F*ck the admin... gently
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
shvati to ka dobrovoljno davanje krvi, al na slamku :)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
immortal-
2014-04-16
Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
oldie- Posts : 438
2014-04-28
pa lijepit će vako i nako
treba nekog radikalnijeg
treba nekog radikalnijeg
2014-04-16
uostalom kako objektivna osoba može ovo izjaviti: "a dobro što ćemo s okultistima..njih bi trebalo odmah banirati..."mortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
bez smileya? pljuc!
2014-04-28
pa svaki moderator ima svoj stil djelovanja
2014-04-16
Zahvaljujem...mortal na predlaganju za moderatora...no zbog ovakvih korisnika koji već u startu vrijedjaju i ponižavaju...bolje je da to bude netko drugi. A ovakvu debilnu izjavu o Isusu mogu reći samo osobe jako niske inteligencije.oldie wrote:Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
2014-04-14
A tko je ovdje uopće objektivan...?!oldie wrote:uostalom kako objektivna osoba može ovo izjaviti: "a dobro što ćemo s okultistima..njih bi trebalo odmah banirati..."mortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
bez smileya? pljuc!
2014-04-14
ti ili henok bi jedini mogli biti moderatori i ne smijete dozvoliti da se ta uloga prepusti nereligioznoj osobi pa da se tu nastavi vrijeđanje vjernika kakvo smo do sada uvijek imali priliku čitati na net-hr.u i to bez kaznikingkong wrote:Zahvaljujem...mortal na predlaganju za moderatora...no zbog ovakvih korisnika koji već u startu vrijedjaju i ponižavaju...bolje je da to bude netko drugi. A ovakvu debilnu izjavu o Isusu mogu reći samo osobe jako niske inteligencije.oldie wrote:Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
da se tamo nisu tako raspustili ne bi ni koristili ovakve uvrede
da si ti sad moderator takvo što prekineš za tren oka
i to to
2014-04-16
Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)kingkong wrote:Zahvaljujem...mortal na predlaganju za moderatora...no zbog ovakvih korisnika koji već u startu vrijedjaju i ponižavaju...bolje je da to bude netko drugi. A ovakvu debilnu izjavu o Isusu mogu reći samo osobe jako niske inteligencije.oldie wrote:Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
ne brini kingkongkingkong wrote:A tko je ovdje uopće objektivan...?!oldie wrote:uostalom kako objektivna osoba može ovo izjaviti: "a dobro što ćemo s okultistima..njih bi trebalo odmah banirati..."mortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
bez smileya? pljuc!
oldie ovo što je on izgovorio je govor jednog vjernika
ti bi to trebao znati
uvijek se predstavljaš kao visoko inteligentno biće pa čemu ti onda treba takvo što objašnjavati
2014-04-16
ja mislim da bi henok imao obvezu ušutkati sve krivovjernike. a to smo svi, iz njegove perspektive.mortal-joint wrote:
ti ili henok
2014-04-16
Po čemu je to uvreda? Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac...isusu ne vjeruje 67% ljudi u svijetu - sve ih trebamortal-joint wrote:ti ili henok bi jedini mogli biti moderatori i ne smijete dozvoliti da se ta uloga prepusti nereligioznoj osobi pa da se tu nastavi vrijeđanje vjernika kakvo smo do sada uvijek imali priliku čitati na net-hr.u i to bez kaznikingkong wrote:Zahvaljujem...mortal na predlaganju za moderatora...no zbog ovakvih korisnika koji već u startu vrijedjaju i ponižavaju...bolje je da to bude netko drugi. A ovakvu debilnu izjavu o Isusu mogu reći samo osobe jako niske inteligencije.oldie wrote:Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
i to to
možemo čuti što nekršćani misle, ali to za nas nije presudno ni za štooldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)kingkong wrote:Zahvaljujem...mortal na predlaganju za moderatora...no zbog ovakvih korisnika koji već u startu vrijedjaju i ponižavaju...bolje je da to bude netko drugi. A ovakvu debilnu izjavu o Isusu mogu reći samo osobe jako niske inteligencije.oldie wrote:Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
oldie nije to 67% ljudi
nego možda 67% od postotka nekršćana, a to je daleko manje
2014-04-16
dakle trebali bi izabrati za moderatora osobu vjernika koja bi bez pitanja izbacila druge vjernike,a meni treba objašnjavati...ajde, dobromortal-joint wrote:ne brini kingkongkingkong wrote:A tko je ovdje uopće objektivan...?!oldie wrote:uostalom kako objektivna osoba može ovo izjaviti: "a dobro što ćemo s okultistima..njih bi trebalo odmah banirati..."mortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
bez smileya? pljuc!
oldie ovo što je on izgovorio je govor jednog vjernika
ti bi to trebao znati
uvijek se predstavljaš kao visoko inteligentno biće pa čemu ti onda treba takvo što objašnjavati
2014-04-28
Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
2014-04-16
oldie wrote:Po čemu je to uvreda? Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac...isusu ne vjeruje 67% ljudi u svijetu - sve ih trebamortal-joint wrote:ti ili henok bi jedini mogli biti moderatori i ne smijete dozvoliti da se ta uloga prepusti nereligioznoj osobi pa da se tu nastavi vrijeđanje vjernika kakvo smo do sada uvijek imali priliku čitati na net-hr.u i to bez kaznikingkong wrote:Zahvaljujem...mortal na predlaganju za moderatora...no zbog ovakvih korisnika koji već u startu vrijedjaju i ponižavaju...bolje je da to bude netko drugi. A ovakvu debilnu izjavu o Isusu mogu reći samo osobe jako niske inteligencije.oldie wrote:Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
i to topobbanirati?...a kršćanima (sličnim tebi i kingu) je kao ono stalo do istine? ...kakvi jadnici!!!!
oldie kad se na nekom forumu otvori pdf nevjernici, okultisti i ostali nemirni dusi i njihovo vrijeđanje tamo se prijavi i piši što si nakanio
onako kako ste navikli na net.hr-u ne bi smijelo biti
morat ćete se uvažavati bez tragova vrijeđanja
immortal-
2014-04-16
a kojih to 33% od postotka nekršćana vjeruje da je isus bog i božji sin? - znaš li ti šta pričaš?mortal-joint wrote:možemo čuti što nekršćani misle, ali to za nas nije presudno ni za štooldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)kingkong wrote:Zahvaljujem...mortal na predlaganju za moderatora...no zbog ovakvih korisnika koji već u startu vrijedjaju i ponižavaju...bolje je da to bude netko drugi. A ovakvu debilnu izjavu o Isusu mogu reći samo osobe jako niske inteligencije.oldie wrote:Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
oldie nije to 67% ljudi
oldie wrote:a kojih to 33% od postotka nekršćana vjeruje da je isus bog i božji sin? - znaš li ti šta pričaš?mortal-joint wrote:možemo čuti što nekršćani misle, ali to za nas nije presudno ni za štooldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)kingkong wrote:Zahvaljujem...mortal na predlaganju za moderatora...no zbog ovakvih korisnika koji već u startu vrijedjaju i ponižavaju...bolje je da to bude netko drugi. A ovakvu debilnu izjavu o Isusu mogu reći samo osobe jako niske inteligencije.oldie wrote:Ljigav i dosadan tip ...znajućo ga sa net.hr-a na će religiji lijepiti sticky-je u slavu isusu zaboravljajući da je isti po mišljenju 67% ljudi na zemlji obični lažacmortal-joint wrote:mislim kako je vrijeme da na forumu religije moderator bude netko tko zaista je religiozan
predlažem -kingkonga
tu je od početka
korektan je
oldie nije to 67% ljudi
uvijek ima određeni broj ljudi koji prihvaćaju tuđu vjeru tj ne negiraju njihove svece
za promjenu bi se mogao interesirati i koliko muslimana prijeđe na katoličanstvo
naravno ima i suprotnih pojava
immortal-
2014-04-16
Računica ti uopće nije točna! Što je s onima koji uopće ne vjeruju da je Isus postojao...a ima takvih: što znači da si ti najobičniji lažac!oldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)
2014-04-14
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 31 of 50