Jeste li za dodavanje zastavica
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Zastave
Re: Jeste li za dodavanje zastavica
Ah, u polumraku i u žurbi tko gleda nijanse.Stanojko wrote:Eva wrote:I halterići, kao dodatna opremaStanojko wrote:A gacice? kam gi?
Ne gadja se boja! Kuku
PS
Ma znam, nema fotke modela koji sam kupilai nisu tangice nego mini bokserice s halterima
Guest- Guest
mmm...halteri su mi odbudjivaci, ali gacice deluju da ih covek... :)
Ma ja imam sam jedne i ne nosim ih baš, ali ovo je sve bilo u kompletu i na akciji pa rekoh ajde, na neke sive čarapice bu išlo ko grom. Čarape kad nosim, onda su to samostojeće.Stanojko wrote:mmm...halteri su mi odbudjivaci, ali gacice deluju da ih covek... :)
Guest- Guest
Super, iskusno, nema prepreka kad covek zavuce ruku pod suknjicu. Bravo!Eva wrote:Ma ja imam sam jedne i ne nosim ih baš, ali ovo je sve bilo u kompletu i na akciji pa rekoh ajde, na neke sive čarapice bu išlo ko grom. Čarape kad nosim, onda su to samostojeće.Stanojko wrote:mmm...halteri su mi odbudjivaci, ali gacice deluju da ih covek... :)
A zimi štrample. I sada imam tamnoplave štramplice i sivu haljinu. Ovdje kad zapuše, a puše non stop, nema suknji bez štrampli.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Crvendaću sramoto ljudskog roda, reci gdje to USTAŠE dobile po pički .??? osim kad rata više nije bilo.Brigate Rosse wrote:Yehudi wrote:Brigate Rosse wrote:Yehudi wrote:kic wrote:
tema je davno pretjerala, otvorio sam samo zadnju stranicu, vidio gadosti i nije mi se uopće dalo trošiti vrijeme na analiziranje tko je započeo s tom patologijom, tema zaključana -
Triba si i ranije zaključati onu temu ali nikad nije kasno.
Dobro si napravio.
je, bas na vrijeme da ustase ne dobiju po picki...a taman me krenulo da im napravim reprizu Bleiburga...ali uvjek ustase imaju nekog zastitnika u sjeni..kaptol, kica, vatikan...
Ma to ne vodi ničemu i zato je bolje odmah zaključati.
vodi. bolje da dodje do finalnog obracuna u virtuali nego da se desi u reali jer ako se desi a desit ce se biti ce to dugotrajni krvolocni gradjanski gerilski rat. nije u redu da jedna strana u ovom slucaju ustase izvlace svoje "argumente" i pusta ih se da orgijaju ali cim netko dodje sa pravim protuargumentima onda se brzinski kljuca tema jer je opasno po neoustastvo i klerofasizam u hrvata. a brizni ustase dobili su po pički i opet ce dobiti po pički oni jos toga nisu svjesni nisu ni svjesni svoje nesvjesti...
Tad su tvoji preci pokazali junaštvo nad razoružanom vojskom , i civilima, ženama i djeci, " zatvori smrdljivu labrinju , oli mi se javi u reali , da " USTAŠA DOBIJE PO PIČKI" ako imaš muda !
2014-04-18
Pa ne mozete da dobijete po kurcu kad nemate kurac... :)
Svidja mi se... mislim da bi voleo da te vidim uzivo, sa plavom haljinicom i recimo... zutom "stramplom"... :)Eva wrote:Štrample?
Pa ovo
naravno da mogu.maggie13 wrote:mogu to bit i zene..:Dmarcellus wrote:to više onako kao karakterna osobina
zato i nema sitagme da si pokvaren ko kurac
2014-12-30
Nemam žute štrample, ali imam bijele. A imam i crvenu maramu iz pionira, pa eto, look je tu
Guest- Guest
I ja sam u godinama. Taman.Eva wrote:Kud si bre navro, nisam ja za slikavanje, ja sam žena u godinama.
Ewa,jesi saznala za svoloča?Eva wrote:Lobo, čkomi!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za toplice ili starački kad nam zbrojiš godine.dzango wrote:I ja sam u godinama. Taman.Eva wrote:Kud si bre navro, nisam ja za slikavanje, ja sam žena u godinama.
Guest- Guest
Jesam, i napisala sam ti još jučer. Ali, ti okolo natjeravaš sezonke i ne pratiš nastavu na forumu.jastreb wrote:Ewa,jesi saznala za svoloča?Eva wrote:Lobo, čkomi!
Guest- Guest
Nisam jučer bil u to doba na forumu,jer sam delal.Eva wrote:Jesam, i napisala sam ti još jučer. Ali, ti okolo natjeravaš sezonke i ne pratiš nastavu na forumu.jastreb wrote:Ewa,jesi saznala za svoloča?Eva wrote:Lobo, čkomi!
Kaj znači?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja volim haltere. Stanojko nema pojma.Eva wrote:Ma ja imam sam jedne i ne nosim ih baš, ali ovo je sve bilo u kompletu i na akciji pa rekoh ajde, na neke sive čarapice bu išlo ko grom. Čarape kad nosim, onda su to samostojeće.Stanojko wrote:mmm...halteri su mi odbudjivaci, ali gacice deluju da ih covek... :)
Ima još do toga. Vataj šta možeš do tada.Eva wrote:Za toplice ili starački kad nam zbrojiš godine.dzango wrote:I ja sam u godinama. Taman.Eva wrote:Kud si bre navro, nisam ja za slikavanje, ja sam žena u godinama.
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Jeste li se ..............
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
Page 8 of 13