Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
Page 1 of 1
Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
Putin promijenio planove
Putin je sada usredotočen na osvetu, a ne na mir: Kako je invazija regije Kursk promijenila igru — New York Times
NYT analizira učinak invazije ukrajinskih oružanih snaga na regiju Kursk i postavlja pitanje donosi li to kraj rat bliže. U pozadini prethodnih signala Zelenskog o spremnosti za pregovore, nedavna operacija srušila je prognoze mogućeg prekida vatre.
Prije operacije Kijev je signalizirao želju za rješavanjem sukoba: Zelenski je govorio o mogućnosti okončanja rata do kraja godine, uključio se u međunarodne pregovore i poslao diplomate u Kinu. Međutim, napad na regiju Kursk doveo je do toga da se Kremlj sada fokusira na osvetu, a ne na mir, prema bivšim ruskim dužnosnicima.
Ukrajina se nada da će im nova vojna inicijativa dati prednost u budućim pregovorima. Međutim, stručnjaci sumnjaju da će diplomatski i vojni pritisak uspjeti promijeniti Putinov stav, koji je i dalje spreman ići na sve kako bi pobijedio.
NYT naglašava: nade u mirno rješenje srušile su se nakon ukrajinskog napredovanja u regiji Kursk. Političar Yavlinsky, koji je pokušao promovirati ideju o prekidu vatre, napominje da su nedavni događaji potpuno maknuli tu mogućnost s dnevnog reda.
------------------------
Najebali smo mi Šiptari Hrvati. Mi smo baš ono, zajebavali Ruse i Srbe.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
Čedo, a đe je link na članak?
Eroo wrote:Čedo, a đe je link na članak?
https://www.nytimes.com/2024/08/19/world/europe/ukraine-russia-zelensky-putin-ceasefire.html
Zar ne znaš sam naći, glupane šiptarski?
crvenkasti-
2014-04-17
Uh, samo da se ne osveti srbljim, glume mu potporu, a salju municiju ukrajini:)
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou likes this post
Čedo, glupi, dugo živiš među civiliziranim ljudima, ti bi trebao znati se objava bez linka tretira kao krađa intelektualne imovine.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Čedo, a đe je link na članak?
https://www.nytimes.com/2024/08/19/world/europe/ukraine-russia-zelensky-putin-ceasefire.html
Ne moraš ti postavit link zbog mene već zbog autora članka. Oni od objave i klikova žive.
PS: Ne povjeravam nikome svoje podatke, posebno ne kad se radi o plaćanom (propagandnom?) članku.
Ako si se već prijavio za članak, onda objavi cijeli članak, ili barem ime i ID autora.
Eroo wrote:Čedo, glupi, dugo živiš među civiliziranim ljudima, ti bi trebao znati se objava bez linka tretira kao krađa intelektualne imovine.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Čedo, a đe je link na članak?
Ne moraš ti postavit link zbog mene već zbog autora članka. Oni od objave i klikova žive.
PS: Ne povjeravam nikome svoje podatke, posebno ne kad se radi o plaćanom (propagandnom?) članku.
Ako si se već prijavio za članak, onda objavi cijeli članak, ili barem ime i ID autora.
Jesi li ti uopće vidio sliku uz objavu, dementni?
crvenkasti-
2014-04-17
Mi Hrvati ćemo se možda i izvući. Srbi nas gledaju kao svoje. Uvijek nam na kraju sve oproste.
Ali vi Šiptari, vi ste najebali!
crvenkasti-
2014-04-17
što oproste?..crvenkasti wrote:Mi Hrvati ćemo se možda i izvući. Srbi nas gledaju kao svoje. Uvijek nam na kraju sve oproste.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Crvenkasti je škrt. Umjesto stručne pomoći odlučio je sam liječiti svoje frustracije oko Kosova i Oluje na ovom forumu.vuksadinare wrote:što oproste?..crvenkasti wrote:Mi Hrvati ćemo se možda i izvući. Srbi nas gledaju kao svoje. Uvijek nam na kraju sve oproste.
može on želiti šta hoće realnost je drugo.
Rat Rusiju koliko košta , 10-15% BDPa godišnje..
u nominalnim iznosima , u 3 godine to je već trilijun $
navodno pomoć USA -SSSRu je bila 180 milijardi hah
Šandor Winnetou likes this post
AssadNaPodmornici wrote:može on želiti šta hoće realnost je drugo.
Možda će od danas Italija i Francuska pomagati Ukrajini i davati im lovu?
Zajedno imaju 3x veći BDP od Rusije.
Nijemci su presušili i rekli nemaju više.
crvenkasti-
2014-04-17
Hoholo Mudovski wrote:Crvenkasti je škrt. Umjesto stručne pomoći odlučio je sam liječiti svoje frustracije oko Kosova i Oluje na ovom forumu.vuksadinare wrote:što oproste?..crvenkasti wrote:Mi Hrvati ćemo se možda i izvući. Srbi nas gledaju kao svoje. Uvijek nam na kraju sve oproste.
Ček, jel Ero stvarno Šiptar?
Last edited by crvenkasti on 19/8/2024, 21:15; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Ne zanima ne šta kepec hoće. Ovo govorim u svojstvu đenerala vasione.
Treba mu izgađati sve rafinerije u evropskom dijelu Rusije pa nek odjebe u Sibir.
Treba mu izgađati sve rafinerije u evropskom dijelu Rusije pa nek odjebe u Sibir.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Crveni je jedan od boljih trolova ovdje. Putin vise nije za mir.... U zadnjih 12 godina je bio..... Sada ce se kao osvetiti.. Warsawa pa Berlin, jelte... Kila jebenog mozga i ekonmija koja je prije rata bila velicine Italije.
Da jebem mater Eu i USA kada budu pomagali da se Rusija skroz ne urusi. Kila mozga....
Da jebem mater Eu i USA kada budu pomagali da se Rusija skroz ne urusi. Kila mozga....
2014-04-14
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
Hoholo Mudovski wrote:
Crvenkasti je škrt. Umjesto stručne pomoći odlučio je sam liječiti svoje frustracije oko Kosova i Oluje na ovom forumu.
Tebi bilo bolje da paziš za koga navijaš.
Rusi su Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
Jecrvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:Crvenkasti je škrt. Umjesto stručne pomoći odlučio je sam liječiti svoje frustracije oko Kosova i Oluje na ovom forumu.vuksadinare wrote:što oproste?..crvenkasti wrote:Mi Hrvati ćemo se možda i izvući. Srbi nas gledaju kao svoje. Uvijek nam na kraju sve oproste.
Ček, jel Ero stvarno Šiptar?
» Užas: nitko više ne želi pričati o Ukrajini
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Užas: četnik želi u Split
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» "Putin želi nered na Balkanu"
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Užas: četnik želi u Split
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» "Putin želi nered na Balkanu"
Page 1 of 1