BESTIJE ," TITOS PARTIZANEN"
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: BESTIJE ," TITOS PARTIZANEN"
Brigate Rosse wrote:
In the windswept courtyard of the Stettiner Bahnhof [rail station], a cohort of German refugees, part of 12 million to 19 million dispossessed in East Prussia and Silesia, sat in groups under a driving rain and told the story of their miserable pilgrimage, during which more than 25 percent died by the roadside, and the remainder were so starved they scarcely had strength to walk (New York Daily News Oct 1945)
To nešto kao naš Križni put iz Bleiburga?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Živio drug koljač,ah i danas bi trebao jedan da napravi reda.......ove sve lopuže ničeg se ne boje dok imaju para,a pare pokrali narodu,privatizacijom....narod broji kosti i liže kontejnere dok mladi bježe van.....budućnost i opstojnost naroda je zagarantirana....uhljebi korak nsprijed,svi ostali stoj...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Da, kao četverored.crvenkasti wrote:Brigate Rosse wrote:
In the windswept courtyard of the Stettiner Bahnhof [rail station], a cohort of German refugees, part of 12 million to 19 million dispossessed in East Prussia and Silesia, sat in groups under a driving rain and told the story of their miserable pilgrimage, during which more than 25 percent died by the roadside, and the remainder were so starved they scarcely had strength to walk (New York Daily News Oct 1945)
To nešto kao naš Križni put iz Bleiburga?
Guest- Guest
Hahahahaha...Klingonci..ebote do ro da nisu oni Dominionci
Guest- Guest
bogomdani wrote:Hahahahaha...Klingonci..ebote do ro da nisu oni Dominionci
Guest- Guest
Ne, a ti? Mislim ono intergalaktički obrazac su maznuli od vas pa vjerujem da si ponosan :))bogomdani wrote:Jrl se sad osjecas bolje Tree ?,
Guest- Guest
AntifašisT , klerofašistU jovice .. Dragi forumaši mislim da je ovaj antifasistA ipak cetnik.Brigate Rosse wrote:
ja jesam antifasista. tebi klerofasisti bi iscupao grkljan samo tako jednom rukom. ne bi ti vise glasa ispustio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neće, taj se davno ucrvao i nalazi se negdje u 9 krugu ako ćemo malo Dantea ubacitibogomdani wrote:Tree,Tito ce te pohoditi u snu :D
Guest- Guest
Četnik, antifašist, komunist..nema tu neke razlike.kaja_333 wrote:AntifašisT , klerofašistU jovice .. Dragi forumaši mislim da je ovaj antifasistA ipak cetnik.Brigate Rosse wrote:
ja jesam antifasista. tebi klerofasisti bi iscupao grkljan samo tako jednom rukom. ne bi ti vise glasa ispustio.
Guest- Guest
Ima. Takve kao sto si sam objesili su na Zrinjevcu.Brigate Rosse wrote:
ajd nabroji barem nesto dobroga sto su ustase napravili. ima li icega dobroga? nabroji.
2015-08-15
Da, nego vidim da ga malo jebe ovo a, u , i ..tre911 wrote:Četnik, antifašist, komunist..nema tu neke razlike.kaja_333 wrote:AntifašisT , klerofašistU jovice .. Dragi forumaši mislim da je ovaj antifasistA ipak cetnik.Brigate Rosse wrote:
2015-08-15
tre911 wrote:Neće, taj se davno ucrvao i nalazi se negdje u 9 krugu ako ćemo malo Dantea ubacitibogomdani wrote:Tree,Tito ce te pohoditi u snu :D
Jebaš Dante, živio Ante.
Ustašama mast,
partizanima prazne kante.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma to je najmanji problem što ga sve drugo hebe, ono biti titoist i podržavati koljače... :( pa jel ima veće bijede i jada od toga što se tiče ideologije. Stvarno tužni likovikaja_333 wrote:Da, nego vidim da ga malo jebe ovo a, u , i ..tre911 wrote:Četnik, antifašist, komunist..nema tu neke razlike.kaja_333 wrote:AntifašisT , klerofašistU jovice .. Dragi forumaši mislim da je ovaj antifasistA ipak cetnik.Brigate Rosse wrote:
Guest- Guest
Brigate cara dušana.tre911 wrote:Ma to je najmanji problem što ga sve drugo hebe, ono biti titoist i podržavati koljače... :( pa jel ima veće bijede i jada od toga što se tiče ideologije. Stvarno tužni likovikaja_333 wrote:Da, nego vidim da ga malo jebe ovo a, u , i ..tre911 wrote:Četnik, antifašist, komunist..nema tu neke razlike.kaja_333 wrote:AntifašisT , klerofašistU jovice .. Dragi forumaši mislim da je ovaj antifasistA ipak cetnik.Brigate Rosse wrote:
2015-08-15
Pričali mi stari
da se kolje nožem.
Volio bih i ja
ali još ne možem.
da se kolje nožem.
Volio bih i ja
ali još ne možem.
crvenkasti-
2014-04-17
Lažovčino, opet lažeš, a što bi lažac i radio nego lagao. Gdje je itko napisao da su američki zločini prihvatljivi? Tema su partizanski, koje smo osudili. "Antifašisti" nisu. "Antifašisti" su odmah ubacili ustaške, što smo osudili. "Antifašisti" i dalje nisu komunističke. "Antifašisti" potom ubacuju američke zločine. Osudili smo i njih. "Antifašisti" i dalje nisu komunističke. Sad me zanima čije ćete iduće zločine spomenuti, samo da izbjegnete osuditi titoističke zločine? Spomenut ćete Gledu Mjeseca i njegovo ubojsto vođe protivničkoga čopora?Brigate Rosse wrote:pa ajmo ovako: i kronoloski i ono sto su radili ameri zarobljenim njemcima...cudi me kako vam je to sto su ameri radili prihvatljivo. pa sad da vidimo tko ima dvostruke kriterije.
Ne seri, sve to bilo je i u bajnom komunizmu šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih, k tomu bez privatizacije.v_vlado wrote:Živio drug koljač,ah i danas bi trebao jedan da napravi reda.......ove sve lopuže ničeg se ne boje dok imaju para,a pare pokrali narodu,privatizacijom....narod broji kosti i liže kontejnere dok mladi bježe van.....budućnost i opstojnost naroda je zagarantirana....uhljebi korak nsprijed,svi ostali stoj...
Htjela moja majka
maloga sportaša.
Ja sam više htio
da postanem ustaša.
maloga sportaša.
Ja sam više htio
da postanem ustaša.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Page 9 of 11