ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama - Page 5 Empty Re: Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama

Post by Guest 2/3/2016, 23:37

Pitanje jest,zasto dosad nitko se nije usudio raditi pogon na svaki tocak zasebno...nije bed kad se vozi ravno,ali u zavoju..tad postaje izazovna stvar.. :clown

Guest
Guest

Back to top Go down

Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama - Page 5 Empty Re: Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama

Post by veber 2/3/2016, 23:38

Ero wrote:
bogomdani wrote:
veber wrote:
Ero wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države... 

čitao sam vaše postove.. što ako su Veber i Deda u pravu, da ovaj prodaje maglu na račun poreznih obveznika? jao :(
Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš? :clown
ero! to kaj ti prebrojavaš krvna zrnca je tvoj problem.
kada imaš projekt koji vrijedi, otkupe ga. niti jedan auto nije prodao, jer mali fura svoj hobi kao nešto super.
kod mene u susjedstvu su dva Tesla, četverosjedi.

pusti spike prtizani, ustaše, četnici...
biznis to ne poznaje.
Mozda ne znas,ali ti je danas najzesca zarada od patentnih prava..Citaj malo o IBM-u..ekipa vise ne mora qrcem mrdati,samo kupi tantijeme..
Ne razumiju oni to. Nisi li čeki-kliješta majstor kod njih si lopov, zgubidan i probisvijet.
Rimac je barem malo  uspio uzburkati učmalu baruštinu.
Sančo! Mozemo se osobno naci. Imam dva patenta. Jednog sam se odrekao, jer sluzi boljem zivotu, drugi jako malo ljudi moze koristit.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 2/3/2016, 23:43

bogomdani wrote:Pitanje jest,zasto dosad nitko se nije usudio raditi pogon na svaki tocak zasebno...nije bed kad se vozi ravno,ali u zavoju..tad postaje izazovna stvar.. :clown
Ti si manager, pitaj inzinjere u odjelu.
Da vas dvojics znate ista o tehnici, radijusima, matematici, u biti ero kuzi matku.
Pogon na cetiri kotaca, kardanski, isti je kurac kao i cetiri frekventno upravljanih motora ala rimac.
To ti radi svaki printer.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 2/3/2016, 23:47

veber wrote:
bogomdani wrote:Pitanje jest,zasto dosad nitko se nije usudio raditi pogon na svaki tocak zasebno...nije bed kad se vozi ravno,ali u zavoju..tad postaje izazovna stvar.. :clown
Ti si manager, pitaj inzinjere u odjelu.
Da vas dvojics znate ista o tehnici, radijusima, matematici, u biti ero kuzi matku.
Pogon na cetiri kotaca, kardanski, isti je kurac kao i cetiri frekventno upravljanih motora ala rimac.
To ti radi svaki printer.
bas budem pitao,u sustini nije moje podrucje,no jedno je transmisija na sva 4,a sasvim drugo upravljanje sa 4 zasebna mortora..naravno da je u matewmatici stvar,i bas zato iza nje treba stojati originalna i stabilna elektronika,bez mogucnosti pogreske...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 2/3/2016, 23:48

veber wrote:
Ero wrote:
bogomdani wrote:
veber wrote:
Ero wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države... 

čitao sam vaše postove.. što ako su Veber i Deda u pravu, da ovaj prodaje maglu na račun poreznih obveznika? jao :(
Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš? :clown
ero! to kaj ti prebrojavaš krvna zrnca je tvoj problem.
kada imaš projekt koji vrijedi, otkupe ga. niti jedan auto nije prodao, jer mali fura svoj hobi kao nešto super.
kod mene u susjedstvu su dva Tesla, četverosjedi.

pusti spike prtizani, ustaše, četnici...
biznis to ne poznaje.
Mozda ne znas,ali ti je danas najzesca zarada od patentnih prava..Citaj malo o IBM-u..ekipa vise ne mora qrcem mrdati,samo kupi tantijeme..
Ne razumiju oni to. Nisi li čeki-kliješta majstor kod njih si lopov, zgubidan i probisvijet.
Rimac je barem malo  uspio uzburkati učmalu baruštinu.
Sančo! Mozemo se osobno naci. Imam dva patenta. Jednog sam se odrekao, jer sluzi boljem zivotu, drugi jako malo ljudi moze koristit.
Vjerovao ili ne, svaki moj posao do sada ...da ne pretjerujujem, barem 80% njih, bi se dalo svesti pod "patent".
Takva mi je očigledno bila životna sudbina. Vjerojatno se zbog toga uvijek osjetim pogođenim kad se bilo koga
podcjenjuje i neopravdano napada, ako taj korača sličnim putem kao i ja. Znam koliko takav put zahtjeva odricanja,
strpljivosti i mukotrpnog rada. I po pravilu bez radnog vremena...
Nedavno sin s prijateljima prolazio kroz moje naselje ( u 2h po ponoći) i on im kaže:
-Vidite, ovdje sam se ja rodio. A onaj prozor  di još jedino gori svjetlo je soba moga tate. Radi. :)

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 2/3/2016, 23:51

Sjetih se Applea i njegovih "patenata"... No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 3/3/2016, 00:39

bogomdani wrote:Sjetih se Applea i njegovih "patenata"... No
Za prodor novih stvari se  se moraš najprije  pobrinuti sam. Patentiranje je za početak najsigurniji put.
Mislim da Rimac ide tim putem.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics