ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BESTIJE ," TITOS PARTIZANEN"

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Go down

BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 Empty Re: BESTIJE ," TITOS PARTIZANEN"

Post by kaya 25/2/2016, 13:38

jastreb wrote:
kaja_333 wrote:
dawson wrote:Jbg. bio je na krivoj strani.
pa bio je na strani koja je izgubila rat i to je sva mudrost. kriva je uvijek ona koja izgubi.
Ali zašto nije se odazvao Titovom pozivu?

I sama znaš da je Tito nekoliko puta pozivao da se prijeđe partizanima i da će im se omogućiti nov početak.
Pa nije on taj tip bio, njemu je Hrvatska i samo Hrvatska. Nacionalist i nema drugih varijanti. Ma dobro, nevažno sad, čovjek je i tako sad pokojan. Samo sam htjela reci da nema razloga za neko ismijavanje , to je režim bio strahovlade i zbilja su ljudima zagorčavali život, ubijali, tukli, zatvarali i ostalo.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Yehudi 25/2/2016, 13:58

BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 Pacovski-kanali-koljaci-ndh-se-spasli-placajuci-srpskim-krvavim-zlatom-593826-velika

BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 Ustasha%20men%20beating%20a%20victim%20with%20a%20club
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by provocator 25/2/2016, 14:03

A vidi jadne ustaše.  pirat

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by lobo1 25/2/2016, 14:34

provocator wrote:Evo Lobo je preživio ali posljedice su strašne. Bogu hvala ima Hrvatska vrsnih psihijatara.
Bože  koji ignorant  si.
.dobro  preživio  sam sve  svetinje  titos regime.. 
no   duh  je ostao  zdrav
,Rudnik Pečovnik 1945. godine bio je aktivan, a vađenje ugljena nadzirali su Nijemci. Rudnik se nalazi u naselju BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 LejakRoman Leljak
Zagrad nadomak Celju. Te godine vlast ga je zatvorila i zabetonirala, iako domaće stanovništvo još i danas govore da je bogat ugljenom te da nije bilo potrebe za zatvaranjem. Istina je, na žalost, sve jasnija. Zatvoren je zbog toga što se u njemu, po pouzdanim procjenama, nalazi više od 12.000 Hrvata koji su tu mučki ubijeni, bačeni, zatrpani i zabetonirani!

sinko, vidi  se da tebi    nema pomoći..zaraza = jugotito virusa    jednostavno neizlječiv!

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by lobo1 25/2/2016, 14:42

provocator wrote:A vidi jadne ustaše.  pirat
R.LELJAK....

U Muzeju u Škofjoj Loci nalazi se ručno napisan zapisnik s nekim imenima službenika koje je saslušavalo Odjeljenje za zaštitu naroda (OZNA). U muzej ga je predao Oton Burdych. Postoji i nekoliko fotografija likvidiranih u Crngrobu. Slike upućuju na to da je Crngrob stvarno bio stratište visokih dužnosnika Vlade NDH. S njima je bilo i oko 250 djece. Najprije se mislilo da su djeca odvedena kako bi ih se dalo na posvajanje. No, prema novijim spoznajama odvedena su kilometar više u šumu, tamo lividirana i bačena u Matjaževu jamu.

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by lobo1 25/2/2016, 15:01

jastreb wrote:
kaja_333 wrote:
pa bio je na strani koja je izgubila rat i to je sva mudrost. kriva je uvijek ona koja izgubi.

I sama znaš da je Tito nekoliko puta pozivao da se prijeđe partizanima i da će im se omogućiti nov početak.
 jer  nema  razlike između  tito  partizana i  četnika
BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 Original

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by jastreb 25/2/2016, 15:04

lobo1 wrote:
jastreb wrote:
kaja_333 wrote:

jer  nema  razlike između  tito  partizana i  četnika
BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 Original
Gdje ti tu vidiš partizana i četnika???

Djed je jugonostalgičar i nosi kapu kakvu je imao u JNA,a mali nosi srpsku šajkaču sa službenim grbom Rep.Srbije kakvu će vjerovatno nositi bude li služio srpsku vojsku.

