Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama
Ero, majketi, ne bulazni.Ero wrote:A mogli su svi lipo u D i tamo raditi na cnc strojevima, koji ih je qratz tribalo uvozit...veber wrote:Btw ima nekoliko cnc strojeva na kojima rade uslugu za druge, od toga zivi.
Ne razlikujes .sti od .iso extenzije da ne tipkam nesto kompliciranije.
Kod malog samo jedan covjek zna sustinsko programiranje i preko mreze salje na strojeve.
Drz se ti lopate i mjesalice.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama
dakle,za dobrim konjem se dize prasina... ..jalnusi po ovbicaju smisljaju teorije zavjera...
Guest- Guest
uostalom,sam Concept je revolucionarnog pristupa..umjesto jednog motora,ima 4 po svakom kotacu,nije nikad gorio kao kod najvecih svjetskih imena,ima tehnoloska rjesenja koja niti Tesla niti BMW nije imao..to je sve patentirano,a patenti se prodaju ili se uzimaju za njih tantijemi...
150 ljudi na redovnoj placi,uglavnom diplomirani inzenjeri strojarstva i racunarstva..Trebao bi lik biti David Copperfield da moze maglom skupiti 150 inzenjerskih placa..
150 ljudi na redovnoj placi,uglavnom diplomirani inzenjeri strojarstva i racunarstva..Trebao bi lik biti David Copperfield da moze maglom skupiti 150 inzenjerskih placa..
Guest- Guest
Manageru, ne lupetaj.
Koji jebeni inzinjeri?
Nije isto zavrsiti 4 razreda pucke i fax.
Povezi se s Rimcem pa na mangerskoj razini razmjenite misljenja.
Koji jebeni inzinjeri?
2014-12-30
Po covjeku mogu pljuvati samo najzesci luzeri i seljacine,jerbo...pa da ne duljimo..
Guest- Guest
dakle,prilicno pucas od zavisti,i sljepac bi vidio..veber wrote:Manageru, ne lupetaj.
Koji jebeni inzinjeri?
dobio si korpicu u Rimac Cars-u?
Guest- Guest
Lik je napravio nekoliko revolucionarnih poteza u auto industriji,usput patent je prodao spanjolskom Volaru,koji je izbacio svoj model temeljen na Rimcevom patentu..
dakle,Prvi uspjesni najbrzi elektricni auto na svijetu..
Weberu,znam volio bi ti da kazes da je skopirao od nekoga,ali nije imao od koga..
dakle,Prvi uspjesni najbrzi elektricni auto na svijetu..
Weberu,znam volio bi ti da kazes da je skopirao od nekoga,ali nije imao od koga..
Guest- Guest
Ne znam ali meni decko koji drzi poredavanje- predstavljanje na Stanfordu a par mjeseci poslije ima "stand" na auto salonu u Geneve-i ????? Osim toga zaposljava 150 ljudi. Sve u svemu nista, nula, zero, nistica... Lokalni redikul i veseljko. Jos da dodje kod Ace u nedeljom udba i krug je zatvoren. Muhahahahahahahahaaaa
2014-04-14
manageru. taj dio industije me ne zanima.bogomdani wrote:dakle,prilicno pucas od zavisti,i sljepac bi vidio..veber wrote:Manageru, ne lupetaj.
Koji jebeni inzinjeri?
i dalje surađujemo ok.
ono čime se ja bavim ti nemreš ni sanjati, a samo troje ljudi u hr ima licencu za to.
za razliku od tebe, meni ne treba viza za us. kuiš?
vjerovatno da ne.
2014-12-30
zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države...
čitao sam vaše postove.. što ako su Veber i Deda u pravu, da ovaj prodaje maglu na račun poreznih obveznika? jao :(
čitao sam vaše postove.. što ako su Veber i Deda u pravu, da ovaj prodaje maglu na račun poreznih obveznika? jao :(
Guest- Guest
Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš?preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države...
ero! to kaj ti prebrojavaš krvna zrnca je tvoj problem.Ero wrote:Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš?preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države...
kada imaš projekt koji vrijedi, otkupe ga. niti jedan auto nije prodao, jer mali fura svoj hobi kao nešto super.
kod mene u susjedstvu su dva Tesla, četverosjedi.
pusti spike prtizani, ustaše, četnici...
biznis to ne poznaje.
2014-12-30
wooow..!!! lijepo,lijepo...no opcenito tako rijetki dragulji,su prilicno samozadovoljni i nemaju potrebe pljuvati druge poput Ljama..veber wrote:manageru. taj dio industije me ne zanima.bogomdani wrote:dakle,prilicno pucas od zavisti,i sljepac bi vidio..veber wrote:Manageru, ne lupetaj.
Koji jebeni inzinjeri?
i dalje surađujemo ok.
ono čime se ja bavim ti nemreš ni sanjati, a samo troje ljudi u hr ima licencu za to.
za razliku od tebe, meni ne treba viza za us. kuiš?
vjerovatno da ne.
Bs nedavno upoznah bogatog Hrvata,i covjek je bas onakav kakav treba da bude..odaje pocast svakom tko je uspio,radi nesto ili pokusava uspjeti...
mislim da si sitnis naspram njega,jer je jedna stvar uspjeti vani medju zdravom konkurencijom,nego li se domoci neke pozicije brutalnim djeljenjem plavih khuverti..da ne bi ispalo da izmisljam,spominjao si neke ruckove od milijun i po kuna...ebate..bas sam trosio po Marseju i Parisu,elitnim mjestima,ali nikad skuplji rucak od 1000 Ojra...
Nema tu sto da se kuzi..drz svoj posal,dao ti Bog srece i zarade...i pohvali one koji nesto pokusavaju,a jos uz to zaposljavaju tvoj narod..
Guest- Guest
Mozda ne znas,ali ti je danas najzesca zarada od patentnih prava..Citaj malo o IBM-u..ekipa vise ne mora qrcem mrdati,samo kupi tantijeme..veber wrote:ero! to kaj ti prebrojavaš krvna zrnca je tvoj problem.Ero wrote:Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš?preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države...
kada imaš projekt koji vrijedi, otkupe ga. niti jedan auto nije prodao, jer mali fura svoj hobi kao nešto super.
biznis to ne poznaje.
Guest- Guest
Zasto mom sogiju ne treba autopromocija i slikanje po novinama?
Ljudi po preporuci dolaze, cekas pol do godinu dana na tuning. I gle cuda ne kmeci. Radi, godisnje 6-7 autiju.
Ljudi po preporuci dolaze, cekas pol do godinu dana na tuning. I gle cuda ne kmeci. Radi, godisnje 6-7 autiju.
2014-12-30
Ne razumiju oni to. Nisi li čeki-kliješta majstor kod njih si lopov, zgubidan i probisvijet.bogomdani wrote:Mozda ne znas,ali ti je danas najzesca zarada od patentnih prava..Citaj malo o IBM-u..ekipa vise ne mora qrcem mrdati,samo kupi tantijeme..veber wrote:ero! to kaj ti prebrojavaš krvna zrnca je tvoj problem.Ero wrote:Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš?preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države...
biznis to ne poznaje.
Rimac je barem malo uspio uzburkati učmalu baruštinu.
Ma svaka cast...no ne ide svatko istim putem...znao sam da je ljuta konkurencija u pitanju...veber wrote:Zasto mom sogiju ne treba autopromocija i slikanje po novinama?
Rimac radi "slucajno" auto kao produkt..Morao si cuti da ljudi rade bilo sto,proizvode,a u stvari pokusavaju postojece napraviti na drugi nacin i tim kreirati neke patente i na njima zaradjivati..auto je samo ONO sto moze nastati tim modeliranjima i kreacijama...
Isto kao i vojna i svemirska tehnologija sto su oblikovale danasnjih 80% civilnih potrosnih dobara...
Tvom šogiju puno uspjeha,naravno,jos ako koga zaposli,pa svi imaju od toga koristi..Da hoce svi tako raditi,svima bi bilo bolje..
Guest- Guest
Dosao je do nekih tehnickih rjesenja prije nego li BMW i ostali giganti koji raspolazu milijardama dolara samo za razvoj..Svima su se auti palili zato jer su gurali stare koncepte pogona i pogonskih agregata...treba malo detaljnije procitati sve tehnikalije,koje su bile potrebne izvrsiti,to podrzati elektronikom,i sve to dovesti do nivoa da prodje ateste...Ero wrote:Ne razumiju oni to. Nisi li čeki-kliješta majstor kod njih si lopov, zgubidan i probisvijet.bogomdani wrote:Mozda ne znas,ali ti je danas najzesca zarada od patentnih prava..Citaj malo o IBM-u..ekipa vise ne mora qrcem mrdati,samo kupi tantijeme..veber wrote:ero! to kaj ti prebrojavaš krvna zrnca je tvoj problem.Ero wrote:Ne reeč što ako nisu? Da nisi i ti "antifašist"? Jalnuš?preko_vode_do_slobode wrote:zanimljiva tema, pošto neman pojma čime se rimac bavi, i koliko para dobija od države...
biznis to ne poznaje.
Rimac je barem malo uspio uzburkati učmalu baruštinu.
u svakom slucaju,Concept One je revolucionaran po puno toga sto sadrzi u sebi..
Guest- Guest
Pitanje jest,zasto dosad nitko se nije usudio raditi pogon na svaki tocak zasebno...nije bed kad se vozi ravno,ali u zavoju..tad postaje izazovna stvar..
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 13 Svi su mislili da Rimac izmišlja, hrvatski mediji sada najavljuju otvaranje - nemački gigant stiže u Srbiju
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Sajam automobila u Ženevi
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Sajam automobila u Ženevi
Page 4 of 5