Smrt Net.hr foruma
Page 7 of 29
Page 7 of 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Re: Smrt Net.hr foruma
da,pa popijem prvo kofi,pa mi to zatvori apetit...Trinity wrote:Doručak u 13.40 ?
Guest- Guest
ILija gromovnik. IMa on i neke pametne izjave no u osnovi sive stancie mu se vrte oko par stvari , demoni napad na iste i onda on im moc da kiša pada i nastaju munje i onda se on tu virtualno bori sa nekim astralnim likovima.Baron wrote:iace koji forumas je ''Iknar''?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Fiksalizacija .... fiksiran je na nešto i nezna se odmaknut od toga i pogledat širu sliku i primit nove podatke i sam ih proucit i procijenit.
2014-04-11
nailed it :sleazy:bogomdani wrote:ehhh,Tito je uhvatio nes drugo...
uhh..blago tebi. ne pamtim kad sam zadnjiput spavao duze od 8:00 sati..bogomdani wrote:da,pa popijem prvo kofi,pa mi to zatvori apetit...Trinity wrote:Doručak u 13.40 ?
inace, sto si ti po strucisvetac? mislim znam da si zavodnik lvl. 99
ali bas po struci?
Usput receno mislim da iknaru treba pomoc a ne ga banirat samo neznam kako mu pomoc kad stalno ide napadacki i vrti uvijek svoje. Možda zamolbom da normalnije piše i da nema smisla tu se otresat na neke virtualne likove koje ni ne poznaje.
2014-04-11
Pa zamoljen je više puta, ne samo od admina...
Trinity-
2014-04-17
Ma znam samo on je socijalna licnost a ne antisocijalna. Lako može biti preodgojen.Trinity wrote:Pa zamoljen je više puta, ne samo od admina...
2014-04-11
na kojoj emisuga banali?dajte link bas da vidim
4. Liječenje i preodgoj vrlo dobro djeluju na osobu socijalne osobnosti.
Iako antisocijalne osobe ponekad obećaju da će se promijeniti , one se ne mijenjaju. Samo se osoba socijalne osobnosti s lakoćom može promijeniti ili popraviti.
Socijalnoj osobi često je dovoljno samo ukazati na nepoželjno ponašanje da bi ga u potpunosti popravila.
Kazneni zakoni i oštre kazne nisu potrebni da bi se socijalne osobe dovele u red.
http://forum.net.hr/forums/t/336673.aspx
Iako antisocijalne osobe ponekad obećaju da će se promijeniti , one se ne mijenjaju. Samo se osoba socijalne osobnosti s lakoćom može promijeniti ili popraviti.
Socijalnoj osobi često je dovoljno samo ukazati na nepoželjno ponašanje da bi ga u potpunosti popravila.
Kazneni zakoni i oštre kazne nisu potrebni da bi se socijalne osobe dovele u red.
http://forum.net.hr/forums/t/336673.aspx
2014-04-11
Ma koji qrcev zavodnik,samo komedijas...Baron wrote:uhh..blago tebi. ne pamtim kad sam zadnjiput spavao duze od 8:00 sati..bogomdani wrote:da,pa popijem prvo kofi,pa mi to zatvori apetit...Trinity wrote:Doručak u 13.40 ?
ali bas po struci?
prije rata upisao studij ekonomije u Zegeju,dosao rat,prekinuo,nisam niti nastavio,nakon toga polagao razliku za Poslovnu skolu,smjer investiijsko poslovanje,sad dovrsavam studij preko neta-a investicijski menadžment..potrajalo je...
Guest- Guest
nikad nije kasnobogomdani wrote:Ma koji qrcev zavodnik,samo komedijas...Baron wrote:uhh..blago tebi. ne pamtim kad sam zadnjiput spavao duze od 8:00 sati..bogomdani wrote:da,pa popijem prvo kofi,pa mi to zatvori apetit...Trinity wrote:Doručak u 13.40 ?
ali bas po struci?
prije rata upisao studij ekonomije u Zegeju,dosao rat,prekinuo,nisam niti nastavio,nakon toga polagao razliku za Poslovnu skolu,smjer investiijsko poslovanje,sad dovrsavam studij preko neta-a investicijski menadžment..potrajalo je...
u Deutschlanduces naci lako jako dobar job s tim. kad dođeš do neke vece love, nastavis samostalno i boli te kiki
To se i radi...Baron wrote:nikad nije kasnobogomdani wrote:Ma koji qrcev zavodnik,samo komedijas...Baron wrote:uhh..blago tebi. ne pamtim kad sam zadnjiput spavao duze od 8:00 sati..bogomdani wrote:da,pa popijem prvo kofi,pa mi to zatvori apetit...Trinity wrote:Doručak u 13.40 ?
ali bas po struci?
u Deutschlanduces naci lako jako dobar job s tim. kad dođeš do neke vece love, nastavis samostalno i boli te kiki
Guest- Guest
Mene nikad nije uvrijedio kao druge (tu su se iskazali neki "bolji" ), jedino što žene smatra nižim bićima i podložna sotoni, pa vi muški onda stradate...RayMabus wrote:Ma znam samo on je socijalna licnost a ne antisocijalna. Lako može biti preodgojen.Trinity wrote:Pa zamoljen je više puta, ne samo od admina...
Trinity-
2014-04-17
Evo ovdje sam prekopira tekst pa kome se proucava nek proucava :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost#27337
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost#27337
2014-04-11
Vidiš tu je sadržan veliki ženski ego i zato vas neki i napadaju npr i ja samo mi se to na ovom forumu neda.Trinity wrote:jedino što žene smatra nižim bićima i podložna sotoni, pa vi muški onda stradate...
2014-04-11
Demoni ce ti uvijek napadat ego , nije bitno jel osoba ženska ili muška , kad ti nađe ahilovu petu onda te lupa a ahilova peta ženama je šta ?
Ahilova peta žena je nacin na koji se prema njima odnosiš tj bitnija im je forma od sadržaja a to je odlicna ahilova peta da te demon napadne .... AKO HOCE.
Ahilova peta žena je nacin na koji se prema njima odnosiš tj bitnija im je forma od sadržaja a to je odlicna ahilova peta da te demon napadne .... AKO HOCE.
Last edited by RayMabus on 3/9/2014, 14:12; edited 1 time in total
2014-04-11
Uff i nemoj...Dosta mi te čitati tome na nethaeru...RayMabus wrote:Vidiš tu je sadržan veliki ženski ego i zato vas neki i napadaju npr i ja samo mi se to na ovom forumu neda.Trinity wrote:jedino što žene smatra nižim bićima i podložna sotoni, pa vi muški onda stradate...
Trinity-
2014-04-17
Page 7 of 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Similar topics
» smrt foruma i nogometa
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
Page 7 of 29