Umrla Lepa Smoje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Umrla Lepa Smoje
http://slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/305075/u-97-godini-umrla-lepa-smoje
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Re: Umrla Lepa Smoje
Iza svakog uspješnog Hrvata stoji pametna žena.
crvenkasti-
2014-04-17
otisla i "ona"
ka jucer da sam ciribimbija curice kroz prozor mozaika kako skakucu u tisnim opravicama
rip
ka jucer da sam ciribimbija curice kroz prozor mozaika kako skakucu u tisnim opravicama
rip
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
@frakcikolika , jel ovo vesna kad je bila mala ?
2014-04-12
Je.. i baba Fatima :Ddebotoijusto wrote:@frakcikolika , jel ovo vesna kad je bila mala ?
2016-03-09
sad me preplavila sjecanja...frakcija wrote:Je.. i baba Fatima :Ddebotoijusto wrote:@frakcikolika , jel ovo vesna kad je bila mala ?
baba je zasigurno mrtva a tarzan ? i brat sto je "radio" ka mali od roje ? mislim kino ne sex kontekst...
2014-04-12
Jedino je Vesna još živa. Nedavno je dobila stanarsko pravo od "Lastavice", ali ne voli ona to..kuća stan..šta će to ikome?debotoijusto wrote:sad me preplavila sjecanja...frakcija wrote:Je.. i baba Fatima :Ddebotoijusto wrote:@frakcikolika , jel ovo vesna kad je bila mala ?
baba je zasigurno mrtva a tarzan ? i brat sto je "radio" ka mali od roje ? mislim kino ne sex kontekst...
2016-03-09
A evo, hvala na dočeku .Mužu će imponirat što sam prepoznata na forumu, šta san viđena žena. :D (Ovo je njemu home page)gargamel0101 wrote:Frakcija nam se vratila.
2016-03-09
Di si ti više,frakcija? Brzo, pričaj sve..frakcija wrote:A evo, hvala na dočeku .Mužu će imponirat što sam prepoznata na forumu, šta san viđena žena. :D (Ovo je njemu home page)gargamel0101 wrote:Frakcija nam se vratila.
I, koji ti je muž?
2014-04-12
Dobro došlafrakcija wrote:http://slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/305075/u-97-godini-umrla-lepa-smoje
Guest- Guest
Lijepe godine.frakcija wrote:http://slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/305075/u-97-godini-umrla-lepa-smoje
Guest- Guest
Njena je obitelj bila progonjena od četnika (koji su joj, između ostalog, zaklali brata).vuksadinare wrote:riknula orjunašica
.. usput, pozdrav svima.
2016-03-09
Koja je njena vrijednost osim sta je je zivila sa Smojom??? Nesta napisala, snimila, naslikala, sl....
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Daleko ti lepa kuća
» lepa glupa i mrtva
» TITO: "Daleko vam lepa kuća"
» Lepa sela lepo gore
» Trebinje: Aerodrom zasad samo lepa želja
» lepa glupa i mrtva
» TITO: "Daleko vam lepa kuća"
» Lepa sela lepo gore
» Trebinje: Aerodrom zasad samo lepa želja