Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni"
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ovo su bolesti koje uzrokuju "pametni telefoni"
jesi ti za, da se osnuje jedno stručno tijelo za ekonomsku stabilnost, koje bi pratilo sve ča ki rodi, i unda umisto ploće da to tijelo odredi ča će pojedinac dobiti?deda na aparatima wrote:
kad netko zagovara ekonomski destruktivne mjere za zajednicu iz sličnih paranoidnih pobuna, onda se traži smisao u njegovim idejama
aben- Posts : 35492
2014-04-16
pusti to, gdje je tvoj mač da to pobiješ argumentima, svatko može zagovarat šta oće, tvoje je da probodeš antagonista i poneseš ga na oltar autodidaktike..deda na aparatima wrote:nekad su stvari očite, nekad baš i nisukic wrote:svaki forumaš ikad hahahforumaš je već nebrojeno puta pokazao da pati od kojekakvih iracionalnih paranoja, a stvari iz okoline koje ne razumije ga jako ljute i uznemiravaju
da netko tu zagovara liječenje djece od autizma tako da im se daje lužnata otopina koja im nagriza ždrijelo i crijeva, jer vjeruje da je autizam posljedica zaraze nametnicima poput glista i trakavica, rekli bi da ta osoba baš i nije pri sebi
kad netko zagovara ekonomski destruktivne mjere za zajednicu iz sličnih paranoidnih pobuna, onda se traži smisao u njegovim idejama
aben wrote:a, mišići:)
dedalos ima specifičan izričaj, samo pokušava retorički razoružati protivnika, nije to za mišiće...
i jezik je misic ;)
betty.boop-
2015-01-23
netko tko nije beskičmenjakbetty.boop wrote:
mislim, ko si ti da sudis ?
no dobro, vidim ovdje vlada kršćansko-marksistički mentalitet po kojemu je rasuđivati grešno
Guest- Guest
sa više ne zun o čemu govorimo,betty.boop wrote:aben wrote:a, mišići:)
dedalos ima specifičan izričaj, samo pokušava retorički razoružati protivnika, nije to za mišiće...
i jezik je misic ;)
zapravo, oka si spomenula misice sun dekoncentrirun:)
2014-04-16
deda na aparatima wrote:netko tko nije beskičmenjakbetty.boop wrote:
no dobro, vidim ovdje vlada kršćansko-marksistički mentalitet po kojemu je rasuđivati grešno
nemoj bit tako ogranicen i iskljuciv
betty.boop-
2015-01-23
eto, opet napad paranojeaben wrote:jesi ti za, da se osnuje jedno stručno tijelo za ekonomsku stabilnost, koje bi pratilo sve ča ki rodi, i unda umisto ploće da to tijelo odredi ča će pojedinac dobiti?deda na aparatima wrote:
najbolje da svoje novce staviš u ćup i zakopaš ga u zemlju, onda ti ih nitko ne može uzeti
Guest- Guest
aben wrote:sa više ne zun o čemu govorimo,betty.boop wrote:aben wrote:a, mišići:)
i jezik je misic ;)
zapravo, oka si spomenula misice sun dekoncentrirun:)
oprosti
betty.boop-
2015-01-23
meni se čini da ja brinem za svoje šolde , a da ti isto brineš za moje šolde:)deda na aparatima wrote:eto, opet napad paranojeaben wrote:jesi ti za, da se osnuje jedno stručno tijelo za ekonomsku stabilnost, koje bi pratilo sve ča ki rodi, i unda umisto ploće da to tijelo odredi ča će pojedinac dobiti?deda na aparatima wrote:
najbolje da svoje novce staviš u ćup i zakopaš ga u zemlju, onda ti ih nitko ne može uzeti
2014-04-16
Zašto bih trebo prihvaćati laži i gluposti?betty.boop wrote:nemoj bit tako ogranicen i iskljucivdeda na aparatima wrote:netko tko nije beskičmenjakbetty.boop wrote:
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Zašto bih trebo prihvaćati laži i gluposti?betty.boop wrote:nemoj bit tako ogranicen i iskljucivdeda na aparatima wrote:netko tko nije beskičmenjakbetty.boop wrote:
ne bi trebao, ako smatras da ne
ali mogao bi dozvolit drugima da prihvacaju sto ti ne prihvacas
betty.boop-
2015-01-23
Ti možeš dokazati da postoji Bog? Ja mislim da se u njega može samo vjerovati ili ne vjerovati.kic wrote:kad se tako postaviš onda i rasprava gubi na žaru i zanimljivosti..cassanowa wrote:Nebitno je tko je u pravu i da li je netko u pravu...Jer u konkretnom slučaju nitko ne može ništa dokazati...
Guest- Guest
Citirao si premalo moju izjavu. Ovako ispada da je izvađena iz konteksta. Smatram da od drugih možeš nešto naučiti, ali što se duhovnosti tiče ne možeš. Reko sam ti što je za mene duhovnost- sposobnost čovjeka da bude ono što je. Tome te nitko ne može naučiti, jer nitko ne zna što si ti, niti može to doznati. To moraš sam otkriti.kic wrote:a zašto ne? ja učim svaki dan nešto, pa i od najmanjeg djeteta se nešto može naučiti, kamo li od autora koji su vidjeli kutke koje ne možemo ni zamisliti, ne znam čemu to ograničavanje i self-centerednessGlede ovog linka kojeg si mi namjenio, mogu ti reći da je zanimljivo pročitati i upoznati se s nečijim razmišljanjima i savjetima...Samo na mene kao individuu to ništa ne utječe u smislu da bi me naučilo nečem novom..
Guest- Guest
ja nisam ovo uopće shvatio kao raspravu o Božanskom, koje je po definiciji eluzivno..
Dat ću ti sličan odgovor kao i u prethodnom postu...Pomoći nekome - da, pomoći nekome da spozna sebe - ne. Iz prostog razloga što čovjek za to nije sposoban. Ako to proba onda je terorist koji nameće svoju duhovnost nekome.kic wrote:a zašto je pomoć gay? pa ja se slažem da svako to treba sam za sebe iskustveno probati, ali iskreno i ne shvaćamo u kakvom raskošnom dobu s dostupnošću informacija živimo..Čovjek mora doprijeti do sebe bez ičije pomoći...Jer ta pomoć je obična smetnja i navođenje na krivi put...
(P.S. Kako razbiješ post, da odgovore možeš davati po odlomcima?)
Guest- Guest
Eto i u tome se razlikujemo...Po meni je duhovnost povezana s Bogom..kic wrote:ja nisam ovo uopće shvatio kao raspravu o Božanskom, koje je po definiciji eluzivno..
Guest- Guest
koristiš ovaj oblačić 'Quote', to je ova osma ikonica lijevo od 'Youtube' iknice, pita te Autora ali ti samo klikni 'Insert' i onda u taj oblačić c/p komad teksta na koji želiš odgovoriti..cassanowa wrote:(P.S. Kako razbiješ post, da odgovore možeš davati po odlomcima?)
bla
Hvala.kic wrote:koristiš ovaj oblačić 'Quote', to je ova osma ikonica lijevo od 'Youtube' iknice, pita te Autora ali ti samo klikni 'Insert' i onda u taj oblačić c/p komad teksta na koji želiš odgovoriti..cassanowa wrote:(P.S. Kako razbiješ post, da odgovore možeš davati po odlomcima?)bla
Guest- Guest
evo on je to puno elokventnije od mene objasnio, preporučam, kratko je..
evo stavio sam ti predavanje prema kojem smo kao luk, ljuštiš dijelove -intelekt, emocije, iskustva, sjećanja- i na kraju nema ničega u središtu, nikakav mali kic u središtu koji maše: surprisee!cassanowa wrote:Dat ću ti sličan odgovor kao i u prethodnom postu...Pomoći nekome - da, pomoći nekome da spozna sebe - ne. Iz prostog razloga što čovjek za to nije sposoban. Ako to proba onda je terorist koji nameće svoju duhovnost nekome.
tako da je ta priča o spoznaji sebe čist gubitak vremena, a meni se smijete za traganje iako ja o tome uopće nisam govorio? čovjek sebe kreira, čovjek je svoj umjetnik života jer stvara najvažnije djelo tj sebe, pogledaj moj prvi post odmah sam to i rekao..
ti govoriš o invazivnosti na slobodnu volju i tu se slažem, duhovnost i božansko mi nije bitno već vlastiti razvitak u složenije biće u svakom pravcu i gdje god mogu naći pomoć iskoristio bih je..
U to se ne upire prstom. To ne dolazi preko noći.Ja smatram da se poznajem ukoliko unaprijed znam kako ću na nešto reagirati. Neki se cijeli život ne upoznaju, jer nemaju hrabrosti za to. Da me netko pita da li sam upoznao sebe, rekao bi mu: "možda jesam, a možda i nisam, ali se maksimalno trudim." Netko kaže da čovjek sebe upoznaje cijeli život. Ne mogu reći da to nije točno, ali nebi to ni prisegnuo...Smatram da se čovjek ipak u određenom trenutku može spoznati.
A ta iskustva koja su se dogodila "nekom drugom meni" - dogodila su se istom meni i samo su mi pomogla da napredujem u samospoznaji. Ne postoje 2 ja.
Naravno, o čovjeku koji je izgubio pamćenje ne mogu govoriti, jer ne znam stanje njegove svijesti...Mogu samo pretpostavljati da mora proći sve ispočetka, iako to ne mora biti tako...
A ako nema tvog "ja" koje čuči u sredini (kako si spomenuo), onda bi svi mi bili duhovno isti...A nismo...Baš suprotno, svi smo različiti...I meni je to dovoljno da vjerujem da postoji to moje "ja" koje čući u sredini...A to što postoji nečije "ja" ,ne znači da će ga svatko otkriti.
(ovo ti se odnosi na ono što si izbrisao)
A ta iskustva koja su se dogodila "nekom drugom meni" - dogodila su se istom meni i samo su mi pomogla da napredujem u samospoznaji. Ne postoje 2 ja.
Naravno, o čovjeku koji je izgubio pamćenje ne mogu govoriti, jer ne znam stanje njegove svijesti...Mogu samo pretpostavljati da mora proći sve ispočetka, iako to ne mora biti tako...
A ako nema tvog "ja" koje čuči u sredini (kako si spomenuo), onda bi svi mi bili duhovno isti...A nismo...Baš suprotno, svi smo različiti...I meni je to dovoljno da vjerujem da postoji to moje "ja" koje čući u sredini...A to što postoji nečije "ja" ,ne znači da će ga svatko otkriti.
(ovo ti se odnosi na ono što si izbrisao)
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» ZAŠTO ANTIFE ŠUTE: Rade li telefoni u britanskom veleposlanstvu?
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Klimatske promjene u Švedskoj uzrokuju požare
» WHO potvrdio: mesne prerađevine (slanina, šunke i kobasice) uzrokuju rak!
» MI5 utvrdio kako rusija i iran uzrokuju nerede na ulicama velike britanije...
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Klimatske promjene u Švedskoj uzrokuju požare
» WHO potvrdio: mesne prerađevine (slanina, šunke i kobasice) uzrokuju rak!
» MI5 utvrdio kako rusija i iran uzrokuju nerede na ulicama velike britanije...
Page 6 of 9