ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smrt Net.hr foruma

Page 5 of 29 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Next

Go down

Smrt Net.hr foruma - Page 5 Empty Re: Smrt Net.hr foruma

Post by Guest Wed 3 Sep - 12:50

Longi,ne omataj Sanitarca u poslu...Higijena je pola zdravlja... :clown

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Sep - 12:51

Trinity wrote:
bogomdani wrote:Etoc...Bogomdani i Kic vas spasili Nepostojanja... :clown  Bogomdani osmislio Raj,a Kic ga kreirao...

Ajmo,poklon Bozanstvima Vasim... lol!
 :hail :hail :hail
Zahvaljujem mojoj lojalnoj Odanici,obasut cu je punom Bogomdanom ljubavlju... :}
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Sep - 12:52

E sad samo da bogomdani osmisli i nesto da si svi sveukupno oblažimo financijsko stanje,,,nes kao Forum-.kibuc.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 Sep - 12:53

Forume mogu ubit samo dvije stvari ; onako ka šta je sad ono da uopce nemožeš pristup njemu jer je svako drugi dan u blokadi i prekruta moderatura. Ja sma sa dosta foruma otiša svojevoljno zbog prekrute moderature. Najnoviji primjer od niti dva mjeseca forum paluba i moderator mi briše postove i filozofira , ja ga pustija par puta a kad mi je puka film zatražija brisanje nika i onda on pocme nešto filozofirat a ja mu kažem briši me il cu te prilsilit da me izbrišeš i on opet nešto kao ovo ono a ja napišem : PUŠI KUAC .... i ono BAN .... pa eto odhebi majmune glupi i to je to i ajmo vožnja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 Sep - 12:55

bogomdani wrote:Longi,ne omataj Sanitarca u poslu...Higijena je pola zdravlja... :clown
Iskreno ima covjek volje da se zahebava pizdharijama , ... ono forum u kujcu , par ljudi posta i onda on u jednu iza ponoci briše postove. Ki neki debil hbte .... zato sam mu i napisa samo : laku noc.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity Wed 3 Sep - 12:55

bogomdani wrote:
Trinity wrote:
bogomdani wrote:Etoc...Bogomdani i Kic vas spasili Nepostojanja... :clown  Bogomdani osmislio Raj,a Kic ga kreirao...

Zahvaljujem mojoj lojalnoj Odanici,obasut cu je punom Bogomdanom ljubavlju... :}
ehmm...javno i crno na bijelom... :)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Sep - 12:56

sjecam se kako se Max ozbiljno oborio na tebe..ono kao potices mesarenje,ubijanje ovo i ono....ma lik uopce nema filling za zezanciju i ironiju...cisti Maximus Mechanicus... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Sep - 12:57

Trinity wrote:
bogomdani wrote:
Trinity wrote:

ehmm...javno i crno na bijelom... :)
Ehmmm..bogomdana ljubav nema granica...podrska i ljubav se moraju uzvratiti...sad,tko bude Kicoma Odanica,ne bih znao...Šora??? lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Wed 3 Sep - 12:57

bogomdani wrote:E sad samo da bogomdani osmisli i nesto da si svi sveukupno oblažimo financijsko stanje,,,nes kao Forum-.kibuc.. lol!
Kica treba šibom tjerati...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Sep - 12:58

eto..kako rekoh..Šora...sibu u ruke i trkom za Kicom... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 Sep - 13:00

bogomdani wrote:sjecam se kako se Max ozbiljno oborio na tebe..ono kao potices mesarenje,ubijanje ovo i ono....ma lik uopce nema filling za zezanciju i ironiju...cisti Maximus Mechanicus... Basketball
Je nije moga izac na kraj s menom pa me na kraju zvalo telefonom doma da pišem svašta i da ce mi iskljucit internet i dignit tužbu. Ono preciziralo koji forum i sve. Najveca baza šta sam ja na to odgovorija a šta ovi tamo pišu ono to nemože pas s maslom prožvakat i onda mene zovete koji tu samo hebe zid. Ajde kao ono nemoj više itd itd itd i iskljuci mi internet na neko vrijeme par dana il tako nešto.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 Sep - 13:01

Ja im reka da dignu tužbu da me baš zanima tko je taj koji je tu tužbu diga. Umukli. A ma pušite kuac ono.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 Sep - 13:03

Kad su shvatili da se nemogu uplašit i da znam da kad netko diže tužbu da mora postojt i neko fizicko lice iza toga onda ono ka aj smiri malo ovo ono. Ako ceš me tužit tuži me pa da vidim s kime imam posla. I onako mi je maks diga tako živce da sam to namjerno radija da mi digne tužbu da ga mogu upoznat i onda nokautirat.

Last edited by RayMabus on Wed 3 Sep - 13:03; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity Wed 3 Sep - 13:03

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:sjecam se kako se Max ozbiljno oborio na tebe..ono kao potices mesarenje,ubijanje ovo i ono....ma lik uopce nema filling za zezanciju i ironiju...cisti Maximus Mechanicus... Basketball
Je nije moga izac na kraj s menom pa me na kraju zvalo telefonom doma da pišem svašta i da ce mi iskljucit internet i dignit tužbu. Ono preciziralo koji forum i sve. Najveca baza šta sam ja na to odgovorija a šta ovi tamo pišu ono to nemože pas s maslom prožvakat i onda mene zovete koji tu samo hebe zid. Ajde kao ono nemoj više itd itd itd i iskljuci mi internet na neko vrijeme par dana il tako nešto.
Doma te zvali ? No
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Sep - 13:05

Eto...a nisi cak niti 10inu shranja pravio kao ja... :} ...dobro,eni su neke godine dva pandura u civilu dosli...no Sveti sve elegantno sredio...netko mi napakirao da sam kojesta protiv geja pisao... ja likovima pokazao postove,i to je to...bili su razocarani... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 Sep - 13:06

Je doma me zvali a najveca baza je šta sam ja to namjerno radija jer mi je maks diga živce i znam da mora netko dignit tu tužbu i da cu ja vidit ime i prezime toga i toga i onda imam tocno osobu na koju se mogu iskalit. Zato sam to namjerno i radija. Cilj mi i je bija da me tuži tako da ga fizicki upoznam da ga mogu namlatit. Onda ksd su shvatili da se nedam uplašit onda je bilo aj smiri se da ti ne iskljucimo opet internet i tako. Iskljucilo pa nakon par dana opet ukljcuilo. Nema zaonske tužbe al ono iskljucit cemo te sa interneta jer z zakonsku tužbu treba postojat i neko lice iz toga i ic na sud a to sam ja i cilja tako da mogu maksa isporkidat jer je lik debil.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Sep - 13:09

RayMabus wrote:Je doma me zvali a najveca baza je šta sam ja to namjerno radija jer mi je maks diga živce i znam da mora netko dignit tu tužbu i da cu ja vidit ime i prezime toga i toga i onda imam tocno osobu na koju se mogu iskalit. Zato sam to namjerno i radija. Cilj mi i je bija da me tuži tako da ga fizicki upoznam da ga mogu namlatit. Onda ksd su shvatili da se nedam uplašit onda je bilo aj smiri se da ti ne iskljucimo opet internet i tako. Iskljucilo pa nakon par dana opet ukljcuilo. Nema zaonske tužbe al ono iskljucit cemo te sa interneta jer z zakonsku tužbu treba postojat i neko lice iz toga i ic na sud a to sam ja i cilja tako da mogu maksa isporkidat jer je lik debil.
Eto na..pa lik je ogromna vreca sala..dis se na to obarati... Uz to,nikad se ne spustati na razinu takvih likova...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 Sep - 13:10

Maks je kreten a evo i objasnit cu zašto. On kad nekoga uzme na pik onda nije bitno više posli jesi li ti napisa nešto ok ili ne nego te namjerno banira. Znaci lik te prati samo da te može banirat. Zato sam ja puka. Ono ne napišem ništa loše a ovaj ban. Onda sam poludija. TIja sam da me tuži tako da znam ime i prezime toga i da ga ubijem ko pasa ono. Cilj mi je i je bija da mi digne tužbu. Onda je to eksaliralo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 Sep - 13:13

RayMabus wrote:Maks je kreten a evo i objasnit cu zašto. On kad nekoga uzme na pik onda nije bitno više posli jesi li ti napisa nešto ok ili ne nego te namjerno banira. Znaci lik te prati samo da te može banirat. Zato sam ja puka. Ono ne napišem ništa loše a ovaj ban. Onda sam poludija. TIja sam da me tuži tako da znam ime i prezime toga i da ga ubijem ko pasa ono. Cilj mi je i je bija da mi digne tužbu. Onda je to eksaliralo.
Pa lik te namjerno provocira,jer zna da te to lozi..Vis,meni je brisao sve,ja onako mrtav hladan druge pisao,on ih opet brisao,ja pisao..i eto..nije mu vise zanimljivo... lozi te bas zato da napravis pizdariju,pa imas posla sa Zakonom..ne daj se isprovocirati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 Sep - 13:14

Meni nikad nije smetalo ako me baniraju il brišu postove ako sam u krivu al brajo moj ako nisam onda ce bit nereda. Zadnji primjer je taj sa foruma paluba , vojni forum , modertor isto neki kreten i brisanje postov , ja ga pitam zašto kad su postovi informtivni a on ovo ono pa livo pa desno , ok j opet informtivni post  on brisanje , skužija ja ovi pametuje , zatražija ban od admina dole javno a ovi se odma javija da ovo ono a ja da ja ne pregovaram a on opet nešto posvome  ja reka baniraj me ili cu te prislit da me baniraš i oept on ko ovo ono a ja ni pet ni šest nego PUŠI KUAC ..... BAN ... HVALA I DOVIĐENJA SERONJO USHRANI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Baron Wed 3 Sep - 13:15

ovaj net.hajer forum svaki dan doživi srčani par puta?

Smrt Net.hr foruma - Page 5 Marine-le-pen-fond-bleu
Baron
Baron

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 29 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Next

Back to top

- Similar topics