Jadranka Kosor: Orešković nije pokazao najavljene kapacitete
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jadranka Kosor: Orešković nije pokazao najavljene kapacitete
tako je,longi..bolje svakako od cistog sdp-a ili cistog hdz-a..isto kao i ljudi u Vladi koji su nesto radili u realnom sektoru..ne moze bit gore..;-)RayMabus wrote:Ja sam glasowao za MOST iz čistog razloga da trećom strankom razbućam malo ove dvije.
MIsliš da HDZ mirno spava kad mora sa ovima ić u koalićiju i ne može biti beg u Hr ?
A jok na apratima su i to teškim.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Kako rekoše u jednom filmu radi se o malo bijelog na vrhu kokošijeg govna...maggie13 wrote:tako je,longi..bolje svakako od cistog sdp-a ili cistog hdz-a..isto kao i ljudi u Vladi koji su nesto radili u realnom sektoru..ne moze bit gore..;-)RayMabus wrote:Ja sam glasowao za MOST iz čistog razloga da trećom strankom razbućam malo ove dvije.
MIsliš da HDZ mirno spava kad mora sa ovima ić u koalićiju i ne može biti beg u Hr ?
A jok na apratima su i to teškim.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Couldn't be better..;-)
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kosor ali ne Jadranka:Sretan sam što Glasnović nije s nama i HDZ-om jer čovjek ima istupe iz 19.stoljeća
» Jadranka Kosor:'Sanader je znao primiriti radikalno krilo HDZ-a,meni to nije uspjelo a neki su mi govorili nakon Sanadera,što ti još radiš u HDZ-u'
» Jadranka Kosor(hvali me moja usta):'Ja sam najzasluznija za ulazak u EU,Karamarko nije dijelio entuzijazam oko ulaska u EU,ne želim vjerovati da je Pahor znao za slovensko muljanje oko arbitraže..'
» Ustasko zlo Jadranka Kosor
» Jadranka Kosor „poludela“ zbog naprednjaka!
» Jadranka Kosor:'Sanader je znao primiriti radikalno krilo HDZ-a,meni to nije uspjelo a neki su mi govorili nakon Sanadera,što ti još radiš u HDZ-u'
» Jadranka Kosor(hvali me moja usta):'Ja sam najzasluznija za ulazak u EU,Karamarko nije dijelio entuzijazam oko ulaska u EU,ne želim vjerovati da je Pahor znao za slovensko muljanje oko arbitraže..'
» Ustasko zlo Jadranka Kosor
» Jadranka Kosor „poludela“ zbog naprednjaka!
Page 3 of 3