Jeste li za dodavanje zastavica
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Zastave
Re: Jeste li za dodavanje zastavica
Ima još do toga. Vataj šta možeš do tada.Eva wrote:Za toplice ili starački kad nam zbrojiš godine.dzango wrote:I ja sam u godinama. Taman.Eva wrote:Kud si bre navro, nisam ja za slikavanje, ja sam žena u godinama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Evo sam ti zalijepila jučerašnji odgovorjastreb wrote:Nisam jučer bil u to doba na forumu,jer sam delal.Eva wrote:Jesam, i napisala sam ti još jučer. Ali, ti okolo natjeravaš sezonke i ne pratiš nastavu na forumu.jastreb wrote:Ewa,jesi saznala za svoloča?Eva wrote:Lobo, čkomi!
Kaj znači?
Guest- Guest
Halts Maul " Serben Vampiruša"Eva wrote:Lobo, čkomi!
2014-04-18
A mogli bismo se svi dohvatiti da se netko ozbiljno primi organizacije. Evo, recimo ti i Megi izorganizirajte sve i samo javite gdje treba doći. BIlo bi lijepo se okupimo konačno. Može i kod Trea u Slavoniji, on navodno ima veliko dvorišće, a i meseka i vinčeka.dzango wrote:Ima još do toga. Vataj šta možeš do tada.Eva wrote:Za toplice ili starački kad nam zbrojiš godine.dzango wrote:I ja sam u godinama. Taman.Eva wrote:Kud si bre navro, nisam ja za slikavanje, ja sam žena u godinama.
Guest- Guest
Spasiba bolšoj! Blagadarju!Eva wrote:Evo sam ti zalijepila jučerašnji odgovorjastreb wrote:Nisam jučer bil u to doba na forumu,jer sam delal.Eva wrote:Jesam, i napisala sam ti još jučer. Ali, ti okolo natjeravaš sezonke i ne pratiš nastavu na forumu.jastreb wrote:Ewa,jesi saznala za svoloča?Eva wrote:Lobo, čkomi!
Kaj znači?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A gdje nisu? Gdje su održana prva dva zasjedanja AVNOJ-a?lobo1 wrote:
Crvendaću sramoto ljudskog roda, reci gdje to USTAŠE dobile po pički .???
U Bihaću i Jajcu.
A koga su partizani morali razganjati iz ta dva grada da bi undje održali sjednice? Bugare?
2014-04-22
Verrückter Ustascha, bereit fur das Irrenhauslobo1 wrote:Halts Maul " Serben Vampiruša"Eva wrote:Lobo, čkomi!
Guest- Guest
Rekala sam Daši da me ti to tražiš i da se unaprijed ispričavam ak je nekaj jako prosto.jastreb wrote:Spasiba bolšoj! Blagadarju!Eva wrote:Evo sam ti zalijepila jučerašnji odgovorjastreb wrote:Nisam jučer bil u to doba na forumu,jer sam delal.Eva wrote:Jesam, i napisala sam ti još jučer. Ali, ti okolo natjeravaš sezonke i ne pratiš nastavu na forumu.jastreb wrote:Ewa,jesi saznala za svoloča?Eva wrote:Lobo, čkomi!
Kaj znači?
Guest- Guest
Sam ti reko da nije prosto,odnosno vulgarno,već da je to ružno čovjeku reći.Eva wrote:Rekala sam Daši da me ti to tražiš i da se unaprijed ispričavam ak je nekaj jako prosto.jastreb wrote:Spasiba bolšoj! Blagadarju!Eva wrote:Evo sam ti zalijepila jučerašnji odgovorjastreb wrote:Nisam jučer bil u to doba na forumu,jer sam delal.Eva wrote:Jesam, i napisala sam ti još jučer. Ali, ti okolo natjeravaš sezonke i ne pratiš nastavu na forumu.jastreb wrote:Ewa,jesi saznala za svoloča?Eva wrote:Lobo, čkomi!
Kaj znači?
Ružno bi bilo reći nekom da je za kurac,ali to kod Rusa opet ne bi bila tolika uvreda,kao kad mu kažeš da je svoloč.
2014-04-22
...e svašta....evo i prostitucija se ugurala na ovaj forum....
2015-09-02
kada ewac stisne jastreba.....guma_1 wrote:...e svašta....evo i prostitucija se ugurala na ovaj forum....
2014-12-30
kada ewac stisne jastreba.....guma_1 wrote:...e svašta....evo i prostitucija se ugurala na ovaj forum....
2014-12-30
Štrample su im hulahopke, a tajice helanke.
crvenkasti-
2014-04-17
...a jok! Druid je pošten čovjek...ne bi on....veber wrote:kada ewac stisne jastreba.....guma_1 wrote:...e svašta....evo i prostitucija se ugurala na ovaj forum....
2015-09-02
---a cvičke su tihotapkecrvenkasti wrote:Štrample su im hulahopke, a tajice helanke.
Guest- Guest
naravno da mogu.
zato i nema sitagme da si pokvaren ko kurac
2014-04-16
kada si čuo: koji je to kurac...kao opis osobe?Dread_Pirate_Roberts wrote:
naravno da mogu.
zato i nema sitagme da si pokvaren ko kurac
2014-12-30
marcellus wrote:Lažna židovka opet zavodi prave Srbe?
jebga...glavno da se flertuje...
sta's ljubomoran djavle...
krepa ti nekaj na autu i veliš; koji je to kurac?
no, kada te netko zajebe, što veliš?
no, kada te netko zajebe, što veliš?
2014-12-30
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Jeste li se ..............
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
Page 9 of 13