Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni"
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni"
U to se ne upire prstom. To ne dolazi preko noći.Ja smatram da se poznajem ukoliko unaprijed znam kako ću na nešto reagirati. Neki se cijeli život ne upoznaju, jer nemaju hrabrosti za to. Da me netko pita da li sam upoznao sebe, rekao bi mu: "možda jesam, a možda i nisam, ali se maksimalno trudim." Netko kaže da čovjek sebe upoznaje cijeli život. Ne mogu reći da to nije točno, ali nebi to ni prisegnuo...Smatram da se čovjek ipak u određenom trenutku može spoznati.
A ta iskustva koja su se dogodila "nekom drugom meni" - dogodila su se istom meni i samo su mi pomogla da napredujem u samospoznaji. Ne postoje 2 ja.
Naravno, o čovjeku koji je izgubio pamćenje ne mogu govoriti, jer ne znam stanje njegove svijesti...Mogu samo pretpostavljati da mora proći sve ispočetka, iako to ne mora biti tako...
A ako nema tvog "ja" koje čuči u sredini (kako si spomenuo), onda bi svi mi bili duhovno isti...A nismo...Baš suprotno, svi smo različiti...I meni je to dovoljno da vjerujem da postoji to moje "ja" koje čući u sredini...A to što postoji nečije "ja" ,ne znači da će ga svatko otkriti.
(ovo ti se odnosi na ono što si izbrisao)
A ta iskustva koja su se dogodila "nekom drugom meni" - dogodila su se istom meni i samo su mi pomogla da napredujem u samospoznaji. Ne postoje 2 ja.
Naravno, o čovjeku koji je izgubio pamćenje ne mogu govoriti, jer ne znam stanje njegove svijesti...Mogu samo pretpostavljati da mora proći sve ispočetka, iako to ne mora biti tako...
A ako nema tvog "ja" koje čuči u sredini (kako si spomenuo), onda bi svi mi bili duhovno isti...A nismo...Baš suprotno, svi smo različiti...I meni je to dovoljno da vjerujem da postoji to moje "ja" koje čući u sredini...A to što postoji nečije "ja" ,ne znači da će ga svatko otkriti.
Guest- Guest
Već prije sam ti napisao što mislim o duhovnim predavanjima i ljudima (autoritetima) koji ih predavaju...Može bit zanimljivo, ali na moju duhovnost ne utječu...kic wrote:evo stavio sam ti predavanje prema kojem smo kao luk, ljuštiš dijelove -intelekt, emocije, iskustva, sjećanja- i na kraju nema ničega u središtu, nikakav mali kic u središtu koji maše: surprisee!
Guest- Guest
Čovjek sebe duhovno ne kreira. On je već duhovno kreiran kad se rodio...Čovjek sebe samo spoznaje kroz život...I ima slobodnu volju i slobodu odlučivanja za to...kic wrote: čovjek sebe kreira, čovjek je svoj umjetnik života jer stvara najvažnije djelo tj sebe, pogledaj moj prvi post odmah sam to i rekao..
Guest- Guest
izbrisao sam jer sam zao, i iz istog mog alter ega sad vadim iz konteksta opet kukuku.. hm, s pravom kazu da i kap zla dobrom covjeku vise zamjere nego svo zlo iz necije bacve od kojeg se naviklo..cassanowa wrote:A ako nema tvog "ja" koje čuči u sredini (kako si spomenuo), onda bi svi mi bili duhovno isti...A nismo...Baš suprotno, svi smo različiti...I meni je to dovoljno da vjerujem da postoji to moje "ja" koje čući u sredini...A to što postoji nečije "ja" ,ne znači da će ga svatko otkriti.
pisana rijec na 4umu dopusta sirinu objasnjavanja i prostor tisine za razumijevanje, ali mislim da mi unatoc tome necemo napredovati vise u ovom razgovoru jer je ocito previse nerazumijevanja, koje sam uzeo u obzir ali je ipak tu nesto drugo u pitanju, s drugih smo stabala plod..
ovaj citat sto sam izdvojio koji je zapravo sotonistici u svojoj srzi jer oni gledaju kako smo svi otoci za sebe, ja bih preveo svojim rijecima, da smo kao pahuljice snijega, padamo iz istog oblaka svijesti i medjusobno smo slicni ali i unikatni, i na kraju pada zavrsimo opet u gomili drugih pahuljica tj drugoj strani nadsvijesti, nadam se bar..
