Desničari zabili svoje kandže u HRT
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: Desničari zabili svoje kandže u HRT
inače bsplayer sam povuče titlove jednom kad krene film...wmc (windows media player) isto tako...
osobno koristim bs player i nikad nikakvih problema...
jebote rusofil, a ne kuži jezik.jastreb wrote:A prijevod?
recimo mene zanima rim, pa sam počeo učiti latinski kako bi lakše skužio izvornike.
tccc, tetrebje nikad od tebe sovjet.
2014-12-30
I ja, rijetko kad da ne nađe titlove no pod croatia zna ubaciti masu srpskih prijevoda pa onda uvijek malo pročešljam prije nego stavim konačni prijevod.Dread_Pirate_Roberts wrote:inače bsplayer sam povuče titlove jednom kad krene film...wmc (windows media player) isto tako...
Guest- Guest
Evo da se opetovano citiram:
Ova vlada najprije mora urediti medije, tajne službe i policiju, pa tek onda kreniti u reforme. Kao prioritet svih prioriteta treba s velikom metlom počistiti HRT, a usporedno gasiti (zatvaranje financijsklih pipa) tkzv. "neprofitne" Zokijeve udruge - medijske trube.
Ja sam šokiran hrvatskom medijskom scenom.
Ova vlada najprije mora urediti medije, tajne službe i policiju, pa tek onda kreniti u reforme. Kao prioritet svih prioriteta treba s velikom metlom počistiti HRT, a usporedno gasiti (zatvaranje financijsklih pipa) tkzv. "neprofitne" Zokijeve udruge - medijske trube.
gebbelsa za ministra uzet , koliko god da kostaEro wrote:Evo da se opetovano citiram:
kolinda u obrani vezni oreskovic i vladar sesnaesterca gebbels , od stranaca
s ovim domacima kad se uigraju strasan tim
njemacka italija spanjolska strepe
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Desničari zabijaju pandže, kandže zabijaju "antifašisiti". Radmanu i njegovoj četničkoj bratiji je valjda odzvonilo, hitno treba sterilizirati informativni i kulturni program (maknuti onoga odvratnog Kurspahića). Što se narodnjakah tiče, njih nisam nikada čuo ni vidio na HRT-u, to će prije biti na RTL-u.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kurdi optužuju Amerikance da su im “zabili nož u leđa”
» Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
» Ovaj je zlonamjeran,lud,slijep!Suljo opet opleo po komsijama.Zabili ste nam noz u ledja
» A ONDA JE POČEO MASAKR:'Pobijeni za dvadesetak minuta,jednom su zabili sjekiru u šljem'
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
» Ovaj je zlonamjeran,lud,slijep!Suljo opet opleo po komsijama.Zabili ste nam noz u ledja
» A ONDA JE POČEO MASAKR:'Pobijeni za dvadesetak minuta,jednom su zabili sjekiru u šljem'
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
Page 2 of 2