ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 17/7/2014, 00:27

kic wrote:lol kako si to uspio

socijalistički autoritarni patriot kek
Neam pojma probati cu sutra opet
Duzu ili kracu si rijesio ?

A nisam ni sumnjao u tvoj rezultat...pravi latentni jugonostalgicar

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by kic 17/7/2014, 00:36

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 504984_eng
dobiješ ovak onešto na kraju, duža verzija mislim..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 07:37

Idem si podignut svjedodžbu o maturi...l
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 09:02

Sanjala sam da mi je Modra poslala poklon paket :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 09:08

Idem si u Mlinara kupit pizzu neku i biti debela svinja :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 09:14

Lady_D wrote:Sanjala sam da mi je Modra poslala poklon paket :D
Ovo vrlo lako moze postati nocna mora  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 12:09

You are an Ordoliberal. 0 percent of the test participators are in the same category and 48 percent are more extremist than you.

Hahahaha

pravi sam švabo .^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 12:13

kic wrote:UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 504984_eng
dobiješ ovak onešto na kraju, duža verzija mislim..
Bome golema razlika je između nas :^^

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 509754_eng
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 17/7/2014, 12:17

tko bi rekao, veći sam patriot od tebe :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 12:52

kic wrote:tko bi rekao, veći sam patriot od tebe :D
Hahaha

ali zapravo ti ja nisam sputan granicama, niti razlikama
iako sam napisao fully agree za gene pool i da ga neki miaju boljeg :^

izraženi antropocentrizam ...nikakvo čudo s obzirom na poznavanje znanosti :D
ali ono najviše se razlikujemo komunjara, kapitalist :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 17/7/2014, 13:39

dobro, logično da ti naginješ antropocentrizmu, velika razlika je i u secular vs fundamentalist..

a kako sam ispao komunjara nemam pojma :^)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 13:50

kic wrote:dobro, logično da ti naginješ antropocentrizmu, velika razlika je i u secular vs fundamentalist..

Nije samo stvar logike. Ljudska priroda je takva kakva je ....eko preseravanje etc su otklon od toga...tu nam je najveca razlika 68% zbog mene haha
Jest druga razlika po velicini..meni ocekivan rezultat
Kao i ovo trece ...meni je ocekivano da si komunist ziher si rekao da resursi moraju ostati u vlasti naroda da se tvrtke ne vode profitom etc...po razgovoru s tobom sam skontao da vuces na tu stranu....samo dokaz da nisi jos sazrio i odrastao te shvatio kako idealizam je samo termin nemoguc za ostvariti...takav sam i ja bio prije 5-6godina no onda sam shvatio da tako stvari ne mogu funkcionirati i da je to pogrjesno i lose gledano dugorocno i jednostavno nema sirrg znacenja.what lies beyond
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 17/7/2014, 14:17

E pa idem sama sebi na živce.
Ne usudim se voziti auto,ja...ja koja nisam izlazila iz njega...i sad čekam samo kad će tko imat vremena da me odveze negdje.

Dan je dosadan i ide mi se negdje!
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 17/7/2014, 14:25

M3tzTli wrote:
kic wrote:dobro, logično da ti naginješ antropocentrizmu, velika razlika je i u secular vs fundamentalist..

Nije samo stvar logike. Ljudska priroda je takva kakva je ....eko preseravanje etc su otklon od toga...tu nam je najveca razlika 68% zbog mene haha
Kao i ovo trece ...meni je ocekivano da si komunist ziher si rekao da resursi moraju ostati u vlasti naroda da se tvrtke ne vode profitom etc...po razgovoru s tobom sam skontao da vuces na tu stranu....samo dokaz da nisi jos sazrio i odrastao te shvatio kako idealizam je samo termin nemoguc za ostvariti...takav sam i ja bio prije 5-6godina no onda sam shvatio da tako stvari ne mogu funkcionirati i da je to pogrjesno i lose gledano dugorocno i jednostavno nema sirrg znacenja.what lies beyond
gluposti, dugoročno je jedini izlaz za čovječanstvo racionalno upravljanje resursima, mislim nisam paničar ali više mi je nego jasno iz proučavanja političke kulture da se uopće ne mari za to kako će ovaj planet izgledati za jedno stoljeće..

da klasični vječni židov si, čestitam :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 17/7/2014, 14:27

shenell wrote:E pa idem sama sebi na živce.
Ne usudim se voziti auto,ja...ja koja nisam izlazila iz njega...i sad čekam samo kad će tko imat vremena da me odveze negdje.

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 Bikeblue
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 14:34

kic wrote:
M3tzTli wrote:

gluposti, dugoročno je jedini izlaz za čovječanstvo racionalno upravljanje resursima, mislim nisam paničar ali više mi je nego jasno iz proučavanja političke kulture da se uopće ne mari za to kako će ovaj planet izgledati za jedno stoljeće..

da klasični vječni židov si, čestitam :D
Razvoj tehnologije ce povecati iskoristivost resursa, smanjiti troskove ..ugl u krivu si...covjek nikada nije ni mario za to....kada zemlju oglodjemo kao paraziti sto i jesmo samo cemo se prosiriti dalje...komercijalni svemirski letove su vec  danasnjost i realnost...

Zidov ? Ne bas pogledaj moji grafovi su svi desne strane..osim pateticnog nacionalizma. A tvoji su mali nedoreceni..kao da nemas stav..nego pokusavas svima podilaziti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 14:51

shenell wrote:E pa idem sama sebi na živce.

A zasto se bojis voziti?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 17/7/2014, 15:04

M3tzTli wrote:Razvoj tehnologije ce povecati iskoristivost resursa, smanjiti troskove ..ugl u krivu si...covjek nikada nije ni mario za to....kada zemlju oglodjemo kao paraziti sto i jesmo samo cemo se prosiriti dalje...komercijalni svemirski letove su vec  danasnjost i realnost...

Zidov ? Ne bas pogledaj moji grafovi su svi desne strane..osim pateticnog nacionalizma. A tvoji su mali nedoreceni..kao da nemas stav..nego pokusavas svima podilaziti
sam sebe poričeš, sjećam se da si onda govorio o zalutalom putu na kojem se našla znanost i kako ništa fundamentalno revolucionarno nije napravljeno u zadnjih pola stoljeća..

sad već ozbiljno shvaćaš običnu anketu, ja jesam na sredini (zapravo 13% kolega), ne mogu svi biti ekstremnih ubercool 0%
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2014, 15:30

kic wrote:
M3tzTli wrote:Razvoj tehnologije ce povecati iskoristivost resursa, smanjiti troskove ..ugl u krivu si...covjek nikada nije ni mario za to....kada zemlju oglodjemo kao paraziti sto i jesmo samo cemo se prosiriti dalje...komercijalni svemirski letove su vec  danasnjost i realnost...

sam sebe poričeš, sjećam se da si onda govorio o zalutalom putu na kojem se našla znanost i kako ništa fundamentalno revolucionarno nije napravljeno u zadnjih pola stoljeća..

sad već ozbiljno shvaćaš običnu anketu, ja jesam na sredini (zapravo 13% kolega), ne mogu svi biti ekstremnih ubercool 0%
Pa put je kriv zbog promicanja socijalizma koji ne omogucuje individualnost ..partija je uvijek ista pogledaj milanovicevo jednoumlje...po njemu su svi manje vrijedni od njega ukljucujuci mu i stranacke kolege.pogotovo oni koji mu proturijece.
Kao sto sam ti rekao vec...jedino velika tragedija moze ujediniti ljudei izvesti ih na pravi put...nuklearni rat je ono sto bi unistilo i stvorilo novu civilizaciju koja bi bila oslobodjena granica,religijskih i politickih uverenja...pain sama je imao pravo u jednome ... you can truly understand people if you share their pain 

Tvoj rezultst je kao i nas predsjednik ..beskvasni..kao i nas narod doduse ...
Heh da 0 posto...samo potvrdjuje cinjenicu da moras unikatno i drugacije  razmisljati od vecine da bi bio uspjesan ..nisam se mislio hvaliti time ali kad vec spominjes kul brojke B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 17/7/2014, 15:52

kic wrote:
UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 12 Bikeblue

gdje točno da upakiram dijete?
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Arwen 17/7/2014, 15:56

Lady_D wrote:
A zasto se bojis voziti?
ne,ne bojim se ja voziti sebe samu.. :D
prije jedno mjesec dana sam skršila auto.i ne nisam brzo vozila,bila pijana ni ništa slično.
samo sam na sekundu odvratila pozornost jer je Tamara vrisnila i počela plakati,padala je kiša...blabla ostatak znaš!
i eto,nisam ju još vozila u autu,ovaj trenutni mi je ogroman naspram mog golfa i blabla

jebote već je mjesec dana prošlo :(
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics