ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ISRAEL

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

ISRAEL - Page 5 Empty Re: ISRAEL

Post by Guest 27/7/2014, 23:56

Sora wrote:Izrael provodi genocid na Palestincima 
Ostalo su... Lupetanja
dakle,ne lupetaj....ocito ne znas za pomore po Africi koje sprovode islamsticka ghamad...tu sutis kao pizdra... Basketball

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 28/7/2014, 00:29

Dakle dakle ja kažem tebi ono sto ti nje čuješ a ti meni ono sto ne znam 
Ali o Izraelu mogu ponoviti ako ne razumiješ od prve Provode genocid nad Palestincima

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/7/2014, 00:42

Ostalo su... Lupetanja
Netko da padne sa marsa tako bi rekao.....možda. Jer njihov cilj je jasan i ništa se ne razlikuju od drugih Arapa.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sora 28/7/2014, 00:46

Yehudi wrote:
Ostalo su... Lupetanja
Netko da padne sa marsa tako bi rekao.....možda. Jer njihov cilj je jasan i ništa se ne razlikuju od drugih Arapa.
Pa gle mene bi bilo,sram na tvom mjestu 
Ali jebga nema razloge za emocionalne invalide da se srame
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kic 28/7/2014, 01:06

nekonstruktivna rasprava sora.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/7/2014, 08:39

Jebiga za tebe sam ja takav ali ti imaš emocije za jednu a ja za drugu stranu. To šta IDF radi , ne čini, niti je činilaiti jedna vojska u povijesti. Nazovu telefonski, upozore da će taj i taj objekt biti raketiran, zatim bace jednu malu granatu veličine ručne , kao zadnje upozorenje a tek onda raketiraju. I na youtube ima snima kad se akcija obustavlja jer je uočeno dijete na snimci. No oni namjerno ostaju i guraju obitelji da ne odu na sigurno. Uostalom ti vrlo dobro znaš kako odgajaju dijecu od vrtićke dobi nadalje pa ako ti je to prihvatljivo onda nemam više šta za komentirati.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/7/2014, 08:48

bogomdani wrote:Yehudi,nisam nasao na obavjesti admina nista... mozda da das link...
Šta će ti link. Samo sam odbrusio maramici jer mi se ubacuje na osobnoj razini,max jedva dočekao. Nije isključeno ni da je to bilo organizirano. No i sto sam konstatiraoda u zadnjih par mjeseci uopće ne obavještavju tko je baniran , na koliko i radi čega. Njih par admina su privatizirali taj propadajući forum a ljudi  pišu tamo više iz navike (neki iz lojalnosti adminima) i tako još uvijek drže glavu iznad vode.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
mene zanima vise da li je giussepe vama neprijatelj kad ste se toliko okomili na njega ili to onak iz zlobe, vidim da je vecina komentatora cisto na zlobnoj osnovi tu i trola-----levijatan
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Jedino je -levijatan-komentirao kurbanjski pir , svaka šuša sad komentira doli. Svaki treći komentar na mene,sad kad nemogu odgovarati. Koji skup pičkica ,nevjerojatno. Takvi su i u -rl-čopor hijena i gotovo.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/7/2014, 08:57

ISRAEL - Page 5 1212540_vb
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by kic 28/7/2014, 13:19

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2014, 14:45

Yehudi wrote:
bogomdani wrote:Yehudi,nisam nasao na obavjesti admina nista... mozda da das link...
Šta će ti link. Samo sam odbrusio maramici jer mi se ubacuje na osobnoj razini,max jedva dočekao. Nije isključeno ni da je to bilo organizirano. No i sto sam konstatiraoda u zadnjih par mjeseci uopće ne obavještavju tko je baniran , na koliko i radi čega. Njih par admina su privatizirali taj propadajući forum a ljudi  pišu tamo više iz navike (neki iz lojalnosti adminima) i tako još uvijek drže glavu iznad vode.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
mene zanima vise da li je giussepe vama neprijatelj kad ste se toliko okomili na njega ili to onak iz zlobe, vidim da je vecina komentatora cisto na zlobnoj osnovi tu i trola-----levijatan
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Jedino je -levijatan-komentirao kurbanjski pir , svaka šuša sad komentira doli. Svaki treći komentar na mene,sad kad nemogu odgovarati. Koji skup pičkica ,nevjerojatno. Takvi su i u -rl-čopor hijena i gotovo.
Maramih je jedan teski kompleksas,koji ili ne smije kod kuce ispuhati svoje frustracije,ili je do te mjere slomio psihicki zenu,da sad trazi nove zrtve,p eto,malo po forumu..mozda je lik i oke ali svakako damaged,pa ga tek ignoriram...Max..vjeciti nesvrrseni student,kojeg hrani cura,a pomazu roditeji,docim on sanitarise po forumu...cuh od Vienne da je lik krajnje nesklon higijeni i urednosti...e sad,razlog radi kojeg se meni brisu postovi,a ja iz gusta,bacam kakicu da je Max cisti,je sroljo Nihilius,odosno Yoda,koji svako malo nekog prekrstava na nesto drugo..malo mi dosadio pa sam mu lijepo uputio da promisli pored bivsih promiskuitetnih generacija zena uz razumnu zasicenost Srbima prije rata,i mentalitet istih tih zena poput Seve,da je je doista uvjeren da je cisti Hrvat..?? Pichkica se odmah potuzila sanitarcu Maxu i voila..!!! postovi pocei da se brisu.. Basketball ..kakogod,Yeh,poznam te kao samozatajnog čovjeka..nesklonog vrijedjanju i sukobima,osim u odbrani,pristojnog i odmjerenog..jednostavnonastavi ovdje pisati,a onu Crnu rupu zaboravi..ja sam i otvoreno rekao da tamo naidjem kako bi se zaebavao i nekim kompleksasima malo podigao tlak i srcane otkucaje..
Ne pokrecem vise tamo niti teme,jer nsa zainteresiranosim ako opet,nekom time ne bacim mrak na oci..
mozda pretjerujem,ali se svakako ne namjeravam ici niz dlaku cetvorici-petorici morona,na spram kojih je konj sa onim amovima za oci,vrlo inteligentno i napredno stvorenje...Kako god,tu i tamo cu malo upasti i dici tlak spomenutim likovima i otici...pa onda opet..
tebi bih savjetovao,da se jednostavno  i definitivno preseis vamo i to je to...ovdje je sve normala u postavi,nema kompleksasa a i Sora nas tu i tamo zabavi...etoc,Mortalka je bila ipak prezestoka... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/7/2014, 16:29

Sve 5
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by aben 28/7/2014, 17:37

Odbrana:)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/7/2014, 18:42

bogomdani wrote:
Yehudi wrote:
Maramih je jedan teski kompleksas,koji ili ne smije kod kuce ispuhati svoje frustracije,ili je do te mjere slomio psihicki zenu,da sad trazi nove zrtve,p eto,malo po forumu..mozda je lik i oke ali svakako damaged,pa ga tek ignoriram...Max..vjeciti nesvrrseni student,kojeg hrani cura,a pomazu roditeji,docim on sanitarise po forumu...cuh od Vienne da je lik krajnje nesklon higijeni i urednosti...e sad,razlog radi kojeg se meni brisu postovi,a ja iz gusta,bacam kakicu da je Max cisti,je sroljo Nihilius,odosno Yoda,koji svako malo nekog prekrstava na nesto drugo..malo mi dosadio pa sam mu lijepo uputio da promisli pored bivsih promiskuitetnih generacija zena uz razumnu zasicenost Srbima prije rata,i mentalitet istih tih zena poput Seve,da je je doista uvjeren da je cisti Hrvat..?? Pichkica se odmah potuzila sanitarcu Maxu i voila..!!! postovi pocei da se brisu.. Basketball ..kakogod,Yeh,poznam te kao samozatajnog čovjeka..nesklonog vrijedjanju i sukobima,osim u odbrani,pristojnog i odmjerenog..jednostavnonastavi ovdje pisati,a onu Crnu rupu zaboravi..ja sam i otvoreno rekao da tamo naidjem kako bi se zaebavao i nekim kompleksasima malo podigao tlak i srcane otkucaje..
Ne pokrecem vise tamo niti teme,jer nsa zainteresiranosim ako opet,nekom time ne bacim mrak na oci..
mozda pretjerujem,ali se svakako ne namjeravam ici niz dlaku cetvorici-petorici morona,na spram kojih je konj sa onim amovima za oci,vrlo inteligentno i napredno stvorenje...Kako god,tu i tamo cu malo upasti i dici tlak spomenutim likovima i otici...pa onda opet..
tebi bih savjetovao,da se jednostavno  i definitivno preseis vamo i to je to...ovdje je sve normala u postavi,nema kompleksasa a i Sora nas tu i tamo zabavi...etoc,Mortalka je bila ipak prezestoka... Basketball
Vidio sam da su brisani neki tvoji postovi. Ma i još od nekih ljudi i to uz promjene u tekstu. Ma dobro , hajde,nije Max baš takološ ali isto je pristran. A ovih  par pacijenata morampovremeno odjebati jer su dosadni brale. Navale kao lešinari pa onda moraju dobiti par šamara. B-)
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2014, 20:27

NIJE dozvoljeno to raditi sa tekstom,ali eto..ne znaju covjeka argumentima prikucati za zid,pa se ponasaju kao pichkice...pa,Mod ne smije biti pristran,barem u tome smislu...inace,takve likove ne susrecem u reali..to je neka druga kategorija..ostalo,likovi na nivou klinaca koji navijaju iz simpatija... ma nikakve vece zamjerke osim sto me dobro nasmijavaju...ebo te,kako se nakostrijese kad njih netko dovede u pitanje...tako je poceo i ono sranje prije,kad sam rekao da su genetska bratija Srbima...poludjeli nacisto... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/7/2014, 21:31

A kako god pogledaš a ne samo genetski. To je to.  B-)  Nego idemo na bitne stvari.
ISRAEL - Page 5 343164854
ISRAEL - Page 5 1223035906
A girl with a Star of David painted on her face attends a pro-Israeli demonstration near the United Nations in midtown Manhattan in New York City, July 28, 2014. Photo by Reuters

Congressional delegation joins thousands at New York pro-Israel rally

The New York Congressional delegation, as well as NYC elected officials, joined Monday afternoon 10,000 New Yorkers gathered at a mass ‘New York Stands with Israel’ rally at the Dag Hammarskjold Plaza in Midtown Manhattan.

The rally was organized by the UJA-Federation of New York and the Jewish Community Relations Council of New York (JCRC) and co-sponsored by The New York Board of Rabbis, Conference of Presidents, Orthodox Union, Union for Reform Judaism, The United Synagogue of Conservative Judaism and the National Council Young Israel.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/7/2014, 21:44

ISRAEL - Page 5 Noad-Lahat-600x400
 Noad Lahat-
 the first Israeli to fight in a prestigious Ultimate Fighting Championship (UFC) 
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/7/2014, 08:31

Jesmo li to sućutni prema žrtvama u Gazi ili samo mrzimo Židove?
Već odavno neki svjetski događaj nije tako senzibilizirao hrvatsku javnost, tabloide i web portale, kao izraelsko kasapljenje i ravnanje Gaze. Nadigla se kuka i motika među anonimnim Facebook komentarima, tamo gdje pojedini novinari i urednici sve češće, kroz usta svojih bezimenih “čitatelja”, plasiraju ono što se sami ne bi odvažili napisati ili reći.
 Naše “analitičare” nikako da zainteresira rat u Ukrajini, mukom su ispratili i rušenje malezijskog putničkog aviona, nije ih briga za ostavkuJacenjukove vlade, za slom američke politike u Iraku i širenje teritorija pod kontrolom islamista; ni za što njih nije ovih dana briga, osim za sudbinu arapskih civila, izloženih politici Benjamina Netaniahua i Avigdora Libermana.
 Tako to svaki put biva, kada Izrael izvrši agresiju na palestinske teritorije, kod hrvatske se publike odjednom probude humanizam i osjećaj solidarnosti s našom dalekom palestinskom braćom i sestricama.

U sridu.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/7/2014, 20:14

Hamas encourages civilians to act as human shields
Hamas tells civilians 
to return to their homes
to act as human shields

Palestinian indoctrination to seek Martyrdom for Allah
fosters willingness to act as human shields

"Answering the occupation's [Israel's] calls will merely aid it in carrying out its plans to weaken the [Palestinian] home front and to destroy property and homes as soon as you leave them. We call on all our people who have left their homes to return to them immediately."

[Hamas' Ministry of Interior spokesman Iyad al-Buzu,
on Ministry's Facebook page, July 13, 2014]

Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/7/2014, 20:17

[url=https://[Al-Aqsa TV (Hamas), July 14, 2014]

Palestinian Media Watch has reported in the past that using civilians as human shields is a strategy of choice for Hamas, which is why it places missiles near homes and mosques. Last week, Hamas spokesman Sami Abu Zuhri said that Hamas' use of civilians as human shields has proven effective:[/url]

[url=https://Hamas spokesman Sami Abu Zuhri: "The people oppose the Israeli fighter planes with their bodies alone... I think this method has proven effective against the occupation. It also reflects the nature of our heroic and brave people, and we, the [Hamas] movement, call on our people to adopt this method in order to protect the Palestinian homes."
[Al-Aqsa TV (Hamas), July 8, 2014]
[/url]
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by zanstr 29/7/2014, 20:35

Yehudi wrote:
Hamas encourages civilians to act as human shields
Hamas tells civilians 
to return to their homes
to act as human shields

Palestinian indoctrination to seek Martyrdom for Allah
fosters willingness to act as human shields

"Answering the occupation's [Israel's] calls will merely aid it in carrying out its plans to weaken the [Palestinian] home front and to destroy property and homes as soon as you leave them. We call on all our people who have left their homes to return to them immediately."

[Hamas' Ministry of Interior spokesman Iyad al-Buzu,
on Ministry's Facebook page, July 13, 2014]

Nije mi jasno kako netko tko odluči ostati doma može biti ljudski štit. Zašto je tu hamas kriv?
Kriv je onaj koji bombardira kuće.

'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus   :rofl  
zanstr
zanstr

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Iknar 29/7/2014, 20:38

Yehudi wrote:Jesmo li to sućutni prema žrtvama u Gazi ili samo mrzimo Židove?
Već odavno neki svjetski događaj nije tako senzibilizirao hrvatsku javnost, tabloide i web portale, kao izraelsko kasapljenje i ravnanje Gaze. Nadigla se kuka i motika među anonimnim Facebook komentarima, tamo gdje pojedini novinari i urednici sve češće, kroz usta svojih bezimenih “čitatelja”, plasiraju ono što se sami ne bi odvažili napisati ili reći.
 Naše “analitičare” nikako da zainteresira rat u Ukrajini, mukom su ispratili i rušenje malezijskog putničkog aviona, nije ih briga za ostavkuJacenjukove vlade, za slom američke politike u Iraku i širenje teritorija pod kontrolom islamista; ni za što njih nije ovih dana briga, osim za sudbinu arapskih civila, izloženih politici Benjamina Netaniahua i Avigdora Libermana.
 Tako to svaki put biva, kada Izrael izvrši agresiju na palestinske teritorije, kod hrvatske se publike odjednom probude humanizam i osjećaj solidarnosti s našom dalekom palestinskom braćom i sestricama.

U sridu.
grijesis jako
evo da objasnim,da na mene ispale rakete ja bi to sve potamanio ali samo te ubojice,dakle da sredio bih ih do kraja i to sve,ali ne bih dirao civile
izrael grijesis to ide tenkovima i slicno,,tu stradaju civili,po meni je izrael trebao lijepo vijelom vojskom ako treba napasti te ubojice,ali pjesadijoma ne tenkovima,eventualno helikopterima kao pozadinu gdje se nalaze te rakete i te budale
ali psoto izrael nije bas previse pametan,vjeran Bogu on ide silom kaja ubiaj sve a to je krivo
dakle tu se bore dva zna,blesavi hamasovci i blesavi izraelci,svi ubojice,briga i jedne i druge fda lic e uviti civile,bolnice i slicno,dakle dokazao je izrael da ga boli briga tko ce umrijeti,dakle da je na strani zla kao i taj hamas
dakle izrael se ponasa ovako,oni su nas napali sada cemo mi njih,ali ne psoteno,nego ubi sve na putu,a ako ubijes sa puta koga jos,boli ih briga,a to je lose
ako izrael stvarno hoce rpavdu,onda treba kazniti samo te ubojice koje salju rakete,a ne bolnice i slicno,us tilu ma kao zalutao projektil,ili u bolnicama su oni i slicno

sjeti se Sodome i GOmore kaznjeni su samo krivci,a vi ubijate sve zivo,dakle time samo potvrđujete da ste zli
a ako vec idete kazniti krivce onda bi trebali kazniti krivce dakle te koji ispaljuju rakete i reci nema nuikakvog primirja sa njima dok ne odu,a ako nece sve ih eliminirati
samo je problem puno slozeniji,izrael je naucio nesto od nacista,naucio je muciti i izollirati ljude,dakle visa rasa,takos e ponasaju,zatvorili su gazu kao kokosi u kokosinjac i lose i dobre,i ne mare za te ljude,ali Bog ce im presuditi istom mjerom,a to se zove pravda
dakle ovakav izraekl ne podrzavam,uvijaju nevine sve po redu,ali nsita cudno psoto vecina izraelaca nti nisu izvorni izraelci nego neki koji su si pripisali to kao da su to oni,a nisu
i da mene zanima zasto nije onaj zidovski svijecnjak na zastavi a ne kakos am cuo taj znak koji simbolizira navodno nekog covjeka bogatog koji je imao crveni stit na vratima pa ga prebojali u plavo,a taj covjek je stovao necastivog kakos e prica
pa ti objasni ako znas sto je istina i o tome,jer danasnji izrael nema niti "i" od Bozjeg IZRAELA
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics