Putin u Ljubljani-Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Putin u Ljubljani-Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije
Tako da je sve više ljudi simpatijama na strani Putina.vuksadinare wrote:Kao prvo koji ostatak juge bivse jastrebe?...crna gora otkantala ruje,vise od pola bh-a..a ni makedonci ne zele bas uz ruje sasma..a to cak nije ni srbija koja ide prema nato-u...tako da...
U Makedoniji u njemu vide jedinu pomoć od agresivnog džihadizma i velikoalbanskih aspiracija. U BIH su Hrvati već odavno izgubili povjerenje u zapad,a RS je na strani Putina 100%. Crna Gora je i prije Putina tradicionalno proruski orijentirana,ali je stanje takvo da su na vlasti zapadni pijuni i špijuni poput Mila.
Slovenija,je i kod običnog puka i kod političara ,prepoznatljiva kao zemlja koja ne želi biti puko oruđe u rukama Zapada,a Mađarska je po tome već globalno poznata. Orbanu posjetiti Putina,ili sam otići u Moskvu,bez obzira na lajanje Zapada,nije nikakav problem. Psi laju a karavane prolaze.
Koliko je Putin popularan u Srbiji,najbolje govori doček koji je imao pri zadnoj posjeti.
kad smo kod Hrvatske,ja sam uvjeren da kad bi Vladimir posjetio Hrvatsku dočekali bi ga kao papu,ali kako sam već naglasio na vlasti imamo pijune i čistače štala.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I kada ja o tome pričam,obično se jave neki rusofobi,koji kao kontraargument uzmu Ukrajinu. I vele,kako Ukrajinci bježe od Rusa glavom bez obzira,što opet nije točno,jer prosječni Ukrajinac je uglavnom protiv ove proameričke hunte koja je ondje privremeno na vlasti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I Charli Ćaplin je simpatićan.
Hebeš to.
Bitna je :
Hebeš to.
Bitna je :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Đabe Srbima swa simpatija za Putina i Rusiju kad :
2014-04-11
Pa sto je tu cudno vama neukima,da se kupuje sa net-a?? cudno kao i kupovati dionice recimo facebooka,ili MS-a,gdje nesto i hrvata zaradilo,istina,jako malo,pored ovakvog primitivnog razmisljanja...Riplex wrote:Lol...kupuj ti survival kit s neta i lagano. Sad će apokalipsa.bogomdani wrote:Povedem tebe u lov,pa da vidimo tko ce zaplakati...Riplex wrote:bogomdani wrote:A primim ja Pro-a u brvnaru..i jos mnoge,ako zatreba,ove sto podrzavaju liberalni zapad i krive moralne vrijednosti,cu pustiti da lutaju sumama,dok ih sibirski Medo ne zgrabi i najede se njima...Ero wrote:Ne sekirajte se vi za nas. Slobodan si se preselit u Rusiju, Sibir je prazan.provocator wrote:A Švabice u rukama arapa... Sve 5.
Jašta ćeš, ti u šumi u životu nisi bio, a da ne govorim za roknut živinu...plako bi ti pajdo prvi dan u Sibiru
A ovo sve znači da opet lažeš, jer si reko da nikad živinu nisi ubio...
za apokalipsu ne znam..no ne ide na dobro..
Zavisi kakvu zivinu...sto imam lagati one za cije me misljenje zaboli qrc..??..nema razloga da tupavce primitivne ikako pokudsam impresionirati...
Guest- Guest
Razmjena Slovačke i Balkana dostiže 700 miliona eura
6 mart 2016 Izmijenjeno 08:10 CET
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/razmjena-slovacke-i-balkana-dostize-700-miliona-eura
6 mart 2016 Izmijenjeno 08:10 CET
Razmjena Slovačke i Balkana je tek mali dio slovačke ekonomije, jer više od 80 posto tržišta ipak predstavlja Evropska unija.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/razmjena-slovacke-i-balkana-dostize-700-miliona-eura
2014-04-11
Swatko tko je spreman ulagati i razwijat ekonomske odnose je dobrodošao ....a te priče o simpatijama ....to .....eno im Srbi ....neka im se guze đabe.
MI se guzimo za malo weće pare.
2014-04-11
Uglawnom te priče o nekakwim lošim relaćijama Hr i Rusije wiše furaju sami Rusi.
Dure se ko mala djeća jer im nismo čućnili i popušili kuraz ko Srbi.
Pajdo nema ljutnje ....to su ti bili uwjeti ...oš neš Bangladeš.
Prestanite ćmizdriti.
Ne padamo na te fore.
Dure se ko mala djeća jer im nismo čućnili i popušili kuraz ko Srbi.
Pajdo nema ljutnje ....to su ti bili uwjeti ...oš neš Bangladeš.
Prestanite ćmizdriti.
Ne padamo na te fore.
2014-04-11
mislis obecane,RayMabus wrote:Swatko tko je spreman ulagati i razwijat ekonomske odnose je dobrodošao ....a te priče o simpatijama ....to .....eno im Srbi ....neka im se guze đabe.
6 mart 2016 Izmijenjeno 08:10 CETRazmjena Slovačke i Balkana je tek mali dio slovačke ekonomije, jer više od 80 posto tržišta ipak predstavlja Evropska unija.
Ovdje se radi o Sloveniji. Slovačka je drugo.
crvenkasti-
2014-04-17
MIslim na prawe pare.
Ako pogledaš tko wodi takwu politiku durenja u Hr onda skužiš da to nisu priwatne kompanije iz Rusije gdje prewladawa čisto biznis retorika nego swe neke šeme wezane uz držawno wlasništwo ....Miler , owaj weleposlanik ...dakle Putinowa ekipa.
Ako pogledaš tko wodi takwu politiku durenja u Hr onda skužiš da to nisu priwatne kompanije iz Rusije gdje prewladawa čisto biznis retorika nego swe neke šeme wezane uz držawno wlasništwo ....Miler , owaj weleposlanik ...dakle Putinowa ekipa.
2014-04-11
Akumulirani finansijski minus ovog komunalnog preduzeća povećan je na čak 76,4 miliona KM, i znatno je veći od ukupnog kapitala Toplane.
U finansijskom izvještaju za 2015. godinu, objavljenom na Banjalučkom berzi, navedeno je da banjalučka Toplana ima milionske kratkoročne i dugoročne obaveze te 133 zaposlena radnika.
Prošlogodišnji gubici manji su nego 2014.godine za 2,4 miliona, ali za ovo preduzeće i lani je grad Banja Luka bio garant za kredit od 7,8 miliona KM.
Pomenutim zaduženjem gradska Toplana obezbijedila je mazut za početak sezone grijanja.
http://www.klix.ba/biznis/privreda/gubitak-banjalucke-toplane-lani-4-4-miliona-km/160306044
A da priwatiziraš ?
U finansijskom izvještaju za 2015. godinu, objavljenom na Banjalučkom berzi, navedeno je da banjalučka Toplana ima milionske kratkoročne i dugoročne obaveze te 133 zaposlena radnika.
Prošlogodišnji gubici manji su nego 2014.godine za 2,4 miliona, ali za ovo preduzeće i lani je grad Banja Luka bio garant za kredit od 7,8 miliona KM.
Pomenutim zaduženjem gradska Toplana obezbijedila je mazut za početak sezone grijanja.
http://www.klix.ba/biznis/privreda/gubitak-banjalucke-toplane-lani-4-4-miliona-km/160306044
A da priwatiziraš ?
2014-04-11
Prodawanje muda pod bubrege.
Srbi mu naprawili paradu a owi im poslao račun za plin.
Onda se duri kad mu Hrwati kažu 51%.
NEĆEŠ ?
ĆELOM NAZAD I FUĆK OFF
Srbi mu naprawili paradu a owi im poslao račun za plin.
Onda se duri kad mu Hrwati kažu 51%.
NEĆEŠ ?
ĆELOM NAZAD I FUĆK OFF
2014-04-11
Ne znam ja zašto niti me zanima. Drž se ti kave na toplom i mokri snovabogomdani wrote:Pa sto je tu cudno vama neukima,da se kupuje sa net-a?? cudno kao i kupovati dionice recimo facebooka,ili MS-a,gdje nesto i hrvata zaradilo,istina,jako malo,pored ovakvog primitivnog razmisljanja...Riplex wrote:Lol...kupuj ti survival kit s neta i lagano. Sad će apokalipsa.bogomdani wrote:Povedem tebe u lov,pa da vidimo tko ce zaplakati...Riplex wrote:bogomdani wrote:A primim ja Pro-a u brvnaru..i jos mnoge,ako zatreba,ove sto podrzavaju liberalni zapad i krive moralne vrijednosti,cu pustiti da lutaju sumama,dok ih sibirski Medo ne zgrabi i najede se njima...Ero wrote:Ne sekirajte se vi za nas. Slobodan si se preselit u Rusiju, Sibir je prazan.provocator wrote:A Švabice u rukama arapa... Sve 5.
Jašta ćeš, ti u šumi u životu nisi bio, a da ne govorim za roknut živinu...plako bi ti pajdo prvi dan u Sibiru
Zavisi kakvu zivinu...sto imam lagati one za cije me misljenje zaboli qrc..??..nema razloga da tupavce primitivne ikako pokudsam impresionirati...
To mi je jasno,inace,da znas,ili znate,ne bi bili u klincu u kakvom jeste..Riplex wrote:Ne znam ja zašto niti me zanima. Drž se ti kave na toplom i mokri snovabogomdani wrote:Pa sto je tu cudno vama neukima,da se kupuje sa net-a?? cudno kao i kupovati dionice recimo facebooka,ili MS-a,gdje nesto i hrvata zaradilo,istina,jako malo,pored ovakvog primitivnog razmisljanja...Riplex wrote:Lol...kupuj ti survival kit s neta i lagano. Sad će apokalipsa.bogomdani wrote:Povedem tebe u lov,pa da vidimo tko ce zaplakati...Riplex wrote:bogomdani wrote:A primim ja Pro-a u brvnaru..i jos mnoge,ako zatreba,ove sto podrzavaju liberalni zapad i krive moralne vrijednosti,cu pustiti da lutaju sumama,dok ih sibirski Medo ne zgrabi i najede se njima...Ero wrote:Ne sekirajte se vi za nas. Slobodan si se preselit u Rusiju, Sibir je prazan.provocator wrote:A Švabice u rukama arapa... Sve 5.
Kofi na toplom je svakodnevica,a Mokri snovi...ehhh...ziv covjek ih uvijek ima,a to je dobro..
Guest- Guest
Virujem ti, odma će mi biti odlično čim saznam zašto lažeš o glupostima
Ma boli mene kiki kako se ti osjecas,taman ti drob se vukla po asfaltu,i takvima poput tebe....Riplex wrote:Virujem ti, odma će mi biti odlično čim saznam zašto lažeš o glupostima
Nadalja spika bi znacila da mi je stalo sto mislis o necemu mom privatnom,a zavidnici,luzeri,jalnuši,poput tebe,neke stvari ne mogu prihvatiti da postoje..
Naravno,lakse je nekog proglasiti lazovom,nego sebe pogledati u ogledalo i shvatiti,da to sto visdis je jedan luzer..
Guest- Guest
slazem se ovo za pijune..al ja nisam ni za zapad ni za rusa..sve je to isti quratz umotano u drugo pakovanje..samo srednja europa nista vise nista manjejastreb wrote:Tako da je sve više ljudi simpatijama na strani Putina.vuksadinare wrote:Kao prvo koji ostatak juge bivse jastrebe?...crna gora otkantala ruje,vise od pola bh-a..a ni makedonci ne zele bas uz ruje sasma..a to cak nije ni srbija koja ide prema nato-u...tako da...
U Makedoniji u njemu vide jedinu pomoć od agresivnog džihadizma i velikoalbanskih aspiracija. U BIH su Hrvati već odavno izgubili povjerenje u zapad,a RS je na strani Putina 100%. Crna Gora je i prije Putina tradicionalno proruski orijentirana,ali je stanje takvo da su na vlasti zapadni pijuni i špijuni poput Mila.
Slovenija,je i kod običnog puka i kod političara ,prepoznatljiva kao zemlja koja ne želi biti puko oruđe u rukama Zapada,a Mađarska je po tome već globalno poznata. Orbanu posjetiti Putina,ili sam otići u Moskvu,bez obzira na lajanje Zapada,nije nikakav problem. Psi laju a karavane prolaze.
Koliko je Putin popularan u Srbiji,najbolje govori doček koji je imao pri zadnoj posjeti.
kad smo kod Hrvatske,ja sam uvjeren da kad bi Vladimir posjetio Hrvatsku dočekali bi ga kao papu,ali kako sam već naglasio na vlasti imamo pijune i čistače štala.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bogomdani wrote:Ma boli mene kiki kako se ti osjecas,taman ti drob se vukla po asfaltu,i takvima poput tebe....Riplex wrote:Virujem ti, odma će mi biti odlično čim saznam zašto lažeš o glupostima
Nadalja spika bi znacila da mi je stalo sto mislis o necemu mom privatnom,a zavidnici,luzeri,jalnuši,poput tebe,neke stvari ne mogu prihvatiti da postoje..
Naravno,lakse je nekog proglasiti lazovom,nego sebe pogledati u ogledalo i shvatiti,da to sto visdis je jedan luzer..
Pričaš o privatnim stvarima, pa kad te se ufati u laži oduzmeš se, lipiš etikete.
A takvi ko ti nikad ne prospu criva, jer nemaju muda se borit za nešto.
Ali bio si ti i hrvatski specijalac, šta reći...Pozdrav domovini?!
Pricam a sto tze boli qrc...?Riplex wrote:bogomdani wrote:Ma boli mene kiki kako se ti osjecas,taman ti drob se vukla po asfaltu,i takvima poput tebe....Riplex wrote:Virujem ti, odma će mi biti odlično čim saznam zašto lažeš o glupostima
Pričaš o privatnim stvarima, pa kad te se ufati u laži oduzmeš se, lipiš etikete.
A takvi ko ti nikad ne prospu criva, jer nemaju muda se borit za nešto.
Ali bio si ti i hrvatski specijalac, šta reći...Pozdrav domovini?!
KOJE LAZI?...one sto ti pokazuju da si luzer??
sam si kriv kad udjes u duel,nisam te zvao..
O itekako se imaju mooda,samo treba paziti zasto ih se prosipa..za vasu drzavu sigurno ne...sami je nadalje branite..
Da bio sam,sad zalim,pored ovakvih majmuna,kojima je puno vlastito dvoriste smeca,a tudja metu...
RH mi nije domovina..samo sam GOST,kako ste prije znali reci..e pa ponasam se u skladu sa tim..vise nisam niti gost..
smatram ovu bedastocu zakljucenom...
Guest- Guest
Zato slušam na vijestima HRT -Mi smo eto na šteti radi sankcija Moskve- ?HAHAHAHAHAHAH?
Morali smo uvesti sankcije i vize Rusiji jer smo prisiljeni- ITO NA SVOJU ŠTETU
A sada u plač, kme kme kme - Rusi nam uzvratili sankcijama, nemamo di mandarine i sve drugo-
Pa prodaji Americi....aha, kako ne, onda daj mukte i šuti.
na svoju štetu prodali INU i autocete- sutra poskupljuje gorivo inače. A i struja uskoro +30
kao samodoprinos u socijalizmu ieben ti ošamućene političare i " državnike" kako se vole nazivati.
Da DRŽAVNIK ........ili ono -cijenjeni i uvaženi zastupnik LOL -BITNE SU ETIKETE
i LAŽNI OSJEĆAJ VELIČINE.....STVARNO JADNO
Morali smo uvesti sankcije i vize Rusiji jer smo prisiljeni- ITO NA SVOJU ŠTETU
A sada u plač, kme kme kme - Rusi nam uzvratili sankcijama, nemamo di mandarine i sve drugo-
Pa prodaji Americi....aha, kako ne, onda daj mukte i šuti.
na svoju štetu prodali INU i autocete- sutra poskupljuje gorivo inače. A i struja uskoro +30
kao samodoprinos u socijalizmu ieben ti ošamućene političare i " državnike" kako se vole nazivati.
Da DRŽAVNIK ........ili ono -cijenjeni i uvaženi zastupnik LOL -BITNE SU ETIKETE
i LAŽNI OSJEĆAJ VELIČINE.....STVARNO JADNO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Putin i Pahor dogovorili "DAN PRIJATELJSTVA" Slovenije i Rusije
» Predsjednica Slovenije: Hrvatska je previše involvirana u ono što se događa u BiH
» Velika ofanziva Plenkija Juncker mu dao podrsku u svezi Slovenije i Srbije na repertoaru ratna odsteta
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
» Predsjednica Slovenije: Hrvatska je previše involvirana u ono što se događa u BiH
» Velika ofanziva Plenkija Juncker mu dao podrsku u svezi Slovenije i Srbije na repertoaru ratna odsteta
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
Page 6 of 7