ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni"

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni" - Page 5 Empty Re: Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni"

Post by Guest 5/3/2016, 21:54

aben wrote:uvriđen odbacujen state i market u istom krugu. state je suprotna marketu, ko da je u isti krug stavljen strong family i strong individuals, a to je nonsens. 

nije nego ti imaš duševnih problema, zato i imaš emocionalne reakcije te se osjećaš uvrijeđeno kad stvarnost ne odgovara tvojim uvjerenjima

jako tržište je uvijek posljedica jake države koja strogo provodi svoje zakone, u anarhiji nema tržišta

Guest
Guest

Back to top Go down

Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni" - Page 5 Empty Re: Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni"

Post by aben 5/3/2016, 21:55

deda na aparatima wrote:
aben wrote:uvriđen odbacujen state i market u istom krugu. state je suprotna marketu, ko da je u isti krug stavljen strong family i strong individuals, a to je nonsens. 

nije nego ti imaš duševnih problema, zato i imaš emocionalne reakcije te se osjećaš uvrijeđeno kad stvarnost ne odgovara tvojim uvjerenjima

jako tržište je uvijek posljedica jake države koja strogo provodi svoje zakone, u anarhiji nema tržišta
već sun ti reko, ali joko sun dobar, pa ću ti reći ponovo, 

joka država i velika država nisu jedno te isto.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 5/3/2016, 21:55

ne znam ni ja.. mi smo dva luđaka izgleda..

Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni" - Page 5 Berser10
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/3/2016, 22:12

deda na aparatima wrote:

to je tvoja strucna dijagnoza ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by aben 5/3/2016, 22:25

nemoj me broniti, jo sun vitez s dugaškin mačun, gori livo na slici (kic je ov drugi, nježniji)
ne bi izgljedalo šik da me broni žinska :)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/3/2016, 22:28

jedino sto branim je otvorena komunikacija bez osudjivanja i etiketiranja
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by kic 5/3/2016, 22:31

aben wrote:nemoj me broniti, jo sun vitez s dugaškin mačun, gori livo na slici (kic je ov drugi, nježniji)
jedi govna..

Griffith je ionak moćniji.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 5/3/2016, 22:46

betty.boop wrote:jedino sto branim je otvorena komunikacija bez osudjivanja i etiketiranja
mi smo veliki momci, i bez znoja i modrica ne bi ni znali da smo se igrali...

možda je moćniji al izgljedo ko melanie grifit, pogljedoj joj sabljicu...vjerojatno joj protivnici umiru od smiha:))

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 22:49

kic wrote:meni je to tako isprazno postavljanje teze, evo nešto za tebe konkretno:

http://phalx.com/2016/03/05/8-essential-self-defense-techniques-against-the-modern-world/
Ja ne postavljam teze...Teze postavljaju oni koji ih žele dokazivati. Ja ne želim ništa dokazivati. Samo želim iznijeti ono što mislim. Iako sam ti rekao što je za mene duhovnost, ti meni još nisi što je ona za tebe...  Rekao sam ti već ranije; forum doživljavam kao razmjenu mišljenja i ne moram biti uvijek u pravu. Ali ono što sam napisao, vjerujem da je tako. Ti se ne moraš slagati...I to je dobro, jer možemo onda oprečno nešto tvrditi, pa tko što hoće neka prihvati ili ne prihvati ono što neće...Eto npr. ti se samnom glede ovoga ne slažeš, a betty se slaže...Nebitno je tko je u pravu i da li je netko u pravu...Jer u konkretnom slučaju nitko ne može ništa dokazati...

Glede ovog linka kojeg si mi namjenio, mogu ti reći da je zanimljivo pročitati i upoznati se s nečijim razmišljanjima i savjetima...Samo na mene kao individuu to ništa ne utječe u smislu da bi me naučilo nečem novom...Glede duhovnosti ne priznajem ljudske autoritete, te smatram da nitko nije toliko duhovan da me može savjetovati, jer sam sebe najbolje poznajem. Isto tako ni na kraj pameti mi nije da ja nekom drugom dajem savjete (ili nedajbože da ga učim) o njegovoj duhovnosti...To bi bilo samo kontraproduktivno. Čovjek mora doprijeti do sebe bez ičije pomoći...Jer ta pomoć je obična smetnja i navođenje na krivi put...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/3/2016, 22:50

