Ćirilici status glavnog pisma u RS
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ćirilici status glavnog pisma u RS
Pitanje je šta ovo znači
https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/ministarstvo-prosvete-i-kulture-rs-priprema-novi-zakon-cirilici-status-glavnog-pisma/3sgc0wq
https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/ministarstvo-prosvete-i-kulture-rs-priprema-novi-zakon-cirilici-status-glavnog-pisma/3sgc0wq
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Ćirilici status glavnog pisma u RS
Vidjela žaba da se konj potkova pa bi i ona
Po Dejtonu nema glavnog pisma, eno tamo na graničnom prijelazu prema Grudama piše isto na ćirilici Bosna i Hercegovina tako da ta priča o nekakvom glavnom i pomoćnom pismu je nneustavna
Po Dejtonu nema glavnog pisma, eno tamo na graničnom prijelazu prema Grudama piše isto na ćirilici Bosna i Hercegovina tako da ta priča o nekakvom glavnom i pomoćnom pismu je nneustavna
2014-04-11
Koga briga što će se samoizolirati ako uvedu isključivo ćirilicu? Sa tim papirom mogu svugdje guzicu obrisatiRayMabus wrote:Nijeepikur37 wrote:sve ok
RayMabus wrote:Nijeepikur37 wrote:sve ok
interveniraj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa prvo ću pričekati da vidim šta će točno napravitiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nijeepikur37 wrote:sve ok
interveniraj
Pisma su izjednačena i službeno proglašenje jednog glavnim je kršenje Dejtona
To im nije baš pametno
2014-04-11
U BL ćirilicu vidiš samo na tablama javnih ustanova i na spomenicima. Izlozi,reklame,natpisi firmi,90% latinica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije stvar u tome nego bi ovo bilo kršenje Dejtonajastreb wrote:U BL ćirilicu vidiš samo na tablama javnih ustanova i na spomenicima. Izlozi,reklame,natpisi firmi,90% latinica.
To im nije pametno a ništa neće postići i još će dobit po prstima
2014-04-11
Hektorović wrote:u boj u boj :)
BL je naša.....:D
2015-08-06
Neradi se o tome, stvar jednostavno sama po sebi neustavna a koje će pismo koristiti nije me bilo brige ni prije pa ne vidim šta bi i poslije no nikakvo ustavno pravo nemaju da jedno pismo proglase GLAVNIMepikur37 wrote:Hektorović wrote:u boj u boj :)
2014-04-11
RayMabus wrote:Neradi se o tome, stvar jednostavno sama po sebi neustavna a koje će pismo koristiti nije me bilo brige ni prije pa ne vidim šta bi i poslije no nikakvo ustavno pravo nemaju da jedno pismo proglase GLAVNIMepikur37 wrote:Hektorović wrote:u boj u boj :)
Ustav ne postoji, regulatorni sud ne radi....
2015-08-06
Postoji Dejton, prava i obveze
Pazi nisan glup, Suljo baca udicu i ako ja skočim onda će svi Srbi branit ćirilicu
Jednostavno kažem to da oni to tamo mogu izglasat no u startu je neustavno
Pazi nisan glup, Suljo baca udicu i ako ja skočim onda će svi Srbi branit ćirilicu
2014-04-11
ma koji dajton...to je masna krpa u svinjcuRayMabus wrote:Postoji Dejton, prava i obveze
2015-08-06
RS počiva na Dejtonu
Ćuj ako su Bošnje dovoljno glupi da se kaće na ovu udicu njihov problem, ja znam da je to neustavno ma koliko god oni u Bl ovo izglasavali
Ćuj ako su Bošnje dovoljno glupi da se kaće na ovu udicu njihov problem, ja znam da je to neustavno ma koliko god oni u Bl ovo izglasavali
2014-04-11
RayMabus wrote:RS počiva na Dejtonu
Cije BiH počiva na Daytonu.
I gdje u Daytonu propisano pismo koje će se koristiti u BiH kao službeno?
Dakle, riječ je o inzistiranju na razlikovnim elementima u odnosu na tzv. federaciju i daljnoj emancipaciji RS u odnosu na drugi entitet pa i od BiH kao cjeline. I sve je to legalno i legitimno.
Guest- Guest
Znaš kako se kaže?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:RS počiva na Dejtonu
Cije BiH počiva na Daytonu.
I gdje u Daytonu propisano pismo koje će se koristiti u BiH kao službeno?
Dakle, riječ je o inzistiranju na razlikovnim elementima u odnosu na tzv. federaciju i daljnoj emancipaciji RS u odnosu na drugi entitet pa i od BiH kao cjeline. I sve je to legalno i legitimno.
Ćup ide na vodu dok se nerazbije
2014-04-11
Ideja da će oni novčano kažnjavat ako netko neće pisat ćirilicom bi ih mogla koštati glave
Nije ti to Srbija majmune glupi
Nije ti to Srbija majmune glupi
2014-04-11
RayMabus wrote:
Znaš kako se kaže?
Ćup ide na vodu dok se nerazbije
Tako i BiH. Svako sve novije izdanje nosi sa sobom rizik razbijanja da se više ne sastavi. Dosadili su i Bogu i vragu, a ionako u međunarodnoj zajednici nitko realno više ne nosi u svojoj paradigmi obavezu čuvanja naslijeđa umjetnih multi-kulti tvorevina kakva je i BiH. To je prošlo svršeno vrijeme.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trebinjska deklaracija: Ćirilici dati status jedinog službenog pisma u Republici Srpskoj
» Biden donio odluku: Katar će dobiti status glavnog saveznika izvan NATO-a
» Grci napokon otkrili glavnog organizatora nereda Ateni,glavnog fasistu i pikaca:Rene Bitorajac Krpa
» Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
» Makron na ćirilici izrazio saučešće Srbima
» Biden donio odluku: Katar će dobiti status glavnog saveznika izvan NATO-a
» Grci napokon otkrili glavnog organizatora nereda Ateni,glavnog fasistu i pikaca:Rene Bitorajac Krpa
» Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
» Makron na ćirilici izrazio saučešće Srbima
Page 1 of 2