ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BESTIJE ," TITOS PARTIZANEN"

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

BESTIJE ," TITOS  PARTIZANEN" - Page 8 Empty Re: BESTIJE ," TITOS PARTIZANEN"

Post by Guest 7/3/2016, 11:00

Brigate Rosse wrote:
Tony Soprano wrote:
Regoč wrote:
Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:
Ne seri, pizda ti materina "antifašistička"! Ovi koji danas žive u raskoši su ljudi koji su na čelu velikih korporacija i imaju legalne prihode. Ako znaš da su ukrali, prijavi ih. A kako je Tito nabavljao mercedese, otočja, avione, lovišta...? Iz svoga džepa je plaćao?

ja jesam antifasista. tebi klerofasisti bi iscupao grkljan samo tako jednom rukom. ne bi ti vise glasa ispustio.

koje crne velike korporacije kad su to sve opljackali od 1990. pa ta pljacka traje i danas. hoces reci da su Cermak, Rajic, Todoric, Kutle, Pavic i ostali da ih ne nabrajam sve imali svoj novac da kupe tvornice????? dakle im prvi milijun dojc maraka? neka odgovore.
Naravno da bi ti čupao grkljan, ostalo vam od pola stoljeća činjenja zločinah, teško se riešiti starih navikah. Tuži ih pa nek im sude. A Tito je svojim novcem plaćao lješkarenje na Brijunima, svojim je novcem plaćao odstrieljene muflone, svojim je novcem kupio kavu za Sofiju Loren?
nemre to njima u glavu

interesantna je vasa podmukla silovita rehabilitacija ustaskog rezima i kvislinske NDH a to radite tako da pljujete po drugu Titu?

manite se corava posla i rehabilitirajte NDH i ustastvo klerofasizam i nacizam dobrim i hvalevrijednim primjerima tj. djeloma iz vasih ustasko klerofasistickih dana NDH.

ajd nabroji barem nesto dobroga sto su ustase napravili. ima li icega dobroga? nabroji.
Koja paranoja led te hebo, pazi ustaše su ti iza leđa buuu, evo ga veće te kolje srbosjekom

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 11:02

Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Ringo10 wrote:
Regoč wrote:Mozgovi sprženi "antifašizmom" i dalje laprdaju staru priču. Tito je bio ratni i poratni zločinac te komunistički diktator. Živio je u raskoši kakvu si, osim Ceusescua, nisu priuštili ini komunistički diktatori. O razmjerima njegove rasipnosti govori zahtjev Generalštaba da se se troškovi Maršalata izdvoje iz proračuna za JNA.
Znam da će ti teško pasti,l ali da ti javim da su tvoje voljene ustaše izgubile rat još davne 1945 godine. I u cijelom svijetu se njihov režim smatra kao jednim od najgorih kvislinških nacističkih režima.

Tito je velika povijesna ličnost I to je I Tuđman nepretano govorio.

Nemoj sebi toliko zubima razvlačiti muda od muke, nema smisla. Povijesne činjuenice promijeniti nećeš koliko god se ti natezao ko gladan srat.

Dođe mi žao ovih neoustašenijadera I endehazijadera. Toliko jada I ogorčenog nemirenja sa povijesnim činjenicama I sa okrutnom - avaj - stvarnošću.

To je već za ozbiljnu masovnu neuropsihijatrijsku akciju.
hahahahahahaha..o jebote,bas me nasmija dobro... lol! ..od slova do slova,cisto realno i objektivno..vidi se u ovim luzerima dah podanistva nacistickoj eliti..
Doista,ne mogu razumijeti taj nivo mazohizma.. Suspect
Mlataraš po tipkovnici pa svakakvo smeće dođe na moj ekran. Tko ovdje zastupa podaništvo? Ja, kojem je samo slobodna i demokratska Hrvatska vriedna divljenja ili vi, "antifašisti" koji se dive krvavom diktatoru skoro pa 36 godinah nakon njegove smrti? Razmisli, razmisli otvorena uma, nemoj se opterećivati ideologijom, nemoj se opterećivati smećem kojem si bio izložen u komunističko doba. Mislim svojm glavom, ne Titinom.
KAko sam posten.,cestit i moralan,moram priznati da ti je ovaj post jako dobro poslozen..

Nisam mislio direktno na tebe,ali ima likova,koji su prilicno kratkovidni..tko titu Ebe,Antifasista sam u onom njegovom izvornom znacenju,koje ces naci na wiki,britanici,i ostalim meritornim mjestima..na balkanu se ta rijec toliko isprostituirala,da je cudo pravo...
Enivej,i meni je drago vidjeti neovisnu RH,i nek hrvati imaju drzavu..Ono sto mi dize tlak je da sam ko majmun nosio uniformu RH,da bi gledao zadnjih 20 godina kako se sve krade,razhebaje,rasprodaje,unistava..
Spomenuo sam da sam nedavbno upoznao jednog bogatog hrvata ovdje u svabiji...lik je stvarno bogat,nekoliko stanova,kuca,ovoga i onoga...no,zapucao je uza Svabiju pocetkom DR-a,inace iz sjeverne Bosnije...
Grizem sebi joojca,sto i ja tada nisam zapicio van,i mlacao pare,kad vidim,sto je ispalo od RH...cisto izgubljeno vrijeme doli..
Dobro, ovdje se možemo načelno suglasiti, no oko definicije antifašizma kao nečega samoga po sebi dobroga, nikako. Antifašizam obuhvaća kako dobro (konzervativce, demokršćane, liberale, socijaldemokrate, socijaliste; političke ideologije i pokrete kojima je demokracija okvir unutar kojega djeluju), tako i zlo (komuniste; ideologiju i pokret za totalitarizam zasnovan na obogotvorenju klase, kao što su fašisti obogotvoravali naciju, a nacisti rasu).
Antifašizam obuhvaća sve od velikosrpske ideologije pa do jugoslavena a zajednički im je nazivnik antihrvatstvo. To je definicija antifažizma u RH.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 7/3/2016, 11:05

Brigate Rosse wrote:interesantna je vasa podmukla silovita rehabilitacija ustaskog rezima i kvislinske NDH a to radite tako da pljujete po drugu Titu?
Nitko ovdje ne rehabilitira ustaški režim, to je fašistički režim i to svi vidimo. No, isto nam tako ne pada napamet prihvatiti komunistički režim i Tita kao nešto dobro jer taj režim nije donio demokraciju i ljudska prava, već totalitarizam i smrt (ne samo 45., već sve do kraja svoga postojanja). Dok mozgovi koji su poput tvoga isprani "antifašizmom" ne shvate da je titoistički režim bio zločinački, da je ubijao ljude, da su čelnici živjeli na račun "radnih ljudih i građanah", a da ih nitko za to nije smio priupitati, a kamoli kritizirati, nećete naći mira u ovom životu. Svaku kritiku zlodjelah Ljubičice Biele doživljavati ćete kao fašizam, umjesto kao, što ona zapravo jest, slobodno promišljanje o neslobodnom vremenu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 11:06

Regoč wrote:

Antifašizam je pokret za borbu protiv fašizma koji okuplja koješta. Ako želiš da te doživljavamo pozitivno izjasni se kao antitotalitarist, najbolje kao demokrat, tad neće biti problemah.
Glede Titovih troškovah, sve što je trošio išlo je preko reprezentacije i Maršalata. Nego, zašto je Generalštab tražio da se Maršalat skine s vojnoga proračuna? Zato što je Tito bio štedljiv, jel?

"kojesta" je pejorativan naziv. budi normalan i reci da okuplja ljude raznih svjetonazora i politickih opredjeljenja a zajednicki im je cilj borba protiv fasizma.

kako ces me ti i ostatak bulumente na forumu dozivljavat stvarno me zaboli kurac vi ste meni nitko i nista tu samo razmjenjujemo misljenja i nista vise.

antifasizam i antiotalitarizam mogu biti sinonimi nema tu neke velike razlike.

Totalitarizam ili svevlast je politički sustav u kojem je vlast pod kontrolom jedne političke organizacije ili stranke koja ne prepoznaje granice svojih ovlasti. Zbog toga nastoji kontrolirati sve aspekte javnog i privatnog života. Težnju da država posve zamijeni društvo na pregnantni način je izrazio Benito Mussolini ovim riječima: "Naša formula je ova: sve u Državi, ništa izvan Države, ništa protiv Države."

po gornjoj definiciji i danasnja RH je totalitarna drzava. i to brutalno totalitarna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 7/3/2016, 11:08

tre911 wrote:Antifašizam obuhvaća sve od velikosrpske ideologije pa do jugoslavena a zajednički im je nazivnik antihrvatstvo. To je definicija antifažizma u RH.
Ovo je u hrvatskom slučaju točno, no govorio sam o antifašizmu u svjetskom kontekstu pa je stanje ipak drukčije. Naime, SSSR, UK i SAD nije povezivala borba protiv hrvatske države i hrvatskoga naroda.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 11:17

