Kosor ali ne Jadranka:Sretan sam što Glasnović nije s nama i HDZ-om jer čovjek ima istupe iz 19.stoljeća
Page 1 of 1
Kosor ali ne Jadranka:Sretan sam što Glasnović nije s nama i HDZ-om jer čovjek ima istupe iz 19.stoljeća
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-sretan-sam-sto-glasnovic-nije-s-nama-i-hdzom-jer-covjek-ima-istupe-iz-19-stoljeca/922343.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kosor ali ne Jadranka:Sretan sam što Glasnović nije s nama i HDZ-om jer čovjek ima istupe iz 19.stoljeća
hoces reci ne slusa brisel i buzin...
2015-09-08
Re: Kosor ali ne Jadranka:Sretan sam što Glasnović nije s nama i HDZ-om jer čovjek ima istupe iz 19.stoljeća
....jbg ako imas svoje samostalno misljenje odmah si 'covjek 19 stoljeca'...kosorko proziran si do bola..bolej ti je da se ne javljas...ako je tko mjenjao fotelja onda si ti to...od bancica,sdp-a preko hdz-a do hss-a....
2015-09-08
Evo još jednog iz ormara...koja LGBT strancica...
darth_vader-
2014-04-17
baš...jasambrend wrote:Evo još jednog iz ormara...koja LGBT strancica...
2015-09-08
pa i on je sretan. sam se maknuo od vas.vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-sretan-sam-sto-glasnovic-nije-s-nama-i-hdzom-jer-covjek-ima-istupe-iz-19-stoljeca/922343.aspx
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Glasnovic ce odlicno posluziti vladajucima da upiru prstom i govore kako nije u redu tako govoriti i djelovati:)
dijagram-
2015-08-09
nemaju oni pojma sto zele...ne mozes svakom ugoditi....zna glasnovic da je iovakav hdz privremen kao sto je bio onaj sanaderov ili jacin....vec ce se oni međusobno pokefatidijagram wrote:Glasnovic ce odlicno posluziti vladajucima da upiru prstom i govore kako nije u redu tako govoriti i djelovati:)
2015-09-08
HDZ je to...nema privremenog...pitaj UDBA-u...u svakom trenutku ti znaju što žele... vlast...A do nje se ne dolazi vjerujući u ideale, već gazeći ih...
darth_vader-
2014-04-17
Taj HDZ privremen već 12 godinah.
Radi tko zna kakvih računicah, vrh HDZ-a je onemogućio transformaciju stranke prema željama članstva pa dolazi do razdora.
Ovo je HDZ kakav treba bit. Točka.
Ne paše vam? Treba desnije?
Imam tri slova za vas: HSP.
A vi budite pametni pa kukajte ovdje.
Što se tiče teme, HSLS je svoje otpjevo, teško je Kosoru izmišljat toplu vodu, čini se da je to potrošen koncept. Zasad se drži Plenkovićeve haljine, ako ništa drugo preživio je Karamarkovo sunovraćanje.
Ne paše vam? Treba desnije?
A vi budite pametni pa kukajte ovdje.
Što se tiče teme, HSLS je svoje otpjevo, teško je Kosoru izmišljat toplu vodu, čini se da je to potrošen koncept. Zasad se drži Plenkovićeve haljine, ako ništa drugo preživio je Karamarkovo sunovraćanje.
A koji...ima ih više, nego vrsta okusa Radlera...udba wrote:
darth_vader-
2014-04-17
Meni je trenutno najbolji HSP Aloe Vera.jasambrend wrote:A koji...ima ih više, nego vrsta okusa Radlera...udba wrote:
Ma bilo koji, treba se uložit napora i profilirati desnu scenu, to košta vremena, a ne donosi para.
Nemojte se previše ni u tog Hasu uzdat,
udba- Posts : 4945
2015-11-10
...eh...da...da..a zena tu vodi rijec..a on u sebi..'pas ovaj pas onaj a sad bi bio kod ekrema na cevapima'udba wrote:Meni je trenutno najbolji HSP Aloe Vera.jasambrend wrote:A koji...ima ih više, nego vrsta okusa Radlera...udba wrote:
Ma bilo koji, treba se uložit napora i profilirati desnu scenu, to košta vremena, a ne donosi para.
Nemojte se previše ni u tog Hasu uzdat,pratio sam...pardon, vidio sam ga slučajno neki dan uživo sa ženom kako razgleda namještaj i pikirao je na one skupe bidermajer sofe, koštaju ko Sanaderova provizija tako da i on više gleda kako pristojno urediti dnevni boravak nego da vas povede u nacionalnu revoluciju.
2015-09-08
Znaci ništa od klerofasisticke revolucije...:)A jebi ga sve naše nade bile uprte u smjeru Hasana...čak se i prelasku na Islam razmišljalo...sve u svemu i nije onda prosječnom Hrvatu puno za zamjeriti što većinom glasa za one koji ga manje iritiraju... doduse apstinencija majka...udba wrote:Meni je trenutno najbolji HSP Aloe Vera.jasambrend wrote:A koji...ima ih više, nego vrsta okusa Radlera...udba wrote:
Nemojte se previše ni u tog Hasu uzdat,pratio sam...pardon, vidio sam ga slučajno neki dan uživo sa ženom kako razgleda namještaj i pikirao je na one skupe bidermajer sofe, koštaju ko Sanaderova provizija tako da i on više gleda kako pristojno urediti dnevni boravak nego da vas povede u nacionalnu revoluciju.
darth_vader-
2014-04-17
castim te jednom hasanovskomjasambrend wrote:Znaci ništa od klerofasisticke revolucije...:)A jebi ga sve naše nade bile uprte u smjeru Hasana...čak se i prelasku na Islam razmišljalo...sve u svemu i nije onda prosječnom Hrvatu puno za zamjeriti što većinom glasa za one koji ga manje iritiraju... doduse apstinencija majka...udba wrote:Meni je trenutno najbolji HSP Aloe Vera.jasambrend wrote:A koji...ima ih više, nego vrsta okusa Radlera...udba wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=JgbUVf9dsGM
2015-09-08
Similar topics
» Jadranka Kosor: Orešković nije pokazao najavljene kapacitete
» Jadranka Kosor:'Sanader je znao primiriti radikalno krilo HDZ-a,meni to nije uspjelo a neki su mi govorili nakon Sanadera,što ti još radiš u HDZ-u'
» Jadranka Kosor(hvali me moja usta):'Ja sam najzasluznija za ulazak u EU,Karamarko nije dijelio entuzijazam oko ulaska u EU,ne želim vjerovati da je Pahor znao za slovensko muljanje oko arbitraže..'
» Ustasko zlo Jadranka Kosor
» Jadranka Kosor sada suti kao pizda
» Jadranka Kosor:'Sanader je znao primiriti radikalno krilo HDZ-a,meni to nije uspjelo a neki su mi govorili nakon Sanadera,što ti još radiš u HDZ-u'
» Jadranka Kosor(hvali me moja usta):'Ja sam najzasluznija za ulazak u EU,Karamarko nije dijelio entuzijazam oko ulaska u EU,ne želim vjerovati da je Pahor znao za slovensko muljanje oko arbitraže..'
» Ustasko zlo Jadranka Kosor
» Jadranka Kosor sada suti kao pizda
Page 1 of 1