F*ck the admin... gently
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
Računica ti uopće nije točna! Što je s onima koji uopće ne vjeruju da je Isus postojao...a ima takvih: što znači da si ti najobičniji lažac!oldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)
kingkong- Posts : 423
2014-04-14
da vjerojatno ima i takvih - misle da je laž da je isus koji je tvrdio da je bog uopće postojao..ali zanemariv broj....kingkong wrote:Računica ti uopće nije točna! Što je s onima koji uopće ne vjeruju da je Isus postojao...a ima takvih: što znači da si ti najobičniji lažac!oldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)
btw jak je to bog koji u 2000 godina nije uspio uvjeriti 2/3 čovječanstva da je bog
oldie- Posts : 438
2014-04-28
i još nešto - mene su u školi učili da kada ti računica nije točna učiteljica kaže: "sjedni, 1!", a ne ti si lažac....oldie wrote:da vjerojatno ima i takvih - misle da je laž da je isus koji je tvrdio da je bog uopće postojao..ali zanemariv broj....kingkong wrote:Računica ti uopće nije točna! Što je s onima koji uopće ne vjeruju da je Isus postojao...a ima takvih: što znači da si ti najobičniji lažac!oldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)
btw jak je to bog koji u 2000 godina nije uspio uvjeriti 2/3 čovječanstva da je bog
2014-04-28
jačina se sastoji u tome što je ON svoje rekao i pustio tebi tj svima na voljuoldie wrote:
u pripremi ima pakao
sad ti opet reci da nije jak
immortal-
2014-04-16
Reći da je Isus lažac najobičnija je zlobna idiotarija. Isus za sebe nije nikad tvrdio da je bog (to je došlo kasnije), i ništa nije slagao.
Guest- Guest
pojednostavnit ću onima koji sporije i slabije kopčaju:aben wrote:Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
oldie: mortal-joint ima tri sise (vidio sam svojim očima)
ako mi povjeruješ - to je tvoj problem, a ako mi ne povjeruješ - to znači da misliš da ne govorim istinu, a ako za nekoga misliš da ne govori istinu onda misliš da laže....jebi ga ne može se reći: isus je neistinogovoritelj...
:
božji sinvon_Starhemberg wrote:Reći da je Isus lažac najobičnija je zlobna idiotarija. Isus za sebe nije nikad tvrdio da je bog (to je došlo kasnije), i ništa nije slagao.
2014-04-28
lupetašoldie wrote:pojednostavnit ću onima koji sporije i slabije kopčaju:aben wrote:Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
ako mi povjeruješ - to je tvoj problem, a ako mi ne povjeruješ - to znači da misliš da ne govorim istinu, a ako za nekoga misliš da ne govori istinu onda misliš da laže....jebi ga ne može se reći: isus je neistinogovoritelj...
:
ako ja govorim istinu, a ti ne vjeruješ, činjenica je da ja svejedno govorim istinu
Trinity-
2014-04-17
thats deep, manoldie wrote:pojednostavnit ću onima koji sporije i slabije kopčaju:aben wrote:Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
:
oldija za moderatora!
2014-04-16
znaš da je zaista moguće da će pojedini potezi oko uređivanja ovog foruma neke ljude privuće ali neke i odbitiaben wrote:thats deep, manoldie wrote:pojednostavnit ću onima koji sporije i slabije kopčaju:aben wrote:Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
:
oldija za moderatora!
immortal-
2014-04-16
Božji sin... da, uglavnom, nije ni to tvrdio.oldie wrote:božji sinvon_Starhemberg wrote:Reći da je Isus lažac najobičnija je zlobna idiotarija. Isus za sebe nije nikad tvrdio da je bog (to je došlo kasnije), i ništa nije slagao.