Regoč wrote:
tre911 wrote:Antifašizam obuhvaća sve od velikosrpske ideologije pa do jugoslavena a zajednički im je nazivnik antihrvatstvo. To je definicija antifažizma u RH.
Ovo je u hrvatskom slučaju točno, no govorio sam o antifašizmu u svjetskom kontekstu pa je stanje ipak drukčije. Naime, SSSR, UK i SAD nije povezivala borba protiv hrvatske države i hrvatskoga naroda.

je, svi su protiv Hrvata cak i Klingonci i Borgovi i sve rase iz svih 4 kvadranta...

najveci antihrvati su upravo hrvati. paradoksalno ali istinito. hrvati su sami sebi najveci neprijatelji. nema veceg neprijatelja hrvata od samih hrvata zapamtite to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 7/3/2016, 11:22

Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:Antifašizam je pokret za borbu protiv fašizma koji okuplja koješta. Ako želiš da te doživljavamo pozitivno izjasni se kao antitotalitarist, najbolje kao demokrat, tad neće biti problemah.
Glede Titovih troškovah, sve što je trošio išlo je preko reprezentacije i Maršalata. Nego, zašto je Generalštab tražio da se Maršalat skine s vojnoga proračuna? Zato što je Tito bio štedljiv, jel?
"kojesta" je pejorativan naziv. budi normalan i reci da okuplja ljude raznih svjetonazora i politickih opredjeljenja a zajednicki im je cilj borba protiv fasizma.
Da, u pravu si u ovom slučaju, rieč nije dobro odabrana, bolje bi bilo reći "mnoge"
Brigate Rosse wrote:kako ces me ti i ostatak bulumente na forumu dozivljavat stvarno me zaboli kurac vi ste meni nitko i nista tu samo razmjenjujemo misljenja i nista vise.
Koji onda kurac pizdiš kad ti nije stalo do našega mišljenja?
Brigate Rosse wrote:antifasizam i antiotalitarizam mogu biti sinonimi nema tu neke velike razlike.
Ne mogu, antitotalitarizam je borba protiv svakoga totalitarizma, kako fašističkoga, tako i komunističkoga, a, u svezi s tvojom donjom tezom, i modernoga liberalnoga totalitarizma. Antifašizam je borba samo protiv fašističkoga totalitarizma, dok ine totalitarizme može i podupirati (recimo, komunisti podupiru komunistički totalitarizam, iako se bore protiv fašističkoga totalitarizma).
Brigate Rosse wrote:Totalitarizam ili svevlast je politički sustav u kojem je vlast pod kontrolom jedne političke organizacije ili stranke koja ne prepoznaje granice svojih ovlasti. Zbog toga nastoji kontrolirati sve aspekte javnog i privatnog života. Težnju da država posve zamijeni društvo na pregnantni način je izrazio Benito Mussolini ovim riječima: "Naša formula je ova: sve u Državi, ništa izvan Države, ništa protiv Države."

po gornjoj definiciji i danasnja RH  je totalitarna drzava. i to brutalno totalitarna.
Ni Staljin nije zaostajao rekavši da država odumire svojim jačanjem. Oko modernoga totalitarizma, totalitarizma koji "libaralno" nadahnuće možemo koju prozboriti, a tendencija prožimanja svih aspekatah života državnom intervencijom nikakva hrvatska osobitost, to je svjetski trend, često nazvan novi svjetski poredak. Tako da da, slažem se borba za demokraciju nije gotova slažem se da nam predstoji borba protiv novoga totalitarizma, ovaj put mnogo opasnijega jer nema element masovne odmazde (logore), već finoga podešavanja (medijska smrt).

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 7/3/2016, 11:24

Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

je, svi su protiv Hrvata cak i Klingonci i Borgovi i sve rase iz svih 4 kvadranta...

najveci antihrvati su upravo hrvati. paradoksalno ali istinito. hrvati su sami sebi najveci neprijatelji. nema  veceg neprijatelja hrvata od samih hrvata zapamtite to.
Ne seri, morat ćeš opet pojesti što si posrao jer nitko ni ne tvrdi takvo što. Kao što nitko nije ni branio ustaški režim kao slobodarski, niti je podržavao fašizam u ovoj raspravi.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 11:35

Regoč wrote:
Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

najveci antihrvati su upravo hrvati. paradoksalno ali istinito. hrvati su sami sebi najveci neprijatelji. nema  veceg neprijatelja hrvata od samih hrvata zapamtite to.
Ne seri, morat ćeš opet pojesti što si posrao jer nitko ni ne tvrdi takvo što. Kao što nitko nije ni branio ustaški režim kao slobodarski, niti je podržavao fašizam u ovoj raspravi.

