Jeste li za dodavanje zastavica
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Zastave
Re: Jeste li za dodavanje zastavica
pa jedino je sam možeš i staviti, ne može ti nitko drugi staviti zastavicu koju ne želiš....Yehudi wrote:Eva wrote:Ajoj, Jehudi pa daj se igraj malo. Ja ću Marčelu i Regoču naljepit tursku i albansku.Yehudi wrote:kic wrote:dakle neke sitne ikonice između kojih ćete moći birati, možemo staviti i neke bivše države, ili propale ideje, isl jel
A šta time misliš postići?
da drugi dodaju zastavice nekome iz čiste zlobe!
Tako ćeš samo produbiti svadje i etiketiranje.......to je suvišno.
Neka svatko sebi stavi oznaku koju želi a ne da mu drugi lijepi etikete.
Glupasto.
--------------NE---------------
Jer ne želim da mi neki dripac lipi etikete
Ako želim, sam ću si odabrati bandieru koju želim.
T.- Posts : 17598
2014-04-14
Puno bolje, barem ta država postoji, možda nije loša ideja ali da se stavljaju one zastavice država koje postoje. Epi bi recimo odma stavio bosansku zbog republike srpske :DDkic wrote:how about now :Dtre911 wrote:Jako loše, goni se u kurac sa tom zastavom :Dkic wrote:da vim kako izgleda..
Guest- Guest
2014-04-12
naciji neka stavljaju naci zastave, ja cu svoju antifašističku - , sloboda ili smrt
Guest- Guest
Totenkopf wrote:'super', ako si već stavio tu zastavu napravi meni zastavu nsdap-a, svakome njegovo jel...kic wrote:da vim kako izgleda..
mislim da ti ova zastava nece proci.
Guest- Guest
mislim da je nesporazum u pitanju yehudi pa ću ponoviti, svatko sebi stavlja zastavu koju hoće - evo primam i prijedloge, a tko ne želi stavljati zastavu - ne mora.. vrlo jednostavno.
Last edited by kic on 10/3/2016, 12:57; edited 1 time in total
2014-04-12
mislim da je zabavnije ovako kad ima svega heh.tre911 wrote:Puno bolje, barem ta država postoji, možda nije loša ideja ali da se stavljaju one zastavice država koje postoje. Epi bi recimo odma stavio bosansku zbog republike srpske :DDkic wrote:how about now :Dtre911 wrote:Jako loše, goni se u kurac sa tom zastavom :Dkic wrote:da vim kako izgleda..
Totenkopf wrote:pa jedino je sam možeš i staviti, ne može ti nitko drugi staviti zastavicu koju ne želiš....Yehudi wrote:Eva wrote:Ajoj, Jehudi pa daj se igraj malo. Ja ću Marčelu i Regoču naljepit tursku i albansku.Yehudi wrote:kic wrote:dakle neke sitne ikonice između kojih ćete moći birati, možemo staviti i neke bivše države, ili propale ideje, isl jel
A šta time misliš postići?
da drugi dodaju zastavice nekome iz čiste zlobe!
Tako ćeš samo produbiti svadje i etiketiranje.......to je suvišno.
Neka svatko sebi stavi oznaku koju želi a ne da mu drugi lijepi etikete.
Glupasto.
--------------NE---------------
Jer ne želim da mi neki dripac lipi etikete
Ako želim, sam ću si odabrati bandieru koju želim.
Hm pa to se moglo i do sada.
ja sam mislio da je to zamišljeno kao da ti neko daje + ili -
ali tim zastavicama.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kic wrote:dakle neke sitne ikonice između kojih ćete moći birati, možemo staviti i neke bivše države, ili propale ideje, isl jel
to ti je debilna totalno glupa ideja samo ces si nafurat probleme na ledja. netko ce ti na forumotion napisati prijavu pa ce forum nestati warp brzinom. forumi imaju zastave u profilu korisnika ali zastave sadasnjih drzava a ne nazi ni NDH.
Guest- Guest
A je, ko voli nek izvoli ali me ona šugozastava ubila u pojam bratekic wrote:mislim da je zabavnije ovako kad ima svega heh.tre911 wrote:Puno bolje, barem ta država postoji, možda nije loša ideja ali da se stavljaju one zastavice država koje postoje. Epi bi recimo odma stavio bosansku zbog republike srpske :DDkic wrote:how about now :Dtre911 wrote:Jako loše, goni se u kurac sa tom zastavom :Dkic wrote:da vim kako izgleda..
Guest- Guest
kic wrote:mislim da je nesporazum u pitanju yehudi pa ću ponoviti, svatko sebi stavlja zastavu koju hoće - evo primam i prijedloge, a tko ne želi stavljati zastavu - ne mora.. vrlo jednostavno.
Aaaaaaaaaaaa
Od volje vam
2014-04-20
Brigate Rosse wrote:Totenkopf wrote:'super', ako si već stavio tu zastavu napravi meni zastavu nsdap-a, svakome njegovo jel...kic wrote:da vim kako izgleda..
što fali zastavi ?
ljepša je od te tvoje 100%....
T.- Posts : 17598
2014-04-14
ili totalitarističkih kao što je šugoslavenska.Brigate Rosse wrote:kic wrote:dakle neke sitne ikonice između kojih ćete moći birati, možemo staviti i neke bivše države, ili propale ideje, isl jel
to ti je debilna totalno glupa ideja samo ces si nafurat probleme na ledja. netko ce ti na forumotion napisati prijavu pa ce forum nestati warp brzinom. forumi imaju zastave u profilu korisnika ali zastave sadasnjih drzava a ne nazi ni NDH.
Guest- Guest
Brigate Rosse wrote:kic wrote:dakle neke sitne ikonice između kojih ćete moći birati, možemo staviti i neke bivše države, ili propale ideje, isl jel
SASVIM SIGURNO
2014-04-20
vidim da nikad nisi bila na 4chanu..Brigate Rosse wrote:kic wrote:dakle neke sitne ikonice između kojih ćete moći birati, možemo staviti i neke bivše države, ili propale ideje, isl jel
Totenkopf wrote:Brigate Rosse wrote:Totenkopf wrote:'super', ako si već stavio tu zastavu napravi meni zastavu nsdap-a, svakome njegovo jel...kic wrote:da vim kako izgleda..
što fali zastavi ?
stavio si svastiku nazi zastavu. sad si promjenio u jap zastavu ipak si se malo Usro.
Guest- Guest
Mogla bi i ti maknuti tu zastavu sa avatara..Brigate Rosse wrote:Totenkopf wrote:Brigate Rosse wrote:Totenkopf wrote:'super', ako si već stavio tu zastavu napravi meni zastavu nsdap-a, svakome njegovo jel...kic wrote:da vim kako izgleda..
što fali zastavi ?
stavio si svastiku nazi zastavu. sad si promjenio u jap zastavu ipak si se malo Usro.
2014-04-12
probajem, rotiram, sve zastave trojnog pakta su lijepe.....
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Jeste li se ..............
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
Page 3 of 13