F*ck the admin... gently
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
normalno da san spreman, al nisu ove iz vlaške samostalne, brale, tribaš itekako.RayMabus wrote:Uzimalo se prije šta je znacilo da si spreman preuzet odgovornost za nju i djecu. Danas su one samostalne. Ne tribaš je uzimat.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:al fratar me pita uziman li, i ja san reka da uziman.RayMabus wrote:Nije žena krava pa da je uzimaš.
A onda je nju to isto pitao...
lookatme-
2014-04-18
to je jednostavno nepošteno, ja san se mučia da mi bude dobro, i sad kraj? e jebiga, zvuči ka soccijalizam, proleteri i to.RayMabus wrote:
Dobra je stvar šta ce za koju godinu ww3 pa cu barem imat neku zadovoljštinu u stilu kad je meni u kujcu e onda neka je svima pa kad je bal nek je maskemabal.
2014-04-16
je, takve žene ti to uzmu u punon smislu te riči.lookatme wrote:aben wrote:al fratar me pita uziman li, i ja san reka da uziman.RayMabus wrote:Nije žena krava pa da je uzimaš.
A onda je nju to isto pitao...
danas je to možda drukčije, ne znan ne gledan filmove angeline jolie, al vlajna živi za svog muža.
2014-04-16
Sa svakom u dobre a sa nikojom ne imat posla. To je najsigurnije riješenje.
RayMabus- Posts : 184172
2014-04-11
to stoji. al biti u fantastičnom kazinu, božjen kazinu, i ne sisti za stol nego se motat oko wca i šanka..propuštaš nešto.RayMabus wrote:Sa svakom u dobre a sa nikojom ne imat posla. To je najsigurnije riješenje.
2014-04-16
:-) bravoalbatros wrote:A ja bih molio da u smajliće ubacite smajlić kojeg nema,a kojeg ja najčešće upotrebljavam,a kioji je bio u upotrebi na Net Hr forumu.
To je onaj smajlić :-S.
immortal-
2014-04-16
sad vidjeh da si ti longiRayMabus wrote:Sa svakom u dobre a sa nikojom ne imat posla. To je najsigurnije riješenje.
šta će ti moderiranje na pdf vojska
obučeš uniformu i pokret :-)))
na hzzo-u traže pirotehničare
imam i broj ako trebaš
immortal-
2014-04-16
Ja mogu jedino u ...... piromane.
Kad ja nekome pricam da sam u centru Srbije napravija malu zahebanciju sa vatrom i tako ta prica i da ide ono i smrdiju zapaliti .... onda nitko ne vjeruje.
Jedino u piromane mogu ic. Kakvi pirotehnicari.
Stoji vojska u šumi i tako i ti zapališ šumu i to je to. Um caruje snaga klade valja.
Pa nemam ja visokoi cin u galaktickoj federaciji tek tako. Ima sve svoje zašto.
Kad ja nekome pricam da sam u centru Srbije napravija malu zahebanciju sa vatrom i tako ta prica i da ide ono i smrdiju zapaliti .... onda nitko ne vjeruje.
Jedino u piromane mogu ic. Kakvi pirotehnicari.
Stoji vojska u šumi i tako i ti zapališ šumu i to je to. Um caruje snaga klade valja.
Pa nemam ja visokoi cin u galaktickoj federaciji tek tako. Ima sve svoje zašto.
2014-04-11
Dobro to sa Srbijom je bila nekakva zahebancija. Nisam ništa zapalio. Bar mislim. Ne znam.
Nije mi se baš ostajalo na toj koti jer je lik na brijegu ima vojni kamion izbužan mecima. Neki cetalj.
Nije mi se baš ostajalo na toj koti jer je lik na brijegu ima vojni kamion izbužan mecima. Neki cetalj.
2014-04-11
long story short, longi aka raymabus evo dao sam ti moderiranje vojske, ne možeš banati i nemaš ovlasti na drugim podforumima, mislim da preozbiljno shvaćate svu ovu stvar oko foruma, moja namjera je bila čisto da ovo bude neko utočište ako se onaj raspadne.
žao mi je što neki ljudi brišu svoje accounte, ali dajte se malo opustite.
Ma dobro, malo se zaletjela. Možda treba samo prespavati, pa bude opet sve u redukic wrote:
lookatme-
2014-04-18
Nabrušena je.lookatme wrote:Ma dobro, malo se zaletjela. Možda treba samo prespavati, pa bude opet sve u redukic wrote:
2014-04-11
zatražila je da joj obrišem acc, ja nikog ne držim ovdje protiv njegove volje stoga sam poslušao njen zahtjev.
možete se i sami izbrisati preko ovoga: [You must be registered and logged in to see this link.]
možete se i sami izbrisati preko ovoga: [You must be registered and logged in to see this link.]
Stavi charry za moderatora na pdfu vanzemaljci. Družila se sa više vanzemaljaca nego Pero Panjković.
2014-04-11
A dobro onda. I onako nisu sad prioriteti vanzemaljci nego šta se dešava na planeti opcenito.kic wrote:zatražila je da joj obrišem acc, ja nikog ne držim ovdje protiv njegove volje stoga sam poslušao njen zahtjev.
2014-04-11
Ja nemam kontakta sa vanzemaljcima. Moje su veze ljudi kao ja koji su se inkarnirali ovdje odnekud ( Asthari nisu fizicka rasa ) i drugi koji se nisu inkarnirali a isto su to leglo bandita.lookatme wrote:Za razliku od tebe :)
2014-04-11
ma nema zle krvi, može se uvijek ponovno registrirati i pisati, i bit će dobrodošla.
ne mogu ga naći.albatros wrote:A ja bih molio da u smajliće ubacite smajlić kojeg nema,a kojeg ja najčešće upotrebljavam,a kioji je bio u upotrebi na Net Hr forumu.
To je onaj smajlić :-S.
tako bi trebalo i bitikic wrote:, moja namjera je bila čisto da ovo bude neko utočište ako se onaj raspadne.
a ako želiš to ostvariti nemoj stavljati na svaki podforum nekakve glavne face jer će seljudioma zamjeriti da im netko stalno soli pamet
toga imamo u životu van foruma
ovo bi trebalo biti opuštenije ali to nećemo postići diktaturom na svakom pdf-u
2014-04-16
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 13 of 50