Da je četnik imao bi kićenku,ili šubaru,oko sebe bi imao dva-tri redenika,imao bi bradu(dobro još je premlad da bi imao bradu),zatim nož za klanje i litru brlje.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/2/2016, 16:02

Yehudi wrote:BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 Pacovski-kanali-koljaci-ndh-se-spasli-placajuci-srpskim-krvavim-zlatom-593826-velika

BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 Ustasha%20men%20beating%20a%20victim%20with%20a%20club
MA jok bolan to su na slikama partizani prikazani kako kolju. JA sam neki dan imao cijelu raspravu oko sličnih fotografija. Ljudi znaju.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by jastreb 25/2/2016, 16:03

Pa na ovoj donjoj slici ja bih rekao da se ne radi o ustašama,već o SS-ovcima.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Yehudi 25/2/2016, 16:12

Ringo10 wrote:
Yehudi wrote:BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 2 Pacovski-kanali-koljaci-ndh-se-spasli-placajuci-srpskim-krvavim-zlatom-593826-velika

MA jok bolan to su na slikama partizani prikazani kako kolju. JA sam neki dan imao cijelu raspravu oko sličnih fotografija. Ljudi znaju.

Naravno , nebi ustaše to radile.  Osim toga u toj navodnoj grobnici ustaša u Sloveniji uopće nisu ustaše već njihove žrtve.

Nikada do sada nije utvrdjivan identitet žrtava iz tog rudnika i jama. Nadjeni je masa  kosture sa dugim kosama, pletenicama,

pa se predpostavlja da su te žrtve nacista i ustaša bili Romi.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 25/2/2016, 16:13

B-)
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/2/2016, 16:16

A mi Hrvati smo inače jako talentirani da uvijek opredijelimo za gubitnika.

Moji su, posebno sa majčine strane, svi bili u vojsci NDH. Nekoliko ih je zarobljeno na kraju rata u slavnom Bleiburgu I svi su ostali živi, malo dobili po tamburi ali uhvatila ih abolicija I proživješe lijep vijek.

Samo je jedan zbog zamjene ličnosti odrapio par godina dok se nije ustanovilo da je riječ o duplom identitetu. Pravi lik zbrisao napolje a ovoga moga rođu pustili.

Dobro sad, cijeli je votaži imao malkice poseban tretman, nije mogao u Partiju I slično ali moji su inače svi bili alergični na Partiju.

Ono što su mi ti moji stari rođaci  pričali o tim zadnjim danima rata potpuno se poklapa sa memoarima ustaškog dužnosnika Danijela Crljena I njegovim svjedočenjima.

Sve skupa nema blage veze sa kojekakvim pričama danas. Bilo je likvidacija mnogi su platili ni krivi ni dužni a mnogi dužni su ostali nekažnjeni I zbrisali vani.

Među njima ima raznih nacionalnosti. LAŽ je da su ubijani SAMO Hrvati.

Žene I djeca NISU UBIJANI I to je najgora laž koju sire hrvatski ultradesničarski likovi. Žene I djeca su otpremani kućama I u svoja sela po kratkom postupku. AKo je bilo takvih pojedinačnih žrtava to se moglo dogoditi slučajno u cijeloj toj frci.

Inače u tim grobištima radi kojih neki pjene bilo je sahranjeno dosta poginulih u borbama koje su tih dana bile žestoke.

DOšli tražiti spas kod Engleza a ovi im rekli vi ste ilegalna banda I bili ste dužni položiti oružje još prije tri dana kad je ultimatum savezničkih vojski istekao a tu su uračunate I snage NOPa.. Šta sad hoćete. Na vas se ratni zakoni više ne odnose.

Dakako, pametnjakovići ne polažu oružje nego idu u bitku u kojoj nanose snagama NOPa lijepe gubitke, na stotine, bitku dakako  gube I slijedi odmazda u vidu strijeljanja, I onda kuknjava do nebesa umjesto da krive sebe I luđake koji su ih vodili.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/2/2016, 16:18

jastreb wrote:Pa na ovoj donjoj slici ja bih rekao da se ne radi o ustašama,već o SS-ovcima.
Ja razlike, drastične!
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/2/2016, 16:21

Yehudi wrote:
Ringo10 wrote:

Naravno , nebi ustaše to radile.  Osim toga u toj navodnoj grobnici ustaša u Sloveniji uopće nisu ustaše već njihove žrtve.

