Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama
Pitanje jest,zasto dosad nitko se nije usudio raditi pogon na svaki tocak zasebno...nije bed kad se vozi ravno,ali u zavoju..tad postaje izazovna stvar..
Guest- Guest
Re: Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama
Sančo! Mozemo se osobno naci. Imam dva patenta. Jednog sam se odrekao, jer sluzi boljem zivotu, drugi jako malo ljudi moze koristit.Ero wrote:Ne razumiju oni to. Nisi li čeki-kliješta majstor kod njih si lopov, zgubidan i probisvijet.bogomdani wrote:Mozda ne znas,ali ti je danas najzesca zarada od patentnih prava..Citaj malo o IBM-u..ekipa vise ne mora qrcem mrdati,samo kupi tantijeme..veber wrote:ero! to kaj ti prebrojavaš krvna zrnca je tvoj problem.Ero wrote:Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš?preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države...
čitao sam vaše postove.. što ako su Veber i Deda u pravu, da ovaj prodaje maglu na račun poreznih obveznika? jao :(
kada imaš projekt koji vrijedi, otkupe ga. niti jedan auto nije prodao, jer mali fura svoj hobi kao nešto super.
kod mene u susjedstvu su dva Tesla, četverosjedi.
pusti spike prtizani, ustaše, četnici...
biznis to ne poznaje.
Rimac je barem malo uspio uzburkati učmalu baruštinu.
2014-12-30
Ti si manager, pitaj inzinjere u odjelu.bogomdani wrote:Pitanje jest,zasto dosad nitko se nije usudio raditi pogon na svaki tocak zasebno...nije bed kad se vozi ravno,ali u zavoju..tad postaje izazovna stvar..
Da vas dvojics znate ista o tehnici, radijusima, matematici, u biti ero kuzi matku.
Pogon na cetiri kotaca, kardanski, isti je kurac kao i cetiri frekventno upravljanih motora ala rimac.
To ti radi svaki printer.
2014-12-30
bas budem pitao,u sustini nije moje podrucje,no jedno je transmisija na sva 4,a sasvim drugo upravljanje sa 4 zasebna mortora..naravno da je u matewmatici stvar,i bas zato iza nje treba stojati originalna i stabilna elektronika,bez mogucnosti pogreske...veber wrote:Ti si manager, pitaj inzinjere u odjelu.bogomdani wrote:Pitanje jest,zasto dosad nitko se nije usudio raditi pogon na svaki tocak zasebno...nije bed kad se vozi ravno,ali u zavoju..tad postaje izazovna stvar..
Da vas dvojics znate ista o tehnici, radijusima, matematici, u biti ero kuzi matku.
Pogon na cetiri kotaca, kardanski, isti je kurac kao i cetiri frekventno upravljanih motora ala rimac.
To ti radi svaki printer.
Guest- Guest
Vjerovao ili ne, svaki moj posao do sada ...da ne pretjerujujem, barem 80% njih, bi se dalo svesti pod "patent".veber wrote:Sančo! Mozemo se osobno naci. Imam dva patenta. Jednog sam se odrekao, jer sluzi boljem zivotu, drugi jako malo ljudi moze koristit.Ero wrote:Ne razumiju oni to. Nisi li čeki-kliješta majstor kod njih si lopov, zgubidan i probisvijet.bogomdani wrote:Mozda ne znas,ali ti je danas najzesca zarada od patentnih prava..Citaj malo o IBM-u..ekipa vise ne mora qrcem mrdati,samo kupi tantijeme..veber wrote:ero! to kaj ti prebrojavaš krvna zrnca je tvoj problem.Ero wrote:Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš?preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države...
čitao sam vaše postove.. što ako su Veber i Deda u pravu, da ovaj prodaje maglu na račun poreznih obveznika? jao :(
kada imaš projekt koji vrijedi, otkupe ga. niti jedan auto nije prodao, jer mali fura svoj hobi kao nešto super.
kod mene u susjedstvu su dva Tesla, četverosjedi.
pusti spike prtizani, ustaše, četnici...
biznis to ne poznaje.
Rimac je barem malo uspio uzburkati učmalu baruštinu.
Takva mi je očigledno bila životna sudbina. Vjerojatno se zbog toga uvijek osjetim pogođenim kad se bilo koga
podcjenjuje i neopravdano napada, ako taj korača sličnim putem kao i ja. Znam koliko takav put zahtjeva odricanja,
strpljivosti i mukotrpnog rada. I po pravilu bez radnog vremena...
Nedavno sin s prijateljima prolazio kroz moje naselje ( u 2h po ponoći) i on im kaže:
-Vidite, ovdje sam se ja rodio. A onaj prozor di još jedino gori svjetlo je soba moga tate. Radi.
Sjetih se Applea i njegovih "patenata"...
Guest- Guest
Za prodor novih stvari se se moraš najprije pobrinuti sam. Patentiranje je za početak najsigurniji put.bogomdani wrote:Sjetih se Applea i njegovih "patenata"...
Mislim da Rimac ide tim putem.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 13 Svi su mislili da Rimac izmišlja, hrvatski mediji sada najavljuju otvaranje - nemački gigant stiže u Srbiju
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Sajam automobila u Ženevi
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Sajam automobila u Ženevi
Page 5 of 5