Lepa sela lepo gore
Page 1 of 1
Lepa sela lepo gore
Kulturno umjetnički program novih stanovnika Evrope
Hoholo Mudovski- Posts : 7456
2023-08-31
Re: Lepa sela lepo gore
https://www.politico.eu/article/j-d-vance-donald-trump-mate-us-isolationism-brussels-europe-relations/
“Moram pobijediti UK, samo još jedna stvar. Nedavno sam razgovarao s prijateljem i razgovarali smo o, znate, jednoj od velikih opasnosti u svijetu, naravno, nuklearnoj proliferaciji”, rekao je na konzervativnoj konferenciji prošlog tjedna.
“I govorio sam o, znate, koja je prva istinski islamistička zemlja koja će dobiti nuklearno oružje, i mislili smo, možda je to Iran, znate, možda se Pakistan već na neki način računa, i onda smo nekako konačno odlučili možda je to zapravo UK, budući da su laburisti upravo preuzeli vlast.”
“Moram pobijediti UK, samo još jedna stvar. Nedavno sam razgovarao s prijateljem i razgovarali smo o, znate, jednoj od velikih opasnosti u svijetu, naravno, nuklearnoj proliferaciji”, rekao je na konzervativnoj konferenciji prošlog tjedna.
“I govorio sam o, znate, koja je prva istinski islamistička zemlja koja će dobiti nuklearno oružje, i mislili smo, možda je to Iran, znate, možda se Pakistan već na neki način računa, i onda smo nekako konačno odlučili možda je to zapravo UK, budući da su laburisti upravo preuzeli vlast.”
2023-08-31
2023-08-31
Sve do jednog Zidov.Majku im jebem bolesnu sto ih Hitler nije istrijebio nego je ostavio to smece da zagadjuje zemljinu kugli.Da mi je netko prije 20 god. rekao da cu ovo negdje napisati poslao bi ga u 100 pichki materinih.A glupi balkanjerosi misle da se bore za svoju drzavu i slobodu?Jedna zidovska kurvetina sa foruma mi je pomogla da dodjem do istine o njima.Hvala joj.
alo kolega ! nisu ti zidovi krivi sto si ti niskog IQ stovatelj teorija zavjera jer se nisi mogao bolje ostvariti u svome zivotumentalitet wrote:
Sve do jednog Zidov.Majku im jebem bolesnu sto ih Hitler nije istrijebio nego je ostavio to smece da zagadjuje zemljinu kugli.Da mi je netko prije 20 god. rekao da cu ovo negdje napisati poslao bi ga u 100 pichki materinih.A glupi balkanjerosi misle da se bore za svoju drzavu i slobodu?Jedna zidovska kurvetina sa foruma mi je pomogla da dodjem do istine o njima.Hvala joj.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Ma imali bi i oni nizak samo su izlobirali bolji prosjekdebotoijusto wrote:alo kolega ! nisu ti zidovi krivi sto si ti niskog IQ stovatelj teorija zavjera jer se nisi mogao bolje ostvariti u svome zivotumentalitet wrote:
2023-08-31
Similar topics
» Lepi autobusi lepo gore
» Lepe crkve lepo gore
» Lijepa sela , lijepo gore
» Umrla Lepa Smoje
» Lepo covek rekao
» Lepe crkve lepo gore
» Lijepa sela , lijepo gore
» Umrla Lepa Smoje
» Lepo covek rekao