UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ne,ne bojim se ja voziti sebe samu.. :DLady_D wrote:
A zasto se bojis voziti?
prije jedno mjesec dana sam skršila auto.i ne nisam brzo vozila,bila pijana ni ništa slično.
samo sam na sekundu odvratila pozornost jer je Tamara vrisnila i počela plakati,padala je kiša...blabla ostatak znaš!
i eto,nisam ju još vozila u autu,ovaj trenutni mi je ogroman naspram mog golfa i blabla
jebote već je mjesec dana prošlo :(
Arwen- Posts : 1830
2014-04-22
o jojojoj.. pa jeste se jako udarili/sudarili? joj joj :\
Lady_D wrote:Sanjala sam da mi je Modra poslala poklon paket :D
:D:D eto to ti je znak :D za kupnju :D
M3tzTli wrote:Ovo vrlo lako moze postati nocna moraLady_D wrote:Sanjala sam da mi je Modra poslala poklon paket :D
prekini
modra wrote:M3tzTli wrote:Ovo vrlo lako moze postati nocna moraLady_D wrote:Sanjala sam da mi je Modra poslala poklon paket :D
prekini
Vrijeme na poslu kao da je stalo.....umirem od dosade...
Btw modra jesi to ti na avataru ?
Nisam te bas takvu zamisljao
Guest- Guest
shenell wrote:kic wrote:
gdje točno da upakiram dijete?
there's always a way
vidim da si čitao Vargsmal, ali također vidim da previše Fallouta igraš jelte (sad zvučim ko baka za kristalnom kuglom)M3tzTli wrote:Pa put je kriv zbog promicanja socijalizma koji ne omogucuje individualnost ..partija je uvijek ista pogledaj milanovicevo jednoumlje...po njemu su svi manje vrijedni od njega ukljucujuci mu i stranacke kolege.pogotovo oni koji mu proturijece.
Kao sto sam ti rekao vec...jedino velika tragedija moze ujediniti ljudei izvesti ih na pravi put...nuklearni rat je ono sto bi unistilo i stvorilo novu civilizaciju koja bi bila oslobodjena granica,religijskih i politickih uverenja...pain sama je imao pravo u jednome ... you can truly understand people if you share their pain
Tvoj rezultst je kao i nas predsjednik ..beskvasni..kao i nas narod doduse ...
Heh da 0 posto...samo potvrdjuje cinjenicu da moras unikatno i drugacije razmisljati od vecine da bi bio uspjesan ..nisam se mislio hvaliti time ali kad vec spominjes kul brojke
što se tiće dijeljenja tragedije, povijest ljudskih odnosa je neupitno pokazala kako se to sve brzo zaboravi i zbog najmanjeg dnevnopolitičkog sukoba, od literarnih Andrićevih junaka različitih vjeroispovjesti koji su zajedno proživljavali poplave, pa bi se to brzo zaboravilo, do Židova koji bi trebali bolje od ikoga razumjeti gubitak i proganjanje pa su postali najveći sustavni progonitelji druge polovice stoljeća...
predsjednik nam je beskvasan, ali je masan, i očito je kako ga je strah da gubi sljedeći mandat.
Zapravo nisam citao . Tu za opcu populaciju tesko probavljivu literaturu i ne citam bas..moji zakljucci su cisto logicni i razumni ....a fallout je vise pistapokalipticno drustvo nesto kao i vrijeme nako adama , eve i jabuke...bezakonje gdje se male grupe bore za osnovne zivotne potrepstine no njih unistavaju i asimiliraju vece i bolje organizirane grupe koje kroz nasilje ( pitanje iz ankete ) uvode red i dugotrajniji mirkic wrote:vidim da si čitao Vargsmal, ali također vidim da previše Fallouta igraš jelte (sad zvučim ko baka za kristalnom kuglom)M3tzTli wrote:Pa put je kriv zbog promicanja socijalizma koji ne omogucuje individualnost ..partija je uvijek ista pogledaj milanovicevo jednoumlje...po njemu su svi manje vrijedni od njega ukljucujuci mu i stranacke kolege.pogotovo oni koji mu proturijece.
Kao sto sam ti rekao vec...jedino velika tragedija moze ujediniti ljudei izvesti ih na pravi put...nuklearni rat je ono sto bi unistilo i stvorilo novu civilizaciju koja bi bila oslobodjena granica,religijskih i politickih uverenja...pain sama je imao pravo u jednome ... you can truly understand people if you share their pain
Tvoj rezultst je kao i nas predsjednik ..beskvasni..kao i nas narod doduse ...
Heh da 0 posto...samo potvrdjuje cinjenicu da moras unikatno i drugacije razmisljati od vecine da bi bio uspjesan ..nisam se mislio hvaliti time ali kad vec spominjes kul brojke
što se tiće dijeljenja tragedije, povijest ljudskih odnosa je neupitno pokazala kako se to sve brzo zaboravi i zbog najmanjeg dnevnopolitičkog sukoba, od literarnih Andrićevih junaka različitih vjeroispovjesti koji su zajedno proživljavali poplave, pa bi se to brzo zaboravilo, do Židova koji bi trebali bolje od ikoga razumjeti gubitak i proganjanje pa su postali najveći sustavni progonitelji druge polovice stoljeća...
predsjednik nam je beskvasan, ali je masan, i očito je kako ga je strah da gubi sljedeći mandat.
Ista stvar se i danas u industriji dogadja ...keiretsu..od malih sitnih riba nastaju velike korporacije
U jednu ruku se slazem...konflikt je obiljezje covjeka kroz citavu povijest no nikada covjek nije bio u mogucnosti istrijebiti sve zivo ... danas je samo jedan crveni botun dovoljan za kraj civilizacije kakvu poznajemo... po prvi put u povijesti se populacija moze smanjiti na 0.01 posto sadasnje a potom bi slijedila obnova i promjena sustava vrijednosti .... otkrivenje sv.ivana koje je ravnopravno ostalim evandjeljima govori upravo o tome..kraju svijeta kakvog poznajemo.... i'm the alpha and the omega, the beginning and the end : otkrivenje 21:6
Ps igraj fallout sine
Guest- Guest
aj odjebi i ti i svi quoteri Biblije više :^0
tušimo modrinu slobodu izražavanja, na kraju ti ispadaš naivni optimist kad misliš da se i od 1% preostale populacije može nešto puno bolje napraviti..
tušimo modrinu slobodu izražavanja, na kraju ti ispadaš naivni optimist kad misliš da se i od 1% preostale populacije može nešto puno bolje napraviti..
Haha i onda se cudis sto si ispao komunist^^kic wrote:aj odjebi i ti i svi quoteri Biblije više :^0
Pa rekao sam jos sto puta manje od toga ...ali to je sad sve domena nagadjanja jer ako prezive komunisticki zohari poput tebe onda je svemu kraj ^^
Novi pdf modra.ljepota i mizantropi
Btw dao si mi ideju za novi nick mister 0 percent ^^
Guest- Guest
modra wrote:o jojojoj.. pa jeste se jako udarili/sudarili? joj joj :\
ma dobro smo.
sestrina mala malo zub nabila,Tamara se očešala o sjedalicu a ja s gležnjem nešto..jebote još boli!
Arwen-
2014-04-22
[quote defaultattr=""]
there's always a way [/quote]
Tamara je premala za to
shenell wrote:kic wrote:
gdje točno da upakiram dijete?
there's always a way [/quote]
Tamara je premala za to
Arwen-
2014-04-22
Slika iz knina jucer...baba sa skoliozom , stapom u jednoj ruci, u drugoj vrecica iz konzuma sa 90 godina na ledjima na +40 u 14h ....grim reaper calling
Guest- Guest
Impliciram kako ce te se vi komunisti pripadnici istocnog prostranstva sami istrijebiti
Guest- Guest
Oh kako krivo...starci su ti gori od djece..nekriticni.svadljivi i brinu za zdravlje za svaku sitnicu od bola u malom prstu pa nadalje...zele jos godinama zivjeti i urusavati mirovinski fond
Guest- Guest
Antisemit fact komunjaro
Os duel danas ,nisi dugo dobio dozu penetracije railom
Os duel danas ,nisi dugo dobio dozu penetracije railom
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)