imaju i zene misice

but, that's not the point
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by aben 5/3/2016, 22:54

betty.boop wrote:imaju i zene misice

kakove misice, ko neka supermoć pokazivanja dugih nogu ili cice, pa se prestanemo vriđati jer nam ispadnu vilice?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 5/3/2016, 22:57

aben wrote:možda je moćniji al izgljedo ko melanie grifit, pogljedoj joj sabljicu...vjerojatno joj protivnici umiru od smiha:))
bitno da umiru kek
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 22:57

betty.boop wrote:

forumaš je već nebrojeno puta pokazao da pati od kojekakvih iracionalnih paranoja, a stvari iz okoline koje ne razumije ga jako ljute i uznemiravaju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/3/2016, 22:59

forumaš je već nebrojeno puta pokazao da pati od kojekakvih iracionalnih paranoja, a stvari iz okoline koje ne razumije ga jako ljute i uznemiravaju
svaki forumaš ikad hahah
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 5/3/2016, 23:02

ča je, je,
stalno imun osjećaj da me porezna prati, da mi od svake kupovine uzimaju četvrtinu, da znaju ki auto vozin, da mi obezvrjeđuju štednju modernim monetarnim rješenjima ...:O

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/3/2016, 23:04

aben wrote:
betty.boop wrote:imaju i zene misice

kakove misice, ko neka supermoć pokazivanja dugih nogu ili cice, pa se prestanemo vriđati jer nam ispadnu vilice?

valjda poznajes ljudsku anatomiju ... ? 

ali kao sto rekoh, nije to bit diskusije
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 23:06

kic wrote:
svaki forumaš ikad hahah
nekad su stvari očite, nekad baš i nisu

da netko tu zagovara liječenje djece od autizma tako da im se daje lužnata otopina koja im nagriza ždrijelo i crijeva, jer vjeruje da je autizam posljedica zaraze nametnicima poput glista i trakavica, rekli bi da ta osoba baš i nije pri sebi

kad netko zagovara ekonomski destruktivne mjere za zajednicu iz sličnih paranoidnih pobuna, onda se traži smisao u njegovim idejama
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 5/3/2016, 23:08

a, mišići:)
dedalos ima specifičan izričaj, samo pokušava retorički razoružati protivnika, nije to za mišiće...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 5/3/2016, 23:10

cassanowa wrote:Nebitno je tko je u pravu i da li je netko u pravu...Jer u konkretnom slučaju nitko ne može ništa dokazati...
kad se tako postaviš onda i rasprava gubi na žaru i zanimljivosti..

Glede ovog linka kojeg si mi namjenio, mogu ti reći da je zanimljivo pročitati i upoznati se s nečijim razmišljanjima i savjetima...Samo na mene kao individuu to ništa ne utječe u smislu da bi me naučilo nečem novom..
a zašto ne? ja učim svaki dan nešto, pa i od najmanjeg djeteta se nešto može naučiti, kamo li od autora koji su vidjeli kutke koje ne možemo ni zamisliti, ne znam čemu to ograničavanje i self-centeredness

Čovjek mora doprijeti do sebe bez ičije pomoći...Jer ta pomoć je obična smetnja i navođenje na krivi put...
a zašto je pomoć gay? pa ja se slažem da svako to treba sam za sebe iskustveno probati, ali iskreno i ne shvaćamo u kakvom raskošnom dobu s dostupnošću informacija živimo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/3/2016, 23:11

deda na aparatima wrote:
betty.boop wrote:

svi mi dozivljavamo stvari na svoj nacin

mislim, ko si ti da sudis ? 

mislis da si bolji, mentalno zdravijji, zreliji ili sto ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by aben 5/3/2016, 23:11

deda na aparatima wrote:

kad netko zagovara ekonomski destruktivne mjere za zajednicu iz sličnih paranoidnih pobuna, onda se traži smisao u njegovim idejama
jesi ti za, da se osnuje jedno stručno tijelo za ekonomsku stabilnost, koje bi pratilo sve ča ki rodi, i unda umisto ploće da to tijelo odredi ča će pojedinac dobiti?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics