...r_nevjesta wrote:A tko ste to vi, neka samozvana 'elita' ovog foruma koja se čoporativno obruši na nekoga, napadne i želi ga otjerati, ako nije po njihovu ukusu, u njihovom čoporu i ne sviđa im se ono što govori? OK, vidim da ovo u tom slučaju nije forum za menered wolf wrote:Gledaj, ili budi s nama ili prošeći...
Ne, nije to...Budimo otvoreni do kraja...Ovdje nas nekoliko smo komunicirali, otvarali teme, dok je većina čekala što će biti sa starim forumom...E sad kad je u rasulu, došli su ovdje i djele nam lekcije...Čekaj malo...Prilagodi se ili otprdi...Tako jednostavno...
Guest- Guest
Trinity-
2014-04-17
i boju...i boju...kic , da si joj bio na usluzi...;)
i ja ju više nikad neću pitati za radno vrijeme, evo...
Trinity-
2014-04-17
Šef je zadovoljan,i to je jedino bitno..Trinity wrote:i boju...i boju...kic , da si joj bio na usluzi...;)
Guest- Guest
Pa ako ćemo pravo i ti si novi, doduše ne dijeliš lekcije, bar ne te vrste...red wolf wrote:Trinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...r_nevjesta wrote:A tko ste to vi, neka samozvana 'elita' ovog foruma koja se čoporativno obruši na nekoga, napadne i želi ga otjerati, ako nije po njihovu ukusu, u njihovom čoporu i ne sviđa im se ono što govori? OK, vidim da ovo u tom slučaju nije forum za menered wolf wrote:Gledaj, ili budi s nama ili prošeći...
Ne, nije to...Budimo otvoreni do kraja...Ovdje nas nekoliko smo komunicirali, otvarali teme, dok je većina čekala što će biti sa starim forumom...E sad kad je u rasulu, došli su ovdje i djele nam lekcije...Čekaj malo...Prilagodi se ili otprdi...Tako jednostavno...
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Pa ako ćemo pravo i ti si novi, doduše ne dijeliš lekcije, bar ne te vrste...red wolf wrote:Trinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...r_nevjesta wrote:A tko ste to vi, neka samozvana 'elita' ovog foruma koja se čoporativno obruši na nekoga, napadne i želi ga otjerati, ako nije po njihovu ukusu, u njihovom čoporu i ne sviđa im se ono što govori? OK, vidim da ovo u tom slučaju nije forum za menered wolf wrote:Gledaj, ili budi s nama ili prošeći...
Točno, ali ja već ovdje sudjelujem neko vrijeme i bilo nas je po dva tri ovdje...Otvorio sam neke teme, nažalost nisu imale odjeka, ali nije bitno...Ali, nikome nisam držao ovdje lekcije...
Guest- Guest
Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
bogomdani wrote:nas Ezek nije bas Novi..eonima nas gleda odozgora..
Prestani s tim Ezekom...Njega više nema...
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
I tebi sve sretno na nekim drugim forumima...
Guest- Guest
E sad si me razočarala, mislila sam da si čvršća, šta su meni ovdje radili, pa ostala...r_nevjesta wrote:Ne bih, hvala.. ne sudjeluje mi se u komičnoj igri 'tko će zapišati više teritorija' uz nepotrebno režanje nekih članova čopora Ovo je očito već 'lokalna birtija' u kojoj se razlikuju neki 'mi' i neki 'oni', ali super je da ste se vi ovdje našli i da uživate, bok i nadalje vam dobru zabavu svimaTrinity wrote:To ti se zove inicijacija, trebaš to proći i sve pet...
Trinity-
2014-04-17
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Similar topics
» smrt foruma i nogometa
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
Page 20 of 29