ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni - Page 4 Empty Re: Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni

Post by Regoč 3/3/2016, 06:50

preko_vode_do_slobode wrote:dobro HDZ i koalicija se obrukali glede vojnoga roka..

smanjjili proračun za vojsku za 300miliijuna kuna, a najveći zagovaratelji vojnoga roka iz koalicije, izbjegli vojsku. bruka
Osramotili su se za gomilu toga, ovo je samo dio niza, sliedi još toga. Najgore mi je što izlaze u javnost i laprda svatko za sebe, umjesto da, kad već imaju ono Vieće za suradnju, tamo pročiste ideje i idejice pa jedinstveno nastupe prema van. Most očito ne shvaća da nisu više nakupina zbrda-zdola združenih lokalnih načelnikah, već politička grupacija, kad već nisu stranka, koja mora djelovati po političkim uzusima: unutra rasprava, prema van jedinstveno; a tako mora i vlada.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni - Page 4 Empty Re: Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni

Post by Regoč 3/3/2016, 06:52

n_razbojnik wrote:muški roditelj, plačem  :rofl
Pukla ga rodna ideologija i isprala mozak.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by debotoijusto 3/3/2016, 10:17

Regoč wrote:
n_razbojnik wrote:muški roditelj, plačem  :rofl
Pukla ga rodna ideologija i isprala mozak.
jbg. netko cijepljen od vodenih kozica drugi od humora
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics