F*ck the admin... gently
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
tako bi trebalo i bitikic wrote:, moja namjera je bila čisto da ovo bude neko utočište ako se onaj raspadne.
žao mi je što neki ljudi brišu svoje accounte, ali dajte se malo opustite.
a ako želiš to ostvariti nemoj stavljati na svaki podforum nekakve glavne face jer će seljudioma zamjeriti da im netko stalno soli pamet
toga imamo u životu van foruma
ovo bi trebalo biti opuštenije ali to nećemo postići diktaturom na svakom pdf-u
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
Baš tako. Nek se vrati i na vojnom neka diže tlak Mabusukic wrote:ma nema zle krvi, može se uvijek ponovno registrirati i pisati, i bit će dobrodošla.
lookatme-
2014-04-18
kako je raymabus lako dobio moderaturu, tako će ju olako i izgubiti ako bude destruktivan.mortal-joint wrote:tako bi trebalo i bitikic wrote:, moja namjera je bila čisto da ovo bude neko utočište ako se onaj raspadne.
žao mi je što neki ljudi brišu svoje accounte, ali dajte se malo opustite.
a ako želiš to ostvariti nemoj stavljati na svaki podforum nekakve glavne face jer će seljudioma zamjeriti da im netko stalno soli pamet
toga imamo u životu van foruma
ovo bi trebalo biti opuštenije ali to nećemo postići diktaturom na svakom pdf-u
tko je otišaolookatme wrote:Baš tako. Nek se vrati i na vojnom neka diže tlak Mabusukic wrote:ma nema zle krvi, može se uvijek ponovno registrirati i pisati, i bit će dobrodošla.
2014-04-16
it beginslookatme wrote:Baš tako. Nek se vrati i na vojnom neka diže tlak Mabusukic wrote:ma nema zle krvi, može se uvijek ponovno registrirati i pisati, i bit će dobrodošla.
To je bio odgovor na ono da je nabrijana, ne na vanzemaljce.RayMabus wrote:Ja nemam kontakta sa vanzemaljcima. Moje su veze ljudi kao ja koji su se inkarnirali ovdje odnekud ( Asthari nisu fizicka rasa ) i drugi koji se nisu inkarnirali a isto su to leglo bandita.lookatme wrote:Za razliku od tebe :)
lookatme-
2014-04-18
Treba imati samo smisla za humorkic wrote:it beginslookatme wrote:Baš tako. Nek se vrati i na vojnom neka diže tlak Mabusukic wrote:ma nema zle krvi, može se uvijek ponovno registrirati i pisati, i bit će dobrodošla.
lookatme-
2014-04-18
To nju ne zanima. Zanima je pricanje o svojim iskustvima koja su zanimljiva al ja sam malo bio hladan tuš jer vanzemaljci nisu više prioritet nego dešavanja na Zemlji i tako to.lookatme wrote:Baš tako. Nek se vrati i na vojnom neka diže tlak Mabusukic wrote:ma nema zle krvi, može se uvijek ponovno registrirati i pisati, i bit će dobrodošla.
Veci utjecaj na covjecanstvo sad imaju klimatske promjene , porast cijene nafte koja utjece na ekonomiju i borbe za te resurse , porast stanovništva , glad , nestašica resursa , ratovi ......
Vanzemaljci u svemu tome izgledaju poprilicno nevažno tj kao kap u moru.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ja uopce nisma nabrijan. Cilo vrime se samo smijem i sprdam. Forum mi je zahebancija. Ne shvacam ga ozbiljno.lookatme wrote:To je bio odgovor na ono da je nabrijana, ne na vanzemaljce.RayMabus wrote:Ja nemam kontakta sa vanzemaljcima. Moje su veze ljudi kao ja koji su se inkarnirali ovdje odnekud ( Asthari nisu fizicka rasa ) i drugi koji se nisu inkarnirali a isto su to leglo bandita.lookatme wrote:Za razliku od tebe :)
2014-04-11
Ako si svojim ruganjem natjerao chary da ode svakako bi se trebao što prije ispričati ovdje javno i zamoliti ju da se vrati. Tu je od prvog dana i napravila je dosta postova. Prerano je da se ljudi osipaju a forum još nije pravo niti proradio.RayMabus wrote:Ja uopce nisma nabrijan. Cilo vrime se samo smijem i sprdam. Forum mi je zahebancija. Ne shvacam ga ozbiljno.lookatme wrote:To je bio odgovor na ono da je nabrijana, ne na vanzemaljce.RayMabus wrote:Ja nemam kontakta sa vanzemaljcima. Moje su veze ljudi kao ja koji su se inkarnirali ovdje odnekud ( Asthari nisu fizicka rasa ) i drugi koji se nisu inkarnirali a isto su to leglo bandita.lookatme wrote:Za razliku od tebe :)
immortal-
2014-04-16
Pa nisam baš ruganjem nego kršenjem jednog svog kodeksa namjerno.mortal-joint wrote:
Ako si svojim ruganjem natjerao chary da ode
Mora sam malo hladan bit na tematici vanzemaljci da vidi prioritete.
