Pisma za Maggie [chat]
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Pisma za Maggie [chat]
Dragi sine! Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako ga dobiješ znači da je dobro stiglo. Ako ga ne dobiješ, javi mi, tako da ti ga pošaljem ponovno. Pišem sporo jer znam da sporo čitaš. Neki je dan tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većina prometnih nesreća događa 1 km udaljeno od kuće, tako da smo nedavno mi preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila rublje da se pere, povukla vodu, veša nije bilo...Ovdje vrijeme i nije tako loše, prošlog tjedna samo je dvaput padala kiša. Prvi put je trajala tri dana, a drugi put četiri dana. U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Jure mi je rekao,da ako ti je budemo slali skinemo dugmad pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili u džep. Napokon smo sahranili tvog djeda, pronašli smo ga dok smo čistili kuću, bio je u ormaru od onog dana kada je pobijedio dok smo se igrali skrivaća.Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji! Koji osjećaj! Tvog oca i mene izbacila je van kroz prozor! Nakon toliko godina otac i ja izašli smo van zajedno! Pošto već spominjem tvog oca NOVOST dobio je novi POSAO!! Ispod njega nalazi se oko 5 000 ljudi...Zaposlili su ga na gradsko groblje, održava travnjak. Tvoja sestra Mare, znaš ona koja se udala za svog muža, napokon je rodila. Ne znamo spol tako da ne znamo da li si postao teta ili ujak. Ako bude curica kaže tvoja sestra da će je zvati po meni.Meni je malo čudno da svoje dijete zove Mama. Tvoj se ujak stalno moli ženi jer je djevica. I da znaš više ne viđamo tvog strica onoga koji je umro prošle godine. A da ne govorim o tvom bratu Peri, on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao van iz vozila. Katastrofa! Dobri sine, neću ti napisati našu adresu, jer ne znam koja je. Obitelj koja je ovdje prije nas živjela, uzela je kućni broj sa sobom. Ako vidiš Margaritu pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.maggie13 wrote:frakcija..di mi je pismo?
ili,barem,pisma..
P.S. Htjela sam ti poslati nešto novca ali već sam zatvorila kovertu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
veber-
2014-12-30
ope nevalja..ope ja sve krivo..nego al i tebi tipkovnica guca slova? jesmo se ovo infetali? biće štagod tute peškali.veber wrote:e, frakcijo....
tei megi se ne šalju takva pisma.
2016-03-09
Mobiel, frakcijo, mobtel je u pitanju.a tko se peskao? Pa nismo pederi.
2014-12-30
peškanje nema veze s pederima...veber wrote:Mobiel, frakcijo, mobtel je u pitanju.a tko se peskao? Pa nismo pederi.
Odličnofrakcija wrote:Dragi sine! Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako ga dobiješ znači da je dobro stiglo. Ako ga ne dobiješ, javi mi, tako da ti ga pošaljem ponovno. Pišem sporo jer znam da sporo čitaš. Neki je dan tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većina prometnih nesreća događa 1 km udaljeno od kuće, tako da smo nedavno mi preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila rublje da se pere, povukla vodu, veša nije bilo...Ovdje vrijeme i nije tako loše, prošlog tjedna samo je dvaput padala kiša. Prvi put je trajala tri dana, a drugi put četiri dana. U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Jure mi je rekao,da ako ti je budemo slali skinemo dugmad pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili u džep. Napokon smo sahranili tvog djeda, pronašli smo ga dok smo čistili kuću, bio je u ormaru od onog dana kada je pobijedio dok smo se igrali skrivaća.Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji! Koji osjećaj! Tvog oca i mene izbacila je van kroz prozor! Nakon toliko godina otac i ja izašli smo van zajedno! Pošto već spominjem tvog oca NOVOST dobio je novi POSAO!! Ispod njega nalazi se oko 5 000 ljudi...Zaposlili su ga na gradsko groblje, održava travnjak. Tvoja sestra Mare, znaš ona koja se udala za svog muža, napokon je rodila. Ne znamo spol tako da ne znamo da li si postao teta ili ujak. Ako bude curica kaže tvoja sestra da će je zvati po meni.Meni je malo čudno da svoje dijete zove Mama. Tvoj se ujak stalno moli ženi jer je djevica. I da znaš više ne viđamo tvog strica onoga koji je umro prošle godine. A da ne govorim o tvom bratu Peri, on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao van iz vozila. Katastrofa! Dobri sine, neću ti napisati našu adresu, jer ne znam koja je. Obitelj koja je ovdje prije nas živjela, uzela je kućni broj sa sobom. Ako vidiš Margaritu pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.maggie13 wrote:frakcija..di mi je pismo?
ili,barem,pisma..
P.S. Htjela sam ti poslati nešto novca ali već sam zatvorila kovertu.
Može li sad jedno posebno za mene?
2014-04-12
Ma da?Dread_Pirate_Roberts wrote:peškanje nema veze s pederima...veber wrote:Mobiel, frakcijo, mobtel je u pitanju.a tko se peskao? Pa nismo pederi.
Zezas me?
Ja mislio da ima....
Onda leškanje nema veze s lezbama?
2014-12-30
za leškanje nemam pojma, al peškanje ima veze s kartama, a ne pederima...
2014-12-30
pa jel znaš kartati briškulu ili trešetu?
tamo sam ja naučio što je peškanje...
ajde mali peškaj kartu ilitiga ajde mali vuci kartu
tamo sam ja naučio što je peškanje...
ajde mali peškaj kartu ilitiga ajde mali vuci kartu
Eno, sad san dobila domaći. Kako ću sad? Da ti pišem o tebi i što mi značiš ti i kako tebe vidim ja? Il da ti pišem pošto riba na peškariji i šta je vere jukanova rekla o grozdi šitumovoj u mesara? Ili kako pajrat pod pendžerom megičinim, a mojih zadataka ne rješava nit gleda?maggie13 wrote:
Odlično
Last edited by frakcija on 25/3/2016, 10:52; edited 1 time in total
2016-03-09
Kaj je to?Dread_Pirate_Roberts wrote:pa jel znaš kartati briškulu ili trešetu?
Neko voce?
2014-12-30
e, to za mene piši...frakcija wrote:Eno, sad san dobila domaći. Kako ću sad? Da ti pišem o tebi i što mi značiš ti i kako tebe vidim ja? Il da ti pišem pošto riba na peškariji i šta je vere jukanova rekla o grozdi šitumovoj u mesara? Ili kako pajrat pod pendžerom megičinim, a mojih zadataka ne rješava nit gleda?maggie13 wrote:
Odlično
ma vidio sam zadatke, ali nije bilo vremena za rješavanje...budem se uhvatio sad preko vikenda...za onaj prvi sam skužio da treba podijeliti u grupe po 3, al nisam još razradio taktiku...
@ veber - ne, nije voće nego dvije kartaške igre...
2015-09-02
kaj dalmoši znaju kaj je bela.
moramo tetu naučiti kartati belu.
moramo tetu naučiti kartati belu.
2014-12-30
....kurac oni znaju, jebla ih briškula i trešeta....
2015-09-02
moram i ja malo zadataka zadat ,a moji su zadaci literarni :Dfrakcija wrote:Eno, sad san dobila domaći. Kako ću sad? Da ti pišem o tebi i što mi značiš ti i kako tebe vidim ja? Il da ti pišem pošto riba na peškariji i šta je vere jukanova rekla o grozdi šitumovoj u mesara? Ili kako pajrat pod pendžerom megičinim, a mojih zadataka ne rješava nit gleda?maggie13 wrote:
Odlično
Makar mi nu brojevi ne idu lose...imam matematicku logiku,no sad nemam zivaca ~_~
Ti svasta izmijesaj..i osjecaja,i cakula..svasta B-)
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Porfirijus izjavio da posjeduje Stepinčeva pisma koja da su problematična
» Ćirilici status glavnog pisma u RS
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
» Ivanić i Čović potvrdili da su im stigla pisma iz Haaga
» Pisma mog rođaka ubijenog u Jasenovcu prodaju na eBay, to je strašno
» Ćirilici status glavnog pisma u RS
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu