A ONDA JE POČEO MASAKR:'Pobijeni za dvadesetak minuta,jednom su zabili sjekiru u šljem'
Page 1 of 1
A ONDA JE POČEO MASAKR:'Pobijeni za dvadesetak minuta,jednom su zabili sjekiru u šljem'
http://www.dnevno.hr/domovina/onda-je-poceo-masakr-pobijeni-za-dvadesetak-minuta-jednom-su-zabili-sjekiru-u-sljem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: A ONDA JE POČEO MASAKR:'Pobijeni za dvadesetak minuta,jednom su zabili sjekiru u šljem'
sekirce ima da radi
2015-09-08
Re: A ONDA JE POČEO MASAKR:'Pobijeni za dvadesetak minuta,jednom su zabili sjekiru u šljem'
Strašno kakve živine. I preživjeli lijepo kaže da je vidio tamo i stanimirovica i ništa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...naravno da nista....i onda se cude zasto se stanje radikaliziralo...niko priveden,niko osuđen..prljava politika..i naravno da se javi ogorcenost i radikaliziranjekaja_333 wrote:Strašno kakve živine. I preživjeli lijepo kaže da je vidio tamo i stanimirovica i ništa.
2015-09-08
Ima popis čovjek, slike, adrese, pozabavio se sa počiniteljima i ništa. Bajic pospremio prijavu. Tako je pospremao prijave protiv partizanskih zločinaca.
2015-08-15
...pa u tom grmu lezi zec....kad je postavio pitanje ostojicu...sto se rjesava u slucaju borova sela..svjedoci kazu da je samo slegnuo ramenima i rekao..'ne znam sto se tu moze puno ucinit,ovi su u srbiji'....a culej ga opet upitao..'postoje mehanizmi pritiska na srbiju i odvjetnistvo ako se podignu optuznice'..ostojic opet odgovorio...'ne ide to bas tako...tu ima politike'....i onda se cudio kad su mu lani okrenuli leđa u borovu selu na obljetnicikaja_333 wrote:Ima popis čovjek, slike, adrese, pozabavio se sa počiniteljima i ništa. Bajic pospremio prijavu. Tako je pospremao prijave protiv partizanskih zločinaca.
2015-09-08
pascad svetosavska..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
https://www.youtube.com/watch?v=ducJ9H9lOeU
zlocinac vukasin soskocanin
zlocinac vukasin soskocanin
2015-09-08
iebeš taki šljem
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..inace ti policijski sljemovi iz bivse juge su bili kuratz.....sjecam se na jednoj utakmici hajduk zvezda u splitu...lik bacio ne bas poprilicno velik kamen i pogodio murjaka u kacigu...ono nastalo odmah udubljenje...onda mos mislit kad to pogodi metak,geler ili ovako sjekirom kako to izgledaYehudi wrote:iebeš taki šljem
2015-09-08
Pocinitelji su trebali i morali biti kaznjeni..to je bilo i u interesu srpskog naroda..ovako se agonija nastavlja..mucno zaboravit,jos mucnije prisjecat se..:/
2014-04-12
Da, istina.IvyTeasdale wrote:Pocinitelji su trebali i morali biti kaznjeni..to je bilo i u interesu srpskog naroda..ovako se agonija nastavlja..mucno zaboravit,jos mucnije prisjecat se..:/
Guest- Guest
....ono culej ima brdo dokaza..poslao dorhu...i nista....ama bas nista...cak je isao skuplčjat dokaze od onih za koje nikad ne bi pomislio da ce ih vise susrest...i nije dovoljno....
2015-09-08
Ocito nekome nije u interesu da dođe do konacnog mira.
Zna se i kome.
Zna se i kome.
2014-04-12
vidite da se 2016. glodjemo oko partizana i ustasa. Za 50 godina ce bit glavna tema - ciji je djeda bio u domovinskom ratu u ZNG, HV, HOS, HVO ili u krajiskoj ili JNA...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pa dobro, polako, dok mi to analiziramoflumen wrote:vidite da se 2016. glodjemo oko partizana i ustasa. Za 50 godina ce bit glavna tema - ciji je djeda bio u domovinskom ratu u ZNG, HV, HOS, HVO ili u krajiskoj ili JNA...
2015-08-15
Similar topics
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
» Desničari zabili svoje kandže u HRT
» Kurdi optužuju Amerikance da su im “zabili nož u leđa”
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
» Desničari zabili svoje kandže u HRT
» Kurdi optužuju Amerikance da su im “zabili nož u leđa”
Page 1 of 1