to nije moje vjerovanje vec metafora koja mi je bliza shvacanju ove fizicke realnosti, svi smo povezani ali neke pabuljice su mi prirodno blize i kompatibilnije, ja nista ne vjerujem jer to je tvoj forte vidim, i nemoj to shvatiti kao napad ti slobodno uzivaj stogod radio i vjerovao, samo ako me ista naucilo citanje stripova, to je da antagonisti vjeruju u definitivnu sliki stvari i pojava i kako svijet treba biti, i uvijek na kraju budu na koljenima razbijeni jer vjera je smrt inteligencije, vjera moze biti orudje za postizanje nekih stvari, ali ona nije autotelicna..
i tip nije duhovnjak iz klipa, vidis da je ted talk, cijelo vrijeme zapravo guram znanstvene knjige i stvari tu zapravo haha, ajoj
Ne mislim da si zao ni da me napadaš...I ti bi tako mogao pomisliti da te ja napadam što u ništa ne vjeruješ. To nije tako i to me se uopće ne tiče.kic wrote:izbrisao sam jer sam zao, i iz istog mog alter ega sad vadim iz konteksta opet kukuku.. hm, s pravom kazu da i kap zla dobrom covjeku vise zamjere nego svo zlo iz necije bacve od kojeg se naviklo..
pisana rijec na 4umu dopusta sirinu objasnjavanja i prostor tisine za razumijevanje, ali mislim da mi unatoc tome necemo napredovati vise u ovom razgovoru jer je ocito previse nerazumijevanja, koje sam uzeo u obzir ali je ipak tu nesto drugo u pitanju, s drugih smo stabala plod..
ovaj citat sto sam izdvojio koji je zapravo sotonistici u svojoj srzi jer oni gledaju kako smo svi otoci za sebe, ja bih preveo svojim rijecima, da smo kao pahuljice snijega, padamo iz istog oblaka svijesti i medjusobno smo slicni ali i unikatni, i na kraju pada zavrsimo opet u gomili drugih pahuljica tj drugoj strani nadsvijesti, nadam se bar..
to nije moje vjerovanje vec metafora koja mi je bliza shvacanju ove fizicke realnosti, svi smo povezani ali neke pabuljice su mi prirodno blize i kompatibilnije, ja nista ne vjerujem jer to je tvoj forte vidim, i nemoj to shvatiti kao napad ti slobodno uzivaj stogod radio i vjerovao, samo ako me ista naucilo citanje stripova, to je da antagonisti vjeruju u definitivnu sliki stvari i pojava i kako svijet treba biti, i uvijek na kraju budu na koljenima razbijeni jer vjera je smrt inteligencije, vjera moze biti orudje za postizanje nekih stvari, ali ona nije autotelicna..
i tip nije duhovnjak iz klipa, vidis da je ted talk, cijelo vrijeme zapravo guram znanstvene knjige i stvari tu zapravo haha, ajoj
Mislim da si u pravu...Sve smo rekli što smo imali i sad se samo vrtimo u krug, a nitko nikoga neće niušto uvjeriti...Drugačije poimamo svijet oko sebe i onaj u sebi...
Po meni ti si previše oduševljen znanošću i novim tehonlogijama, što ne mora biti loše. Ali u tome treba imati razumnih granica.
Iako nemam običaj upućivati nekoga da nešto pročita, a pošto si ti meni to par puta predložio, uzimam si za pravo da na kraju i ja tebi nešto predložim...
Ja sam u više navrata pročitao knjigu Josepha Jastrowa "Povijest ljudskih zabluda". U najvećem djelu se odnosi na ljudske zablude u znanosti. Ako to pročitaš vidjet ćeš da znanost i nije baš tako savršena, te da je puna zabluda i propusta...Tako da te tvoje znanstvene knjige shvaćam relativno. Ne kažem da se iz njih nema što naučiti, ali niti ne smatram da se s njima treba oduševljavati. Ja ih gledam kritički i ne uzimam ih zdravo za gotovo za razliku od tebe. Jer znanost je varijabilna...
A čovjek je istina.
Guest- Guest
betty.boop wrote:ne bi trebao, ako smatras da nededa na aparatima wrote:Zašto bih trebao prihvaćati laži i gluposti?betty.boop wrote:nemoj bit tako ogranicen i iskljucivdeda na aparatima wrote:netko tko nije beskičmenjakbetty.boop wrote:
mislim, ko si ti da sudis ?
no dobro, vidim ovdje vlada kršćansko-marksistički mentalitet po kojemu je rasuđivati grešno
ali mogao bi dozvolit drugima da prihvacaju sto ti ne prihvacas
dozvoljavam naravno, no to ne znači da vam neću reći kako ste mentalno poremećeni i ludi ako želite počiniti kolektivno samoubojstvo
ako sam to izrekao na uvrjedljiv način, onda sada sa punim poštovanjem kažem da ste mentalno poremećeni imbecili niske inteligencije ukoliko počinjenje samoubojsva smatrate načinom rješavanja problema
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t6651-ekonomska-stvarnost-protiv-empirijski-osporenih-fantazija
Guest- Guest
Ja kad nosim smartphone u džepu,pišan mi stalno stoji i piša mi se.....nuspojave ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
deda na aparatima wrote:betty.boop wrote:ne bi trebao, ako smatras da nededa na aparatima wrote:Zašto bih trebao prihvaćati laži i gluposti?betty.boop wrote:nemoj bit tako ogranicen i iskljucivdeda na aparatima wrote:netko tko nije beskičmenjakbetty.boop wrote:
mislim, ko si ti da sudis ?
no dobro, vidim ovdje vlada kršćansko-marksistički mentalitet po kojemu je rasuđivati grešno
ali mogao bi dozvolit drugima da prihvacaju sto ti ne prihvacas
dozvoljavam naravno, no to ne znači da vam neću reći kako ste mentalno poremećeni i ludi ako želite počiniti kolektivno samoubojstvo
ako sam to izrekao na uvrjedljiv način, onda sada sa punim poštovanjem kažem da ste mentalno poremećeni imbecili niske inteligencije ukoliko počinjenje samoubojsva smatrate načinom rješavanja problema
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t6651-ekonomska-stvarnost-protiv-empirijski-osporenih-fantazija
nije bitno o kojoj temi se prica, primijecujem da razgovaras s ljudima na nacin koji je, u najmanju ruku, nekulturan
mislim, briga mene, al kad vec postavljas drugima dijagnoze, zasto ne pocet prvo od sebe ?
betty.boop-
2015-01-23
sto ti se dogodilo deda, nekad si i meni bio cool..
mmt užasno djeluje na ljude.kic wrote:sto ti se dogodilo deda, nekad si i meni bio cool..
mislu da imaju naprednu teoriju, ali ovise o promjeni svijesti stanovništva, a čiju suverenost nad vlastitim odlukama ipak priznaju.otuda mentalno retardirani, iq 90 i sl. epiteti, jer, mora se nekako reklamirati odvajanje ljudi od njihovih vrijednosti- dosta ljudi bi obično radije bili pokradeni nego glupi.
sličnu stvor ima i ezekijel. un isto imo konačno rješenje, samo smetaju ljudi:)
2014-04-16
ne možeš druge promatrati iz svoje perspektive, jer onda dolaziš do krivih zaključaka, a tvoji zaključci su da kad bi ti pisao kao ja onda bi to bilo zato što ti se nešto dogodilo ili si frustriran, uostalom svi vi INTJ jako loše procjenjujete nečiju osobnostkic wrote:sto ti se dogodilo deda, nekad si i meni bio cool..
za mene je izričaj samo oruđe, nekad se izraziš na jedan način, nekad na drugi
pa vidiš kako te ljudi različito shvaćaju, neovisno o sadržaju nego samo o formi
da imam potrebu biti ti cool, i prihvaćen, ne bih bio anoniman cijelo vrijeme po forumima, nego bi se sa ostatkom vas dogovarao za pivo
netko na forumu traži prijatelje, netko razumijevanje, netko da mu vrijeme prođe, a netko nijedno od toga
Guest- Guest
pa ja sam i rekao da je znanost Ignoramus ali to vidim više kao pozitivni trait znanosti, no dobro, hvala na preporuci..cassanowa wrote:Iako nemam običaj upućivati nekoga da nešto pročita, a pošto si ti meni to par puta predložio, uzimam si za pravo da na kraju i ja tebi nešto predložim...
Ja sam u više navrata pročitao knjigu Josepha Jastrowa "Povijest ljudskih zabluda". U najvećem djelu se odnosi na ljudske zablude u znanosti. Ako to pročitaš vidjet ćeš da znanost i nije baš tako savršena, te da je puna zabluda i propusta...Tako da te tvoje znanstvene knjige shvaćam relativno. Ne kažem da se iz njih nema što naučiti, ali niti ne smatram da se s njima treba oduševljavati. Ja ih gledam kritički i ne uzimam ih zdravo za gotovo za razliku od tebe. Jer znanost je varijabilna...
A čovjek je istina.
ovo zvoni dobro hah..aben wrote:mmt užasno djeluje na ljude.kic wrote:sto ti se dogodilo deda, nekad si i meni bio cool..
mislu da imaju naprednu teoriju, ali ovise o promjeni svijesti stanovništva, a čiju suverenost nad vlastitim odlukama ipak priznaju.otuda mentalno retardirani, iq 90 i sl. epiteti, jer, mora se nekako reklamirati odvajanje ljudi od njihovih vrijednosti- dosta ljudi bi obično radije bili pokradeni nego glupi.
sličnu stvor ima i ezekijel. un isto imo konačno rješenje, samo smetaju ljudi:)
eto, šteta naša što ne pišeš pod svojim imenom i prezimenom :(deda na aparatima wrote:da imam potrebu biti ti cool, i prihvaćen, ne bih bio anoniman cijelo vrijeme po forumima, nego bi se sa ostatkom vas dogovarao za pivo
netko na forumu traži prijatelje, netko razumijevanje, netko da mu vrijeme prođe, a netko nijedno od toga
dobro slažem se, svatko nek radi što hoće, ali ne moraš biti standardni jerk jer ti je sve ovo dosadno jer tratiš potencijal po meni..
ja nisam procijenjivao tvoju osobnost jer sam istrenirao ograničiti svoju zlobu :D ali, ja samo govorim o tome kakav dojam ostavljaš meni, i mislim da je to legitimno, sad što se ti kao znanstveni dogmatik braniš metodama kulturološke relativizacije koja onemogućava vrijednosno suđenje drugih, je prilično indikativno samo po sebi..ne možeš druge promatrati iz svoje perspektive, jer onda dolaziš do krivih zaključaka, a tvoji zaključci su da kad bi ti pisao kao ja onda bi to bilo zato što ti se nešto dogodilo ili si frustriran, uostalom svi vi INTJ jako loše procjenjujete nečiju osobnost
pa to je točno i u svakoj vrsti komunikacije, pokušaj s nekim s kim si dobar biti kratak odjednom pa će se javlajti upitnici otkud takva promjena u ponašanju? branjenje sadržajem je postala defetistička utvrda nekako..za mene je izričaj samo oruđe, nekad se izraziš na jedan način, nekad na drugi
pa vidiš kako te ljudi različito shvaćaju, neovisno o sadržaju nego samo o formi
nemam pojma o kakvom potencijalu govoriš, to je vjerojatno opet nešto iz tvoje perspektivekic wrote:
jer tratiš potencijal po meni...
kic wrote:
ja nisam procijenjivao tvoju osobnost jer sam istrenirao ograničiti svoju zlobu :D ali, ja samo govorim o tome kakav dojam ostavljaš meni, i mislim da je to legitimno, sad što se ti kao znanstveni dogmatik braniš metodama kulturološke relativizacije koja onemogućava vrijednosno suđenje drugih, je prilično indikativno samo po sebi...
ali, ali, meni eto nije stalo ostaviti dojam, ili steći obožavatelje i sljedbenike, ili provocirati, ili kojeg se već objašnjenja niste dosjetili, i ne relativizira tu nitko ništa, jer ne branim neku poziciju
kic wrote:
pa to je točno i u svakoj vrsti komunikacije, pokušaj s nekim s kim si dobar biti kratak odjednom pa će se javlajti upitnici otkud takva promjena u ponašanju? branjenje sadržajem je postala defetistička utvrda nekako..
čini se da nisi shvatio što sam mislio, živiš u drugačijoj stvarnosti, ili nazovimo to svjetonazorom, zato sadržaj nije bitan, jer to kako ti tumačiš sadržaj nema veze s onim što ja govorim, zato je forma bitnija, onda možeš shvatiti da je nešto opasno i ozbiljno, ili smiješno, premda ti sadržaj nije jasan, kao da nekomu tko govori nerazumljivim jezikom čitaš izraze lica
Guest- Guest
interesantno,deda na aparatima wrote:nemam pojma o kakvom potencijalu govoriš, to je vjerojatno opet nešto iz tvoje perspektive.kic wrote:
jer tratiš potencijal po meni....
kad kic pokušava maksimizirati ukupan forumski output potičući te na ponašanja koja on smatra da su ok, odbijaš suradnju.
vjerojatno imaš i ušteđevinu:)
2014-04-16
cini se da nisam ali imam dojam da volis biti neshvacen, zapravo i izraz lica je dio komunikacije one neverbalne naravno, i ne znam cemu naglasavanje na sadrzaju ako sluzbenica na kolodvoru u Milanu vidi da sam izgubljen i da sam propustio svoj vlak, jednostavno ce me uputiti rukom da cekam na tom binariu i prstom na sat pokazati do kad da cekam, i sve sa smijeskom, nijedna rijec izgovorena, ona uopce ne zna sadrzaj moje tragedije, ali mi je pomogla.. forma je jako ga bitna, znas kad je zena od M. Twaina kupila vokabular od njega, uglavnom sastavljen od psovki jel, i ispsuje se ona jednom nad njim i gleda nju Twain: you have the words, but you dont have the music my dear.. takl i ti, skroz si izgubio glazbu u svojoj komunikaciji, meni je to steta, ali kako os..cini se da nisi shvatio što sam mislio, živiš u drugačijoj stvarnosti, ili nazovimo to svjetonazorom, zato sadržaj nije bitan, jer to kako ti tumačiš sadržaj nema veze s onim što ja govorim, zato je forma bitnija, onda možeš shvatiti da je nešto opasno i ozbiljno, ili smiješno, premda ti sadržaj nije jasan, kao da nekomu tko govori nerazumljivim jezikom čitaš izraze lica
Ka šta san i reka; današnji roditelji nisu u stanju odgajat dicu da budu ljudi... Svit je nepovratno zaražen...kolektivno ludilo se širi nezaustavljivo...adio pameti, elektroni će nam zabit zadnju brokvu u kasil... pitanje je dana...
Svijet
Je li moguće da su naši roditelji ovisniji o tehnologiji od nas?
Objavljeno 06.03.2016 12:53 piše J.M.
Da, znamo najgori smo. Sablažnjavanje nad mladima koji su ovisni o tehnologiji i internetu postalo je opće mjesto i u medijima, i u stvarnom životu. Prigovaraju nam svi. Roditelji prigovaraju kako smo stalno pred kompjuterom, profesori nariču za vremenima kada su djeca valjda ispod klupe listala stripove, mediji pišu žalećive članke o utjecaju tehnologije na koješta.
Ovo se istraživanje ne odnosi samo na ekrane pametnih telefona, već na sve tehnološke distrakcije. Tako da u skupinu onih koji su ometeni tehnologijom za vrijeme obroka spadaju i oni koji za vrijeme ručka, primjerice, gledaju televiziju ili serije.
Poseban problem 'odraslima' su poslovni mobiteli i e-mailovi. Isto istraživanje tako navodi da otprilike 60% ljudi provjerava poslovni mail za vrijeme godišnjeg odmora,40% njih smatra kako je opravdano odgovarati na poslovne mailove za vrijeme obiteljskog ručka, a 6% njih poslovni telefon su provjeravali na sprovodima i za vrijeme poroda svoje supruge.
Ometenost i trošenje vremena na tehnologiju odraslima ne prestaje ni na poslu. U istraživanju o potrošnji radnog vremena s portala Salary.com, čak 66% ispitanika prijavilo je kako na društvene mreže troše barem pola sata.
I to je samo ono što su priznali.
http://www.srednja.hr/Novosti/Svijet/Je-li-moguce-da-su-nasi-roditelji-ovisniji-o-tehnologiji-od-nas
Svijet
Je li moguće da su naši roditelji ovisniji o tehnologiji od nas?
Objavljeno 06.03.2016 12:53 piše J.M.
U životu ste se sigurno naslušali priča o tome kako naša generacija hoda kroz svijet s nosom zabijenim u ekran. Te smo stalno na kompjuteru, te stalno igramo igrice, te društvene mreže, te ovo te ono. Čini se kako oni koji nam prigovaraju, u stvari, i nisu puno bolji od nas.
No, kako piše Priceonomics, možda mi i nismo generacija koja je najometenija tehnologijom.
Da se ne lažemo, generacija koja sada ide u srednju školu ili na faks strašno je zaluđena tehnologijom. Prosječan tinejdžer svoj pametni telefon provjeri čak 150 puta na dan. Tražimo konstantan angažman. Naš mozak nema obrambeni mehanizam protiv takvog izvora stimulacije, koji nas može angažirati svakoga trenutka.
No, tko kaže da su druge generacije bolje po tom pitanju?
Da biste neku veću skupinu mogli nekako okarakterizirati, morate ih prvo usporediti s drugom skupinom. A usporedi li se generacija naših roditelja s našom generacijom po pitanju ovisnosti o tehnologiji, rezultati su pomalo iznenađujući.
Istraživanja organizacije Nielsen Global Survey pokazala su kako su odrasli jednako, ako ne i više, ovisni o ekranima i tehnologiji.
Primjerice, ako se usporedi postotak u kojem se dobne skupine koriste tehnologijom za vrijeme obroka, ispostavi se da je najveći postotak među ljudima starim između 50 i 64 godine. Čak 52% njih za vrijeme obroka ometeno je nekom vrstom tehnologije. U skupini u dobnom razmaku od 25 do 49 udio je 45%. Za usporedbu, ljudi u dobi između 15 i 20 godina, tehnologijom su za vrijeme obroka ometeni u 38% slučajeva.Da se ne lažemo, generacija koja sada ide u srednju školu ili na faks strašno je zaluđena tehnologijom. Prosječan tinejdžer svoj pametni telefon provjeri čak 150 puta na dan. Tražimo konstantan angažman. Naš mozak nema obrambeni mehanizam protiv takvog izvora stimulacije, koji nas može angažirati svakoga trenutka.
No, tko kaže da su druge generacije bolje po tom pitanju?
Da biste neku veću skupinu mogli nekako okarakterizirati, morate ih prvo usporediti s drugom skupinom. A usporedi li se generacija naših roditelja s našom generacijom po pitanju ovisnosti o tehnologiji, rezultati su pomalo iznenađujući.
Istraživanja organizacije Nielsen Global Survey pokazala su kako su odrasli jednako, ako ne i više, ovisni o ekranima i tehnologiji.
Ovo se istraživanje ne odnosi samo na ekrane pametnih telefona, već na sve tehnološke distrakcije. Tako da u skupinu onih koji su ometeni tehnologijom za vrijeme obroka spadaju i oni koji za vrijeme ručka, primjerice, gledaju televiziju ili serije.
Poseban problem 'odraslima' su poslovni mobiteli i e-mailovi. Isto istraživanje tako navodi da otprilike 60% ljudi provjerava poslovni mail za vrijeme godišnjeg odmora,40% njih smatra kako je opravdano odgovarati na poslovne mailove za vrijeme obiteljskog ručka, a 6% njih poslovni telefon su provjeravali na sprovodima i za vrijeme poroda svoje supruge.
Ometenost i trošenje vremena na tehnologiju odraslima ne prestaje ni na poslu. U istraživanju o potrošnji radnog vremena s portala Salary.com, čak 66% ispitanika prijavilo je kako na društvene mreže troše barem pola sata.
I to je samo ono što su priznali.
http://www.srednja.hr/Novosti/Svijet/Je-li-moguce-da-su-nasi-roditelji-ovisniji-o-tehnologiji-od-nas
Guest- Guest
da, prilicno je lako zamisliti ljude budućnosti, koji ce se, gledajuci video uretke i fotografije, iz naseg doba, sa nekom veselim djetinjim cudenjem pitati,-pa kao su mogli non stop buljit u te male ekrane.
Naime oni ce vec imat holografske proekcije, VR i sta sve ne.
Naime oni ce vec imat holografske proekcije, VR i sta sve ne.
Ljudi budućnosti???...ahahahaha...pa oni će se samo moć gađat kamenjem (ako ih uopće i bude)...
Guest- Guest
bić će, bit će. I Apokalipsa je zapravo humano rjesenje, koje nazalost ima vrlo malo sanse.
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» ZAŠTO ANTIFE ŠUTE: Rade li telefoni u britanskom veleposlanstvu?
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Klimatske promjene u Švedskoj uzrokuju požare
» WHO potvrdio: mesne prerađevine (slanina, šunke i kobasice) uzrokuju rak!
» MI5 utvrdio kako rusija i iran uzrokuju nerede na ulicama velike britanije...
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Klimatske promjene u Švedskoj uzrokuju požare
» WHO potvrdio: mesne prerađevine (slanina, šunke i kobasice) uzrokuju rak!
» MI5 utvrdio kako rusija i iran uzrokuju nerede na ulicama velike britanije...
Page 7 of 9