2014-04-11
Al sve je ok. Malo ce bit povrijeđena pa ce se opravit i bit jaca.
Šta te ne ubije ojaca te.
2014-04-11
otišla je ona simpa frikuša charry?šteta,makar me oduvijek čudilo kako se iskusni forumaši daju tako lako isprovocirat a često znaju drugima propovijedat da treba razlučit virtualu od zbilje,draga charry ako ovo čitaš 1 lijepi vulkanski pozdrav za tebe;
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
jack_reacher-
2014-04-14
Pa eno ti je na net hr. Posta postove o partnerskim odnosima muškarca i žene. U prevodu prica bajke.
Nema partnerskih odnosa. Žene su same odlucile da ne žele bit potcinjene pa onda nek se same snalaze.
Nema partnerskih odnosa. Žene su same odlucile da ne žele bit potcinjene pa onda nek se same snalaze.
2014-04-11
I onda imaš reakcije ako nije po mome ja odo.
Mislim šta da ti kažem : Bog.
Nitko nikoga ne drži za skutu. Nit ce itko ikoga išta molit. Idemo dalje.
Mislim šta da ti kažem : Bog.
Nitko nikoga ne drži za skutu. Nit ce itko ikoga išta molit. Idemo dalje.
2014-04-11
ha čujte .... svakomu na volju. moj razlog što sam se tamo odjavio i prebacio ovdje jest isključivo tehničke naravi. tek što je sada nedavno net.yu proradio idem postati post, kad ono ''greška'' i ode mi post u qrtz. pa nek idu u tripičmat više!! ako me nešto može danas do daske iživcirat, a to je da u XXI st. forum šteka svako malo plus alati i dalje ne rade, nego moram utipkavati bold, ukošavanje, img ..... ma daj ono k'o da smo tamo s kraja devedesetih bokihjeba! e sad .... nekomu to ne smeta i hladan je na to k'o friški hladni gemišt ..... a ja na to totalno podilkanim. hebat ga, svatko od nas ima nešto na što okine.
Iosephvs-
2014-04-15
Kako se lako otkriju ove hadezenjare:)RayMabus wrote:Idemo dalje.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
osim možda srčanogRayMabus wrote:Al sve je ok. Malo ce bit povrijeđena pa ce se opravit i bit jaca.
genitalni_herpes-
2014-04-11
valja primjetiti da je tolerancije sve to manje.
nekad davno si ženu mogao disciplinirati, onda je došlo vrijeme kad si samo moga vikati, a danas in ne moš ništa ni reći, odma se pakiraju i odlaze..a dugootočan se stalno boi da ih se ne bi moga rišiti..
modeni paradoksi
nekad davno si ženu mogao disciplinirati, onda je došlo vrijeme kad si samo moga vikati, a danas in ne moš ništa ni reći, odma se pakiraju i odlaze..a dugootočan se stalno boi da ih se ne bi moga rišiti..
modeni paradoksi
2014-04-16
osoba ovakvih stavova ne zaslužuje biti nikakav moderator niti išta istaknutije od drugih bilo gdje a posebno ne na mjestu gdje povremeno vrijeme provodi oko stotinjak ljudiRayMabus wrote:Pa eno ti je na net hr. Posta postove o partnerskim odnosima muškarca i žene. U prevodu prica bajke.
2014-04-16
Ma nemoj??..Čovjek ima pravo na svoj stav,ako fer moderira..Jel treba biti neka kukavna pizda,koja podilazi svakoj suknji??mortal-joint wrote:osoba ovakvih stavova ne zaslužuje biti nikakav moderator niti išta istaknutije od drugih bilo gdje a posebno ne na mjestu gdje povremeno vrijeme provodi oko stotinjak ljudiRayMabus wrote:Pa eno ti je na net hr. Posta postove o partnerskim odnosima muškarca i žene. U prevodu prica bajke.
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 14 of 50