Guest- Guest
mortal-joint wrote:
znaš da je zaista moguće da će pojedini potezi oko uređivanja ovog foruma neke ljude privuće ali neke i odbiti
naravski, čeri je odustala jer je jedan podforum dobio moderatora, metilda je odustala jer sam ja jungfu, takezo je odustao jer je speareshaker fizičar a budući neko i radi toga šta ti govoriš. nije neka stvar oko koje se valja uzbuđivati
2014-04-16
je, ali ja mislim da ne govoriš istinu tj da si lažljivicaTrinity wrote:lupetašoldie wrote:pojednostavnit ću onima koji sporije i slabije kopčaju:aben wrote:Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
:
ako ja govorim istinu, a ti ne vjeruješ, činjenica je da ja svejedno govorim istinu
2014-04-28
jedno je misliti a drugo ovako javno izjavitioldie wrote:je, ali ja mislim da ne govoriš istinu tj da si lažljivicaTrinity wrote:lupetašoldie wrote:pojednostavnit ću onima koji sporije i slabije kopčaju:aben wrote:Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
:
ovo što si ti izjavio je uvreda
immortal-
2014-04-16
to što ti misliš ne mijenja činjenicu da ja govorim istinuoldie wrote:je, ali ja mislim da ne govoriš istinu tj da si lažljivicaTrinity wrote:lupetašoldie wrote:pojednostavnit ću onima koji sporije i slabije kopčaju:aben wrote:Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
:
Trinity-
2014-04-17
Polako...ima vremena. Prignut ćemu se svako koljeno. Dotad još i ti moraš proći čistilište!oldie wrote:da vjerojatno ima i takvih - misle da je laž da je isus koji je tvrdio da je bog uopće postojao..ali zanemariv broj....kingkong wrote:Računica ti uopće nije točna! Što je s onima koji uopće ne vjeruju da je Isus postojao...a ima takvih: što znači da si ti najobičniji lažac!oldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)
2014-04-14
točno to...nemoj bit moderator tamo, zgadit će ti se ić na taj forum, svaki put kad ga ideš kliknut ćeš se naježit..aben wrote:predviđam ti dinamičnu i kratku karijeru :)Vegvísir wrote:kic wrote:pa ako hoćete moderatore recite tak, pa ćemo napraviti poll, ili vegvisir može paziti na vas
Ja sam dosta često na religiji i nije mi problem baciti oko, ali možemo izabrati i moderatora koji će biti ažurniji.
S tim da bi svakako trebalo dogovoriti pravila: ili prolazi sve (osim ad personam i otvorenog napadanja korisnika umjesto stavova) ili ćemo se složiti da nema etiketiranja svih ateista/agnostika/sljedbenika bilo kakve religijske/duhovne prakse duhovno mrtvima ili sotonskim izrodima koji marširaju u propast, kao ni etiketiranja vjernika klerofašistima, bezmozgašima i slično.
Jebemu, ako se ja trudim biti barem tolerantna, mogu i ostali
genitalni_herpes-
2014-04-11
Pa šta se onda javljaš - 67% ljudi na svijetu misli da isus lažeTrinity wrote:to što ti misliš ne mijenja činjenicu da ja govorim istinuoldie wrote:je, ali ja mislim da ne govoriš istinu tj da si lažljivicaTrinity wrote:lupetašoldie wrote:pojednostavnit ću onima koji sporije i slabije kopčaju:aben wrote:Ako nekome kažeš nešto, a taj ti ne vjeruje - to znači da si lažac
u jebote
:
2014-04-28
Ma ovom nema spasa...kingkong wrote:Polako...ima vremena. Prignut ćemu se svako koljeno. Dotad još i ti moraš proći čistilište!oldie wrote:da vjerojatno ima i takvih - misle da je laž da je isus koji je tvrdio da je bog uopće postojao..ali zanemariv broj....kingkong wrote:Računica ti uopće nije točna! Što je s onima koji uopće ne vjeruju da je Isus postojao...a ima takvih: što znači da si ti najobičniji lažac!oldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)
Trinity-
2014-04-17
oldie, đe ti je ajvartar? ajme cock ću se navić?
genitalni_herpes-
2014-04-11
Ako još za sefirota ima nade...onda za ovog ima sigurno više!Trinity wrote:Ma ovom nema spasa...kingkong wrote:Polako...ima vremena. Prignut ćemu se svako koljeno. Dotad još i ti moraš proći čistilište!oldie wrote:da vjerojatno ima i takvih - misle da je laž da je isus koji je tvrdio da je bog uopće postojao..ali zanemariv broj....kingkong wrote:Računica ti uopće nije točna! Što je s onima koji uopće ne vjeruju da je Isus postojao...a ima takvih: što znači da si ti najobičniji lažac!oldie wrote:Postotak nekršćana u svijetu: 67% /smatraju da isus nije božji sin ni bog/ (isus tvrdi daje jeste - prema tome 67% ljudi drži da laže jer mu ne vjeruju)
2014-04-14
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 32 of 50