Putin u Ljubljani-Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Putin u Ljubljani-Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije
Zato slušam na vijestima HRT -Mi smo eto na šteti radi sankcija Moskve- ?HAHAHAHAHAHAH?
Morali smo uvesti sankcije i vize Rusiji jer smo prisiljeni- ITO NA SVOJU ŠTETU
A sada u plač, kme kme kme - Rusi nam uzvratili sankcijama, nemamo di mandarine i sve drugo-
Pa prodaji Americi....aha, kako ne, onda daj mukte i šuti.
na svoju štetu prodali INU i autocete- sutra poskupljuje gorivo inače. A i struja uskoro +30
kao samodoprinos u socijalizmu ieben ti ošamućene političare i " državnike" kako se vole nazivati.
Da DRŽAVNIK ........ili ono -cijenjeni i uvaženi zastupnik LOL -BITNE SU ETIKETE
i LAŽNI OSJEĆAJ VELIČINE.....STVARNO JADNO
Morali smo uvesti sankcije i vize Rusiji jer smo prisiljeni- ITO NA SVOJU ŠTETU
A sada u plač, kme kme kme - Rusi nam uzvratili sankcijama, nemamo di mandarine i sve drugo-
Pa prodaji Americi....aha, kako ne, onda daj mukte i šuti.
na svoju štetu prodali INU i autocete- sutra poskupljuje gorivo inače. A i struja uskoro +30
kao samodoprinos u socijalizmu ieben ti ošamućene političare i " državnike" kako se vole nazivati.
Da DRŽAVNIK ........ili ono -cijenjeni i uvaženi zastupnik LOL -BITNE SU ETIKETE
i LAŽNI OSJEĆAJ VELIČINE.....STVARNO JADNO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Putin u Ljubljani-Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije
Diši specijalni, uvik se nađe neko novi kom moreš pričat bajke. Nemoj se vele sekirat.bogomdani wrote:Pricam a sto tze boli qrc...?Riplex wrote:bogomdani wrote:Ma boli mene kiki kako se ti osjecas,taman ti drob se vukla po asfaltu,i takvima poput tebe....Riplex wrote:Virujem ti, odma će mi biti odlično čim saznam zašto lažeš o glupostima
Nadalja spika bi znacila da mi je stalo sto mislis o necemu mom privatnom,a zavidnici,luzeri,jalnuši,poput tebe,neke stvari ne mogu prihvatiti da postoje..
Naravno,lakse je nekog proglasiti lazovom,nego sebe pogledati u ogledalo i shvatiti,da to sto visdis je jedan luzer..
Pričaš o privatnim stvarima, pa kad te se ufati u laži oduzmeš se, lipiš etikete.
A takvi ko ti nikad ne prospu criva, jer nemaju muda se borit za nešto.
Ali bio si ti i hrvatski specijalac, šta reći...Pozdrav domovini?!
KOJE LAZI?...one sto ti pokazuju da si luzer??
sam si kriv kad udjes u duel,nisam te zvao..
O itekako se imaju mooda,samo treba paziti zasto ih se prosipa..za vasu drzavu sigurno ne...sami je nadalje branite..
Da bio sam,sad zalim,pored ovakvih majmuna,kojima je puno vlastito dvoriste smeca,a tudja metu...
RH mi nije domovina..samo sam GOST,kako ste prije znali reci..e pa ponasam se u skladu sa tim..vise nisam niti gost..
smatram ovu bedastocu zakljucenom...
Gadno je služit danas one što su ti po naroda pobili.
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Putin i Pahor dogovorili "DAN PRIJATELJSTVA" Slovenije i Rusije
» Predsjednica Slovenije: Hrvatska je previše involvirana u ono što se događa u BiH
» Velika ofanziva Plenkija Juncker mu dao podrsku u svezi Slovenije i Srbije na repertoaru ratna odsteta
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
» Predsjednica Slovenije: Hrvatska je previše involvirana u ono što se događa u BiH
» Velika ofanziva Plenkija Juncker mu dao podrsku u svezi Slovenije i Srbije na repertoaru ratna odsteta
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
Page 7 of 7