Nikada do sada nije utvrdjivan identitet žrtava iz tog rudnika i jama. Nadjeni je masa  kosture sa dugim kosama, pletenicama,

pa se predpostavlja da su te žrtve nacista i ustaša bili Romi.
Ovo boldano - pa to I ja govorim cijelo vrijeme. Oni uopće nemaju pojma ko su ti ljudi bili niti je njih briga. Bitno je da oni mogu raspirivati luđačku histeriju radi politikantskih ciljeva.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Regoč 25/2/2016, 16:50

provocator wrote:Jel ima neki Hrvat osim kaje i marcelusa da je preživio masakr Titovih i Tuđmanovih partizana?  pirat
Jebala te srbska nejač, svih 120 milijardi, stoko bešćutna.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/2/2016, 16:52

Regoč wrote:
provocator wrote:Jel ima neki Hrvat osim kaje i marcelusa da je preživio masakr Titovih i Tuđmanovih partizana?  pirat
Jebala te srbska nejač, svih 120 milijardi, stoko bešćutna.
A pjevao sam I ja ovo imbecilno sranje u ratu. Jebi ga, takve okolnosti.

Danas mi smiješno da smo se time glupirali.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Regoč 25/2/2016, 17:00

Muljajte do mile volje, istina izlazi! Partizani su zločinci!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 25/2/2016, 17:02

Koliko debilan moraš biti da povjeruješ da su ustaše svoje žrtve zakopavali u Sloveniji.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/2/2016, 17:13

Evo kako jedan ustaški dužnosnik svjedoči o tim danima

http://shp.bizhat.com/D.Crljen.html

Jedan citat koji svjedoči o kakvom autizmu se radilo kod tih ustaških budaletina

Jutro je. Nas trojica ulazimo u kola. Ja svraćam do skupine ustaških dužnostnika i predajem brigu za njihovo daljnje prikupljanje ustaškom stožerniku Dubrovnika prof. Kaštelanu. General Scott nas primi u svom uredu. Sjedne i ponudi Herenčiću sjedalo koji odmah uze riječ: "Dolazimo po nalogu poglavara Nezavisne Države Hrvatske da se predamo i stavimo pod zaštitu engleskih oružanih snaga".
Englez uzvrati brzo i suho: "Prema savezničkim propisima sve neprijateljske jedinice moraju se predati onim savezničkim snagama protiv koji su se borile". General Herenčić dobaci da su za Nezavisnu Državu Hrvatsku partizani razbojničke bande, našto ga engleski general presiječe: "Oni su naši saveznici".
U tom se času odlučim intervenirati. Preko tumača upitam Engleza, smijem li nešto reći. Ovaj mi kimne i pokaza mjesto do Herenčića: "Mi znademo da među saveznicima postoje utanačenja o izručenju vojnika. Međutim kod nas se ne radi samo o vojsci, nego i o mnoštvu građanskih osoba koje su dobrovoljno napustile svoju zemlju, da bi se kao politički emigranti sklonili u inozemstvo. Običaj je kulturnih zemalja da primaju i štite političke izbjeglice. Tu zaštitu i mi očekujemo od pobjedničkih sila Engleske i Sjedinjenih Američki Država". Herenčić insistira: "Problem je međutim politički jer se radi o mnoštvu naroda, koji bježi pred komunizmom i mi molimo da se zatraže od vaših političkih foruma upute za naš slučaj". Englez odbija tvrdo: "Ja imam precizne naloge od generala Alexandera koji je potrebne upute dobio od g. Churchila".
Ja se opet usuđujem ući u raspravu: "Milijunski bijeg Hrvata iz svoje domovine posljedica je bezbrojnih partizanskih zločina vršenih po svim hrvatskim krajevima tjekom cijelog rata, makar g. general ne zna za njih. Nema sumnje, generale, da će prije ili kasnije izbiti rat između slobodnog svijeta i boljševizma, iza kojeg će ostati ili slobodni svijet ili boljševizam. Mi Hrvati žalimo što smo došli prerano, da od slobodnog svijeta tražimo zaštitu protiv boljševizma, te će zbog toga hrvatski narod morati pretrpjeti najtežu katastrofu u svojoj povijesti". Ove su moje riječi ostale bez uzvrata. Englez nam je saobćio da ćemo u njegovom prisustvu razgovarati s partizanskim predstavnicima. Izišli smo u predsoblje zajedno sa Servatzyjem. Tamo smo zatekli generala Metikoša poslanog od vodstva da vidi zašto toliko kasnimo.
Nakon par minuta ulaze u generalov ured dva partizana. Engleski časnik pozove i dvojicu od nas radi pariteta za stolom pregovora. Ulazimo Herenčić i ja. Nama nasuprot sjeda Milan Basta, Srbin iz Like, partizanski dopukovnik i politički komesar. Basta odmah uzima riječ.
Opisavši na svoj način naše snage dodaje da nas vodi ustaški general Sudar (iako se nigdje nije pojavio), a zatim nam niže njihove uvjete: "Čim se vratite u Vaš logor, morate izvjesiti bijele zastave i u roku od jednog sata izvršiti organiziranu predaju čitave vojske. Žene i djeca vraćaju se kućama, vojnici idu u zarobljeništvo, a časnici u našoj pratnji pred ratni sud u Maribor".
Hineći našu spremnost da se predamo Herenčić uzima rijcč i kaže: "Nema ni govora o tome da bi se predaja mogla izvršiti u 1 sat. Mi tražimo da nam se dadu 24 sata vremena. Basta kategorički odbija, a na to se oglasi engleski general koji Basti predlaže da se rok predaje produlji na 2 sata. Basta odmah odreže: "Čak je i 1 sat previše".
Engleski general gubi strpljenje te da bi slomio hrvatski odpor pita preko tumača: "Da li našim saveznicima treba još pomoći u oružju?". Basta oholo odgovara: "Zahvaljujem g. generalu, ali mislim da za sada neće biti potrebna daljnja pomoć".
Razgovor je zaključen. Ja još zatražim da nam ultimativni sat počne teći tek kad se naša delegacija vrati našem zapovjedničtvu. To je bila jedina Bastina koncesija. Ultimatum će početi teći tek za 20 minuta.
Ustajemo i razilazimo se bez pozdrava.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Yehudi 25/2/2016, 17:16

Koliko debilan moraš biti da NEIDENTIFICIRANE leševe pripišeš nekome a bez

da je -ikada utvrdjeno čiji su leševi i tko su žrtve- 

Nikada nisu radjene nikakve istražne niti forenzičke analize, ne zna se tko su žrtve.

A sudeći po svemu iz WWII to mogu biti Romi, njemački zarobljenici, Židovi ili bilo tko treći.

A najvjerojatnije neki od gore navedenih.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/2/2016, 17:23

Yehudi wrote:Koliko debilan moraš biti da NEIDENTIFICIRANE leševe pripišeš nekome a bez

da je -ikada utvrdjeno čiji su leševi i tko su žrtve- 

Nikada nisu radjene nikakve istražne niti forenzičke analize, ne zna se tko su žrtve.

A sudeći po svemu iz WWII to mogu biti Romi, njemački zarobljenici, Židovi ili bilo tko treći.

A najvjerojatnije neki od gore navedenih.
Ali ovo, ovo

Englez uzvrati brzo i suho: "Prema savezničkim propisima sve neprijateljske jedinice moraju se predati onim savezničkim snagama protiv koji su se borile". General Herenčić dobaci da su za Nezavisnu Državu Hrvatsku partizani razbojničke bande, našto ga engleski general presiječe: "Oni su naši saveznici"

Ovo svjedoči o potpunom odsustvu realnosti kod tih ustaških kretena. On u totalnoj pušioni I još priča gluposti, kurči se nešto.

A prije toga su kenjali nešto o slobodnom svijetu I boljševizmu, debili totalni. Kao eto oni ratovali za nekakav slobodni svijet. Nevjerojatni debili.

A ima knjiga od Crljena u kojoj on opisuje kako su išli da se predaju Englezima je rto je Zapad, kao dijelimo iste vrijednosti, očekivali neku dobrodošlicu  ... oni totalno amnezirali da su Hitlerovi saveznici I da su to bili od početka.

Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics