Kolike su vam šanse?
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Kolike su vam šanse?
Pa inisi ti tu da mislis nego da slusasr_nevjesta wrote:ye, zamisli da me vjeverica ili zeko vide all messy i neuređenu? :Pmarcellus wrote:labelo je ključan za opstanak
inače, labello služi zato da od vjetra ili hladnoće ne ispucaju usne, jer to boli
a zašto služi mascara, to još nisam smislila
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
aha znači još pušeš na mene od jučer, kad sam tebi i Melkioru uvela žensku strahovladu na temuprckov wrote:Stigla i jezikara
i nisam vam dala ni da pjevate
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nikako si necu skuhat juhu jer nemm kako pa cu jesti neke bobice...
Guest- Guest
na ovoj temi slušam samo Riplexa, on ima 11/12, po vama ostalima ne bih preživjela ni 3 dana.. tko zna, možda bi me još i pojeli, kao šlag na kraju priče :Dprckov wrote:Pa inisi ti tu da mislis nego da slusas
2014-04-12
Aha. I u sumama. I u Dalmaciji. Ima ih....maggie13 wrote:ti bi ribicu..ima u planinskom potoku..;Dveber wrote:nikaj od toga ne jedem.maggie13 wrote:sume,planine,vodopadi,zvijeri.koja divljina?
:-o
2014-12-30
Jel ti znas da se od puno brbljanja suse usne i kako me mislis sa njima ljubit molicu ja lijepor_nevjesta wrote:aha znači još pušeš na mene od jučer, kad sam tebi i Melkioru uvela žensku strahovladu na temuprckov wrote:Stigla i jezikara
Nesto cu nozem ogulit i prislonit uz vatru a iz toga ce kapati voda?
Guest- Guest
Stavam je to 11/12r_nevjesta wrote:na ovoj temi slušam samo Riplexa, on ima 11/12, po vama ostalima ne bih preživjela ni 3 dana.. tko zna, možda bi me još i pojeli, kao šlag na kraju priče :Dprckov wrote:Pa inisi ti tu da mislis nego da slusas
Nes ti nista, samo pricas bezvezeLady_D wrote:Nesto cu nozem ogulit i prislonit uz vatru a iz toga ce kapati voda?
veber-
2014-12-30
Neveee, ajmo se zato sad ja i ti zagrlit i zapjevatr_nevjesta wrote:aha znači još pušeš na mene od jučer, kad sam tebi i Melkioru uvela žensku strahovladu na temuprckov wrote:Stigla i jezikara
pa ništa, onda ću se suzdržati od ljubljenja, da ne bih slučajno oštetila tvoju osjetljivu kožu, Darinkaprckov wrote:Jel ti znas da se od puno brbljanja suse usne i kako me mislis sa njima ljubit molicu ja lijepo
2014-04-12
može, čime ćemo ostalima upropastiti večer, birajprckov wrote:Neveee, ajmo se zato sad ja i ti zagrlit i zapjevat
2014-04-12
Zar ti je toliko tesko odustat od brbljanjar_nevjesta wrote:pa ništa, onda ću se suzdržati od ljubljenja, da ne bih slučajno oštetila tvoju osjetljivu kožu, Darinkaprckov wrote:Jel ti znas da se od puno brbljanja suse usne i kako me mislis sa njima ljubit molicu ja lijepo
Nema druge nego nesto od baje malog knindzer_nevjesta wrote:može, čime ćemo ostalima upropastiti večer, birajprckov wrote:Neveee, ajmo se zato sad ja i ti zagrlit i zapjevat
2014-04-19
nije, ja to namjerno, iz inata, zato što vidim da bi se ti cmakao i sveprckov wrote:Zar ti je toliko tesko odustat od brbljanja
2014-04-12
veber-
2014-12-30
r_nevjesta wrote:nije, ja to namjerno, iz inata, zato što vidim da bi se ti cmakao i sveprckov wrote:Zar ti je toliko tesko odustat od brbljanja
2014-04-19
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Evo kolike su prosečne plate u Nemačkoj i od čega to zavisi
» Pogledajte kolike su plaće sebi isplaćivali direktori koji su Aluminij vodili u propast
» Još uvijek ima šanse
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Mnoge izbjeglice bez šanse za posao
» Pogledajte kolike su plaće sebi isplaćivali direktori koji su Aluminij vodili u propast
» Još uvijek ima šanse
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Mnoge izbjeglice bez šanse za posao
Page 7 of 11