Pisma za Maggie [chat]
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Pisma za Maggie [chat]
literarni sam ja zadao.
no niko ne piše pisma maggie
no niko ne piše pisma maggie
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Sto je ovo?
Uhvatili ste me u krug zezat:D
Sad ce mene doci levi spasit..on je jedini ozbiljan B-)
Uhvatili ste me u krug zezat:D
Sad ce mene doci levi spasit..on je jedini ozbiljan B-)
2014-04-12
Sada sam ga najeb'obetty.boop wrote:megi, imas opomenu
2014-12-30
:)
veber se zali da ga ignoriras, pa te opominjem da ga prestanes ignorirat
al rekoh mu da ne odgovaram za tvoj sljedeci korak :D
veber se zali da ga ignoriras, pa te opominjem da ga prestanes ignorirat
al rekoh mu da ne odgovaram za tvoj sljedeci korak :D
betty.boop-
2015-01-23
Veber ce dobit..dosadno mu,pa mene nasao zezat..:0)
Mudro si ga savjetovala,bolje ne izazivat..8-)
Mudro si ga savjetovala,bolje ne izazivat..8-)
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Po kostima..ako me naljuti..:D
2014-04-12
Sve me boli, kak' me stukla....
...curke odoh na veceru, pa u zivot.
Uzvajte.
...curke odoh na veceru, pa u zivot.
Uzvajte.
2014-12-30
Dragi sine, evo da ti se i ja javim iako je koverta zatvorena. Kao sto znas ja i tvoja mama smo u braku 18 godina. Danas manje dobijes za ubistvo.frakcija wrote:Dragi sine! Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako ga dobiješ znači da je dobro stiglo. Ako ga ne dobiješ, javi mi, tako da ti ga pošaljem ponovno. Pišem sporo jer znam da sporo čitaš. Neki je dan tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većina prometnih nesreća događa 1 km udaljeno od kuće, tako da smo nedavno mi preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila rublje da se pere, povukla vodu, veša nije bilo...Ovdje vrijeme i nije tako loše, prošlog tjedna samo je dvaput padala kiša. Prvi put je trajala tri dana, a drugi put četiri dana. U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Jure mi je rekao,da ako ti je budemo slali skinemo dugmad pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili u džep. Napokon smo sahranili tvog djeda, pronašli smo ga dok smo čistili kuću, bio je u ormaru od onog dana kada je pobijedio dok smo se igrali skrivaća.Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji! Koji osjećaj! Tvog oca i mene izbacila je van kroz prozor! Nakon toliko godina otac i ja izašli smo van zajedno! Pošto već spominjem tvog oca NOVOST dobio je novi POSAO!! Ispod njega nalazi se oko 5 000 ljudi...Zaposlili su ga na gradsko groblje, održava travnjak. Tvoja sestra Mare, znaš ona koja se udala za svog muža, napokon je rodila. Ne znamo spol tako da ne znamo da li si postao teta ili ujak. Ako bude curica kaže tvoja sestra da će je zvati po meni.Meni je malo čudno da svoje dijete zove Mama. Tvoj se ujak stalno moli ženi jer je djevica. I da znaš više ne viđamo tvog strica onoga koji je umro prošle godine. A da ne govorim o tvom bratu Peri, on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao van iz vozila. Katastrofa! Dobri sine, neću ti napisati našu adresu, jer ne znam koja je. Obitelj koja je ovdje prije nas živjela, uzela je kućni broj sa sobom. Ako vidiš Margaritu pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.maggie13 wrote:frakcija..di mi je pismo?
ili,barem,pisma..
P.S. Htjela sam ti poslati nešto novca ali već sam zatvorila kovertu.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Takode dok sam zaboravio da ti kazem, gonjaj dobro tu skolu pa mozda budes prvi iz nase loze koji je uspjesno vratio kreditprckov wrote:Dragi sine, evo da ti se i ja javim iako je koverta zatvorena. Kao sto znas ja i tvoja mama smo u braku 18 godina. Danas manje dobijes za ubistvo.frakcija wrote:Dragi sine! Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako ga dobiješ znači da je dobro stiglo. Ako ga ne dobiješ, javi mi, tako da ti ga pošaljem ponovno. Pišem sporo jer znam da sporo čitaš. Neki je dan tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većina prometnih nesreća događa 1 km udaljeno od kuće, tako da smo nedavno mi preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila rublje da se pere, povukla vodu, veša nije bilo...Ovdje vrijeme i nije tako loše, prošlog tjedna samo je dvaput padala kiša. Prvi put je trajala tri dana, a drugi put četiri dana. U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Jure mi je rekao,da ako ti je budemo slali skinemo dugmad pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili u džep. Napokon smo sahranili tvog djeda, pronašli smo ga dok smo čistili kuću, bio je u ormaru od onog dana kada je pobijedio dok smo se igrali skrivaća.Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji! Koji osjećaj! Tvog oca i mene izbacila je van kroz prozor! Nakon toliko godina otac i ja izašli smo van zajedno! Pošto već spominjem tvog oca NOVOST dobio je novi POSAO!! Ispod njega nalazi se oko 5 000 ljudi...Zaposlili su ga na gradsko groblje, održava travnjak. Tvoja sestra Mare, znaš ona koja se udala za svog muža, napokon je rodila. Ne znamo spol tako da ne znamo da li si postao teta ili ujak. Ako bude curica kaže tvoja sestra da će je zvati po meni.Meni je malo čudno da svoje dijete zove Mama. Tvoj se ujak stalno moli ženi jer je djevica. I da znaš više ne viđamo tvog strica onoga koji je umro prošle godine. A da ne govorim o tvom bratu Peri, on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao van iz vozila. Katastrofa! Dobri sine, neću ti napisati našu adresu, jer ne znam koja je. Obitelj koja je ovdje prije nas živjela, uzela je kućni broj sa sobom. Ako vidiš Margaritu pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.maggie13 wrote:frakcija..di mi je pismo?
ili,barem,pisma..
P.S. Htjela sam ti poslati nešto novca ali već sam zatvorila kovertu.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A nisam još smislila šta ću pisat u pismu , al mi se priča nako, refužo.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
-žo - izvan standardnog pakiranja ..u ovom slučaju van propisanih zahtjeva i tema ovog topica. :)tobi wrote:refu-?
2016-03-09
ne zna šta je štrapat, ne zna refužo..ajme jesi smišan, ko da nisi odavle. Meni kad čitan pari da svi govoru dalmatinski. Tako mi je čudno bilo marcellusa čut na tv. Kad čitan skroz drugačije zvuči.tobi wrote:aha, bome ucim ja taj frakcijaski..
2016-03-09
Mora si to vidittobi wrote:marc je bio na teve? ajme gospe kako to nisam vidija..
2016-03-09
Zapravo sam htjela natipat nešto što bi te nagnalo da odgovoriš i da nastavimo čavrljati, al mi je djelovalo nezgrapno, pa sam pobrisala. Onda sam neš drugo, ali je bilo bedasto i nametljivo..i na kraju napišem bezze komentar tek da ne ispadne da sam odustala od čavrljanja. No, you hang up first.frakcija wrote:Mora si to vidittobi wrote:marc je bio na teve? ajme gospe kako to nisam vidija..
2016-03-09
frakcija,nasa profesurka 8-)frakcija wrote:-žo - izvan standardnog pakiranja ..u ovom slučaju van propisanih zahtjeva i tema ovog topica. :)tobi wrote:refu-?
2014-04-12
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Porfirijus izjavio da posjeduje Stepinčeva pisma koja da su problematična
» Ćirilici status glavnog pisma u RS
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
» Ivanić i Čović potvrdili da su im stigla pisma iz Haaga
» Pisma mog rođaka ubijenog u Jasenovcu prodaju na eBay, to je strašno
» Ćirilici status glavnog pisma u RS
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
» Ivanić i Čović potvrdili da su im stigla pisma iz Haaga
» Pisma mog rođaka ubijenog u Jasenovcu prodaju na eBay, to je strašno