Kolike su vam šanse?
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Kolike su vam šanse?
r_nevjesta wrote:nije, ja to namjerno, iz inata, zato što vidim da bi se ti cmakao i sveprckov wrote:Zar ti je toliko tesko odustat od brbljanja
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
ne znam ništa od tog baje, ali dosta je i ovo da mi skoči šećer u krviprckov wrote:Nema druge nego nesto od baje malog knindze
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pogotovo to "i sve"r_nevjesta wrote:nije, ja to namjerno, iz inata, zato što vidim da bi se ti cmakao i sveprckov wrote:Zar ti je toliko tesko odustat od brbljanja
2014-04-19
jel' vidiš da me lovi, jel' i ti misliš da me on lovi?veber wrote:neve i prckov zaljubljeni par...
sad sam upravo uočila da se od 'lovi' dobije 'voli' kad se premetnu slova
2014-04-12
Ne znam ni ja al znam da cemo sa time drugima upropastit vece kako ti rece.r_nevjesta wrote:ne znam ništa od tog baje, ali dosta je i ovo da mi skoči šećer u krviprckov wrote:Nema druge nego nesto od baje malog knindze
A ovo teku suze je prava stvar. Volim kad zene placu zamnom
2014-04-19
ja neću plakati, jer mi onda nos pocrveniprckov wrote:A ovo teku suze je prava stvar. Volim kad zene placu zamnom
2014-04-12
Dobro onda ti cupaj kosur_nevjesta wrote:ja neću plakati, jer mi onda nos pocrveniprckov wrote:A ovo teku suze je prava stvar. Volim kad zene placu zamnom
Samo se ti otimajr_nevjesta wrote:prckov wrote:Pogotovo to "i sve"
2014-04-19
a jel se mogu valjati po podu npr., bi li to bilo ok, pa da ne diram svoje plave pramenove, nekako sam vezana uz njihprckov wrote:Dobro onda ti cupaj kosu
2014-04-12
Super, taman da mi pjevusi na uvcekic wrote:ja sam čuo da neve ima dobar glas!
A ne ne, valjat se mozes samo samnomr_nevjesta wrote:a jel se mogu valjati po podu npr., bi li to bilo ok, pa da ne diram svoje plave pramenove, nekako sam vezana uz njihprckov wrote:Dobro onda ti cupaj kosu
grizem, štipam, ritam se i svašta neštoprckov wrote:Samo se ti otimaj
a za početak idem spavati, sretna što je sutra petak
2014-04-12
Jebga, nasoj ljubavi presuduju vremenske razlike.r_nevjesta wrote:grizem, štipam, ritam se i svašta neštoprckov wrote:Samo se ti otimaj
a za početak idem spavati, sretna što je sutra petak
Nego kako ide ona pjesma kod vas kad ce taj petak, nesto da ga vidim i tako. Jel i ti zato cekas petak
2014-04-19
10/12..."Falio" sam samo ono što sam s kolegama praktično izveo: pili smo snijeg i spavali na šumskom tlu...i gle čuda, ostali smo živi i zdravi...Znači da smo mi Hrvati izdržljiviji od ovih komercijalnih zapadnih preživljavača...Stoga sam, smatram, zaslužio 12/12...
Guest- Guest
Slucajno se popikni u lovu, pa dobijes da te prcko volu.r_nevjesta wrote:jel' vidiš da me lovi, jel' i ti misliš da me on lovi?veber wrote:neve i prckov zaljubljeni par...
sad sam upravo uočila da se od 'lovi' dobije 'voli' kad se premetnu slova
2014-12-30
r_nevjesta wrote:ye, zamisli da me vjeverica ili zeko vide all messy i neuređenu? :Pmarcellus wrote:labelo je ključan za opstanak
inače, labello služi zato da od vjetra ili hladnoće ne ispucaju usne, jer to boli
a zašto služi mascara, to još nisam smislila
toplinska izolacija nježne kože? Ono, stiropor i žbuka
2014-12-30
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Evo kolike su prosečne plate u Nemačkoj i od čega to zavisi
» Pogledajte kolike su plaće sebi isplaćivali direktori koji su Aluminij vodili u propast
» Još uvijek ima šanse
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Mnoge izbjeglice bez šanse za posao
» Pogledajte kolike su plaće sebi isplaćivali direktori koji su Aluminij vodili u propast
» Još uvijek ima šanse
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Mnoge izbjeglice bez šanse za posao
Page 8 of 11