Jadranka Kosor: Orešković nije pokazao najavljene kapacitete
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jadranka Kosor: Orešković nije pokazao najavljene kapacitete
crvenkasti wrote:U voćnjaku, podno šljiva, ima jedna podnošljiva šljiva.
Kinezi piju vodu iz Morave, a svi Srbi ispod jedne šljive.
Guest- Guest
Sunce sviće, dan se budi,
dragi pijan stiže kući
Ne znam što ću, ajme ljudi
opet će prebiti na mrtvo ime.
dragi pijan stiže kući
Ne znam što ću, ajme ljudi
opet će prebiti na mrtvo ime.
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro, ako pustimo mekinje za desnu živad, dakle lustracija-srbi- tito-partizani ....što ostaje?
Orešković nakon prvih dojmova ne izgleda uvjerljivo niti daje ohrabrujuće poruke.
Vlada stoji na klimavoj većini a Karamarko i dalje mutavo pegla fraze.
Ako se žele oračunati s udbom i napraviti lustraciju neka to urade...
Ovako su isturili unjkavog Oreškovića koji je kao alisa u zemlji čuda dok oni drkaju svoje ideološke frustracije...na suho.
Orešković nakon prvih dojmova ne izgleda uvjerljivo niti daje ohrabrujuće poruke.
Vlada stoji na klimavoj većini a Karamarko i dalje mutavo pegla fraze.
Ako se žele oračunati s udbom i napraviti lustraciju neka to urade...
Ovako su isturili unjkavog Oreškovića koji je kao alisa u zemlji čuda dok oni drkaju svoje ideološke frustracije...na suho.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Koji "oni"? Filoustaše, misliš?epikur37 wrote: dok oni drkaju svoje ideološke frustracije...na suho.
Ero wrote:Koji "oni"? Filoustaše, misliš?epikur37 wrote: dok oni drkaju svoje ideološke frustracije...na suho.
nnnnda, točno.
2015-08-06
Dakle problem ove vlade je ideološki smjer u koji je HDZ zacrtao Karamarko...
2015-08-06
noću svi spavaju a ja budan
ovo me danima
uopće ne zanima
život je baš čudan
ovo me danima
uopće ne zanima
život je baš čudan
crvenkasti-
2014-04-17
Nažalost i to mu je metoda da blokira reforme i MOST na svakom koraku. Politikanstvo.epikur37 wrote:Dakle problem ove vlade je ideološki smjer u koji je HDZ zacrtao Karamarko...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Msm, rano je još suditi ali polako se stvara dojam da je Oreškovićev team u stvari samo kulisa za ideološku frustraciju kadrovskih outsidera iz HDZ-a.
2015-08-06
Zbrčkana koalicija.
Karamrarko ustaše , partizani a ovi oče radit reforme al ne mogu od ove buke oko ovih pizdarija.
A jbga.
Karamrarko ustaše , partizani a ovi oče radit reforme al ne mogu od ove buke oko ovih pizdarija.
A jbga.
2014-04-11
I cijelo to vrijeme imamo imigrantsku krizu koja je neki žnj plan pa imamo tri trake koje istodobno voze jedna pored druge : Karamarko i Milanović sa svojim potenciranjem tema o ustašama i partiaznima , MOST koji pokušava u takvoj atmosferi napravit reforme i imigrante koji naviru dok ovo dvoje tamo pokušava izgurat svak svoj program.
2014-04-11
I da kao konzervativac pa onda i desničar budem do kraja transparentan: Je li moguće ustanoviti a još važnije ojačati hrvatsku desnicu na modernim temeljima?
Sve se više bojim da nije, da ako joj dajemo zraka samo dižemo zombija.
Jednako i s ljevicom, koja na malo kisika odmah diše jugovinu.
Posljedično, bilo kakav jači subjektivitet nismo u stanju podnijeti...
Sve se više bojim da nije, da ako joj dajemo zraka samo dižemo zombija.
Jednako i s ljevicom, koja na malo kisika odmah diše jugovinu.
Posljedično, bilo kakav jači subjektivitet nismo u stanju podnijeti...
2015-08-06
Odgovor je ; nije.
Zašto sam ja u više navrata reako da me hr politika ne zanima nego gledam ove okolo zemlje posebno AUstriju i NJemačku jer kad owi popizde ovdje to automatski odma se prenosi.
Hr politika je patuljak.
Zašto sam ja u više navrata reako da me hr politika ne zanima nego gledam ove okolo zemlje posebno AUstriju i NJemačku jer kad owi popizde ovdje to automatski odma se prenosi.
Hr politika je patuljak.
2014-04-11
Ja sam glasowao za MOST iz čistog razloga da trećom strankom razbućam malo ove dvije.
MIsliš da HDZ mirno spava kad mora sa ovima ić u koalićiju i ne može biti beg u Hr ?
A jok na apratima su i to teškim.
MIsliš da HDZ mirno spava kad mora sa ovima ić u koalićiju i ne može biti beg u Hr ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Odgovor je ; nije.
Hr politika je patuljak.
Pa slažem se...uvijek mi je više bila zanimljiva europska i svjetska politika nego hrvatska ...koja se može svesti na komunalnu...cijena parkinga ili taksa za štand ljeti na rivi..to joj je domet.
2015-08-06
Uz ovoliko MOSTurbiranje hrvatski birači pokazali su da su bili dovoljno razboriti kad su prepoznali da uz postojeće, alternativne političke opcije mogu biti jos veći rizik, ako ne i pogubniji eksperiment.
Guest- Guest
Primjer gdje Kosor i gduna Josipovica su dva primjera koja bude tracak nade u DNRH. Naime nisu uspjeli samostalno skupiti glasove da se plasiraju i Sabor. Drugi par rukava je da partije mogu progurati govno bilo kakovog smrada do mjesta predsjednika ili premijera. Daklem,kila m.....
2014-04-14
Hoće li i Orešković biti smrad vidjeti ćemo.abraham wrote:Primjer gdje Kosor i gduna Josipovica su dva primjera koja bude tracak nade u DNRH. Naime nisu uspjeli samostalno skupiti glasove da se plasiraju i Sabor. Drugi par rukava je da partije mogu progurati govno bilo kakovog smrada do mjesta predsjednika ili premijera. Daklem,kila m.....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Oreskovic je jako sposoban covjek koji se u ovom slucaju precijenio. Totalno drugi mentalni sklop od ovih drumskih razbojnika koji su bili i jesu na vlasti. Mislim da ce za sest mjeseci biti povijest.
2014-04-14
Ukratko zajebo se.
2014-04-14
tako je,longi..bolje svakako od cistog sdp-a ili cistog hdz-a..isto kao i ljudi u Vladi koji su nesto radili u realnom sektoru..ne moze bit gore..;-)RayMabus wrote:Ja sam glasowao za MOST iz čistog razloga da trećom strankom razbućam malo ove dvije.
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kosor ali ne Jadranka:Sretan sam što Glasnović nije s nama i HDZ-om jer čovjek ima istupe iz 19.stoljeća
» Jadranka Kosor:'Sanader je znao primiriti radikalno krilo HDZ-a,meni to nije uspjelo a neki su mi govorili nakon Sanadera,što ti još radiš u HDZ-u'
» Jadranka Kosor(hvali me moja usta):'Ja sam najzasluznija za ulazak u EU,Karamarko nije dijelio entuzijazam oko ulaska u EU,ne želim vjerovati da je Pahor znao za slovensko muljanje oko arbitraže..'
» Ustasko zlo Jadranka Kosor
» Jadranka Kosor „poludela“ zbog naprednjaka!
» Jadranka Kosor:'Sanader je znao primiriti radikalno krilo HDZ-a,meni to nije uspjelo a neki su mi govorili nakon Sanadera,što ti još radiš u HDZ-u'
» Jadranka Kosor(hvali me moja usta):'Ja sam najzasluznija za ulazak u EU,Karamarko nije dijelio entuzijazam oko ulaska u EU,ne želim vjerovati da je Pahor znao za slovensko muljanje oko arbitraže..'
» Ustasko zlo Jadranka Kosor
» Jadranka Kosor „poludela“ zbog naprednjaka!
Page 2 of 3