Putin u Ljubljani-Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Putin u Ljubljani-Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije
Kako danas piše N.List,Putin će doći u posjet Ljubljani gdje će biti gost na otvaranju spomenika palim crvenoarmejcima.
Podnaslov glasi Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije.
Link ne mogu još naći,ali ga kačim čim se pojavi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Putin u Ljubljani-Hrvatska između proruske Slovenije i proruske Srbije
Dakle povijest se opet ponavlja. Sve zemlje bivše Jugoslavije,osim Hrvatske, Kosova i manjeg dijela BIH podržavaju Rusiju.
Hoće li današnja hrvatska vlast pokazati iole hrabrosti i okrenuti se strateški i ekonomski vrlo važnom partneru ili ćemo i dalje biti čistači nečijih štala?
Hoće li današnja hrvatska vlast pokazati iole hrabrosti i okrenuti se strateški i ekonomski vrlo važnom partneru ili ćemo i dalje biti čistači nečijih štala?
2014-04-22
Ako su Rusi tako super zašto se gotovo sve zemlje iz njihova susjedstva (tu prije sve mislim na bivši SSSR) pokušavaju od njih što više maknuti?jastreb wrote:Dakle povijest se opet ponavlja. Sve zemlje bivše Jugoslavije,osim Hrvatske, Kosova i manjeg dijela BIH podržavaju Rusiju.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Pa zato jer se ne pita narod i građane nego korumpirane političare. Osim toga pogledaj sad malo ovu kamarilu političara u Ukrajini. Smradovi i smeće koji su sirotinju gurnuli u rat.
Jer su šupci.Antijunak wrote:Ako su Rusi tako super zašto se gotovo sve zemlje iz njihova susjedstva (tu prije sve mislim na bivši SSSR) pokušavaju od njih što više maknuti?jastreb wrote:Dakle povijest se opet ponavlja. Sve zemlje bivše Jugoslavije,osim Hrvatske, Kosova i manjeg dijela BIH podržavaju Rusiju.
Dosta je vidjeti tko Rusima podmeće klipove,onda ti je sve jasno.
Ukrajinska puč hunta,Turska,SAD, Saudijska Arabija i ISIL.
2014-04-22
Pa nek donese darove ( proviziju ) ...dogovorit ćemo se ...oko detalja ...mi smo fleksibilan i razuman narod.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne, hvala, ali stvarno ne.
Slovenija je suverena država i takva će ostati.
Koliko znam slična je situacija i sa Hrvatskom.
I obe su vjerne članice NATO saveza i EU, uostalom.
I obe su vjerne članice NATO saveza i EU, uostalom.
Last edited by Ero on Sat 5 Mar - 16:26; edited 1 time in total
Nisu ni Rusi tu čistih ruku.provocator wrote:Pa zato jer se ne pita narod i građane nego korumpirane političare. Osim toga pogledaj sad malo ovu kamarilu političara u Ukrajini. Smradovi i smeće koji su sirotinju gurnuli u rat.
I Rusi su gledali da postave svoje ljude na čelne pozicije u Ukrajini kojima korupcija nije bila strani pojam.
Last edited by Antijunak on Sat 5 Mar - 16:28; edited 1 time in total
2015-09-26
Ero wrote:Ne, hvala, ali stvarno ne.
Mislim da se owe stwari kriwo gledaju ....prewiše geopolitički ....moramo dogoworit dobru prowiziju i to je to.
NIsmo mi Srbija pa da ćemo se guzit po prinćipu prawoslawlja ......kad Rusi to shwate prestat će se trudit upirat neke politike i počet wadit pare.
NIsmo mi Srbija pa da ćemo se guzit po prinćipu prawoslawlja ......kad Rusi to shwate prestat će se trudit upirat neke politike i počet wadit pare.
2014-04-11
Rusi ne bi trebali nasjedati na provokacije i uvlačenja u ratove u Ukrajini i Siriji koji će im donijeti više štete nego koristi.jastreb wrote:Jer su šupci.Antijunak wrote:Ako su Rusi tako super zašto se gotovo sve zemlje iz njihova susjedstva (tu prije sve mislim na bivši SSSR) pokušavaju od njih što više maknuti?jastreb wrote:Dakle povijest se opet ponavlja. Sve zemlje bivše Jugoslavije,osim Hrvatske, Kosova i manjeg dijela BIH podržavaju Rusiju.
Dosta je vidjeti tko Rusima podmeće klipove,onda ti je sve jasno.
Ukrajinska puč hunta,Turska,SAD, Saudijska Arabija i ISIL.
2015-09-26
Ero..!!! Raport!!...Primate Neprijatelja Zapada u drzavni posjet...
Guest- Guest
Budimo realni ...ako se ruska politka owdje bude wrtila oko owakwe retorike jasno je da to kod Hrwata neće proći i da će takwi pristup pasti.jastreb wrote:Kako danas piše N.List,Putin će doći u posjet Ljubljani gdje će biti gost na otvaranju spomenika palim crvenoarmejcima.
ZNa se šta mi tražimo.
Pare.
2014-04-11
Kitu rusku pravoslavnu dobijete... ..pola hotela na Jadranu je vec u ruskim rukama..RayMabus wrote:Budimo realni ...ako se ruska politka owdje bude wrtila oko owakwe retorike jasno je da to kod Hrwata neće proći i da će takwi pristup pasti.jastreb wrote:Kako danas piše N.List,Putin će doći u posjet Ljubljani gdje će biti gost na otvaranju spomenika palim crvenoarmejcima.
ZNa se šta mi tražimo.
Pare.
Guest- Guest
A druga polowića je u rukama Šwabama ...baš sam jućer dobio informaćiju da je guwerner Erste banke AUstrijanać teški naćista kupio pedeset tisuća metara zemlje na Braću i ima tu wikendiću i to okolo maslinik i tako to.bogomdani wrote:Kitu rusku pravoslavnu dobijete... ..pola hotela na Jadranu je vec u ruskim rukama..RayMabus wrote:Budimo realni ...ako se ruska politka owdje bude wrtila oko owakwe retorike jasno je da to kod Hrwata neće proći i da će takwi pristup pasti.jastreb wrote:Kako danas piše N.List,Putin će doći u posjet Ljubljani gdje će biti gost na otvaranju spomenika palim crvenoarmejcima.
ZNa se šta mi tražimo.
Pare.
Nemojmo se zawarawat : owakwa politika kod Hrwata neće proči i naprawit će samo kontraefekt.
Pare jarane.
Za pare smo spremni uskladit mišljenja i dodati neke nastawke u neke rečeniće poput one : podržawamo suwerenitet UKrajine ....i sad ti daš pare i mi dodamo ....mada treba uzeti u obzir da je Krim bio autonomna pokrajina s prawom na otcjepljenje.
Pare Putine odnesi ......ne owako kako ideš ...to ti je kriwi pristup i naprawit ćeš kontraefekt.
2014-04-11
Austro-Ugarska je rezervna opcija. Ako bi već moralo.jastreb wrote:Kako danas piše N.List,Putin će doći u posjet Ljubljani gdje će biti gost na otvaranju spomenika palim crvenoarmejcima.
A Švabice u rukama arapa... Sve 5.
Sve stoji,,.,samo pazi,kad ti zagazis na taj raj na Bracu,kako ce Svabo da reagira...ima da gaćove spasavas,kad pusti dva Rotweilera da te gonjaju....RayMabus wrote:A druga polowića je u rukama Šwabama ...baš sam jućer dobio informaćiju da je guwerner Erste banke AUstrijanać teški naćista kupio pedeset tisuća metara zemlje na Braću i ima tu wikendiću i to okolo maslinik i tako to.bogomdani wrote:Kitu rusku pravoslavnu dobijete... ..pola hotela na Jadranu je vec u ruskim rukama..RayMabus wrote:Budimo realni ...ako se ruska politka owdje bude wrtila oko owakwe retorike jasno je da to kod Hrwata neće proći i da će takwi pristup pasti.jastreb wrote:Kako danas piše N.List,Putin će doći u posjet Ljubljani gdje će biti gost na otvaranju spomenika palim crvenoarmejcima.
ZNa se šta mi tražimo.
Pare.
Nemojmo se zawarawat : owakwa politika kod Hrwata neće proči i naprawit će samo kontraefekt.
Pare jarane.
Za pare smo spremni uskladit mišljenja i dodati neke nastawke u neke rečeniće poput one : podržawamo suwerenitet UKrajine ....i sad ti daš pare i mi dodamo ....mada treba uzeti u obzir da je Krim bio autonomna pokrajina s prawom na otcjepljenje.
Pare Putine odnesi ......ne owako kako ideš ...to ti je kriwi pristup i naprawit ćeš kontraefekt.
Guest- Guest
Ne sekirajte se vi za nas. Slobodan si se preselit u Rusiju, Sibir je prazan.provocator wrote:A Švabice u rukama arapa... Sve 5.
Ko što si se ti preselio u Sloveninu a Hercegovina sve praznija.
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Putin i Pahor dogovorili "DAN PRIJATELJSTVA" Slovenije i Rusije
» Predsjednica Slovenije: Hrvatska je previše involvirana u ono što se događa u BiH
» Velika ofanziva Plenkija Juncker mu dao podrsku u svezi Slovenije i Srbije na repertoaru ratna odsteta
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
» Predsjednica Slovenije: Hrvatska je previše involvirana u ono što se događa u BiH
» Velika ofanziva Plenkija Juncker mu dao podrsku u svezi Slovenije i Srbije na repertoaru ratna odsteta
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
Page 1 of 7