Pisma za Maggie [chat]
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Pisma za Maggie [chat]
a disi ti hodala.....dokle cu ja ovdi bit sam a?!IvyTeasdale wrote:da si se barem ti tako ponasao..nadam se da ovo znaci kako si izvukao pouku..B-)crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:opet ovajStanojko wrote:Sto si bre ti neka nervozna cura...prckov wrote:znam, sad si il peskir il sofer il kraljevic marko?!Stanojko wrote:Mala, budi dobra...prckov wrote:a sta cu, ja se obracam zenskim a on se javi, sad ne znam sta je, jel zensko il muva il pizda il peskir..crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
ajd is, znamo da si opasno kurcevit
odzuji
Vazi lepojko... :)
jos hodam..po oblacimaprckov wrote:a disi ti hodala.....dokle cu ja ovdi bit sam a?!IvyTeasdale wrote:da si se barem ti tako ponasao..nadam se da ovo znaci kako si izvukao pouku..B-)crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
2014-04-12
vidi ovog opetStanojko wrote:prckov wrote:opet ovajStanojko wrote:Sto si bre ti neka nervozna cura...prckov wrote:znam, sad si il peskir il sofer il kraljevic marko?!Stanojko wrote:Mala, budi dobra...prckov wrote:a sta cu, ja se obracam zenskim a on se javi, sad ne znam sta je, jel zensko il muva il pizda il peskir..crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
odzuji
ja zvao zenske i on se javio, i sad kao ja zensko a on kao neki jebac
a ja se cudio za kosovsku bitku, oni je transformirali u uspjeh isto ko sto se ovaj peskir transformro od muve do kurcadzije.
idi bre srci pesak
2014-04-19
i ne ostavljas za sobom tragIvyTeasdale wrote:jos hodam..po oblacimaprckov wrote:a disi ti hodala.....dokle cu ja ovdi bit sam a?!IvyTeasdale wrote:da si se barem ti tako ponasao..nadam se da ovo znaci kako si izvukao pouku..B-)crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
a sto hodas po oblacima?
2014-04-19
"Oni dani", a?prckov wrote:vidi ovog opetStanojko wrote:prckov wrote:opet ovajStanojko wrote:Sto si bre ti neka nervozna cura...prckov wrote:znam, sad si il peskir il sofer il kraljevic marko?!Stanojko wrote:Mala, budi dobra...prckov wrote:a sta cu, ja se obracam zenskim a on se javi, sad ne znam sta je, jel zensko il muva il pizda il peskir..crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
odzuji
a ja se cudio za kosovsku bitku, oni je transformirali u uspjeh isto ko sto se ovaj peskir transformro od muve do kurcadzije.
idi bre srci pesak
dzaba glumis peskira kad si pizda, neg se ti pretvori u muvu i odleti. Ja ti kurca necu dat ni da si srpska cajkaStanojko wrote:"Oni dani", a?prckov wrote:vidi ovog opetStanojko wrote:prckov wrote:opet ovajStanojko wrote:Sto si bre ti neka nervozna cura...prckov wrote:znam, sad si il peskir il sofer il kraljevic marko?!Stanojko wrote:Mala, budi dobra...prckov wrote:a sta cu, ja se obracam zenskim a on se javi, sad ne znam sta je, jel zensko il muva il pizda il peskir..crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
odzuji
idi bre srci pesak
2014-04-19
budna spavam i ne propadam;-)prckov wrote:i ne ostavljas za sobom tragIvyTeasdale wrote:jos hodam..po oblacimaprckov wrote:a disi ti hodala.....dokle cu ja ovdi bit sam a?!IvyTeasdale wrote:da si se barem ti tako ponasao..nadam se da ovo znaci kako si izvukao pouku..B-)crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
a sto hodas po oblacima?
2014-04-12
jel vakoIvyTeasdale wrote:budna spavam i ne propadam;-)prckov wrote:i ne ostavljas za sobom tragIvyTeasdale wrote:jos hodam..po oblacimaprckov wrote:a disi ti hodala.....dokle cu ja ovdi bit sam a?!IvyTeasdale wrote:da si se barem ti tako ponasao..nadam se da ovo znaci kako si izvukao pouku..B-)crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
a sto hodas po oblacima?