nego sta? obrusili ste se na covjeka koji je bio predsjednik SFRJ i to radite brutalno vec 25 godina. pljujete po Covjeku koji vam je omogucio da danas imate svoju drzavu. da nije druga Josipa Broza Tita vi hrvati NIKADA ne biste imali drzavu, ne da nebiste imali drzavu nego vas danas ne bi bilo. zato budite mu zahvalni a ne pljuvat Tito vaki Tito naki. Tito je imao svojih dobrih osobina i mana. nije bio savrsen ali civilizirati 22 milijuna divljaka koji se ne podnose medjusobno nije macji kasalj treba imati talenta i biti genije a Tito je bio genije. to sto ga kvislinzi ustase dozivljavaju negativno to je samo stvar njihove iskrivljene percepcije realnosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 7/3/2016, 11:42

Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:
Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

nego sta? obrusili ste se na covjeka koji je bio predsjednik SFRJ i to radite brutalno vec 25 godina. pljujete po Covjeku koji vam je omogucio da danas imate svoju drzavu. da nije druga Josipa Broza Tita vi hrvati NIKADA ne biste imali drzavu, ne da nebiste imali drzavu nego vas danas ne bi bilo. zato budite mu zahvalni a ne pljuvat Tito vaki Tito naki. Tito je imao svojih dobrih osobina i mana. nije bio savrsen ali civilizirati 22 milijuna divljaka koji se ne podnose medjusobno nije macji kasalj treba imati talenta i biti genije a Tito je bio genije. to sto ga kvislinzi ustase dozivljavaju negativno to je samo stvar njihove iskrivljene percepcije realnosti.
Tito je bio ratni i poratni zločinac te krvavi komunistički diktator. Za razliku od kolege si Hitlera, pobiedio je u ratu pa se ugurao među nesvrstane što mu je dalo važnost u međunarodnoj politici. Da mu nije nesvrstanih, bio bi ugledan kao Enver Hoxha. A Titove zasluge za hrvatsku državu vidjeli smo na Bleiburgu i u Hrvatskom proljeću.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 11:56

Regoč wrote:
Zato sam stavio da je to vezano za RH i ne znam zašto se antife bune kada se kao Hrvati koji vole svoju državu i narod suprotstavljamo toj nakaradnoj ideologiji.
Antifašizam = bosanski lonac spravljen od: ubojica,bitangi,lopina,psihopata,koljača,silovatelja,četnika,komunista,orjunaša, recikliranih komunista...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 12:26

Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

Pa da, četnici su mila majka kao i titova JNA, zatim su tu regionđije i jugoslavi koji se mire sa RH u pm, pa zatim pune jame koje je partizanija napunila sa Hrvatima.... E sve su njih Hrvati zajebali po tvome, čudo živo od pameti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 14:09

tre911 wrote:
Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

Pa da, četnici su mila majka kao i titova JNA, zatim su tu regionđije i jugoslavi koji se mire sa RH u pm, pa zatim pune jame koje je partizanija napunila sa Hrvatima.... E sve su njih Hrvati zajebali po tvome, čudo živo od pameti.

ma svi su protiv vas rvata. nedaju vam da imate novu uskrslu NDH... pas mater kako smo zli...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 7/3/2016, 14:47

Titoizma na žlicu,uzimati oralno na tašte prije doručka sunny

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Regoč 7/3/2016, 16:07

Brigate Rosse wrote:
tre911 wrote:
Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

ma svi su protiv vas rvata. nedaju vam da imate novu uskrslu NDH... pas mater kako smo zli...
"Rvati" su vam već isfurana fora, probajte smisliti nešto novo. Inače, to što činiš nije argumentiranje, nego laganje jer nitko na temi nije tražio obnovu ustaškoga režima. Osudili smo komunistički režim, a tebi to smeta. Smetaju ti ustaški zločini, što je normalno, ali ti ne smetaju komunistički zločini, što je bolesno. Pa se ti sad lieči od poremećaja dvojnih kriterijah.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 16:12

Brigate Rosse wrote:
tre911 wrote:
Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

Pun si argumenata ko govno vitamina. De odgovori nešto suvislo jebo te tito u prkno crveno a ne samo srati parole kako te je drug koljač naučio.
P.S. Jebala te NDH u glavurdu glupavu šupljogavac tulavi :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 16:14

n_razbojnik wrote:Titoizma na žlicu,uzimati oralno na tašte prije doručka sunny
U težim slučajevima kao provo i sora a sad i ovaj gore praznoglavac svaka dva sata po dvije žlice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 16:16

Regoč wrote:
Brigate Rosse wrote:
tre911 wrote:
Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

"Rvati" su vam već isfurana fora, probajte smisliti nešto novo. Inače, to što činiš nije argumentiranje, nego laganje jer nitko na temi nije tražio obnovu ustaškoga režima. Osudili smo komunistički režim, a tebi to smeta. Smetaju ti ustaški zločini, što je normalno, ali ti ne smetaju komunistički zločini, što je bolesno. Pa se ti sad lieči od poremećaja dvojnih kriterijah.
Jasno, to je ono što sam napisao da su svi paranoični i da se trebaju lječiti pod hitno no mislim da je kasno za taj titov okot bilo kakva terapija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 16:38

Regoč wrote:
Brigate Rosse wrote:
tre911 wrote:
Brigate Rosse wrote:
Regoč wrote:

pa ajmo ovako: i kronoloski i ono sto su radili ameri zarobljenim njemcima...cudi me kako vam je to sto su ameri radili prihvatljivo. pa sad da vidimo tko ima dvostruke kriterije.

GERMAN HOLOCAUST GERMAN GENOCIDE: 9-15 MILLION GERMANS KILLED 1945 – 1953 POST WW2 “THE MORGENTHAU PLAN” EISENHOWER’S DEATH CAMPS “A FORGOTTEN GENOCIDE”

The untold story of “Eisenhower’s Rhine Meadows Death Camps – A Deliberate Policy of Extermination” of the Surrendered German forces by the Allies, in post-war Germany (Rheinwiesenlager).

tako da...ustasama je sudbina bila zapecacena. Eisenhower bi ih bio pobio sve do zadnjeg.

http://truedemocracyparty.net/2014/01/german-holocaust-german-genocide-9-to-15-million-germans-killed-1945-1953-the-morgenthau-plan-eisenhowers-death-camps-a-forgotten-genocide/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2016, 16:56

evo jos:

WE ARE told enough times about the terrible crimes committed by Germans but why is there stoic silence on the crimes committed by the Allied forces (UK, US, FRANCE and SOVIET UNION) on Germans? Germany was defeated in May 1945 with that ending World War 2. What gets conveniently hidden from history’s tell tales are the horrible crimes that covered destruction, looting, starving, rape, ethnic cleansing and mass killing of the vanquished German people. Why were innocent German men, women and children persecuted and thrown out from their centuries’ old homes? (ILLUSTRATION: US soldier guarding one of many open-air concentration camps for Germans, where millions died.)

If there was ever an example of triumphalism it was seen in the manner the victors, the US, UK, France and Soviet Union treated the losing nation and its people. There is no other more suitable word to call it other than holocaust and it remains unknown or ignored because the perpetrators like to depict themselves as magnanimous victors and not the barbarians they really were. When the story is written by the victor would they include their crimes? They want the Allies to remain Heroes and the Axis to remain the Villains. Now some of the same Victors have written the international human rights laws that do not apply to them as they continue the same crimes.

Expulsion of Germans

The policy set by the Big Three Allied leaders (US, UK and Soviet Union) under Roosevelt, Churchill and Stalin were to expunge Germans from their ancient homelands.

14 million Germans were expelled from their homes in Poland, the Czech Republic, Hungary and other Eastern European countries after the war. Only 12 million were able to get to Germany alive. The tragedy of the expulsion of the German civilian population is hardly widely known except amongst Germans and historians.
Few in the English-speaking world, even history buffs, know that, as a result of the Potsdam Conference of July-August 1945, millions of Germans lost their 700-year-old homelands in the eastern provinces of Germany and Eastern Europe. The expulsion of Germans from the East, a process that over 2 million did not survive, deserves our attention because of its implications for Europe.

In the windswept courtyard of the Stettiner Bahnhof [rail station], a cohort of German refugees, part of 12 million to 19 million dispossessed in East Prussia and Silesia, sat in groups under a driving rain and told the story of their miserable pilgrimage, during which more than 25 percent died by the roadside, and the remainder were so starved they scarcely had strength to walk (New York Daily News Oct 1945)

http://nationalvanguard.org/2015/08/the-untold-holocaust-allied-forces-treatment-of-germans/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/3/2016, 17:04

Brigate Rosse wrote:
In the windswept courtyard of the Stettiner Bahnhof [rail station], a cohort of German refugees, part of 12 million to 19 million dispossessed in East Prussia and Silesia, sat in groups under a driving rain and told the story of their miserable pilgrimage, during which more than 25 percent died by the roadside, and the remainder were so starved they scarcely had strength to walk (New York Daily News Oct 1945)

To nešto kao naš Križni put iz Bleiburga?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics