Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
Osramotili su se za gomilu toga, ovo je samo dio niza, sliedi još toga. Najgore mi je što izlaze u javnost i laprda svatko za sebe, umjesto da, kad već imaju ono Vieće za suradnju, tamo pročiste ideje i idejice pa jedinstveno nastupe prema van. Most očito ne shvaća da nisu više nakupina zbrda-zdola združenih lokalnih načelnikah, već politička grupacija, kad već nisu stranka, koja mora djelovati po političkim uzusima: unutra rasprava, prema van jedinstveno; a tako mora i vlada.preko_vode_do_slobode wrote:dobro HDZ i koalicija se obrukali glede vojnoga roka..
smanjjili proračun za vojsku za 300miliijuna kuna, a najveći zagovaratelji vojnoga roka iz koalicije, izbjegli vojsku. bruka
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Pukla ga rodna ideologija i isprala mozak.n_razbojnik wrote:muški roditelj, plačem
jbg. netko cijepljen od vodenih kozica drugi od humoraRegoč wrote:Pukla ga rodna ideologija i isprala mozak.n_razbojnik wrote:muški roditelj, plačem
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenković nije služio vojni rok zbog - anemije
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
Page 4 of 4