2014-04-19
haha da,tako nekako :Dprckov wrote:jel vakoIvyTeasdale wrote:budna spavam i ne propadam;-)prckov wrote:i ne ostavljas za sobom tragIvyTeasdale wrote:jos hodam..po oblacimaprckov wrote:a disi ti hodala.....dokle cu ja ovdi bit sam a?!IvyTeasdale wrote:da si se barem ti tako ponasao..nadam se da ovo znaci kako si izvukao pouku..B-)crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
a sto hodas po oblacima?
2014-04-12
Bas, bas si nervozna...prckov wrote:dzaba glumis peskira kad si pizda, neg se ti pretvori u muvu i odleti. Ja ti kurca necu dat ni da si srpska cajkaStanojko wrote:"Oni dani", a?prckov wrote:vidi ovog opetStanojko wrote:prckov wrote:opet ovajStanojko wrote:Sto si bre ti neka nervozna cura...prckov wrote:znam, sad si il peskir il sofer il kraljevic marko?!Stanojko wrote:Mala, budi dobra...prckov wrote:a sta cu, ja se obracam zenskim a on se javi, sad ne znam sta je, jel zensko il muva il pizda il peskir..crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
odzuji
idi bre srci pesak
pizda, a i dosadna siStanojko wrote:Bas sam nervozna...prckov wrote:dzaba glumis peskira kad si pizda, neg se ti pretvori u muvu i odleti. Ja ti kurca necu dat ni da si srpska cajkaStanojko wrote:"Oni dani", a?prckov wrote:vidi ovog opetStanojko wrote:prckov wrote:opet ovajStanojko wrote:Sto si bre ti neka nervozna cura...prckov wrote:znam, sad si il peskir il sofer il kraljevic marko?!Stanojko wrote:Mala, budi dobra...prckov wrote:a sta cu, ja se obracam zenskim a on se javi, sad ne znam sta je, jel zensko il muva il pizda il peskir..crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
odzuji
idi bre srci pesak
2014-04-19
Preuzimam sliju za prilog o cyberbullyinguDread_Pirate_Roberts wrote:prcko jebemu selo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
He, he, he... primas se ko mlad majmun... :)prckov wrote:pizda, a i dosadna siStanojko wrote:Bas sam nervozna...prckov wrote:dzaba glumis peskira kad si pizda, neg se ti pretvori u muvu i odleti. Ja ti kurca necu dat ni da si srpska cajkaStanojko wrote:"Oni dani", a?prckov wrote:vidi ovog opetStanojko wrote:prckov wrote:opet ovajStanojko wrote:Sto si bre ti neka nervozna cura...prckov wrote:znam, sad si il peskir il sofer il kraljevic marko?!Stanojko wrote:Mala, budi dobra...prckov wrote:a sta cu, ja se obracam zenskim a on se javi, sad ne znam sta je, jel zensko il muva il pizda il peskir..crvenkasti wrote:Vas dvojica, dobro, jel vi znate da ovo Megi čita?
Kako vas nije sramota?
odzuji
idi bre srci pesak
Kad god jedem špeka
uzmem i malo češnjaka
nema ništa zdravije
za mladog tridestogodišnjaka.
uzmem i malo češnjaka
nema ništa zdravije
za mladog tridestogodišnjaka.
crvenkasti-
2014-04-17
Kad zabole mene tibe
najbolje mi legne riba,
Depresija kad me vata
legne meni i salata.
Al za pravu srecu, zna se,
pomoci ce samo prase!
najbolje mi legne riba,
Depresija kad me vata
legne meni i salata.
Al za pravu srecu, zna se,
pomoci ce samo prase!
Ova mi je najbolja:
Kad god je se sjetim, neka milina...
U srcu mi Hrvatska
u džepu čakija
na kapi šahovnica
u trbuhu rakija.
Kad god je se sjetim, neka milina...
U srcu mi Hrvatska
u džepu čakija
na kapi šahovnica
u trbuhu rakija.
crvenkasti-
2014-04-17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-sabora-oreskovic-u-prvom-kvartalu-smo-povukli-100-vise-eu-sredstava-nego-prosla-vlada/886827.aspx
2014-04-12
Dobro sam se nasmijala,sad mogu dalje.:D
2014-04-12
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Porfirijus izjavio da posjeduje Stepinčeva pisma koja da su problematična
» Ćirilici status glavnog pisma u RS
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
» Ivanić i Čović potvrdili da su im stigla pisma iz Haaga
» Pisma mog rođaka ubijenog u Jasenovcu prodaju na eBay, to je strašno
» Ćirilici status glavnog pisma u RS